kan pıhtılaşması ve düşuk

sen yinede yap canm.. Bnm pıhtı yuzunden 2 duşuğum var. Kolay değil

Kızlar ya bende de mthfr c677t Heterozigot varmış doktorum iğneye bile gerek yok dedi ama yine de kullanmaya devam et dedi. Ben şu an hamileyim 4 hafta 2 günlük ama bir türlü beta hcg düzelmedi. İğneye rağmen. Daha önce de iki kaybım var kalp durması sonucu. Adetten 5 gün önce Yaptım ilk testimi ve değerlerim iki gün arayla 7-26-49-59-109 çıktı. 59 dan sonra kimyasal diye düşündüm ama ne bir leke ne bir Ağrı yoktu tekrar test Yaptım 109 çıktı yani muhtemelen geç gelişiyor ve yine sağlıklı devam etmeyecek. İğne ve coraspini rağmen neden böyle oluyor anlamadım. Rahimde, kromozomda hiçbir sorun çıkmamıştı.

keseyi gorebildiniz mi canm

keseyi gorebildiniz mi canm

Canım inan kürtaj Olmasın yeter. Sağlıksızsa eğer kimyasal olsun ama iğneye rağmen kaybediyorum o can sıkıcı.
o zamn sende başka sebeplerde vardr muhakkak canm. İnşllh sağlıkludır eennkotu ihtimalle kimyasal olsun da o acıları yaşama bidaha. Ama her ne olursa olsun buda sağlıksız olursa tum tetkiklerini yaptr ve sonucu bul olur mu

Canım artık ne sebep olabilir ki valla Şaştım kaldım rahim temiz kromozomlarının düzgün pıhtılaşma da çok yokmuş valla artık delireceğim

alla alla bnimde aklıma bbaşka bişy gelmio.. Kader deyip tıkanıyoruz oyleyse.. Bi bakalım dktra gitte belki herşy yoluna girer
İnşallah canım ya bir mucizeye ihtiyacım var şu an. Çıkmadık candan umut kesilmez diyorum ama pek de ümidim yok açıkçası.

sen duanı eksik etme canım. Rabbim çok buyuk. Ama inanarak etkki kabul buyursun yaradan
Canım inşallah ya 49 dan 59 a çıkınca kendimi düşüğe o kadar hazırladım ki anlatamam o gün düşük yapsam inan üzülmeyecek haldeydim bir baktım Göğüs hassasiyetim ve bulantılar devam ediyor duramadım test yaptırdım 109 çıktı. Düşüğe hazırlamışken değerim yükselince allak bullak oldum ve bir hamilelikte iki acı yaşamak istemiyorum o Yüzden

canım benim pek bilgim yokta ama ben hamileyken ilk 3 ay hem kan sulandırıcı iğne kullandım hemde coraspirin kullandım coraspirini 8. aya kadar kullandım pıhtılaşma olmasın diye

canım benim pek bilgim yokta ama ben hamileyken ilk 3 ay hem kan sulandırıcı iğne kullandım hemde coraspirin kullandım coraspirini 8. aya kadar kullandım pıhtılaşma olmasın diye
tşkkur ederm cnm..bnde baya araştrdım ve gebe kalırsam iğne+corasprine başliycam

mesela şu an elimde şimdiye kadar tahlil yapılan kan sonuçlarım var ben akdeniz anemisiyim hep kanım düşüktür benim,hgb:11 plt:130-400 iken benimki 496 mış hgb11.04 iken normali 130-400 gösterirken benimki 434 müş yani kanım yükseldikçe plt düşüyor şimdi doktorumu aradım onunla bağdaştırma pıhtılaşmanın plt ile çok alakası yok onun için başka testler yapılıyor devlet hastanesine gitmen gerekiyor diyor ama aklına kötü şeyler getirme sende pıhtılaşma var diye bişey yok dedi
bebem-1221 senden ricam kan sonuçlarını yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…