kan pıhtılaşması ve düşuk

benimkilerde 5 er ay arayla olmuştu. İnşllh bu,o kadar uzun surmez

benim ilk hamileliğim 8.ayımda oldu 7,5 haftalıkken kalp durması olmuş korundum 3 ay sonraki 2.ayda kimyasal oldum korunmadım sonraki 2.ay da da hamile kaldım 13 haftalıkken kalbi durdu 10 gün oldu genetik sonuçlarını bekliyoruz.

Cok gecmis olsun cnm rabbim yasatmasin ayni acilari saglikli bebusler nasip etsin

amin canım cümlemize ve şu an psikolojim bozuk cesaretimde kırıldı biraz
Psikolojini iyi anlayabiliyorum cnm moralini bozma herseyin duzelecegine inan ve duzelecekte hayirlisiyla belkide en ufak bi neden pihtilasma fln neden oluyodur bunlara sebep iyice arastir doktorunu iyisec aklindaki butun sorulari doktoruna danis cnm

Psikolojini iyi anlayabiliyorum cnm moralini bozma herseyin duzelecegine inan ve duzelecekte hayirlisiyla belkide en ufak bi neden pihtilasma fln neden oluyodur bunlara sebep iyice arastir doktorunu iyisec aklindaki butun sorulari doktoruna danis cnm

iğne+coraspin kullandım pıhtılaşma %100 olarak düşüğe neden olacak diye bişey yok kızlar bizim bebekte ense kalınlığı tespit edilmişti genetik sonuçlarını merakla bekliyorum dr lar canımı o kadar sıktılar ki şu olabilir bu olabilir bakalım ne cıkacak hamileliğimin son 3 haftasını çok kötü geçirmiştim belki de stres kaynaklıdır kaybım ama hiçbirini düşünmek bile istemiyorum olan oldu nasibimiz böyleymiş.ya da gerçekten sağlıksızdı hayırlısı artık.

geçmiş olsun canım. artık geride kaldı hepsi ümitli olalım. ben de herşaya rağmen ümitli olmaya çalışıyorum. çok zor yaşananlar. inşallah Allah birdaha göstermez aynılarını.

haklısın cnm bende o yonden kızgınım. Ama ilk duşukte doktrlar pek onmsemiyo hatta sebebini bile araştırmıyolar

dua edelim birbirimize bende artık çok yoruldum. Ankaralı arkadaşlar varsa görüşebilirim onlarla. kendimi çok yalnız hissediyorum bu konuda. etrafımdaki herkes çok rahat gebelik geçiriyor. kıskanmıyorum Allah herkese versin ama çok kötü olmaya başladım artık.

haklısın cnm. Bnde ilk duşuğumde bi gece yattım ve 500 tl odedim. Resmn soygun. Bnim kurtaj bile değildi. Gonlunu ferah tut. İnşllh bu gunleri rabbimin yardımıyla atlatıcaz

kaç haftalıklardı canım kayıpların bi de kürtaj oldun mu?
yok cnm çok şukur kurtaj olmadım ikisindede. İlk gebeliğim 8 haftalıkken kalbi durdu. İkinci gebeliğimde 11 haftalıktı ama sadece 6 haftalık gelişmişti. Oda kendiliğinden duştu. Zaten geçen pazar gunu,oldu. Hala yataktayım bn

inşallah inşallah canım. 5 yıl yaşlandığımı hissediyorum .
valla bnde çok,yıprandım ama imden , zeynep sen bukadar guçsuz olamazsın sen bigun anne olacaksın ve bebbeğine iyi bi anne olmak,için guçlu olman gerekli diyorrum.. :) biraz da olsa motive oluyorum sende dene

valla bnde çok,yıprandım ama imden , zeynep sen bukadar guçsuz olamazsın sen bigun anne olacaksın ve bebbeğine iyi bi anne olmak,için guçlu olman gerekli diyorrum.. :) biraz da olsa motive oluyorum sende dene
ben bu gebeliğe başta kimyasal dediklerinde. üzüldüm ama kendime dedimki bak daha çok başında ve küretaj olmadın şükret dedim. öylede yaptım canım. geçti gitti dedim. önüme baktım. ama 10 gün sonra değerler tekarar arttı. ve 1 aralıktan beri teşis konmadı. kollarım delik deşik oldu kan vermekten 2 günde bir. transvaginal ultrasondan bıktım. yani şu süreç beni çok yıprattı. belirsizlik çok korkunç bişi. inan sonlansa yine şükredip önüme bakıcam. çok depresif biri değilim. şükredip çabuk toparlanabiliyorum ama şu süreçte çok yoruldum.

inan bana soylediklerinin hepsini çook iyi anlıyorum çunku bn birebir yaşadım. Bol bol dua et. Bn duanın gucune çok inanıyorum. Duşuk yaptığım gece o,kadar içten dua ettim ki bu gece duşsun ve bu ızdırabdan kurtuliyim diye başımı yastığa koydum ve beş saat sonra sancıyla uyandım duşuk yaptım.. Çok şukur dedim. Sende inanarak dua et cnm

edicem canım Allah hepimize yardımcı olsun. tez zamnda hayırlısıyla tekrar gebelik nasip etsin. amin

Evet bencede biraz kendini toplaman gerekiyor cnm yasamamiz gerekiyordu yasadikk vardir bundada bir hayir ben herzaman onu soylerim rabbim daha kotu seylerden korusun yasatmasin

Canım çok geçmiş olsun...
Bende anlatayım tecrübelerimi sana.

Bende 2 düşük yaşadım, kalp atımları durmuştu malesef 7. ve 8. haftada.
İlk düşükten sonra hemen TROMBOFİLİ PANELİ, yani pıhtılaşma testlerini yaptırdık ve kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik, 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikinciye, clexane 0.4'lük iğne kullanmama ragmen onunda kalp atışı durmuştu.
Biz riske atmak istemedik ve diğer testlerimizi de yaptırdık.
Hem kürtaj sonrası bebek genetik incelemeye gönderildi(patoloji kesin sonuçlar vermiyor) hem eşim ve ben kan verip genetik arastırma yaptırdık, kromozom analizi yani, onların sonuçları da normaldi bi sorun yoktu...
3 ay korunma dönemi geçirdim sonrasında tekrar hamileyim şimdi, iğnenin dozunu artırtık, clexane 0.6'lık iğne, ve ek olarak coraspin kullanıyorum şimdi şükür herşey yolunda....
Sana tavsiyem kafanı çok kurcalama, sonuçta bunun tedavisi var bunu düşün, ne güzel ki hamile kalabiliyorsun.
Eminim ki bir sonrakinde sağlıkla kucağına da alacaksın...
Hepimiz sağlıkla kavuşalım umarım...

haklısın cnm. Bence her ne kadar uzulsek de hamile kalabildiğimiz için sevinmeliyiz. Ayrıca sorunumuzun ne olduğu da tespit edilmişken inşllh herşey yoluna giricek. Sakın uzulmek yok kızlarr. Yola devamm. Pes etmek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…