kan pıhtılaşması ve düşuk

Cok sevindim cnm herseyin iyi gitmesine rabbim saga salim kucagina almani nasip etsinn seviniyorum boyle bizi umutlandirici haberleri duydugumda :)

iğnenin dozunu nasıl ayarlanabiliyoryo neye göre anlıyorlar

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek bugün 48.47 olmus az artıyor doktor il günlerde olur böyle demiş eşime ben gidemedim sonuc almaya calıstığım için birde folik asit vermiş lütfen yorum yapın ve dua edin Rabbim isteyen herkesin kucagını bos bırakmasın inşallah

iğnenin dozunu nasıl ayarlanabiliyoryo neye göre anlıyorlar

Benim doktorum bunun için extra bi test falan yapmadı diğer doz işe yaramadığı için yükseltti.
ama kan testi ve kiloya göre ayarlayan dr.lar var, özellikle hemotologla görüşmek daha doğru bu konuda...

Ben yarın doktora gidicem kızlar , kan pıtılaşması çıktı, 2 düşüğüm var .Bekleme dönemim bitti.Adet dönemi bitiminde gel demişti doktor rahime bakacak toparlanmışmı diye.

Cnm bu kadar kotumser olma bak doktorda ne demis esine iyi olacak de hersey guzel olacak de iyi olsun cnm uzme kendinide bebeginide tekrarlicakmisin testi iki gun sonraya yine haberlerini ver bizede ihmal etme kontrollerini aksatma

Bence 1 gunde hatta saati bile onemli belki bir gun bile olmadi belki ikinciyi yaptirdiginda ondan oyle cikmistir iki gunde bir degerler yaklasik iki kati artmasi gerekiyormus

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek insallah yükselmiştir
canım ayın 16 sında yani 2 gün önce 31,21 di bugün 48,47 sizce kötü mü

Cnm doktorun ne dedi peki

Cnm ne desek bos suan iki gun sonra kafan rahatlar emin ol tekrar yaptir betahcg ni iyi dusun iyi olsun hersey

Cnm ne desek bos suan iki gun sonra kafan rahatlar emin ol tekrar yaptir betahcg ni iyi dusun iyi olsun hersey

Insallah cnm ya bisey yoktur umarim haberdar et bizi tmm mi kotu seyler dusunme arastirma yapmamaya bak lutfen olurmu baska seylerle ugras
tamam canım çok sagolasın tekrar Allah razı olsun Rabbim verdiği sevinci geri almasın inşallah.Sen hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…