kan pıhtılaşması ve düşuk

Benimde kanimda pihtilasma var cnm cok yuksek seviyede degil ama ne olursa olsunn butun yasadiklarimin sebebi cnm..senin dusugun mu olmustu
benim 2 duşuk olmuştu canm. Senin hangi değerlerinde pıhtı var.. Ben mthfr a1298 homozigotum.. Bu pıhtılaşmada nasldır. Yani pıhtının onemli bi faktoru mu. Yoksa seninki gibi basit mi

Canım evet vardı 11 hafta sonunda kalp atışı durmuştu doktorum özel ztn ameliyat olmuş off bol bol limon ye dedi ilaçlar için istersen başka doktora git dedi ama tahlil yapmadan bu ilacı kullan diyemem dedi ama ben doktoruma çok güveniyorum ve benim herseyimi o bilio o yüzden beklemeye karar verdim.

Bu arada güzel temenin için çok teşekkürler canım inşallah herşey gönlümüze gore olur :)

Guzel cnm insallah hersey guzel olacak bu kez doktorun guven vermesi cok guzel

benim de 13. haftada kalbi durdu bebeğimin. kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum. ilk ölüm olduğu için araştırmıyorlar. kendimce neden bulmaya çalışıyorum.kan pıhtılaşması olsaydı 13. haftaya kadar yaşarmıydı sizce?

olabilir cnm.. Eğer ilk kaybın diye araştrmıyolarsa bnce 2 kaybım oldu de ve muhakkak araştrıp sonra gebe kal.. Mutlaka bi sebebi vardr

olabilir cnm.. Eğer ilk kaybın diye araştrmıyolarsa bnce 2 kaybım oldu de ve muhakkak araştrıp sonra gebe kal.. Mutlaka bi sebebi vardr

ne yaparsan yap araştırsınlar canım. ucuz özel bir yer bul mesela. mehlika-azra var burda onun bebeği 6 ay yaşamış pıhtı olmasına rağmen. tel ile sor fiyatları devlet olmazsa. ama devleti bi zorla derim. kadın doğum bölümüne değilde direk genetik bölümüne git. benim 2 taneye rağmen birtek trombofili yaptı devlet. kromozomu özel de yaptırdım.

bi daha yaşamazsın inş canım :-( bende de kan pıhtılaşması var benim de 2 tane düşüğüm oldu ama biz hiç kalp atışlarını duyamadık 3. de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen iğneye başladık ve kzımı sağ salim kucağıma aldım çok şükür.. ama seninki 13.haftaya kadar yaşamış o yüzden bilemedim

maalesef devlet 3.den sonra araştırma yapıyo ben 2.den sonra dr a yalvardım resmen öyle testleri yaptırdı :-(

genetik mi acaba bu kan pıhtılaşması arkadaşlar. benim eşimin de benim de sülalemizde ilk bebek ölümü. bende mutlaka bir sebebi vardır diyorum ama ailem bende sorun olamayacağını söylüyor. sorunsuz ölürmüydü hiç benim meleğim 35 gün oldu suni sancıyla doğum yaptım hala adet bile olamadım. hemen bebek sahibi olmak istiyorum. yine aynısı olcak biliyorum

selam arkadaşlar bnde de protin s eksikliği vardı kan pıhtılaşmasına sebep oluyormuş bu değerin eksik olması şimdi ilk tüp bebek denememde boş gebelik oldu sanırım bu protein s eksikliğinden kaynaklandı şimdi 2.tüp bebek denemsi oldum transfer günüden itibaren karından iğne kullanıyorum (oksapar) 22 şubatta test günüm dua edin arkadaşlar inş pozitif çıkar

benim 2 duşuk olmuştu canm. Senin hangi değerlerinde pıhtı var.. Ben mthfr a1298 homozigotum.. Bu pıhtılaşmada nasldır. Yani pıhtının onemli bi faktoru mu. Yoksa seninki gibi basit mi
Merhaba canım.Bende 2 düşük yaşadım,ikisinide çok erken kaybettim.Biri kimyasaldı zaten öğrenmemden 3 gün sonra falan kanamam başladı diğerindede kalp atışı bile alınamadı kürtaj oldum.Bende bütün testlerimi yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı,şu MTHFR A1298C yi yapmamışlar sadece onu sonradan yaptırdım ve homozigot mutant olduğum çıktı ortaya.Senin gibi yani hem 2 düşüğüm var hemde aynı pıhtılaşma faktörünü taşıyoruz.Şu an coraspin ve folbiol kullanıyorum hergün.Doktorum hamile kalınca iğneye başlıycamızı söyledi.Bakalım Rabbim herkese sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsin..
Bu arada ben pıhtılaşma çıkmasına şaşırmadım,çünkü yaşım daha 29 olmasına rağmen bacaklarımda varis çıkmaya başladı,kan dolaşımı yavaş olan özellikle pıhtılaşma faktörü taşıyan insanlarda varisin daha çok görüldüğünü öğrendim.Sendede böyle bi problem var mı acaba?

maalesef devlet 3.den sonra araştırma yapıyo ben 2.den sonra dr a yalvardım resmen öyle testleri yaptırdı :-(
aynen canım bende güç bela işte 2. den sonra yaptırdım. oda tek pıhtılaşmayı yaptı. kromozomu özele yaptırdık. keşke yapmasalr böyle ya yazık değil mi ?

ben genetik biliyordum ama geçenlerde bir akraba da doğum sonrası pıhtılaşma olmuş. 2 bebeği var. sonradan çıkmış detayını bilmiyorum ama sonradan oluyor malesef. biz dede bitek benim başıma geldi bu arada canım.

canım bizim sülalede de yok bebek kaybı eşimin ailesinde de aynı şekilde ama bende çıktı hemde 2 kere :-( genetik olduğunu düşünmüyorum ama kızım evlendiğinde hamile kalmadan önce bu testleri yaptırıcam ne olur ne olmaz diye benim yaşadığım acıyı o yaşamasın :-( 35 gün normal canım ben kürtajdan 33 gün sonra adet oldum ama hergün adetini de bekleme stresten daha da ertelersin acizane tavsiyem...tevekkül rabbim neylerse güzel eyler bizim de imtihanımız bu şekildeymiş, üzülme vardır bi vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…