- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
onlaeçrıda yaptrmalımıyım sence canm. Trombofili paneli sonuçlarım bu hafta çıkcak. Onu bekliyorum. Dktr sana iğne faln bişy verdi miprotein testleri ve kromozom var canım. bende de bitek proteinler yok. olmasa ne olur bilmiyorum. zaten 2 homozigot mutasyon var bende pıhtılaşma olduğu anlaşılıyor zaten. protein testide pıhtılaşmayla ilgili galiba.
Ben 5 ay oldu cnm yaptirali yurt disindayim benTülin melis çok tesekkur ederim , hangi hastanede ,ne zaman yaptırdın ?
cnm sende pıhtılaşma çıktı mı. Gebesin galiba. Sorun yoktr umarım. Yardımcı oljr musun bizeCanim oncelikle cook gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin ben ozelde yaptirdim tahlillerimi 1250 tuttu cnm benimkiler hormon tahlilleri
Ewet cnm butun testlerime tahlillerime bakildi cok yuksek olmasada pihtilasmam var genetik factor tahlillerimde cikti 1 dis gebelik 2 .kalp atisi yoktu 3. Ise kimyasal ebelik yasadim ozel doktora gitmeme ragmen bu yasadiklarimjn normal bi durum oldugunu herkesde olabilecegini soyledi bu tahlilleri istedim gerek olmadigini külfetli oldugunu soyledi bende sinir olup baska bi doktor arastirdim buldum bu doktoruma herseyi anlattim butun tahlillerimi istedi rahim filmide cekildim temiz cikti cok sukur bi tek kanimda pihtilasms varmis iste...hamile kaldim yumurta cogaltici ilac ve igmelerle ilk aydan tuttu cok sukur ve 5. Haftada igneye basladik hergun gobekten kan pihtilasma onleyici ve coraspirin kullaniyorumcnm sende pıhtılaşma çıktı mı. Gebesin galiba. Sorun yoktr umarım. Yardımcı oljr musun bize
inşllh bunu kucağına almk buyutmk,nasib olur.. Yaa kaç ay arayla gebe kaldın gebe kalmk için bişy yaptın mı. Bi fikir ver lutfen.. Bnde enson iki ay once duşuk yaptım. Trombofili paneli sonucum bu hafta çıkck. Hemn hamile kalmk istiyorum. Ne yapmalıyım senceEwet cnm butun testlerime tahlillerime bakildi cok yuksek olmasada pihtilasmam var genetik factor tahlillerimde cikti 1 dis gebelik 2 .kalp atisi yoktu 3. Ise kimyasal ebelik yasadim ozel doktora gitmeme ragmen bu yasadiklarimjn normal bi durum oldugunu herkesde olabilecegini soyledi bu tahlilleri istedim gerek olmadigini külfetli oldugunu soyledi bende sinir olup baska bi doktor arastirdim buldum bu doktoruma herseyi anlattim butun tahlillerimi istedi rahim filmide cekildim temiz cikti cok sukur bi tek kanimda pihtilasms varmis iste...hamile kaldim yumurta cogaltici ilac ve igmelerle ilk aydan tuttu cok sukur ve 5. Haftada igneye basladik hergun gobekten kan pihtilasma onleyici ve coraspirin kullaniyorum
protein testleri ve kromozom var canım. bende de bitek proteinler yok. olmasa ne olur bilmiyorum. zaten 2 homozigot mutasyon var bende pıhtılaşma olduğu anlaşılıyor zaten. protein testide pıhtılaşmayla ilgili galiba.
onlaeçrıda yaptrmalımıyım sence canm. Trombofili paneli sonuçlarım bu hafta çıkcak. Onu bekliyorum. Dktr sana iğne faln bişy verdi mi
protein c protein s ve homosistein testleri sende olan pıhtılaşmanın seni etkileyip etkilemediğni gösteriyor canım
haklısın cnm. Fikir verdiğin ii oldu tşkkurlerCnm ben yaklasik bir bucuk senenin icinde 3 kez hamile kaldim ovvulasyon gunlerimi takip etmeye calisiyodumm..ama sana tavsiyem iyi bir doktor edin cnm ve yumurtlama takibi yapsin sana ben en son onu istedim ve doktorum daha cabuk olsun diye bu ilaclari verdi
Ne buldun , nasıl yöntemler paylaşırsan sevinirim.Kızlar biraz araştırdım bi kaç yontem daha buldum hem dua hem de hamileliğe taban oluşturucak yontemler. Bu ay onları deniycem inşllh faydası olur...
maalesef canım duyamadık ve kürtaj oldum :-( trombosit dediğin hangi testlerde görülüyo bi bakayım çünkü kızımda hiç öyle birşey söylemedi dr...bi sıkıntı yaşamazsın inşmerhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah kalp atışlarını duymuşsundur bebeğinin.bende de pıhtılaşma var 21.haftamdayım ve trombositim her ay yükseliyor iğne ve coraspirin kullanıyorum.ilk gebeliğinde trombositin kaçtı hatırlıyormusun.
benimde aynı canım kanım koyuymuş kzımda gebeliğimi öğrendiğimizde 3 haftalıktı ve hemen başlamıştık ilaçlara...kasımda tekrar hamileydim bu dr keseyi gördükten sonra başlarım ilaçlara dedi yaklaşık 5 haftalıktı nerdeyse 9 haftaya kadar bekledik ama kalp atışları yoktu ve kürtaj oldum...hemen başlayabiliyorsan hemen başla derim benKizlar bende ilk gebeligim düşükle sonuclandi . doktorum kan koyuluğu var dedi. Simdi ikinci gebeligim ve doktor 23.subata randevu verdi bu ilaçlar ne zaman başlanıyor . merak içindeyim bu gebeligimide kaybetmek istemiyorum
cnm dua olarak zemzem suyuna meryem suresinden bi,iiki yer var onlar yazılıp,içilio, uygulama olarakta sut buharına oturuluyomuş. Bunları duydum. Deniycem bakalım artkNe buldun , nasıl yöntemler paylaşırsan sevinirim.
Cnm gecmis olsun diyorum oncelikle bu gebiliginde hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin..butun tahlillerinin sonucu kan koyulasmasimi cikti yani ne gibi bi yontem uygulucakmis doktorun yani ozel bi doktora gidip hemen randevu alsanda hemen baslasan ilaclarina daha iyi olur diyorum...ilk bebeginin kalp atisi varmiydiKizlar bende ilk gebeligim düşükle sonuclandi . doktorum kan koyuluğu var dedi. Simdi ikinci gebeligim ve doktor 23.subata randevu verdi bu ilaçlar ne zaman başlanıyor . merak içindeyim bu gebeligimide kaybetmek istemiyorum
Hadi canim hakkinda hayirlisi insanin problemi ortaya cikinca ici bi nebze olsun rahatliyor surekli kafanda neden neden oldu acabalar gidiyorMrb kızlar.bugun sonuçlarım çıkttı. MthfrA homızigot varmış. Yani pıhtılaşma lkesinleşti. P.tesi doktoruma gorunucem. İnşllh hemn başlarız tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?