kan pıhtılaşması ve düşuk

arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetimi 2 gün geçmişti hemen iğneye başladım ama kızımda 5 gün önce öğrenip hemen başlamıştım....öncesinde 2 düşüğümüz var kalp atışalarını hiç duymamıştık :-( sizce 2 gün gecikmeli olduğu için sıkıntı yaşar mıyız sizler ne zaman başladınız iğneye :-(

kac haftalık gıttınızmı doktra

yarın genetık test yapılıcak kızlar... bakalım sonuç ne cıkcak?

hayır canım yarın gitcem inş ama 4 haftalıktır büyük ihtimalle çünkü 3-4 gün önce test yapmıştım negatifti bugün çizgi göründü
ınsalah gecıkmedın...
bende 4 haftalıkken başladım ıgeneye ama malesf durdu gelısımı..

genetık testtıde yaptırdık kızlar bır aydan cıkcıakmıs..

trombosit değerim benimde yüksek çıktı dermotolojide kan vermiştim geçen yıl dermatolog kan pıhtılaması olabilir dedi yada kanınız düşük olduğu için trombosit değeriniz yüksek bi test yaptırın dedi hala gidip test yaptırmadım hamile kalınca pişman olucam ben bu hafta gidip pıhtılaşma var mı yok mu diye baktırayım bari tedavisi var mı ?

muhakkak git canm.. Eğer gitmezsen çookk buyuk bi ihtimal hamile kalırsan duşurursun.. Evet çık şukur ki tedavisi var. Gunluk iğne

AYY Allah korusun inşallah pıhtılaşma yoktur içie doğmuyor gerçi.benim akdeniz anemisi var kanım genetik düşük ona bağlı olarak trombositimin yüksek olduğunu düşünüyorum ama yinede test yaptırcam bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…