Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar dualamayı kim yapacaksa ben akşam yazacağım dua sayımı. Zikirmatikten okuyordum evde kalmış akşam eve gidince yazayım sayısını.. Allahım kabul etsin inşallah.

birde sen özel muhayenehanesinemi gediyorsun yoksa bir hastanede falan çalışıyormu muayene ücreti ne kadar cnm
evet canim dogru yazmissin ismini.medicanada tup bebekte ama orda sgk anlasmasi yok.ben muayenehanesine gidiyorum.250 tl.
neşe ile tugçe kaçlık iğne kullanıyor.aspirinde kullanılıyor mu
0,4 kullaniyoruz hepimiz. tugce cumartesi gitcek dr a.simdilik 0,4 ve aspirin kullaniyor.sonuclarina gire netlesir ne kullanacagi.onun mutasyonu cok.dedigi gibi aptt ye gore doz ayarliyoruz.

elifcim ben de hep okunusundan okuyorum.arapcasindan okumayi da bilitorum ama cok zaman aldiginicin ve daha cok.okuyum diye okunusundan okuyorum.sen de oyle yapabilirsin bence.tabi icine nasil siniyorsa.

kizlar sut artirici bitki cayi tarifi aldim tv den.not alin hepinize lazim olacak insallah.
nane,rezene,lavanta,isirgan dan bir tutam bardaga koyup uztune kaynar su doldurup agzini kapatip bir sure demlendikten sonra icilecek.

tuğçeyle konuştum bugün toplamayı ben yapıcam. dualamayı o yapıcak. raporluymuş evdeymiş. saat beşte yapıştırırım tabloyu. serapçım seninkine sen yazınca eklerim.

Son düzenleme:
[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNUŞU :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YA MÜSEBBİBEL ESBAB[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ANLAMI:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ey Bütün Kapıları Açan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD]TOPLAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD]okudu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]240[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD="align: right"]550[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]3000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]4989[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 15/11/2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 21/11/13[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 591"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: İnşirah Suresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNUŞU :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmânirrahîm.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1- Elem neşrah leke sadrek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2- Ve vada'na 'anke vizreke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- Elleziy enkada zahreke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Ve refa'na leke zikreke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Feinne me'al'usri yüsren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6- İnne me'al'usri yüsren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7- Feiza ferağte fensab[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8- Ve ila rabbike ferğab[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ANLAMI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1- Senin için bağrını açmadık mı?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2- İndirmedik mi senden o yükünü?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Senin şanını yüceltmedik mi?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 21/11/2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 28/11/13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum sayfamıza. Tuhaf bir yoğunluk ve yorgunluğum var bu aralar Arada bir okumaya çalışıyorum ama inşallah her şey yolunda, herkes iyidir.. Bu hafta duaya da katılamadım, hakkınızı helal edin Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah..

merhaba kızlar ankaralılar...
yarın dr kontrolüm var ankarada. kızılayda bildiğiniz hamile mağazası var mı. hamile kabanı almam lazım artık olmuyor eski kıyafetlerim yardımcı olabilir misiniz

merhaba kızlar ankaralılar...
yarın dr kontrolüm var ankarada. kızılayda bildiğiniz hamile mağazası var mı. hamile kabanı almam lazım artık olmuyor eski kıyafetlerim yardımcı olabilir misiniz

Canım tam ismini hatırlamıyorum ama kızılay ziya gökalp cd.'nde altıncılar çarşısını felan geçince sakaryaya dönen yol üzerinde üst geçit var onun altında hamile kıyafetleri satan bir yer var çeşit çok ama hamile olunca tabi konu biraz pahalı hepsi. Birde ssk iş hanının orda var hamile giyim, gecelik felan satan bir iki yer bakabilirsin.

sağol canım ben bir bakayım Allah razı olsun.

gülneva cnm hiç tedavinden bahsetmiyosun hangi ilaçları kullanıyosun ne diyo sinan hoca biraz anlat bir ara

canım sen sebamed aldım dedin ya, sebamed in vucüt şampuanı var mı ben bakıyorum da bulamadım banyo köpüğü var ama aradığım o değil duş jeli istiyorum

canım sen sebamed aldım dedin ya, sebamed in vucüt şampuanı var mı ben bakıyorum da bulamadım banyo köpüğü var ama aradığım o değil duş jeli istiyorum

dus jeli yok canim.ben de ondan istedim.ama yok bulamadim.sebamedin sitesine baktim orda da goremedim.ben de banyo kopugu aldim.banyo kopugu ve sampuani 500 lt aldim basmali oluyo.daha kolay olur kullanimi.banyo kopugunu hic kullanmamistim.sabununu kullanmistim.kizimda ama zor oluyo cok kopurmuyo.malum banyo isinin cabuk olmasi gerekiyo.bi dene isyersen kopugu.kotu olacagini sanmam.37.50 etiket fiyati bunun ustunden %30 indirimli aldim.
aventin biberonunu buyuk aldim240 ml lik. ama emzik kismi iki delikli ve 1+ ay yaziyo.sence iki delik fazla mi gelir ilk dogdugunda?insallah gerek.kalmaz ama tedarikli olmak lazim.hemen sut gelmez.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar ben de duaya katılmak istiyorum.nasıl okuayacğım bilmiyorum ama .bu foruma yeni girdim anlatırsanız sevinirim

mrb arkadaşlar ben de duaya katılmak istiyorum.nasıl okuayacğım bilmiyorum ama .bu foruma yeni girdim anlatırsanız sevinirim

hosgeldin aramiza pıhtıcan:)her hafta belirtilen duayi istedigin sayıda okuyup dua toplanma tarihinde belirtilen saatlerde yaziyoruz.tugce arkadasimiz Allah razı olsun topluyor.dualama sırası kimdeyse de o hepimizin adına dua ediyor.istersen gercek adını belirtebilirsin.Rabbim şimdiden kabul etsin duanım da dualarımızı da.Saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarımızı kucagımıza alıp büyütmeyi nasib etsin.amin.

Pıhtıcanlar ben de avent ile sebamed aldim.Rabbim hepimize bu bebeklerimize kullanmayı nasib etsin insaallah.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…