- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.181
Kızlar bende hamileyim inş..... aslında rabbimiin ne zaman kısmet ediceği belli olmuyor rabbim benim işime karışmayın ben ne zamanını bilirim diyor. biz bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlıyacaktık. ama ben adettimi bekliyorum bu hafta olmadı pazar günü falan olmam lazım dı ben hatta olurum geç olucam falan diye düşünüyordum. bu sabah dedimki bi gebelik testi yapıyım zaten evdede vardı bu zamana kadar o kadar çok kullandım ki çünki bu sabah kalktım zorla kendimi sıkıştırarak yaptım ve birde ne göreyim iki çizgi ve çok net ama ben yinede bu test bozuk falan diye düşündüm yani hiç inanmadım çünki biz bu ay yaa çok olmadı falan yani hiç dikkat etmedim nasip işte ve ben bu ay hiç iğne falanda yapmamıştım. ama bugün sonucu görünce bir tane yaptım ne olucak sanki diye ya varsa diye ve hemen gidip kan testi yaptırdım ve sonuç POZİTİF sonucum 309 falan çıktı ve benim son adet tarihim 20/10/2013 hemen doktorumu aradım çok güzel dedi hemen iğneni hergün yap birde aspirin iç dedi cumartesi günü de gel keseyi görelim dedi... sonucunda çok iyi dedi... ama bende halen bir dedirginlik var rabbim inş bu sefer sonuna erdirmeyi nasip etsin... dua edin bol bol bu sefer bana sıkı sıkıya tutunsan yavrum...
Kızlar bu arada sizinler gebelik testini ne zaman yaptırmıştınız sonuçlarınız nasıl çıkmıştı söylermisiniz...
gozun aydin tugcecim.allah tamamina erdirsin.insallah seni guzel bir maraton bekliyordur.rabbim yuzunu bugunku gibi hep guldursun...Kızlar bende hamileyim inş..... aslında rabbimiin ne zaman kısmet ediceği belli olmuyor rabbim benim işime karışmayın ben ne zamanını bilirim diyor. biz bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlıyacaktık. ama ben adettimi bekliyorum bu hafta olmadı pazar günü falan olmam lazım dı ben hatta olurum geç olucam falan diye düşünüyordum. bu sabah dedimki bi gebelik testi yapıyım zaten evdede vardı bu zamana kadar o kadar çok kullandım ki çünki bu sabah kalktım zorla kendimi sıkıştırarak yaptım ve birde ne göreyim iki çizgi ve çok net ama ben yinede bu test bozuk falan diye düşündüm yani hiç inanmadım çünki biz bu ay yaa çok olmadı falan yani hiç dikkat etmedim nasip işte ve ben bu ay hiç iğne falanda yapmamıştım. ama bugün sonucu görünce bir tane yaptım ne olucak sanki diye ya varsa diye ve hemen gidip kan testi yaptırdım ve sonuç POZİTİF sonucum 309 falan çıktı ve benim son adet tarihim 20/10/2013 hemen doktorumu aradım çok güzel dedi hemen iğneni hergün yap birde aspirin iç dedi cumartesi günü de gel keseyi görelim dedi... sonucunda çok iyi dedi... ama bende halen bir dedirginlik var rabbim inş bu sefer sonuna erdirmeyi nasip etsin... dua edin bol bol bu sefer bana sıkı sıkıya tutunsan yavrum...
Kızlar bu arada sizinler gebelik testini ne zaman yaptırmıştınız sonuçlarınız nasıl çıkmıştı söylermisiniz...
cnm hayırlara yoralım hayr olsun inşallah duanı okudum arkadaşım sende bol bol ayetel kürsi oku içini ferah tut iyi düşün iyi olsun ben böyle zamanlarda dua kitabını alıyorum elime okuyabildiğim kadar okuyorum ferahlıyorum.
cnm gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle tamamna erdirsin inşallah, bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy ense yap ağır bişey kaldırma temizlik felan yapma kendini koruman lazım ilk zamanlarda hayırlısıylada bebişin sımsıkı tutunur inşallah arkadaşım.
kızlar hepiniz iysinizdir umarım geçen hafta duaya katılamadım hakkınızı helal edin.
Kızlar bende hamileyim inş..... aslında rabbimiin ne zaman kısmet ediceği belli olmuyor rabbim benim işime karışmayın ben ne zamanını bilirim diyor. biz bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlıyacaktık. ama ben adettimi bekliyorum bu hafta olmadı pazar günü falan olmam lazım dı ben hatta olurum geç olucam falan diye düşünüyordum. bu sabah dedimki bi gebelik testi yapıyım zaten evdede vardı bu zamana kadar o kadar çok kullandım ki çünki bu sabah kalktım zorla kendimi sıkıştırarak yaptım ve birde ne göreyim iki çizgi ve çok net ama ben yinede bu test bozuk falan diye düşündüm yani hiç inanmadım çünki biz bu ay yaa çok olmadı falan yani hiç dikkat etmedim nasip işte ve ben bu ay hiç iğne falanda yapmamıştım. ama bugün sonucu görünce bir tane yaptım ne olucak sanki diye ya varsa diye ve hemen gidip kan testi yaptırdım ve sonuç POZİTİF sonucum 309 falan çıktı ve benim son adet tarihim 20/10/2013 hemen doktorumu aradım çok güzel dedi hemen iğneni hergün yap birde aspirin iç dedi cumartesi günü de gel keseyi görelim dedi... sonucunda çok iyi dedi... ama bende halen bir dedirginlik var rabbim inş bu sefer sonuna erdirmeyi nasip etsin... dua edin bol bol bu sefer bana sıkı sıkıya tutunsan yavrum...
