- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Canim cok gecmis olsun cok uzuldumbende 20 ocakta 3. Kimyasal dusugumu yaptim ikisi 4 sonuncu 5 haftalikti artik yoruldum ayni seyleri yasamaktan ilk dusukten sonra onlem icin gittim fakat test yapmadilar ikincidede onemli degil yine hamile kal gel dediler yine yapmadilar bugun gittim genetik arastirmaya butun testleri yaptirdim canim genetik arastirma istedim artik.. kucukcekmecedeyim ben kanuni sultan suleyman egitim arastirmada yaptirdim bir 20 dk konustuk birde ben surekli kontrollerime orada gittigim icin soru cikmadi bazi devlet hastaneleri bizim hastamiz degilsiniz diye yapmayabiliyormus yada sevk gerekebiliyormus ama samatya devlet hastanesine gidip muayene olup rahim filmi icin gun almanida oneririm rahim filminden birsey cikmazsa bazi testleri onlar istiyormus ben gecen hafta orada muayene oldum benden rahim filmi istedi yanlislikla 2 dusuk yaptim dedim ustelik.. rahim icinde duzensizlik varsa rahim duvarlari inceyse bebek tutunamayabiliyormus sende 2dusuk yaptim deyip muayene olursan bir sorun cikmaz bana 15 subata randevu verdiler oda disarda baya yuksek rakamlara cekiliyor en azindan aklimda soru isareti kalmayacak yalniz testlerin hepsini yapamayabiliyoruz dedi yapilacaklarini yaptirir kalanlarinida sevkle tibbi genetik bolumu olan hastanelerde rahat yaptirabilirsin canim kanunide 20 gun sonra cikacagini soylediler ve cok ilgilendi dr esimide goturmem grekiyormus bikac gune onada yaptiricaz umarim zeynep kamilde yaptiran arkadaslar varsa yardimci olurlar canim bu yakada benim gidebildigim hastaneler bunlar
Canim benden topu topu 9 tup kan alındı 2 tanesi genetik 20 gun cikar dedikleri biri bagisiklik diğeri kromozom analiziymis diger 7 tanesi 10 gun sonra cikar dediler ama ne olduklarini bilmiyorum kan pihtilasmasida var iclerinde zaten pro s - pro c birde hatirladiklarim canim.. Sen bence zeynep kamile git biri kurtaj biri kimyasal yada ikisi kimyasal olarak 3 dusuk yaptim de onlarda yaparlar direk tibbi genetik bolumunden randevu al canim bana dun dr buyuk ihtimal bu testlerden birsey cikmayacak ama yinede yapiyoruz tekrarlayan dusuklerde dedi birde doktorun rahim filmi istedimi diye sordu evet dedim iyi o zaman dedi benim eski muayene testlerime bakip oradan troid vitamin vs testlerimede bakti onlarda bir sorun yokmuş zaten dedi zaten kagida cizelge cizip anlattiklarini kaydediyor bir git zeynep kamile orada direk tibbi genetik varmis canimSanada geçmiş olsun cnmtşk ederim cevapladığın ıcın... senden hangı testleri istediler tam olarak?
Canim benden topu topu 9 tup kan alındı 2 tanesi genetik 20 gun cikar dedikleri biri bagisiklik diğeri kromozom analiziymis diger 7 tanesi 10 gun sonra cikar dediler ama ne olduklarini bilmiyorum kan pihtilasmasida var iclerinde zaten pro s - pro c birde hatirladiklarim canim.. Sen bence zeynep kamile git biri kurtaj biri kimyasal yada ikisi kimyasal olarak 3 dusuk yaptim de onlarda yaparlar direk tibbi genetik bolumunden randevu al canim bana dun dr buyuk ihtimal bu testlerden birsey cikmayacak ama yinede yapiyoruz tekrarlayan dusuklerde dedi birde doktorun rahim filmi istedimi diye sordu evet dedim iyi o zaman dedi benim eski muayene testlerime bakip oradan troid vitamin vs testlerimede bakti onlarda bir sorun yokmuş zaten dedi zaten kagida cizelge cizip anlattiklarini kaydediyor bir git zeynep kamile orada direk tibbi genetik varmis canim
Canim esinle gitsen iyi olur bana esinde gelse iyi olurdu dediler genetik testi esede yapiyorlarmis ama yarin yaptiricaz onada sabah ac karnina gidin esinde musaitse oda aradan cikmis olur :)cok sagol cnm aldım yarına randevu , sence eşimle mi gitmeliyim, senin eşine test yapıldı mı?
