kan pıhtılaşması ve düşuk

Kızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin tutuyor. Siz nerede kaç paraya yaptırdınız?

Kızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin tutuyor. Siz nerede kaç paraya yaptırdınız?
Ben magnet tip ta yaptırdım 350 tl ye .ama doğum yok orda o yüzden artık gitmek istemiyorum.itir hanim var benim israrimla yaptı onuda 3.dusukten sonra yapılıyor dedi sevmedim ben o doktoru bilgilerinize... ben mi doktorum o mu ?beni yonlendircegine ben onu yonlerdirdim hep.

canım ben genetiks diye beşiktaşta özel labaratuarda 400 falan o civara yaptırdım sakın yaptırma orada.

Ya acaba benim liste çoktu ondan mı bu kadar tuttu. Sonuçları almak da bir ay sürüyomuş.

Ya acaba benim liste çoktu ondan mı bu kadar tuttu. Sonuçları almak da bir ay sürüyomuş.

Test ismine ve sayısına göre fiyat değişir diye düşünüyorum.Yakın akrabam devlet hastahanesinde kadındoğumcu olduğu için ben devlette ücret ödemeden yaptırdım ama devlet normalde enaz 3 düşükten sonra yapıyor bu testleri iyiki de yaptırmışım pıhtılaşma sorunum cıktı bebeğimi bu nedenle kaybetmişim.Benim yaptırdığım testler KROMOZOM ANALİZİ iki adet eşler için yapılıyor TROMBOFOLİ PANELİ 6 PANEL -2 ADET ANTİ KUAGULASYON TESTİ-B12 VE FOLAT ama aynı testlerin toplamının özelde fiyatı 3000 TL den başladığını biliyorum. Çünkü geçen sene bir arkadaşım trombofoli paneli testlerini 1500 tl ye yaptırmıştı. 40 tlye yaptıran arkadaş farklı bir test yaptırmış olmalı çünkü bu testler ucuz testler değil. devletin kolay kolay yapmak istememesinin sebebi de bu.

kızlar benimde 2 düşüğüm var ve doktorum beni karadeniz teknik üniversitesine yönlendirdi. hiçbir ücret ödemeden eşimle birlikte kromozom analizi ve benim pıhtılasma testlerim yapıldı. bilginiz olsun. 3 düşük şartı aramadılar bende. kromozom analizleri 1 ayda kan pıhtılaşma testide 15 gunde cıktı.

Ben de Adana'da Üniversite'de yaptırdım hiç para vermedim. Sadece kromozom testlerimizi Ankara'ya yolladık onu da 300 e yaptırdık.

Kızlar kan testim sonuçlandı. SLE ( lupus) hastasıymışım. Ölü hastalıklı bebek ard arda düşük riskim varmış. Aranızda bu hastalığa sahip olan var mı? Tedavisi yokmuş. Benim hiç bebeğim olmıycak mı?

ben hiç duymadım böyle bisey canım. Allah kimseye dermansız dert vermesin. dua et canım. farklı alanında uzman doktorlara görün.fikir al. belkide vardır tedavisi. Allah yar ve yardımcın olsun.

geçmiş olsun canım bu tanıyı sana nasıl koydular merak ettim.

aaa çok uzuldum canmm. Ama umitsiz olma bnce rabbim dermansız dert vermez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…