- 16 Aralık 2014
- 200
- 113
- 53
- 35
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Cnm hamilelikte olur ilk donemlerindede olur normal hemde enfeksiyondanda olabilir cnm SIK SIK ic camasirini degistir kuru kalsin dikkat etÇok tesekkur ederim canım inşallah güzel olur artış dediğin bol bol dua ediyorum zaten çok affedersin ama birşey daniscam çok fazla beyaz akintim var neden olabilir
tamam canım cok tesekkür ederim su mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşaallah herkese hayırlı cumalarCnm hamilelikte olur ilk donemlerindede olur normal hemde enfeksiyondanda olabilir cnm SIK SIK ic camasirini degistir kuru kalsin dikkat et
Aminn cnm aminn sanada hayirli cumalarr boll boll dua edelim bu hayirli gundetamam canım cok tesekkür ederim su mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşaallah herkese hayırlı cumalar
sağol canım çok şükür evdeyim artık. parça falnada kalmadı. taburcu oldum. malesef sebeple ilgili net bişi söylemediler canım. . yani bebek rahimde tutunurken en başta sorun yaşamış. bunun bi çok sebebi varmış ama pıhtılaşma bu sebeplerden biri tabiki. büyük ihtimal sebep pıhtılaşma ama bilemiyoruz. 20 gün sonra kontrolüm var. tekrar detaylı sorucam. 6 ay korunma verdi bu arada. ben 2 ay geçsin başlıycam. zaten olmuyor hemen okadar beklemek istemiyorum. 2 ay sonrada pıhtılaşma için detaylı bi yere (aynı hastaneye) gideceğim. önceden başlatıyolar çünkü coraspirine.cnm kurtulmana çok sevindim. Ayrıca boyle umutlu olman daha guzel. İnşllh 3. Gebelik hepimize hayırlı gelir. Kucağımıza alırız
çok sağol canım. inşallah hep umut la bekliyorum. dediğin gibi şükür gebe kalabiliyoruz. Allah beterinden korusun. 1 gece yattım hastanede araştırma hastanesiydi ve inan öyle şeyler gördüm ki. tüpü alınanlar, acil amlayat olanlar, bebeği daha büyük aylarda karında ölenler... acının hiçbiri küçük değildir ama Allah beterinden korusun çok daha büyük imtihan yaşayanlar var. Allah yardımcımız olsun.Omcelikle cokk gecmis olsun cnm..rabbim bununla def etsin daha buyuk aci gostermesin cok taktir ediyorum seni inanki hep boyle ol cnm umudunu yitirme sakin inanmaya devam et..olacakk elbettelbette bizde alacagiz bebislerimizi tez zamanda kucagimiza allahin iznizle bende inaniyorum :) sukurler olsunki hamile kalabiliyoruz
Benim değerim sürekli artıyor ama biraz yavaş ve kese göremedikama kısmet yarın belli olacak
Canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebislerimizi sağlıkla versin kucagimizasağol canım çok şükür evdeyim artık. parça falnada kalmadı. taburcu oldum. malesef sebeple ilgili net bişi söylemediler canım. . yani bebek rahimde tutunurken en başta sorun yaşamış. bunun bi çok sebebi varmış ama pıhtılaşma bu sebeplerden biri tabiki. büyük ihtimal sebep pıhtılaşma ama bilemiyoruz. 20 gün sonra kontrolüm var. tekrar detaylı sorucam. 6 ay korunma verdi bu arada. ben 2 ay geçsin başlıycam. zaten olmuyor hemen okadar beklemek istemiyorum. 2 ay sonrada pıhtılaşma için detaylı bi yere (aynı hastaneye) gideceğim. önceden başlatıyolar çünkü coraspirine.
AYnen cnmm bende dis gebelikten hastanede yattigimda o halime bile sukrediyordum oradakileri gorunce dua ediyordum cok sukur diyordum.bencede ozel biryere git arastir sebebini oyle tedbirini al oyle hamis kal cnm iki ay olsun korun cnm gerci benim doktorum kurtajdan sonra ilk adetini ol korunmayi birak demisti sende iki ay bekle bu arada sonuvlarinda netlesirçok sağol canım. inşallah hep umut la bekliyorum. dediğin gibi şükür gebe kalabiliyoruz. Allah beterinden korusun. 1 gece yattım hastanede araştırma hastanesiydi ve inan öyle şeyler gördüm ki. tüpü alınanlar, acil amlayat olanlar, bebeği daha büyük aylarda karında ölenler... acının hiçbiri küçük değildir ama Allah beterinden korusun çok daha büyük imtihan yaşayanlar var. Allah yardımcımız olsun.