Kızlar bende hamileyim inş..... aslında rabbimiin ne zaman kısmet ediceği belli olmuyor rabbim benim işime karışmayın ben ne zamanını bilirim diyor. biz bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlıyacaktık. ama ben adettimi bekliyorum bu hafta olmadı pazar günü falan olmam lazım dı ben hatta olurum geç olucam falan diye düşünüyordum. bu sabah dedimki bi gebelik testi yapıyım zaten evdede vardı bu zamana kadar o kadar çok kullandım ki çünki bu sabah kalktım zorla kendimi sıkıştırarak yaptım ve birde ne göreyim iki çizgi ve çok net ama ben yinede bu test bozuk falan diye düşündüm yani hiç inanmadım çünki biz bu ay yaa çok olmadı falan yani hiç dikkat etmedim nasip işte ve ben bu ay hiç iğne falanda yapmamıştım. ama bugün sonucu görünce bir tane yaptım ne olucak sanki diye ya varsa diye ve hemen gidip kan testi yaptırdım ve sonuç POZİTİF sonucum 309 falan çıktı ve benim son adet tarihim 20/10/2013 hemen doktorumu aradım ç. Canim benim Rabbim tamamina erdirsin insaallah.amin.saglikla ve hayirlisiyla sana da hepimize de saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin.amin
Ben 2 yıllık evliyim arkadaşlar ve 1er yıl arayla 2 düşük yaşadım sizinde bildiğiniz gibi ilk düşükte araştırma yapmıyorlar normal diyorlar 2 düşüğümde kendiliğinden oldu kürtaja gerek olmadan kahve rengi lekelenmeyle başlayan ve kanamayla devam eden düşüklerim oldu 2 side progestan ve düşük önleyici iğnede kullandım ama bebeklerim benden vazgeçtiler.bizde genetik araştırma yaptıralım dedik ve trombofoli testimin sonucunu bugün eşim aldı sonuçta mthfr(c677t)mutasyonu heterozigot saptandı yazıyor eşim doktora sormuş doktorda folik asit kullansın demiş ve folibol yazmış benim merak ettiğim neden bebek aspirirni yada coraspirin yada kan sulandırıcı başka birşey vermediği?ben şimdi ne yapmalıyım ne zaman korunmayı bırakmalıyım yada aspirinde kullanmalımıyım acaba folik asitle birlikte
gozun aydin tugcecim.allah tamamina erdirsin.insallah seni guzel bir maraton bekliyordur.rabbim yuzunu bugunku gibi hep guldursun...
canim agzina saglik.allah razi olsun.
baban nasil iyi di mi?
Ben 2 yıllık evliyim arkadaşlar ve 1er yıl arayla 2 düşük yaşadım sizinde bildiğiniz gibi ilk düşükte araştırma yapmıyorlar normal diyorlar 2 düşüğümde kendiliğinden oldu kürtaja gerek olmadan kahve rengi lekelenmeyle başlayan ve kanamayla devam eden düşüklerim oldu 2 side progestan ve düşük önleyici iğnede kullandım ama bebeklerim benden vazgeçtiler.bizde genetik araştırma yaptıralım dedik ve trombofoli testimin sonucunu bugün eşim aldı sonuçta mthfr(c677t)mutasyonu heterozigot saptandı yazıyor eşim doktora sormuş doktorda folik asit kullansın demiş ve folibol yazmış benim merak ettiğim neden bebek aspirirni yada coraspirin yada kan sulandırıcı başka birşey vermediği?ben şimdi ne yapmalıyım ne zaman korunmayı bırakmalıyım yada aspirinde kullanmalımıyım acaba folik asitle birlikte
saol cnm çok şükür babam daha iyi evde işte artık 4-6 hafta iyileşme süreci var hayırlısıyla o zamanı doldurmaya çalışıyor dün kontrolu vardı çok şükür her şey yolunda demiş doktor...
