Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım çok sevindim ben de uzun süredir topicte hamile haberi alamıyoruz diye aklımdan geçirmiştim. Rabbim tamamına erdirsin. benim adet günümde 100 küsür çıkmıştı. değerin de çok iyi maşallah. darısı önce keseye sonra kalp atışlarına sonra da sağ salim kuucağında olmasına :)

gozun aydin tugcecim.allah tamamina erdirsin.insallah seni guzel bir maraton bekliyordur.rabbim yuzunu bugunku gibi hep guldursun...

canim agzina saglik.allah razi olsun.
baban nasil iyi di mi?

Cnm tebrik ederîm çok sevindim kız daha dün çatlatma iğnesini sordun bak hiç gerek kalmadı Rabbim tamamına erdirsin inşallah benim adetime bir hafta kala 180 Lerdeydî sanırım sonucun çok iyi Cnm ikiz olmasın seninde 😄

canım gözün aydın çok sevindim sen güzel bi şeye dualarımızın toplanmasına vesile oldun rabbim mükafatını verdi hep hayırlı haberlerini almaya devam et inşallahrabbimize güvenelim yeter ki o zamanını biliyo bu hamileliğimde ben de artık çabuk hamile kalabilmek için klomeni falan sormuştum doktoruma bikaç a daha bekle dedi ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim rabbimin izniyle şimdi 34. haftadayım tedirginlikler hep olucak bazen azalıcak bazen artıcak iyi olmaya çalış bizim hamileliklerimiz böyle olsun özel hamileleriz biz kandine dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz...

telefondan girdigim icin mjlar iç içe gecti sen de diger pıhtıcanlar da kusura bakmasin.dualarimdasiniz.öpüyorum hepinizi.bilgisayardan uzun ve düzgün yazarım insaallah.

canım gözün aydın çok sevindim valla.
benim adet 2 gün geçtiydi ama ben adetime 7 gün kala yumurtlamıstım 38 çıkmıstı değerim.2 gün sonrada 83 çıkmıstı.
korkuların normal ama korkma.ben bebek ağladı ohhh dedim ama u seferde her yeri normal mi diye strese girdim malum tansiyon sorunu son hafta nüksetmişti stres yok dua ile inşallah....

oh oh Tuğçe, gözlerime inanamıyorum. Maşallah çok sevindim. Nasip kısmet işte, bu sefer kucağına almayı nasip eder inşallah Rabbim. Gözünüz aydın canım.

Ben 2 yıllık evliyim arkadaşlar ve 1er yıl arayla 2 düşük yaşadım sizinde bildiğiniz gibi ilk düşükte araştırma yapmıyorlar normal diyorlar 2 düşüğümde kendiliğinden oldu kürtaja gerek olmadan kahve rengi lekelenmeyle başlayan ve kanamayla devam eden düşüklerim oldu 2 side progestan ve düşük önleyici iğnede kullandım ama bebeklerim benden vazgeçtiler.bizde genetik araştırma yaptıralım dedik ve trombofoli testimin sonucunu bugün eşim aldı sonuçta mthfr(c677t)mutasyonu heterozigot saptandı yazıyor eşim doktora sormuş doktorda folik asit kullansın demiş ve folibol yazmış benim merak ettiğim neden bebek aspirirni yada coraspirin yada kan sulandırıcı başka birşey vermediği?ben şimdi ne yapmalıyım ne zaman korunmayı bırakmalıyım yada aspirinde kullanmalımıyım acaba folik asitle birlikte

Öncelikle çok geçmiş olsun, Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın. Ne yazık ki bu topicteki hemen hemen hepimiz düşüklerimiz sonrası öğrendik kan pıhtılaşmamızı. Ben bir düşük yaptım ama benim doktorum bebeğin ve kesenin gelişimini görüp kafasında kan pıhtılaşmasını oturtmuştu ve hemen genetik istedi. Senin gibi mthfrlerden biri benimde heterozigot ama 1298C homozigot.. Şimdi gebeyim ve iğne ile birlikte asprin kullanıyorum. Burda tek mutasyonu olupda iğne kullanan arkadaşlarımda var. ama şöyle bir durum var doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda bazısı kesinlikle kullanmalısın derken, bazıları hiçbir anlamı yok diyebiliyor. Benim tavsiyem başka bir doktora daha görünmen olur. Ama kendi başına bişeye başlamamalısın bence. Kendine daha bu konuda deneyimli ve bilgili bir doktor bulabilirsen kontrol altında devam edersin. Düşüğünün ne zaman olduğunu yazmamışsın ama korunma süresini genelde 3 yada 6 ay olarak tutuyor doktorlar.