Canim esinle gitsen iyi olur bana esinde gelse iyi olurdu dediler genetik testi esede yapiyorlarmis ama yarin yaptiricaz onada sabah ac karnina gidin esinde musaitse oda aradan cikmis olur :)
Zannetmiyorum canim benimde 12 gun olmustu dun yaptilar ama tarihide soyledim bisey demedi direk istedi testlerihmm tmm , son bi sorum daha var, belli bir zaman var mı bu testler için yani kürtajdan 1 ay sonra falan gibi,
yoksa zaman farketmiyor mu? 9 gün geçti benım kürtajım üzerinden..
çok ama çok sagol , allah senden razı olsun cnm.. birçok soruma yanıt oldun...Zannetmiyorum canim benimde 12 gun olmustu dun yaptilar ama tarihide soyledim bisey demedi direk istedi testleri
Rica ederim canim ne demek sende sagol elimden geldigi kadar iste cevap verdim insallah cabucak halledersin yaptirirsin canim ben forumlarda cok okudum bir dusuk yasayip iki dusuk yaptim diye test yaptiran nolucak sanki kimyasal gebelik zaten adet kanamasiyla gidiyor cogu kadın anlamiyor bile yarin banada haber ver olurmu canim sonuçlarimiz cikincada karsilastirma yapariz belki sorunumuz ayni cikarçok ama çok sagol
çok ama çok sagol , allah senden razı olsun cnm.. birçok soruma yanıt oldun...
ozaman ben yarın gideyim eşimle.. bakalım yaptırabilecek miyim...
Rica ederim canim ne demek sende sagol elimden geldigi kadar iste cevap verdim insallah cabucak halledersin yaptirirsin canim ben forumlarda cok okudum bir dusuk yasayip iki dusuk yaptim diye test yaptiran nolucak sanki kimyasal gebelik zaten adet kanamasiyla gidiyor cogu kadın anlamiyor bile yarin banada haber ver olurmu canim sonuçlarimiz cikincada karsilastirma yapariz belki sorunumuz ayni cikar
Tülin melis merhaba , ben 1 sene önce 23 haftalıkken olu doğum yaptım , 2. Gebeligimde 10 haftada bebegin kalbi durdu , biz de testleri yapticaz ancak maliyeti ne kadar acaba , siz ne kadara yaptirdinizBir senede ilki dıs gebelik ikinci kalp atisi durdu ve 3. De kimyasal olarak 3 gebelik yasadik ve sonucunda tahliller testler genetik testler fln yaptirdik ve kan pihtilasmam cikti
Tülin melis merhaba , ben 1 sene önce 23 haftalıkken olu doğum yaptım , 2. Gebeligimde 10 haftada bebegin kalbi durdu , biz de testleri yapticaz ancak maliyeti ne kadar acaba , siz ne kadara yaptirdiniz
Canim oncelikle cook gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin ben ozelde yaptirdim tahlillerimi 1300 tuttu cnm benimkiler hormon tahlilleri genetik faktorler fln vs 7 tahlildi esiminde genetik tahlili vardi icindeTülin melis merhaba , ben 1 sene önce 23 haftalıkken olu doğum yaptım , 2. Gebeligimde 10 haftada bebegin kalbi durdu , biz de testleri yapticaz ancak maliyeti ne kadar acaba , siz ne kadara yaptirdiniz
Tülin melis çok tesekkur ederim , hangi hastanede ,ne zaman yaptırdın ?Canim oncelikle cook gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin ben ozelde yaptirdim tahlillerimi 1300 tuttu cnm benimkiler hormon tahlilleri genetik faktorler fln vs 7 tahlildi esiminde genetik tahlili vardi icinde
Ya kızlar bn trombofili panelini ucretsiz yaptım. Yapmam gereken vaşka testlerde mi var. Benm başka bilgim yok
Canim oncelikle cook gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin ben ozelde yaptirdim tahlillerimi 1250 tuttu cnm benimkiler hormon tahlilleriTülin melis merhaba , ben 1 sene önce 23 haftalıkken olu doğum yaptım , 2. Gebeligimde 10 haftada bebegin kalbi durdu , biz de testleri yapticaz ancak maliyeti ne kadar acaba , siz ne kadara yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?