emine cnm ben dün senden çok etkilendim endişelerinden dolayı seni rüyamda görüyorum ikimizinde bebeği oluyo çok sağlıklı bak emine diyorum sana boşuna endişelenmişsin herşey gayet güzel yolunda diyorum hayır olsun ikimiz içinde :)
canım iyi olduğuna sevindim. maşallah o kadar oldu mu yaaa. daha dün gibi. bebiş büyümüş neredeyse yürüyecek:) ben de daha iyiyim çok şükür. burada baya yoğunum. günler daha hızlı geçiyor o yüzden. herhalde öbür türlü baya zorlanırdım. ben de sabırsızlansam da biran evvel bebiş için hayırlısı artık. rabbim sonunu güzel eylesin. o bilir ne zmaan olacağını.canım ben de hepinizi özledim bebişim iyi çok şükür darısı başına işe başladım iznim bitti yarım gün çalışıyorum bebeğim 4 ayını bitirdi sen nasılsın seni de çok merak ediyodum herşey yolunda mı
aynen canım sana katılıyorum. ben de ara ara okuyorum inşirah suresini çok rahatlatıyor. inş. sırayla hepimiz anne oluruz birbirimizin doğumlarına katılırız. eh ne de olsa deneyimli annelerimize ihtiyacımız olacak:)Allah korktuklarımızdan korusun bizi.
Kalbini bozma sakın Eminecim, Allahın izniyle sıkıntısız geçecek Şenayla doğumuna gelecez inşallah:)))Dua edelim bol bol. Selvinin söylediği İnşirah suresi çok güzel. Okuyalım bol bol hepimize niyet edip hatta haftaya bu duayı etsek anlamı ne güzelmiş.
tuğçe canım çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. rabbim tamamına erdirsin. seni sabırsızlıkla bekliyordum. o kadar endişen boşunaymış. tüpe gerek kalmadı çok şükür.Kızlar bende hamileyim inş..... aslında rabbimiin ne zaman kısmet ediceği belli olmuyor rabbim benim işime karışmayın ben ne zamanını bilirim diyor. biz bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlıyacaktık. ama ben adettimi bekliyorum bu hafta olmadı pazar günü falan olmam lazım dı ben hatta olurum geç olucam falan diye düşünüyordum. bu sabah dedimki bi gebelik testi yapıyım zaten evdede vardı bu zamana kadar o kadar çok kullandım ki çünki bu sabah kalktım zorla kendimi sıkıştırarak yaptım ve birde ne göreyim iki çizgi ve çok net ama ben yinede bu test bozuk falan diye düşündüm yani hiç inanmadım çünki biz bu ay yaa çok olmadı falan yani hiç dikkat etmedim nasip işte ve ben bu ay hiç iğne falanda yapmamıştım. ama bugün sonucu görünce bir tane yaptım ne olucak sanki diye ya varsa diye ve hemen gidip kan testi yaptırdım ve sonuç POZİTİF sonucum 309 falan çıktı ve benim son adet tarihim 20/10/2013 hemen doktorumu aradım çok güzel dedi hemen iğneni hergün yap birde aspirin iç dedi cumartesi günü de gel keseyi görelim dedi... sonucunda çok iyi dedi... ama bende halen bir dedirginlik var rabbim inş bu sefer sonuna erdirmeyi nasip etsin... dua edin bol bol bu sefer bana sıkı sıkıya tutunsan yavrum...
kalp kalbe karşıymış. aynı anda birbirimizin hatırını sormuşuz:) ben iyiyim canım çok şükür. burası baya yoğun. burada sadece derse girmen yetmiyo. öğrenciyle baya bir alakalı olman gerekiyor. belki haberkerde duymuşsundur. hakkaride kılık kıyafet yüzünden öğretmenle öğrenci birbirine giriyor sonunda tomalar geliyor. aşağı yukarı burası da aynı. öğrenciye uysan sıkıntı yani. öğrenci profili oldukça sorunlu. hatta bu yüzden bugün bir müdür yardımcısıyla uzun bir tartışma yaşadım. adam buralı olduğundan bir de öğrencilerinin yaptıkları hareketleri normal karşılıyor. dilimi tutamıyorum işte. neyse ki sonunda adam bana hak verdi de anlaştık. ama öncesinde çok üzmüştü beni. neyse orta yolu bulduk.uzun aradan sonra seni online gordum.nasilsin canimf iyi misin?
kalp kalbe karşıymış. aynı anda birbirimizin hatırını sormuşuz:) ben iyiyim canım çok şükür. burası baya yoğun. burada sadece derse girmen yetmiyo. öğrenciyle baya bir alakalı olman gerekiyor. belki haberkerde duymuşsundur. hakkaride kılık kıyafet yüzünden öğretmenle öğrenci birbirine giriyor sonunda tomalar geliyor. aşağı yukarı burası da aynı. öğrenciye uysan sıkıntı yani. öğrenci profili oldukça sorunlu. hatta bu yüzden bugün bir müdür yardımcısıyla uzun bir tartışma yaşadım. adam buralı olduğundan bir de öğrencilerinin yaptıkları hareketleri normal karşılıyor. dilimi tutamıyorum işte. neyse ki sonunda adam bana hak verdi de anlaştık. ama öncesinde çok üzmüştü beni. neyse orta yolu bulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?