- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
sen yinede yap canm.. Bnm pıhtı yuzunden 2 duşuğum var. Kolay değilAYY Allah korusun inşallah pıhtılaşma yoktur içie doğmuyor gerçi.benim akdeniz anemisi var kanım genetik düşük ona bağlı olarak trombositimin yüksek olduğunu düşünüyorum ama yinede test yaptırcam bu hafta.
keseyi gorebildiniz mi canmKızlar ya bende de mthfr c677t Heterozigot varmış doktorum iğneye bile gerek yok dedi ama yine de kullanmaya devam et dedi. Ben şu an hamileyim 4 hafta 2 günlük ama bir türlü beta hcg düzelmedi. İğneye rağmen. Daha önce de iki kaybım var kalp durması sonucu. Adetten 5 gün önce Yaptım ilk testimi ve değerlerim iki gün arayla 7-26-49-59-109 çıktı. 59 dan sonra kimyasal diye düşündüm ama ne bir leke ne bir Ağrı yoktu tekrar test Yaptım 109 çıktı yani muhtemelen geç gelişiyor ve yine sağlıklı devam etmeyecek. İğne ve coraspini rağmen neden böyle oluyor anlamadım. Rahimde, kromozomda hiçbir sorun çıkmamıştı.
keseyi gorebildiniz mi canmKızlar ya bende de mthfr c677t Heterozigot varmış doktorum iğneye bile gerek yok dedi ama yine de kullanmaya devam et dedi. Ben şu an hamileyim 4 hafta 2 günlük ama bir türlü beta hcg düzelmedi. İğneye rağmen. Daha önce de iki kaybım var kalp durması sonucu. Adetten 5 gün önce Yaptım ilk testimi ve değerlerim iki gün arayla 7-26-49-59-109 çıktı. 59 dan sonra kimyasal diye düşündüm ama ne bir leke ne bir Ağrı yoktu tekrar test Yaptım 109 çıktı yani muhtemelen geç gelişiyor ve yine sağlıklı devam etmeyecek. İğne ve coraspini rağmen neden böyle oluyor anlamadım. Rahimde, kromozomda hiçbir sorun çıkmamıştı.
Perşembe gideceğim ama bu değerlerle Görünmez bence. En az 1000 olmalıymış. Umarım dış gebelik değildir lekem yok ama korkuyorum yine de.keseyi gorebildiniz mi canm
kimyasal gibi geldi bana, yinede ne olacağı velli olmaz. Dua et canm bol bolPerşembe gideceğim ama bu değerlerle Görünmez bence. En az 1000 olmalıymış. Umarım dış gebelik değildir lekem yok ama korkuyorum yine de.
Canım inan kürtaj Olmasın yeter. Sağlıksızsa eğer kimyasal olsun ama iğneye rağmen kaybediyorum o can sıkıcı.kimyasal gibi geldi bana, yinede ne olacağı velli olmaz. Dua et canm bol bol
o zamn sende başka sebeplerde vardr muhakkak canm. İnşllh sağlıkludır eennkotu ihtimalle kimyasal olsun da o acıları yaşama bidaha. Ama her ne olursa olsun buda sağlıksız olursa tum tetkiklerini yaptr ve sonucu bul olur muCanım inan kürtaj Olmasın yeter. Sağlıksızsa eğer kimyasal olsun ama iğneye rağmen kaybediyorum o can sıkıcı.
Canım artık ne sebep olabilir ki valla Şaştım kaldım rahim temiz kromozomlarının düzgün pıhtılaşma da çok yokmuş valla artık delireceğimo zamn sende başka sebeplerde vardr muhakkak canm. İnşllh sağlıkludır eennkotu ihtimalle kimyasal olsun da o acıları yaşama bidaha. Ama her ne olursa olsun buda sağlıksız olursa tum tetkiklerini yaptr ve sonucu bul olur mu
eşinle alakalı olabilir mi acabaCanım artık ne sebep olabilir ki valla Şaştım kaldım rahim temiz kromozomlarının düzgün pıhtılaşma da çok yokmuş valla artık delireceğim
Eşimin sperm değerleri iyi kromozomları da düzgün. Gayet sağlıklı biri. Of of valla bıktım ya.eşinle alakalı olabilir mi acaba
alla alla bnimde aklıma bbaşka bişy gelmio.. Kader deyip tıkanıyoruz oyleyse.. Bi bakalım dktra gitte belki herşy yoluna girerEşimin sperm değerleri iyi kromozomları da düzgün. Gayet sağlıklı biri. Of of valla bıktım ya.
İnşallah canım ya bir mucizeye ihtiyacım var şu an. Çıkmadık candan umut kesilmez diyorum ama pek de ümidim yok açıkçası.alla alla bnimde aklıma bbaşka bişy gelmio.. Kader deyip tıkanıyoruz oyleyse.. Bi bakalım dktra gitte belki herşy yoluna girer
sen duanı eksik etme canım. Rabbim çok buyuk. Ama inanarak etkki kabul buyursun yaradanİnşallah canım ya bir mucizeye ihtiyacım var şu an. Çıkmadık candan umut kesilmez diyorum ama pek de ümidim yok açıkçası.
Canım inşallah ya 49 dan 59 a çıkınca kendimi düşüğe o kadar hazırladım ki anlatamam o gün düşük yapsam inan üzülmeyecek haldeydim bir baktım Göğüs hassasiyetim ve bulantılar devam ediyor duramadım test yaptırdım 109 çıktı. Düşüğe hazırlamışken değerim yükselince allak bullak oldum ve bir hamilelikte iki acı yaşamak istemiyorum o Yüzdensen duanı eksik etme canım. Rabbim çok buyuk. Ama inanarak etkki kabul buyursun yaradan
canım benim pek bilgim yokta ama ben hamileyken ilk 3 ay hem kan sulandırıcı iğne kullandım hemde coraspirin kullandım coraspirini 8. aya kadar kullandım pıhtılaşma olmasın diyeMrb arrkadaşlar. Malesef dun 2. Gebeliğim de duşukle sonlandı.moralim çok bozuk. Hala çok ağrılarım var. Dktrum tahlillere bakarak kan pıhtılaşması dedi ama kesin sonuçlar patolojiden gelicek. Benim sormak istediğim kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan veya yaşıyan var mı. Morale ve bilgiye çok ihtiyacım vat.
tşkkur ederm cnm..bnde baya araştrdım ve gebe kalırsam iğne+corasprine başliycamcanım benim pek bilgim yokta ama ben hamileyken ilk 3 ay hem kan sulandırıcı iğne kullandım hemde coraspirin kullandım coraspirini 8. aya kadar kullandım pıhtılaşma olmasın diye
Rica edrm cnm ins tez vakitte hamile kalırsın bu sefer kucagina almak nasip olur insallahtşkkur ederm cnm..bnde baya araştrdım ve gebe kalırsam iğne+corasprine başliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?