- 11 Temmuz 2014
- 233
- 81
- 68
- 37
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
kac haftalık gıttınızmı doktraarkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetimi 2 gün geçmişti hemen iğneye başladım ama kızımda 5 gün önce öğrenip hemen başlamıştım....öncesinde 2 düşüğümüz var kalp atışalarını hiç duymamıştık :-( sizce 2 gün gecikmeli olduğu için sıkıntı yaşar mıyız sizler ne zaman başladınız iğneye :-(
hayır canım yarın gitcem inş ama 4 haftalıktır büyük ihtimalle çünkü 3-4 gün önce test yapmıştım negatifti bugün çizgi göründükac haftalık gıttınızmı doktra
hadi hayırlısı bakalım ama 1 ayı buluyo sonuçlaryarın genetık test yapılıcak kızlar... bakalım sonuç ne cıkcak?
ınsalah gecıkmedın...hayır canım yarın gitcem inş ama 4 haftalıktır büyük ihtimalle çünkü 3-4 gün önce test yapmıştım negatifti bugün çizgi göründü
bı bır ay daha beklerım napımhadi hayırlısı bakalım ama 1 ayı buluyo sonuçlar
inş yaşamam Rabbim neylerse güzel eyler sorgulamıyorum artık :-(ınsalah gecıkmedın...
bende 4 haftalıkken başladım ıgeneye ama malesf durdu gelısımı..
CNM NERDE YAPTIRDIN TESTLERİNİ?genetık testtıde yaptırdık kızlar bır aydan cıkcıakmıs..
devlet hastahanesınde yaptırdım.CNM NERDE YAPTIRDIN TESTLERİNİ?
23-24 GÜNDE FELAN ÇIKIYOR SONUÇLAR İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN CNMM ŞMDİ KORUNUYORMUSUN?devlet hastahanesınde yaptırdım.
randevuluyudu ay bekledım
yok canım rahım fılmm ve bu testım cıkamdan dusunumuyorum23-24 GÜNDE FELAN ÇIKIYOR SONUÇLAR İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN CNMM ŞMDİ KORUNUYORMUSUN?
RAHİM FİLMİNİ ÇEKİLDİNMİ PEKİ?yok canım rahım fılmm ve bu testım cıkamdan dusunumuyotum
özeller 600 550 ıstedı cekınmedım onlara..RAHİM FİLMİNİ ÇEKİLDİNMİ PEKİ?
İSTANBULDAMISIN CNM?özeller 600 550 ıstedı cekınmedım onlara..
fakülteye gıdıcem daha gıdemdım...
tabı orasıda randevuludur yıne
tokyoomm. Nasl gidiyoo,neler yaptınözeller 600 550 ıstedı cekınmedım onlara..
fakülteye gıdıcem daha gıdemdım...
tabı orasıda randevuludur yıne
muhakkak git canm.. Eğer gitmezsen çookk buyuk bi ihtimal hamile kalırsan duşurursun.. Evet çık şukur ki tedavisi var. Gunluk iğnetrombosit değerim benimde yüksek çıktı dermotolojide kan vermiştim geçen yıl dermatolog kan pıhtılaması olabilir dedi yada kanınız düşük olduğu için trombosit değeriniz yüksek bi test yaptırın dedi hala gidip test yaptırmadım hamile kalınca pişman olucam ben bu hafta gidip pıhtılaşma var mı yok mu diye baktırayım bari tedavisi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?