kan pıhtılaşması ve düşuk

protein testleri ve kromozom var canım. bende de bitek proteinler yok. olmasa ne olur bilmiyorum. zaten 2 homozigot mutasyon var bende pıhtılaşma olduğu anlaşılıyor zaten. protein testide pıhtılaşmayla ilgili galiba.
onlaeçrıda yaptrmalımıyım sence canm. Trombofili paneli sonuçlarım bu hafta çıkcak. Onu bekliyorum. Dktr sana iğne faln bişy verdi mi

cnm sende pıhtılaşma çıktı mı. Gebesin galiba. Sorun yoktr umarım. Yardımcı oljr musun bize
Ewet cnm butun testlerime tahlillerime bakildi cok yuksek olmasada pihtilasmam var genetik factor tahlillerimde cikti 1 dis gebelik 2 .kalp atisi yoktu 3. Ise kimyasal ebelik yasadim ozel doktora gitmeme ragmen bu yasadiklarimjn normal bi durum oldugunu herkesde olabilecegini soyledi bu tahlilleri istedim gerek olmadigini külfetli oldugunu soyledi bende sinir olup baska bi doktor arastirdim buldum bu doktoruma herseyi anlattim butun tahlillerimi istedi rahim filmide cekildim temiz cikti cok sukur bi tek kanimda pihtilasms varmis iste...hamile kaldim yumurta cogaltici ilac ve igmelerle ilk aydan tuttu cok sukur ve 5. Haftada igneye basladik hergun gobekten kan pihtilasma onleyici ve coraspirin kullaniyorum

Simdilik bi problem yok cnm cok sukur dort gozle kontrolumu bekliyorum 12. Haftamda cagirdi doktorum rabbim herkese hayirli saglikli hamilelik ve saglikli sihhatli bebisler nasip etsin ins.

inşllh bunu kucağına almk buyutmk,nasib olur.. Yaa kaç ay arayla gebe kaldın gebe kalmk için bişy yaptın mı. Bi fikir ver lutfen.. Bnde enson iki ay once duşuk yaptım. Trombofili paneli sonucum bu hafta çıkck. Hemn hamile kalmk istiyorum. Ne yapmalıyım sence

Cnm ben yaklasik bir bucuk senenin icinde 3 kez hamile kaldim ovvulasyon gunlerimi takip etmeye calisiyodumm..ama sana tavsiyem iyi bir doktor edin cnm ve yumurtlama takibi yapsin sana ben en son onu istedim ve doktorum daha cabuk olsun diye bu ilaclari verdi

protein testleri ve kromozom var canım. bende de bitek proteinler yok. olmasa ne olur bilmiyorum. zaten 2 homozigot mutasyon var bende pıhtılaşma olduğu anlaşılıyor zaten. protein testide pıhtılaşmayla ilgili galiba.

protein c protein s ve homosistein testleri sende olan pıhtılaşmanın seni etkileyip etkilemediğni gösteriyor canım

onlaeçrıda yaptrmalımıyım sence canm. Trombofili paneli sonuçlarım bu hafta çıkcak. Onu bekliyorum. Dktr sana iğne faln bişy verdi mi

"enbisevdigim" arkadaş pıhtılaşmayı etkileyip etkilemediğni anladıklarını yazmış canım protein testleri için altta.
istersen dr. ile konuş. ben coraspirin kullancaktım gebe kalmadan onu söyledi dr. ama kullanmıyorum şuan. biraz herşeyi bırakmış durumdayım pskolojik olarak.

protein c protein s ve homosistein testleri sende olan pıhtılaşmanın seni etkileyip etkilemediğni gösteriyor canım

bilmiyodum canım. ama 2 kaybım var etkilemiş olması büyük ihtimal. yinede bi söylim dr. a her şeyi biz bulup söylüyoruz zaten

haklısın cnm. Fikir verdiğin ii oldu tşkkurler

Kızlar biraz araştırdım bi kaç yontem daha buldum hem dua hem de hamileliğe taban oluşturucak yontemler. Bu ay onları deniycem inşllh faydası olur...

Kızlar biraz araştırdım bi kaç yontem daha buldum hem dua hem de hamileliğe taban oluşturucak yontemler. Bu ay onları deniycem inşllh faydası olur...

Kizlar bende ilk gebeligim düşükle sonuclandi . doktorum kan koyuluğu var dedi. Simdi ikinci gebeligim ve doktor 23.subata randevu verdi bu ilaçlar ne zaman başlanıyor . merak içindeyim bu gebeligimide kaybetmek istemiyorum

maalesef canım duyamadık ve kürtaj oldum :-( trombosit dediğin hangi testlerde görülüyo bi bakayım çünkü kızımda hiç öyle birşey söylemedi dr...bi sıkıntı yaşamazsın inş

Kizlar bende ilk gebeligim düşükle sonuclandi . doktorum kan koyuluğu var dedi. Simdi ikinci gebeligim ve doktor 23.subata randevu verdi bu ilaçlar ne zaman başlanıyor . merak içindeyim bu gebeligimide kaybetmek istemiyorum
benimde aynı canım kanım koyuymuş kzımda gebeliğimi öğrendiğimizde 3 haftalıktı ve hemen başlamıştık ilaçlara...kasımda tekrar hamileydim bu dr keseyi gördükten sonra başlarım ilaçlara dedi yaklaşık 5 haftalıktı nerdeyse 9 haftaya kadar bekledik ama kalp atışları yoktu ve kürtaj oldum...hemen başlayabiliyorsan hemen başla derim ben

Cnm gecmis olsun diyorum oncelikle bu gebiliginde hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin..butun tahlillerinin sonucu kan koyulasmasimi cikti yani ne gibi bi yontem uygulucakmis doktorun yani ozel bi doktora gidip hemen randevu alsanda hemen baslasan ilaclarina daha iyi olur diyorum...ilk bebeginin kalp atisi varmiydi

Mrb kızlar.bugun sonuçlarım çıkttı. MthfrA homızigot varmış. Yani pıhtılaşma lkesinleşti. P.tesi doktoruma gorunucem. İnşllh hemn başlarız tedaviye
Hadi canim hakkinda hayirlisi insanin problemi ortaya cikinca ici bi nebze olsun rahatliyor surekli kafanda neden neden oldu acabalar gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…