- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.201
cnm nasılsın görüşmeyeli. bebiş nasıl iyi mi? şimdi kaçlık iğne kullanıyorsun. değişti mi dozun. ilaçlarında değişiklik oldu mu. ara ara bilgilendir. ben baya bir süre kendimden geçtiğim için pek takip edememiştim canım. nasıl tolga hocadan memnun musun.
kalp kalbe karşıymış. aynı anda birbirimizin hatırını sormuşuz:) ben iyiyim canım çok şükür. burası baya yoğun. burada sadece derse girmen yetmiyo. öğrenciyle baya bir alakalı olman gerekiyor. belki haberkerde duymuşsundur. hakkaride kılık kıyafet yüzünden öğretmenle öğrenci birbirine giriyor sonunda tomalar geliyor. aşağı yukarı burası da aynı. öğrenciye uysan sıkıntı yani. öğrenci profili oldukça sorunlu. hatta bu yüzden bugün bir müdür yardımcısıyla uzun bir tartışma yaşadım. adam buralı olduğundan bir de öğrencilerinin yaptıkları hareketleri normal karşılıyor. dilimi tutamıyorum işte. neyse ki sonunda adam bana hak verdi de anlaştık. ama öncesinde çok üzmüştü beni. neyse orta yolu bulduk.
sagol canim simdilik iyiyim cok sukur.29.haftanin icindeyim.suan 0.4 luk clexan kullaniyirum.bastan beri dozum hic degismedi.her ay aptt bakiliyor.degerim normal oldugu icin degismedi.bir ara aptt degerim dususe gecmisti.dort aylik falandim.29 un altina duserse ikiye cikaririz demisti tolga bey.ama ben kiviye ve limona yuklendim degerimi yukselttim igneyi artirmaya gerek kalmadi.igne disinda omega 3kullaniyirum.bunu da bastan beri kullaniyirum ve bir aydir gun asiri kullaniyorum.eleviti de bir aydir gun asiri kullaniyorum.bastan beri kullaniyirum onu da.dort ayliktan beri de gunde bir kalsiyum hapi osteocare kullaniyorum.ayrica gogus ucu kremine de yeni basladim.bu arada 24.haftayabkadar proluton depot vuruldum haftada bir.iste boyle:)dr umdan da memnunum canim.ben sana her zaman tavsiye ediyorum tolga beyi.tugce ve nese de ona gidiyo biliyorsun.bu kez geldiginde sinan hoca hala bekle derse tolga beye bir gorun derim sana.bu arada dr umuz ucumuze de farkli tedavi uyguluyor.tamamen ayni degil tedavimiz.yani diyet, aspirin, ve ilaclar konusunda hastaya gore tedavi uyguluyor.
okulla ilgili de baya zor seyler yasiyormussun.allah kolaylik versin.ama belki de bunlarla kafanin dagilmasi gerekiyordu dimi.
emine merhaba maşallah sonuna yaklaşıyorsun canım sana birşey sormak istiyorum ben 3.düşükten sonra bebeği genetik incelemeye gönderdik genetiği temiz geldi rahim filmi çekildim oda temiz senin doktorunun adı tolga ecemişmiydi ben ona mailk attım cevap verdi ona gitmeyi düşünüyorum soyadını tam hatırlayamadım.
neşe ile tugçe kaçlık iğne kullanıyor.aspirinde kullanılıyor mu
bugün inşallah son iğnelerimi sağlık ocağına yazdırmaya gidiyorum bundan öncekileri aldığımda 3 aylık yazmıştı doktor bunlar bitermi o günleri görürmüyüz demiştik eşimle bu sabah konuşuyoruzda şimdi de hep doğuma ne kadar kaldığını hesaplıyoruz kızımızın kıyafetlerine bakıp inşallah bunları giydirebiliriz diye dua ediyoruz.
Kizlar selamuzun zamandir giremedim kusura bakmayin.oglumu kucagima aldim hamdolsun.40 mizi da cikardik.insallah herkes iyidir.opuyorum
yok canım ben mardindeyim. burası biraz daha iyi tabi oraya göre ama uysan sıkıntılılar öğrenciler. o yüzden fazla bulaşmamaya çalışıyorum.senay sen nerdesin şuanda? hakkari yazmışsın anlamadım hakkaridemisin canım
ay maşallah selma hadi sağlıkla doğur kuzum. bekliyoruz sıra sende galiba.bugün inşallah son iğnelerimi sağlık ocağına yazdırmaya gidiyorum bundan öncekileri aldığımda 3 aylık yazmıştı doktor bunlar bitermi o günleri görürmüyüz demiştik eşimle bu sabah konuşuyoruzda şimdi de hep doğuma ne kadar kaldığını hesaplıyoruz kızımızın kıyafetlerine bakıp inşallah bunları giydirebiliriz diye dua ediyoruz.
sagol canim simdilik iyiyim cok sukur.29.haftanin icindeyim.suan 0.4 luk clexan kullaniyirum.bastan beri dozum hic degismedi.her ay aptt bakiliyor.degerim normal oldugu icin degismedi.bir ara aptt degerim dususe gecmisti.dort aylik falandim.29 un altina duserse ikiye cikaririz demisti tolga bey.ama ben kiviye ve limona yuklendim degerimi yukselttim igneyi artirmaya gerek kalmadi.igne disinda omega 3kullaniyirum.bunu da bastan beri kullaniyirum ve bir aydir gun asiri kullaniyorum.eleviti de bir aydir gun asiri kullaniyorum.bastan beri kullaniyirum onu da.dort ayliktan beri de gunde bir kalsiyum hapi osteocare kullaniyorum.ayrica gogus ucu kremine de yeni basladim.bu arada 24.haftayabkadar proluton depot vuruldum haftada bir.iste boyle:)dr umdan da memnunum canim.ben sana her zaman tavsiye ediyorum tolga beyi.tugce ve nese de ona gidiyo biliyorsun.bu kez geldiginde sinan hoca hala bekle derse tolga beye bir gorun derim sana.bu arada dr umuz ucumuze de farkli tedavi uyguluyor.tamamen ayni degil tedavimiz.yani diyet, aspirin, ve ilaclar konusunda hastaya gore tedavi uyguluyor.
okulla ilgili de baya zor seyler yasiyormussun.allah kolaylik versin.ama belki de bunlarla kafanin dagilmasi gerekiyordu dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?