Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bugün inşallah son iğnelerimi sağlık ocağına yazdırmaya gidiyorum bundan öncekileri aldığımda 3 aylık yazmıştı doktor bunlar bitermi o günleri görürmüyüz demiştik eşimle bu sabah konuşuyoruzda şimdi de hep doğuma ne kadar kaldığını hesaplıyoruz kızımızın kıyafetlerine bakıp inşallah bunları giydirebiliriz diye dua ediyoruz.

sagol canim simdilik iyiyim cok sukur.29.haftanin icindeyim.suan 0.4 luk clexan kullaniyirum.bastan beri dozum hic degismedi.her ay aptt bakiliyor.degerim normal oldugu icin degismedi.bir ara aptt degerim dususe gecmisti.dort aylik falandim.29 un altina duserse ikiye cikaririz demisti tolga bey.ama ben kiviye ve limona yuklendim degerimi yukselttim igneyi artirmaya gerek kalmadi.igne disinda omega 3kullaniyirum.bunu da bastan beri kullaniyirum ve bir aydir gun asiri kullaniyorum.eleviti de bir aydir gun asiri kullaniyorum.bastan beri kullaniyirum onu da.dort ayliktan beri de gunde bir kalsiyum hapi osteocare kullaniyorum.ayrica gogus ucu kremine de yeni basladim.bu arada 24.haftayabkadar proluton depot vuruldum haftada bir.iste boyle:)dr umdan da memnunum canim.ben sana her zaman tavsiye ediyorum tolga beyi.tugce ve nese de ona gidiyo biliyorsun.bu kez geldiginde sinan hoca hala bekle derse tolga beye bir gorun derim sana.bu arada dr umuz ucumuze de farkli tedavi uyguluyor.tamamen ayni degil tedavimiz.yani diyet, aspirin, ve ilaclar konusunda hastaya gore tedavi uyguluyor.
okulla ilgili de baya zor seyler yasiyormussun.allah kolaylik versin.ama belki de bunlarla kafanin dagilmasi gerekiyordu dimi.

emine merhaba maşallah sonuna yaklaşıyorsun canım sana birşey sormak istiyorum ben 3.düşükten sonra bebeği genetik incelemeye gönderdik genetiği temiz geldi rahim filmi çekildim oda temiz senin doktorunun adı tolga ecemişmiydi ben ona mailk attım cevap verdi ona gitmeyi düşünüyorum soyadını tam hatırlayamadım.

birde sen özel muhayenehanesinemi gediyorsun yoksa bir hastanede falan çalışıyormu muayene ücreti ne kadar cnm

ay cnm benim ya.hayırlısıyla kızını kucağına aldığında yaşadığın bütün sıkıntılarını unutursun.

199 adet okudum duamizdan.Rabbim kabul etsin.amin.Rabbim saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin.amin.Tüm isteyenler saglikla ve hayirlisiyla hamile kalsın.amin

Kizlar selam uzun zamandir giremedim kusura bakmayin.oglumu kucagima aldim hamdolsun.40 mizi da cikardik.insallah herkes iyidir.opuyorum

tuğçeciğim duamızdan 3000 tane okudum.Allahım kabul etsin.
ben bir kere dualama yapmıştım ama kuranı çok az okuyabildiğim için türkçeden okumuştum.dualama yaparken maşallah okadar çok dua okuyosunuzki ben de onları okumak istesem 3günde anca bitirebilirim :) buhafta kuran kursuna başladım ilerletim diye ama 40fırın ekmek yemem lazım daha.oyüzden dualama için teklifte bulunmuyorum.ama türkçe okumamda sakınca yoksa yaparım seve seve.
duaların kaderi değiştirdiğine inanıyorum.bizim için ön ayak oldun.duaların tüpbebeğe gerek kalmadan gerçek oldu.Allahımın büyüklüğü işte.

Kizlar selam uzun zamandir giremedim kusura bakmayin.oglumu kucagima aldim hamdolsun.40 mizi da cikardik.insallah herkes iyidir.opuyorum

herşey çok iyi şükür.güzel haberimizde var.tuğçe hamile.hep böyle güzel haberler olur inşallah.oh 40nızda çıkmış.güzel günlerde büyüt oğluşunu cnm.

Kızlar bugün dua listemiİ yapabilecek birisi var mı ben çünki yapamıyacağım bugün... Eğer yapamıyacaksa duamız açıkta kalıcak...

Kızlar bu arda hepinize teşekkür ederim rabbim tamamını erdirir inş hepimize kuvağımıza almayı nasip etsin sağlıklı birşekilde.rabbim herkese evlat sevgisi yaşatsın.rabbim vildan a şenay a emel e elif e ve hamile kalmak için bekleyen arkadaşlarımıza nasip etsin.

senay sen nerdesin şuanda? hakkari yazmışsın anlamadım hakkaridemisin canım
yok canım ben mardindeyim. burası biraz daha iyi tabi oraya göre ama uysan sıkıntılılar öğrenciler. o yüzden fazla bulaşmamaya çalışıyorum.

ay maşallah selma hadi sağlıkla doğur kuzum. bekliyoruz sıra sende galiba.

canım aklımda tolga hoca. sinan hoca ne derse de gideceğim bir görüneceğim. bakalım hayırlısı. sağol canım. ama kesinlikle ben evde oturamazmışım. çalışmak gerçekten iyi geldi ve biliyosun son zamanlarda depresyondaydım şimdi çok şükür eser kalmadı. inş. bir de bebişimi kucağıma alırsam ruhumdaki yaralar iyileşir diye umuyorum:)

cnm ben 350 okudum duamızdan. canım elife kesinlikle katılılyorum. bu dua işinde kim önayak olduysa hayırlısıyla birer birer bebeklerine kavuşuyor. elif aldı kbebişini. emine hayırlısıyla sağlıkla devam ediyor. sıra sende:)
konuşmuştuk hatta hatırlarsan seninle bunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…