kan pıhtılaşması ve düşuk

Dis gebelik riskinden bahsetmismi doktorun cnm gunun kac gun gecikti leken vs biseyin varmi
lekelenme veya kanamam yok çok sükür doktor sabah sordu 40 ı görünce kanaman var mı diye birsey dememiş öyle adetim düzensiz benim 35 sklus hesapladım bu ayın 16 sına falan geliyordu ben o gün öğrendim beta 31,21 ama ben adet düzensizliği için gitmiştim

Ben dis gebelik yasadim ilk gebeligimde cnm cok agri sanci oluyor birde lekelenmem olmustu kahve rengi sari arasi bir renk camur gibi akinti li
agrı kasıklarımda çok oldu acile gittim idrar yolu enf dediler canım bazende karnımın altına doğru bir agrı oluyordu senin nasıl olmustu veya beta değerlerine göre bu kötü seyi yasamıs biri olarak ne diyebilirsin bana

tamam canım çok sagolasın tekrar Allah razı olsun Rabbim verdiği sevinci geri almasın inşallah.Sen hamile misin?
Ben 3 kez hamilelik yasadim 1. Dis 2. kalp atisi durdu 3. Kimyasal cnm sebebide kan pihtilasmam varmis ondan problemlerim dis gebeligim ise enfeksiyondanmis rahim filmi cektirdim tuplerim acik cok sukur rabbim hic kimseye yasatmasinn ben kafayi yiyordum arastirma yapma diyorum o yuzden sana cnm mesgale bul kendine..suanda hamilemiyim bilmiyorum gunume daha coook var tedaviye basladim yumurtlama takibi igneler fln daha 12 gun var gunume :) kismet

Rabbim hayırlısınla evlat nasip etsin insallah canım enfeksiyon idrar yolu gibi mi benimde varya şimdi.çok arastırma yapıyordum sen dedin bıraktım gercekten kafayı yicem yoksa

Benim betam ilk 74 du sonra 130 lardaydi sonra 160 oldu sonra 130 lara dustu sonra 220 lerde oldu tabi netlesmisti ucuncu betamda belli olmustu dis gebeligim ayrintili ultrasounda girmistim onda belli oldu

10 gün sonra dedi bana ultrasona gel diye 1 hafta sonrada tekrar beta istedi inşallah normal bi hamilelik yasıyorumdur daha çok yeni evliyim Rabbim yine de sınamasın bununla eşim çok hevesli çünkü en cok ona üzülürüm

Cnm benim rabbim hayirlisini nasip etsinn saglikli evlatlar nasip etsinn..sen ozelde iki gun sonra yaptir cnm biseycik olmaz baktin normal gidiyor hersey 10 gun sonra gidersin doktora

Boll bol dua ett rabbim duyarr hayirlisini sagliklisini dile cnm iyi dusun dedigim gibi arastirma yapma kafandan dusunceleri uzaklastir annesi cokk uzulur bebisinde orda stres herseyin dusmani cnm dedigim gibi iki gun sonra yenile tahlilini ozelde kafan rahatlicaktir cnm iki gun sonra iki kat artmasi gerekiyoror yaklasik

Merhaba arkadaşlar çok şükür dış gebelik değilmiş. Kürtaj oldum bugün hastanede yatıyorum. Geleceğe umutla bakıcım. 2. Kürtajın ama ne yapayım Allahtan geldi. 3. Gebeliğimde iğneleri kullanarak bebişlerimi ALIcam inşallah kucağıma.

Kan pıhtılaşmasını beraber Yenicez. Dün nekadar kötüydüm hatırlıyormusunuz. Belirsizlik ortadan kalktı. Çok kötü bi olay kürtaj ama ne yapayım. Buna şükür. Inşallah tez zamanda tekrar gebelik nasip edecek Rabbimiz

cnm kurtulmana çok sevindim. Ayrıca boyle umutlu olman daha guzel. İnşllh 3. Gebelik hepimize hayırlı gelir. Kucağımıza alırız

dokttorun neler soyledi cnm. Sorun pıhtılaşmamı. Ve korunma onerdi mi. Bizimle paylaşırsan sevinirim

Omcelikle cokk gecmis olsun cnm..rabbim bununla def etsin daha buyuk aci gostermesin cok taktir ediyorum seni inanki hep boyle ol cnm umudunu yitirme sakin inanmaya devam et..olacakk elbettelbette bizde alacagiz bebislerimizi tez zamanda kucagimiza allahin iznizle bende inaniyorum :) sukurler olsunki hamile kalabiliyoruz

Canım çok teşekkür ederim yazdığın için Allah razi olsun dua ediyorum sürekli tek tesellim o ama ağlıyorum cok beni bırakmaz inşallah
Uzulme aglama bisey yokki ortada cnm uzuntu sitres hic iyi degilll yedihine ictigine hareketlerine dikkat et yeter bunlari dusun

Canım çok teşekkür ederim yazdığın için Allah razi olsun dua ediyorum sürekli tek tesellim o ama ağlıyorum cok beni bırakmaz inşallah
Uzulme aglama bisey yokki ortada cnm uzuntu sitres hic iyi degilll yedihine ictigine hareketlerine dikkat et yeter bunlari dusun :)

Uzulme aglama bisey yokki ortada cnm uzuntu sitres hic iyi degilll yedihine ictigine hareketlerine dikkat et yeter bunlari dusun :)

Çok tesekkur ederim canım inşallah güzel olur artış dediğin bol bol dua ediyorum zaten çok affedersin ama birşey daniscam çok fazla beyaz akintim var neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…