- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.221
emine merhaba maşallah sonuna yaklaşıyorsun canım sana birşey sormak istiyorum ben 3.düşükten sonra bebeği genetik incelemeye gönderdik genetiği temiz geldi rahim filmi çekildim oda temiz senin doktorunun adı tolga ecemişmiydi ben ona mailk attım cevap verdi ona gitmeyi düşünüyorum soyadını tam hatırlayamadım.
evet canim dogru yazmissin ismini.medicanada tup bebekte ama orda sgk anlasmasi yok.ben muayenehanesine gidiyorum.250 tl.birde sen özel muhayenehanesinemi gediyorsun yoksa bir hastanede falan çalışıyormu muayene ücreti ne kadar cnm
0,4 kullaniyoruz hepimiz. tugce cumartesi gitcek dr a.simdilik 0,4 ve aspirin kullaniyor.sonuclarina gire netlesir ne kullanacagi.onun mutasyonu cok.dedigi gibi aptt ye gore doz ayarliyoruz.neşe ile tugçe kaçlık iğne kullanıyor.aspirinde kullanılıyor mu
tuğçeciğim duamızdan 3000 tane okudum.Allahım kabul etsin.
ben bir kere dualama yapmıştım ama kuranı çok az okuyabildiğim için türkçeden okumuştum.dualama yaparken maşallah okadar çok dua okuyosunuzki ben de onları okumak istesem 3günde anca bitirebilirim :) buhafta kuran kursuna başladım ilerletim diye ama 40fırın ekmek yemem lazım daha.oyüzden dualama için teklifte bulunmuyorum.ama türkçe okumamda sakınca yoksa yaparım seve seve.
duaların kaderi değiştirdiğine inanıyorum.bizim için ön ayak oldun.duaların tüpbebeğe gerek kalmadan gerçek oldu.Allahımın büyüklüğü işte.
merhaba kızlar ankaralılar...
yarın dr kontrolüm var ankarada. kızılayda bildiğiniz hamile mağazası var mı. hamile kabanı almam lazım artık olmuyor eski kıyafetlerim yardımcı olabilir misiniz
Canım tam ismini hatırlamıyorum ama kızılay ziya gökalp cd.'nde altıncılar çarşısını felan geçince sakaryaya dönen yol üzerinde üst geçit var onun altında hamile kıyafetleri satan bir yer var çeşit çok ama hamile olunca tabi konu biraz pahalı hepsi. Birde ssk iş hanının orda var hamile giyim, gecelik felan satan bir iki yer bakabilirsin.
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum sayfamıza. Tuhaf bir yoğunluk ve yorgunluğum var bu aralarArada bir okumaya çalışıyorum ama inşallah her şey yolunda, herkes iyidir.. Bu hafta duaya da katılamadım, hakkınızı helal edin Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah..
canım sen sebamed aldım dedin ya, sebamed in vucüt şampuanı var mı ben bakıyorum da bulamadım banyo köpüğü var ama aradığım o değil duş jeli istiyorum
mrb arkadaşlar ben de duaya katılmak istiyorum.nasıl okuayacğım bilmiyorum ama .bu foruma yeni girdim anlatırsanız sevinirim
Pıhtıcanlar ben de avent ile sebamed aldim.Rabbim hepimize bu bebeklerimize kullanmayı nasib etsin insaallah.amin.dus jeli yok canim.ben de ondan istedim.ama yok bulamadim.sebamedin sitesine baktim orda da goremedim.ben de banyo kopugu aldim.banyo kopugu ve sampuani 500 lt aldim basmali oluyo.daha kolay olur kullanimi.banyo kopugunu hic kullanmamistim.sabununu kullanmistim.kizimda ama zor oluyo cok kopurmuyo.malum banyo isinin cabuk olmasi gerekiyo.bi dene isyersen kopugu.kotu olacagini sanmam.37.50 etiket fiyati bunun ustunden %30 indirimli aldim.
aventin biberonunu buyuk aldim240 ml lik. ama emzik kismi iki delikli ve 1+ ay yaziyo.sence iki delik fazla mi gelir ilk dogdugunda?insallah gerek.kalmaz ama tedarikli olmak lazim.hemen sut gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?