kan pıhtılaşması ve düşuk

sağol canım inşallah hepimizin kucağını doldursun Allahım. ben ilkinde özel hastaneye gittim canım. lina adı ama memnun kalmadım 7. haftaya kadar devam etti zaten gebelik. diğeri için özele gittim, devlete gittim, en sonunda zübeyde hanım araştırmada kesin teşis konuldu ve kürtaj oldum. ilk defa gitmiştim oaraya ama çok memnun kaldım. ben beklemeyi falan sevmiyorum canım, devlete gitmeyi ondan istemiyorum, tavırları bazen çok kaba oluıyor. doğum yapmakta istemem açıkçası devlet hastanesinde. ama özellere de çok güvenemiyorum. galiba yine zübeyde hanımda gebe kalmadan kontrole gideceğim. sonra bi prof. e gitmeyi düşünüyorum iğne işlerini konuşmak için , öyle şeyler oluyor. ücretli oluyor prof.ler ama artık çözüm bulunması gerek. Allah 3. de nasip eder inşallah çok stres yapıyorum şimdiden. birde hsg falan yaptırsammı bilemedim. anesteziyle yapsa keşke devlet hastanesi. özelde nerden baksan yine 800 tl alıyorlardır. vermek istemiyorum açıkçası okadar para. bazıları çok ağrı olmuyor diyor bilemedim çok korkutuyor beni.

Kızlar çok acil ni cevaba ihtiyacım var. 12 gun fln oldu ben duşuk yapalı. Hala lekem var ama bugun yumurtlama akıntısını gordum. Uzayan varya. Sizce yumurtlamış olabilir miyim. Çook acil cevap bekliyorum lutfeeenn

amin canım inşallah. bak ne güzel birtane olmuş buda olur inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin.

Kızlar çok acil ni cevaba ihtiyacım var. 12 gun fln oldu ben duşuk yapalı. Hala lekem var ama bugun yumurtlama akıntısını gordum. Uzayan varya. Sizce yumurtlamış olabilir miyim. Çook acil cevap bekliyorum lutfeeenn

ovulasyon testi alsaydın keşke canım. olabilirde olmayabilirde yumurtlama. kestirmek zor şuan. zaten geçmiş ama çok yardımcı olamadım.

ovulasyon testi alsaydın keşke canım. olabilirde olmayabilirde yumurtlama. kestirmek zor şuan. zaten geçmiş ama çok yardımcı olamadım.
geçti ama değerlendirdim o gunu. Bugun goğuslerim çok ağırıyo. Sence olabilir mi bukdr erken cnm. Dsha oncede yumrt. Takibi yaptığım için o akıntıyı biliorum. İki parmak arasında uzuyodu yine

geçti ama değerlendirdim o gunu. Bugun goğuslerim çok ağırıyo. Sence olabilir mi bukdr erken cnm. Dsha oncede yumrt. Takibi yaptığım için o akıntıyı biliorum. İki parmak arasında uzuyodu yine
olabilir tabiki. değişmemiştir belki adet zamanın eğer olduysa yumurtlama, 15 güne adet görmen gerek. acele etme canım hayırlısı olsun daha çok aylar var olur inşallah. :)

kızlar ben mart ayında kan pıhtılasmasndan dolayı dusuk yaptım 4 ay korundum sımdıde bes ay snra hamıle kaldgımı ogrendım bugun hemen aspırın ve clexane ya basladım
ama doktor uc tane kese var dedı uzum gebelıgıde olabırsın bunu ıkı hafta snra anlıycaz eger uzum gebelıgysen kurtaj olcan yoksa bu senı kanser yapar dedı...
bugun sevınemedımde yaaaaa(((( napcam ben

değildir inşallah canı ya. üçüz olmazmıymış peki ? normal yollamı gebe kaldın ?

evet cnm normal yollaa gebe kaldım bı yandan kan cıvıltıcı ıgneye ve aspırıne basladık ıste bugun karından vurunuyorum
ucuz de bılmıyormkı doktor ıkı hafta snra anlıycaz dedı

evet cnm normal yollaa gebe kaldım bı yandan kan cıvıltıcı ıgneye ve aspırıne basladık ıste bugun karından vurunuyorum
ucuz de bılmıyormkı doktor ıkı hafta snra anlıycaz dedı

inşallah üçüzdür canım sağlıcakla alırsın kucağına

ınsalah yaa yada kaybolur o ıkı kese ınsalah bıdaha aynı acıyı yasamak cok zor.
bıde mol gebelıkse eger bır yıl korunmam gerekıyormuss
düşünmemeye çalış canım. değildir inşallah. çok bilince başına çok geliyor. unut hepsini dua et inşallah düzelir sağlıkı bi gebelik olur. haberdar et bizide buradan.

ınsalah 9 ocakta sızlere ıyı haberler verırım
9 ocak çok geç değil mi canım bende sabırsızlandım bak. 6. haftada kalp atışalrı duyuluyor. kese varsa şuan 5 haftalık zaten. 5 6 güne gelişme olması gerek tabi geç yumurtlama olmadıysa

arkadaşlar 8+1 günlüğüm ama hala kalp atışı yok büyük ihtimalle cuma günü kürtaj olucam :-( yine yine yine :-( bu 3, kürtaj ve çok moralim bozuk :-( inş duyarız cuma günü

Canım geçmiş olsun. Ne yaptın duydunuz mu kalp atışını? Ben de ayni durumdayim 7+3 deyim p.tesi duymazsak bizim ki de tehlikede. Bi de senin bulantin falan var miydi? Cevap verebilirsen cok çok sevinirim. Ins. guzel haberler veririsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…