evet canım 2 ay yeterli diye düşünüyorum. bakalım vakit ilerlesinde, duaya ve sabır göstermeye devam inşallah birdaha yaşatmasın Allah. senin yaşayan çocuğun varmıydı canım ?AYnen cnmm bende dis gebelikten hastanede yattigimda o halime bile sukrediyordum oradakileri gorunce dua ediyordum cok sukur diyordum.bencede ozel biryere git arastir sebebini oyle tedbirini al oyle hamis kal cnm iki ay olsun korun cnm gerci benim doktorum kurtajdan sonra ilk adetini ol korunmayi birak demisti sende iki ay bekle bu arada sonuvlarinda netlesir
İnşallah duyarsınız kalp atışlarını canım. Allah yaşatmasın bidaha. Kızın gibi bu bebeğinide kucağına alırsın inşallah. Sağlıcakla kal moralini bozma. Allahtan Ümit kesilmezcanım benimde 2 düşüğüm oldu daha sonra 3.de kızımı kucağıma aldım Rabbim sana da nasip etsin inş...bende iğne ve coraspirin kullandım..şimdi tekrar hamileyim ama sanırım bu da düşükle sonuçlancak çünkü daha kalp atışlarını duyamadık 7+4 üz inş duyarız salı kontrolümüz var dua edin...kızımda 3 haftalıkken öğrenmiştik ve hemen başlamıştık iğneye ama bu sefer dr sağolsun riske atıp kese göründükten sonra dedi yani yaklaşık 5 haftalıkken ve daha duyamadık kalp atışlarını...moralim çok bozuk çoooooooook :-(
inş canım yaaaa :-( tekrar o soğuk ameliyathaneye girmek istemiyorum :-(İnşallah duyarsınız kalp atışlarını canım. Allah yaşatmasın bidaha. Kızın gibi bu bebeğinide kucağına alırsın inşallah. Sağlıcakla kal moralini bozma. Allahtan Ümit kesilmez
cnm ben şahsen korunmiycam. Ama sebenini oğrenip tedavimi başlatıp çalışmalara hemen başliycam sanada bunu oneririm. İlk duşuğumle ikinci arası 4 ay falan vardı hatta daha fazla yinede sonuç değişmedi. Onemli olan sebebin oğrenilip tedavine başllanılması.. Herşeyin yolunda olmasona çook sevindim. Sonuçlarını burdan paylaşırsan sevinirim cnm. Birbirimize destekçi olalım. Bende p.tesi allahın izmiyle dktra gidcemsağol canım çok şükür evdeyim artık. parça falnada kalmadı. taburcu oldum. malesef sebeple ilgili net bişi söylemediler canım. . yani bebek rahimde tutunurken en başta sorun yaşamış. bunun bi çok sebebi varmış ama pıhtılaşma bu sebeplerden biri tabiki. büyük ihtimal sebep pıhtılaşma ama bilemiyoruz. 20 gün sonra kontrolüm var. tekrar detaylı sorucam. 6 ay korunma verdi bu arada. ben 2 ay geçsin başlıycam. zaten olmuyor hemen okadar beklemek istemiyorum. 2 ay sonrada pıhtılaşma için detaylı bi yere (aynı hastaneye) gideceğim. önceden başlatıyolar çünkü coraspirine.
Yok cnm maleseffevet canım 2 ay yeterli diye düşünüyorum. bakalım vakit ilerlesinde, duaya ve sabır göstermeye devam inşallah birdaha yaşatmasın Allah. senin yaşayan çocuğun varmıydı canım ?
Cnm cok gecmis olsun sanada yavrularini bagislasin rabbim insallah hersey yolunda gidecek hemen umitsizlige kapilma bazen gec duyulabiliyormus benimde igne ve coraspirin kulanmam gerekiyo hamile kalir kalmaz..simdiden aspirin kullanmaya basladim hamilelik oncesinde..bizi bilgilendirirsen cok sevinirim cnm mutlu haberlerini bekliyorum sttres yapipda kendinide bebeginide uzmecanım benimde 2 düşüğüm oldu daha sonra 3.de kızımı kucağıma aldım Rabbim sana da nasip etsin inş...bende iğne ve coraspirin kullandım..şimdi tekrar hamileyim ama sanırım bu da düşükle sonuçlancak çünkü daha kalp atışlarını duyamadık 7+4 üz inş duyarız salı kontrolümüz var dua edin...kızımda 3 haftalıkken öğrenmiştik ve hemen başlamıştık iğneye ama bu sefer dr sağolsun riske atıp kese göründükten sonra dedi yani yaklaşık 5 haftalıkken ve daha duyamadık kalp atışlarını...moralim çok bozuk çoooooooook :-(
en son kayıp nezamandı canım senin ? bende de bişi değişmedi. 9 ay geçti ilkin üstünden. yine aynısı bakalım 20 gün geçsin kontrolde iyice sorucam. ilk adetten sonra belki bende düşünürüm. rahim kalınlığına falan da baktırayımda. insan hemen olsun istiyor. inşallah da olur hayırlısıyla. dua edelim canım özelden isimleri de verebiliriz. isme dua önemli.cnm ben şahsen korunmiycam. Ama sebenini oğrenip tedavimi başlatıp çalışmalara hemen başliycam sanada bunu oneririm. İlk duşuğumle ikinci arası 4 ay falan vardı hatta daha fazla yinede sonuç değişmedi. Onemli olan sebebin oğrenilip tedavine başllanılması.. Herşeyin yolunda olmasona çook sevindim. Sonuçlarını burdan paylaşırsan sevinirim cnm. Birbirimize destekçi olalım. Bende p.tesi allahın izmiyle dktra gidcem
ben geçen pazar duşurdum. Hala lekelenmem var. Allahın izniyle yarın dktra gidcm. Temizlenince hemn çalşmalara başlmk istiyorum cnm.en son kayıp nezamandı canım senin ? bende de bişi değişmedi. 9 ay geçti ilkin üstünden. yine aynısı bakalım 20 gün geçsin kontrolde iyice sorucam. ilk adetten sonra belki bende düşünürüm. rahim kalınlığına falan da baktırayımda. insan hemen olsun istiyor. inşallah da olur hayırlısıyla. dua edelim canım özelden isimleri de verebiliriz. isme dua önemli.
olur canım. ama zamanı bilemezsin. çünkü adetten 14-15 gün önce oluyor ortalama. adet tarihi değiştiği için bilmek zor. ama ovulasyon testi kullanarak öğrenebilirsin tabiki. hiç adet görmeden hamile kalanlar var sağlık açısından bilmiyorum ama canım. kontrolde dr. söyler zaten. rahim kalınlığına falan bakar. toparlanmışsa sorun yok demektir.Arkadaşlar duşuk sonrası hemen yumurylama olur mu acaba. Bu konuda bilgisi olan. Yani kanama bittikten. Sonrasından bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?