- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Ben magnet tip ta yaptırdım 350 tl ye .ama doğum yok orda o yüzden artık gitmek istemiyorum.itir hanim var benim israrimla yaptı onuda 3.dusukten sonra yapılıyor dedi sevmedim ben o doktoru bilgilerinize... ben mi doktorum o mu ?beni yonlendircegine ben onu yonlerdirdim hep.Kızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin tutuyor. Siz nerede kaç paraya yaptırdınız?
Kızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin tutuyor. Siz nerede kaç paraya yaptırdınız?
Ben magnet tip ta yaptırdım 350 tl ye .ama doğum yok orda o yüzden artık gitmek istemiyorum.itir hanim var benim israrimla yaptı onuda 3.dusukten sonra yapılıyor dedi sevmedim ben o doktoru bilgilerinize... ben mi doktorum o mu ?beni yonlendircegine ben onu yonlerdirdim hep.
canım ben genetiks diye beşiktaşta özel labaratuarda 400 falan o civara yaptırdım sakın yaptırma orada.
Ya acaba benim liste çoktu ondan mı bu kadar tuttu. Sonuçları almak da bir ay sürüyomuş.
Kızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin tutuyor. Siz nerede kaç paraya yaptırdınız?
Ben varim canim Liv hospital da Tolga Ecemis var ben ona gittim gecen yil cok cok iyi bir doktor.Kızlar ankarada olan varmı aranızda doktor önerisi olan???
Ya acaba benim liste çoktu ondan mı bu kadar tuttu. Sonuçları almak da bir ay sürüyomuş.
ben hiç duymadım böyle bisey canım. Allah kimseye dermansız dert vermesin. dua et canım. farklı alanında uzman doktorlara görün.fikir al. belkide vardır tedavisi. Allah yar ve yardımcın olsun.Kızlar kan testim sonuçlandı. SLE ( lupus) hastasıymışım. Ölü hastalıklı bebek ard arda düşük riskim varmış. Aranızda bu hastalığa sahip olan var mı? Tedavisi yokmuş. Benim hiç bebeğim olmıycak mı?
Kızlar kan testim sonuçlandı. SLE ( lupus) hastasıymışım. Ölü hastalıklı bebek ard arda düşük riskim varmış. Aranızda bu hastalığa sahip olan var mı? Tedavisi yokmuş. Benim hiç bebeğim olmıycak mı?
kan testiyle canım şimdide heterozigot 677 ct çıktı kan pıhtılaşmasıymış.
Mrb arrkadaşlar. Malesef dun 2. Gebeliğim de duşukle sonlandı.moralim çok bozuk. Hala çok ağrılarım var. Dktrum tahlillere bakarak kan pıhtılaşması dedi ama kesin sonuçlar patolojiden gelicek. Benim sormak istediğim kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan veya yaşıyan var mı. Morale ve bilgiye çok ihtiyacım vat.[/QUOT
merhaba benimde 2 kere bebegimin kalbi ve gelismesi durdu. Alindi. Testler tahliller yapildi. Kan pihtilasmasi cikti. Simdi hergun coraspin iciyorum ve doktorumun dedigine gore hamile kaldigim andan itibaren hergun igne olmam gerekecekmis. Gecmis olsun seni cok iyi anliyorum
aaa çok uzuldum canmm. Ama umitsiz olma bnce rabbim dermansız dert vermez kiKızlar kan testim sonuçlandı. SLE ( lupus) hastasıymışım. Ölü hastalıklı bebek ard arda düşük riskim varmış. Aranızda bu hastalığa sahip olan var mı? Tedavisi yokmuş. Benim hiç bebeğim olmıycak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?