kan pıhtılaşması ve düşuk

Sanada geçmiş olsun cnm tşk ederim cevapladığın ıcın... senden hangı testleri istediler tam olarak?

Sanada geçmiş olsun cnm tşk ederim cevapladığın ıcın... senden hangı testleri istediler tam olarak?
Canim benden topu topu 9 tup kan alındı 2 tanesi genetik 20 gun cikar dedikleri biri bagisiklik diğeri kromozom analiziymis diger 7 tanesi 10 gun sonra cikar dediler ama ne olduklarini bilmiyorum kan pihtilasmasida var iclerinde zaten pro s - pro c birde hatirladiklarim canim.. Sen bence zeynep kamile git biri kurtaj biri kimyasal yada ikisi kimyasal olarak 3 dusuk yaptim de onlarda yaparlar direk tibbi genetik bolumunden randevu al canim bana dun dr buyuk ihtimal bu testlerden birsey cikmayacak ama yinede yapiyoruz tekrarlayan dusuklerde dedi birde doktorun rahim filmi istedimi diye sordu evet dedim iyi o zaman dedi benim eski muayene testlerime bakip oradan troid vitamin vs testlerimede bakti onlarda bir sorun yokmuş zaten dedi zaten kagida cizelge cizip anlattiklarini kaydediyor bir git zeynep kamile orada direk tibbi genetik varmis canim

cok sagol cnm aldım yarına randevu , sence eşimle mi gitmeliyim, senin eşine test yapıldı mı?

cok sagol cnm aldım yarına randevu , sence eşimle mi gitmeliyim, senin eşine test yapıldı mı?
Canim esinle gitsen iyi olur bana esinde gelse iyi olurdu dediler genetik testi esede yapiyorlarmis ama yarin yaptiricaz onada sabah ac karnina gidin esinde musaitse oda aradan cikmis olur :)

hmm tmm , son bi sorum daha var, belli bir zaman var mı bu testler için yani kürtajdan 1 ay sonra falan gibi,
yoksa zaman farketmiyor mu? 9 gün geçti benım kürtajım üzerinden..

Canim esinle gitsen iyi olur bana esinde gelse iyi olurdu dediler genetik testi esede yapiyorlarmis ama yarin yaptiricaz onada sabah ac karnina gidin esinde musaitse oda aradan cikmis olur :)

hmm tmm , son bi sorum daha var, belli bir zaman var mı bu testler için yani kürtajdan 1 ay sonra falan gibi,

Zannetmiyorum canim benimde 12 gun olmustu dun yaptilar ama tarihide soyledim bisey demedi direk istedi testleri

çok ama çok sagol
Zannetmiyorum canim benimde 12 gun olmustu dun yaptilar ama tarihide soyledim bisey demedi direk istedi testleri
çok ama çok sagol , allah senden razı olsun cnm.. birçok soruma yanıt oldun...
ozaman ben yarın gideyim eşimle.. bakalım yaptırabilecek miyim...

çok ama çok sagol

çok ama çok sagol , allah senden razı olsun cnm.. birçok soruma yanıt oldun...
ozaman ben yarın gideyim eşimle.. bakalım yaptırabilecek miyim...
Rica ederim canim ne demek sende sagol elimden geldigi kadar iste cevap verdim insallah cabucak halledersin yaptirirsin canim ben forumlarda cok okudum bir dusuk yasayip iki dusuk yaptim diye test yaptiran nolucak sanki kimyasal gebelik zaten adet kanamasiyla gidiyor cogu kadın anlamiyor bile yarin banada haber ver olurmu canim sonuçlarimiz cikincada karsilastirma yapariz belki sorunumuz ayni cikar

tmm cnm mutlaka yazıcam, çok sagoll

Bir senede ilki dıs gebelik ikinci kalp atisi durdu ve 3. De kimyasal olarak 3 gebelik yasadik ve sonucunda tahliller testler genetik testler fln yaptirdik ve kan pihtilasmam cikti
Tülin melis merhaba , ben 1 sene önce 23 haftalıkken olu doğum yaptım , 2. Gebeligimde 10 haftada bebegin kalbi durdu , biz de testleri yapticaz ancak maliyeti ne kadar acaba , siz ne kadara yaptirdiniz

Tülin melis merhaba , ben 1 sene önce 23 haftalıkken olu doğum yaptım , 2. Gebeligimde 10 haftada bebegin kalbi durdu , biz de testleri yapticaz ancak maliyeti ne kadar acaba , siz ne kadara yaptirdiniz

araştırma ve üniveriste hastanelerinde ücretsiz yaptırabiliyorusun, özelde fiyatlar sanırım 2000-2500 civarı tutuyor.

İstanbulda olanlar ve sigortası olanlar (Bağkur-SSK-Emekli Sandığı) Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ücretsiz yaptırabilirler (Fatih Vatan Cad üzeri). Önce hastanenin internet sitesi üzerinden TIBBİ GENETİK bölümüne randevu alıyorsunuz. Daha sonra günü geldiğinde muayeneye gidip doktora durumunuz anlatıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Gittiğiniz zaman ayrıca gebeliğinize dair bütün test ve tahlilleri alın. Ben bütün dosyamla gittim ve doktor hanım sağ olsun 2 li test 3 lütest ayrıntılı ultrason v.s hepsini inceleyip o şekilde tahlile karar verdi.

Canim oncelikle cook gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin ben ozelde yaptirdim tahlillerimi 1300 tuttu cnm benimkiler hormon tahlilleri genetik faktorler fln vs 7 tahlildi esiminde genetik tahlili vardi icinde

ucuz yerler var araştırın lütfen boşuna çok para ödemeyin. BENDE İLKİNDE 2000 tl falan duyunca dudağım uçukladı. bi çok yer artık ucuza yapıyor. zaten araştırma hastaneleri de 2 ye indirmiş düşük sayısını testleri yaptırmak için. ama genelde kromozom testini yapmıyorlar. trombofili paneli yapıyorlar 2 düşüğe.
Ankara da olanlar özel HRS hastanesi eşinize ve size kromozom + trombofili 48 tl biz yaptırdık. aklınızda olsun
sağlıcakla kalın :)

Ya kızlar bn trombofili panelini ucretsiz yaptım. Yapmam gereken vaşka testlerde mi var. Benm başka bilgim yok

Ya kızlar bn trombofili panelini ucretsiz yaptım. Yapmam gereken vaşka testlerde mi var. Benm başka bilgim yok

protein testleri ve kromozom var canım. bende de bitek proteinler yok. olmasa ne olur bilmiyorum. zaten 2 homozigot mutasyon var bende pıhtılaşma olduğu anlaşılıyor zaten. protein testide pıhtılaşmayla ilgili galiba.

Canim oncelikle cook gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin ben ozelde yaptirdim tahlillerimi 1250 tuttu cnm benimkiler hormon tahlilleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…