gozun aydin tugcecim.allah tamamina erdirsin.insallah seni guzel bir maraton bekliyordur.rabbim yuzunu bugunku gibi hep guldursun...

canim agzina saglik.allah razi olsun.
baban nasil iyi di mi?

saol cnm çok şükür babam daha iyi evde işte artık 4-6 hafta iyileşme süreci var hayırlısıyla o zamanı doldurmaya çalışıyor dün kontrolu vardı çok şükür her şey yolunda demiş doktor...

emine cnm ben dün senden çok etkilendim endişelerinden dolayı seni rüyamda görüyorum ikimizinde bebeği oluyo çok sağlıklı bak emine diyorum sana boşuna endişelenmişsin herşey gayet güzel yolunda diyorum hayır olsun ikimiz içinde :)

müjdeler olsun cnm.sende hamileler kervanına katıldın.hayırlısıyla güzel gider.yüzün güler.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

kanpıhtılaşman çıktığı için folikasitle coraspirin kullanmanda fayda var.ben şuan kullanıyorum.bence başka bir doktora daha görün.çoğu doktor ilgisiz bukonularda.düşüğün 3ayı geçtiyse düşünebilirsin.6ay bekliyorum ben ama doktorlara baksan hiç bekleme diyolar.oyüzden 3ay dedim.

cok sevindim cnm babanin iyi olmasina.
ne guzel yaa birbirini gormeyen insanlar ruyalarinda birbirini goruyor bu forum sayesinde.cok guzel bir ruya gormussun.hayrolsun insallah.cok mutlu oldum ruyana...

canım iyi olduğuna sevindim. maşallah o kadar oldu mu yaaa. daha dün gibi. bebiş büyümüş neredeyse yürüyecek:) ben de daha iyiyim çok şükür. burada baya yoğunum. günler daha hızlı geçiyor o yüzden. herhalde öbür türlü baya zorlanırdım. ben de sabırsızlansam da biran evvel bebiş için hayırlısı artık. rabbim sonunu güzel eylesin. o bilir ne zmaan olacağını.
aynen canım sana katılıyorum. ben de ara ara okuyorum inşirah suresini çok rahatlatıyor. inş. sırayla hepimiz anne oluruz birbirimizin doğumlarına katılırız. eh ne de olsa deneyimli annelerimize ihtiyacımız olacak:)

tuğçe canım çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. rabbim tamamına erdirsin. seni sabırsızlıkla bekliyordum. o kadar endişen boşunaymış. tüpe gerek kalmadı çok şükür.

cnm nasılsın görüşmeyeli. bebiş nasıl iyi mi? şimdi kaçlık iğne kullanıyorsun. değişti mi dozun. ilaçlarında değişiklik oldu mu. ara ara bilgilendir. ben baya bir süre kendimden geçtiğim için pek takip edememiştim canım. nasıl tolga hocadan memnun musun.

uzun aradan sonra seni online gordum.nasilsin canimf iyi misin?
kalp kalbe karşıymış. aynı anda birbirimizin hatırını sormuşuz:) ben iyiyim canım çok şükür. burası baya yoğun. burada sadece derse girmen yetmiyo. öğrenciyle baya bir alakalı olman gerekiyor. belki haberkerde duymuşsundur. hakkaride kılık kıyafet yüzünden öğretmenle öğrenci birbirine giriyor sonunda tomalar geliyor. aşağı yukarı burası da aynı. öğrenciye uysan sıkıntı yani. öğrenci profili oldukça sorunlu. hatta bu yüzden bugün bir müdür yardımcısıyla uzun bir tartışma yaşadım. adam buralı olduğundan bir de öğrencilerinin yaptıkları hareketleri normal karşılıyor. dilimi tutamıyorum işte. neyse ki sonunda adam bana hak verdi de anlaştık. ama öncesinde çok üzmüştü beni. neyse orta yolu bulduk.

senay sen nerdesin şuanda? hakkari yazmışsın anlamadım hakkaridemisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…