kan pıhtılaşması ve düşuk

aynen canım bende güç bela işte 2. den sonra yaptırdım. oda tek pıhtılaşmayı yaptı. kromozomu özele yaptırdık. keşke yapmasalr böyle ya yazık değil mi ?
keşke ama onlar için ilki zaten normal 2. de olabilir diyolar 3. de belki yaşamazsın ihtimali üzerine yapmıyolar :-( ben izmirde yaptımıştım mardinde yaşıyoruz iş dolayısıyla o yüzden dr a 1 yıl gecikmek istemiyorum demiştim sağolsun yapmıştı tüm testleri

Rabbim tekrar yaşatmasın bu acıları bize. suni sancıyı hatırlamak bile istemiyorum. gördüm yavrumu herşeyi tamdı. aklımdan çıkmıyor görüntüsü. boşa aktı kızımın sütleri. üç adet bekle dedi doktorum. ama bekleyemiycem. yeni bir bebek olmadan geçmiycek unutamıycam

sen görmüşsün evet daha zordur unutmak ama ya doğsaydı biraz yaşayıp kaybetseydin çok daha acı :-( beterin beteri vardır adetini gördükten sonra bencede düşünebilirsin eğer vücudun hazırsa zaten gebelik olur inş tez vakitte güzel haberlerini alırız

inş dualarda unutmayalım birbirimizi. 30 günlük lohusayken karın ağrılı koyu renkli bir kanamam oldu. adet oldum dedim ama kesildi. bu şekilde adet olmaz sanırım. ama 30 gün boyunca sadece açık renkli lekelenmelerim olurdu. birkaç kişinin de böyle olmuş adet midir acaba?

Öyle canım kimse kimseyi düşünmüyor şu haytta. şimdi ne kadar oldu canım sonuncusu ?

ay canım ya kaç aylıktı da bebeğin doğum oldu böyle. çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah tekrar yaşatmasın. ilk mi oldu peki ?

ay canım ya kaç aylıktı da bebeğin doğum oldu böyle. çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah tekrar yaşatmasın. ilk mi oldu peki ?

amin canım kimseye yaşatmasın rabbim. ilk bebeğim. 14. haftada cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde öğrendim. bir hafta önce kalbi durmuş benim minik kızımın.

amin canım kimseye yaşatmasın rabbim. ilk bebeğim. 14. haftada cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde öğrendim. bir hafta önce kalbi durmuş benim minik kızımın.
ayy canım ya neyse inşallah sebebi çıkar ve bir daha yaşamzsın. Allah kolaylık versin hepimize.

amin. doğumdan sonra lohusalık olduğu için adet hemen olunmuyor o korkutuyor beni

doğrudur canım benim ilk kürtaj kanamsı bile 15 gün sürdü. ilk adette kanam bitince 40. gün geldi. bebek büyükmüş ama olsun zaman her şeyin ilacı, zamanla geçecek canım, kolay değil ama elden ne gelir ki

Cnm gecmis olsun onceliklee rabbim yasatmasin ayni seyleri benim bi arkadasinda 16. Haftaya kadar yasadi durdu kalp atisi ve pihtilasmasi oldugu ortaya cikti tahlillerden sonra o yuzden ozel bi doktira gorun derim anlat testlerini yaptirsin sana oyle hamileligi ikinci gebeligini planla cnmm doktorlara birakirsan 3 kezde ayni seyi yasasan doktor ucuncudede zorla yapar

Arkadaşlar benim bir kızım var kızımdan sonra 3 kez düşük yaşadım son düşüğümde bütün tahlillerim temiz çıktı doktor kan pırtılaşmasına baktır dedi ama ben baktırmadım gecen hafta doktora gittim kasık ağrısından doktor beta istedi 6.79 çıktı hastalanmazsan gel dedi en son reglm 14 ocak ve dun iki tane evde idrar testi yaptım pozitif bu gün doktora gittim yine beta için kan aldı yarın eğer pozitif çıkarsa kan pırtılaşması için iğneye başlayacakmışım ama ben pırtılaşma testi yapmadım dedim bana test sonucunu bekleyemeyiz dedi eğer testte bir sorun çıkmazsa bırakırsın iğneyi dedi yaa çok korkuyorum ya bende pırtılaşma sorunu yoksa bebeğe yan etki yaparım diye böyle bir olay yaşan varsa ne ölü beni bilgilendirin bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum

öncelikle tebrikler canım. yok canım hiç bişi olmaz. tabiki de pıhtılaşma yoksa iğne kullanma boşuna. sonuçta diş bile çekilmiyor o iğneyi olurken. ama önlem olsun diye kullanıyor gebeler. sen de sonuca göre bırakırsısn iğneyi. dr. un dediği çok doğru zaten sen şuan 4 haftalık olsan, test sonucu özelde olsa 1 hafta, devlette olsa 15-20 güne ancak çıkar. benim bebeğimin kalbi 7. haftada durdu, test sonucu beklenemez bu durumda. geç kalınmış olur.

çok sagol içim biraz olsa da rahatladı Allah herkesin yar ve yardımcı olsun çok zor

Bu gün kanda beta hcg 352.74 çıktı haftaya gel keseyi gördükten sonra iğneye başlayalım dedi doktor 8 gün önce kanda betam 6.72 di artış normal mi az mı acaba

canım ben 38.gün oldum 13.haftalıktı kalbi durdu sende olursun bu hafta merak etme 50 güne kadar normalmiş zaten bi de kan pıhtılaşması olabilir sende de benim annemin hiç gebelik kaybı yok ama bende pıhtılaşma çıktı iki genimde heterezigot var mesela kimi nasıl etkileyeceği belli olmuyo üstelik ben iğne kullanmıştım tabi her ölüm pıhtılaşmadan kaynaklı olmuyor bebek sağlıksız olabilir bir kalp anomalisi olabilir ikili üçlüsü normal olup sonradan downlu olduğu öğrenilen bebekler var herşey olabilir.

Meraba kızlar bende sizlerle aynı sorunu yaşadım 8 haftalik kalbi durdu bebeğinin. Genetik teste kan pihtilasmasi çıktı. Ankaradayim önerdiğimiz doktor var mı doktor araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…