- 16 Aralık 2014
- 200
- 113
- 53
- 35
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Cok sevindim cnm herseyin iyi gitmesine rabbim saga salim kucagina almani nasip etsinn seviniyorum boyle bizi umutlandirici haberleri duydugumda :)Canım çok geçmiş olsun...
Bende anlatayım tecrübelerimi sana.
Bende 2 düşük yaşadım, kalp atımları durmuştu malesef 7. ve 8. haftada.
İlk düşükten sonra hemen TROMBOFİLİ PANELİ, yani pıhtılaşma testlerini yaptırdık ve kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik, 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikinciye, clexane 0.4'lük iğne kullanmama ragmen onunda kalp atışı durmuştu.
Biz riske atmak istemedik ve diğer testlerimizi de yaptırdık.
Hem kürtaj sonrası bebek genetik incelemeye gönderildi(patoloji kesin sonuçlar vermiyor) hem eşim ve ben kan verip genetik arastırma yaptırdık, kromozom analizi yani, onların sonuçları da normaldi bi sorun yoktu...
3 ay korunma dönemi geçirdim sonrasında tekrar hamileyim şimdi, iğnenin dozunu artırtık, clexane 0.6'lık iğne, ve ek olarak coraspin kullanıyorum şimdi şükür herşey yolunda....
Sana tavsiyem kafanı çok kurcalama, sonuçta bunun tedavisi var bunu düşün, ne güzel ki hamile kalabiliyorsun.
Eminim ki bir sonrakinde sağlıkla kucağına da alacaksın...
Hepimiz sağlıkla kavuşalım umarım...
iğnenin dozunu nasıl ayarlanabiliyoryo neye göre anlıyorlarCanım çok geçmiş olsun...
Bende anlatayım tecrübelerimi sana.
Bende 2 düşük yaşadım, kalp atımları durmuştu malesef 7. ve 8. haftada.
İlk düşükten sonra hemen TROMBOFİLİ PANELİ, yani pıhtılaşma testlerini yaptırdık ve kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik, 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikinciye, clexane 0.4'lük iğne kullanmama ragmen onunda kalp atışı durmuştu.
Biz riske atmak istemedik ve diğer testlerimizi de yaptırdık.
Hem kürtaj sonrası bebek genetik incelemeye gönderildi(patoloji kesin sonuçlar vermiyor) hem eşim ve ben kan verip genetik arastırma yaptırdık, kromozom analizi yani, onların sonuçları da normaldi bi sorun yoktu...
3 ay korunma dönemi geçirdim sonrasında tekrar hamileyim şimdi, iğnenin dozunu artırtık, clexane 0.6'lık iğne, ve ek olarak coraspin kullanıyorum şimdi şükür herşey yolunda....
Sana tavsiyem kafanı çok kurcalama, sonuçta bunun tedavisi var bunu düşün, ne güzel ki hamile kalabiliyorsun.
Eminim ki bir sonrakinde sağlıkla kucağına da alacaksın...
Hepimiz sağlıkla kavuşalım umarım...
Pihtilasmanin duzeyine gore cnm mesela benim dusuk derecede pihtilasmam var o yuzden dusuk dozda igne verecekler ve coraspirin kullaniyorumiğnenin dozunu nasıl ayarlanabiliyoryo neye göre anlıyorlar
Sizdede mi pihtilasma variğnenin dozunu nasıl ayarlanabiliyoryo neye göre anlıyorlar
iğnenin dozunu nasıl ayarlanabiliyoryo neye göre anlıyorlar
Hadi hayirlisi cnm rabbim gonlumuze gore versinBen yarın doktora gidicem kızlar , kan pıtılaşması çıktı, 2 düşüğüm var .Bekleme dönemim bitti.Adet dönemi bitiminde gel demişti doktor rahime bakacak toparlanmışmı diye.
Cnm bu kadar kotumser olma bak doktorda ne demis esine iyi olacak de hersey guzel olacak de iyi olsun cnm uzme kendinide bebeginide tekrarlicakmisin testi iki gun sonraya yine haberlerini ver bizede ihmal etme kontrollerini aksatmakızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek bugün 48.47 olmus az artıyor doktor il günlerde olur böyle demiş eşime ben gidemedim sonuc almaya calıstığım için birde folik asit vermiş lütfen yorum yapın ve dua edin Rabbim isteyen herkesin kucagını bos bırakmasın inşallah
Bence 1 gunde hatta saati bile onemli belki bir gun bile olmadi belki ikinciyi yaptirdiginda ondan oyle cikmistir iki gunde bir degerler yaklasik iki kati artmasi gerekiyormuskızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek bugün 48.47 olmus az artıyor doktor il günlerde olur böyle demiş eşime ben gidemedim sonuc almaya calıstığım için birde folik asit vermiş lütfen yorum yapın ve dua edin Rabbim isteyen herkesin kucagını bos bırakmasın inşallah
Evet cnm yle zatennBenim doktorum bunun için extra bi test falan yapmadı diğer doz işe yaramadığı için yükseltti.
ama kan testi ve kiloya göre ayarlayan dr.lar var, özellikle hemotologla görüşmek daha doğru bu konuda...
Cnm doktorun ne dedi pekikızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek insallah yükselmiştir
canım ayın 16 sında yani 2 gün önce 31,21 di bugün 48,47 sizce kötü mü
folik asit vermiş sorun yok demiş ama hala içim rahat değil 1 hafta sonra tekrar yapılcakmıs beta.Acaba dış gebelik mi?Cnm doktorun ne dedi peki
Cnm ne desek bos suan iki gun sonra kafan rahatlar emin ol tekrar yaptir betahcg ni iyi dusun iyi olsun herseykızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek insallah yükselmiştir
canım ayın 16 sında yani 2 gün önce 31,21 di bugün 48,47 sizce kötü mü
Insallah cnm ya bisey yoktur umarim haberdar et bizi tmm mi kotu seyler dusunme arastirma yapmamaya bak lutfen olurmu baska seylerle ugrasAllah razı olsun umarın öyle bişi yoktur çok heveslendi eşim onun o haline kıyamam ya Rabbim acısın bize :'(
Dis gebelik riskinden bahsetmismi doktorun cnm gunun kac gun gecikti leken vs biseyin varmifolik asit vermiş sorun yok demiş ama hala içim rahat değil 1 hafta sonra tekrar yapılcakmıs beta.Acaba dış gebelik mi?
Cnm ne desek bos suan iki gun sonra kafan rahatlar emin ol tekrar yaptir betahcg ni iyi dusun iyi olsun hersey
tamam canım çok sagolasın tekrar Allah razı olsun Rabbim verdiği sevinci geri almasın inşallah.Sen hamile misin?Insallah cnm ya bisey yoktur umarim haberdar et bizi tmm mi kotu seyler dusunme arastirma yapmamaya bak lutfen olurmu baska seylerle ugras
Ben dis gebelik yasadim ilk gebeligimde cnm cok agri sanci oluyor birde lekelenmem olmustu kahve rengi sari arasi bir renk camur gibi akinti lifolik asit vermiş sorun yok demiş ama hala içim rahat değil 1 hafta sonra tekrar yapılcakmıs beta.Acaba dış gebelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?