Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

selvicimm tesekkur ederım evett ınsallah devamıda gelır, inşalah allah banada o gunlerıde gosterir, isteyen herkese verir

aman dikkat et cnm kendine.hayırlısıyla zamanında doğum yaparsın inşallah cnm.

Elifcim sağol aminnn inşallah.

Canım evet gerçekten biraz sıkıntılı Rabbim beterinden saklasin. Evlatlarimizi sağlıkla bize bağışlasın. Bebisin emmeye başlamış canım sevindim. Inşallah sutunde artarda mamaya ihtiyacın kalmaz.opuyorum csnim seni ve oglusunu.

seninde az kalmış cnm.problemsiz hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.2014 bereketli oldu arkadaşalar.hep böyle devam eder inşallah.
canım dualarımız seninle ve tüm bebiş bekleyenlerimizle. inş. bebeğin zamanında ve sağlıklı gelir. sona yaklaştıkça da sıkıntılar azalmıyor artıyor ama sonunda inşallah hepiniz, hepimiz mutlu sona ulaşabiliriz.
canım cuma günü özellikle dualarımız seninle çok güzel bir günde hayırlı bir günde olacak inş. bebişin solunum problemi de yaşamaz.

Az once herkese uzun uzun cevap yazdim.hata olustu hepsi yokoldu.
Kizlar kordon acilmis:) acayip sevindim.dualariniz icin tesekkur ederim.
Telden msj atan arayan arkadaslar teli sattim yenisini aldim.henuz kullanmaya baslamadim.o yuzden cevap verenedim sizlere.

serapçım Allah yardımcın olsun dualrımız sennle. sen gönlünü ferah tut. emin ellerdesin. biz de dua ediyoruz sana. bak eminenin bebişine kordonu açmış teyzesi. senin oğluşun da usulu uslu duracak annesi inşallah.
sütün bol olur inşallah. benim yengemin de ilk zamnalar sütü azdı şimdi maşallahı var
eminecim o kadar sevindim ki anlatamam. Allah ne kadar büyük. hepimiz çok iiçten samimi dualarla yalvardık Rabbime. Allah yardımcımız olsun Allah nazarlardan kazalradn belalardan ümmeti muhammedi korusun amin.

canım seni çok merak ettim açıp açıp bakıyordum bende çok sevindim

inşallah cnm.her defasında bu olcak diyorum.hayal kırıklığına uğruyorum.senin adına çoook sevindim.inşallah bu son olur senin için.hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.her güzel haberde öyle umutlanıyorumki çok mutlu oluyorum.uzun zamandır kötü haber almadık.Allahım göstermesin inşallah.

amanın çok sevindim emine.negüzel haber vermişsin.herşey iyi gider inşallah.bütün hamile arkadaşlar sıkıntılar yaşıyor ama sonuç güzel oluyor.dualarımızın nekadar etkisi var.Allahıma şükür.p.teside ben güzel haber veririm inşallah.

arkadaşlar duayı yarın kaçta söylicez.ben şimdiden yazim neolur olmaz.30tane okudum daha.az biliyorum ama ikindiden sonra başladım.çokda güzel bir dua.herkezin şimdiden mevlit kandili mübarek olsun.

Ayy benim prensimle senin prensesi tanıstırsak mı canım:) Dünür oluruz kız.Canım Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla bagışlasın insaallah.amin.

çok heyecanlı.insan hüzünlenmeden edemiyor.böyle güzel haberler getirin hep.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.ohh ohh herkez doğuruyor hayırlısıyla.eminedende güzel haberler bekliyoruz.

elifcim Rabbim tez zamanda sana da saglıkla nasib etsin insaallah.amin.

bebeginin iyi olmasına cok sevindim canım.saglıkla hepimiz alalım evlatlarımızı kucagımıza insaallah.amin.hergün dualarımdasınız hepiniz.isim listesini de cantama koydum kısmet olsun da dogumdan önce okuyayım insaallah.duamızdan da 198 adet okudum insaallah yarın devam edecegim.internet giderse diye yazmak istedim.saglıkla kalın.

Canimmm cookkk cokk sevindim sagkicakla al bebegini kucagina insallah

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar. Yalniz kalp atis sauisi biraz azdi.130,140 olurmus normalde benim 120 cikti.sali tekrar nst ye gircem.insallah o da duzelir.

Serapcim sen de korkular yasamissin.biran once duzelir hersey umarim
Bu kadar da erken dogmasin bebisler ama dimi.bi 38 hafta oldunlar bari.

canım çooook sevindim çok şükür. inşallah kalp atışları da normale döner. rabbim korusun seni ve bebişini inş.

aminnn canım inşallah. Allah razı olsun hepinizden

Ayy benim prensimle senin prensesi tanıstırsak mı canım:) Dünür oluruz kız.Canım Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla bagışlasın insaallah.amin.

:))) neden olmasın canım, süper olur :))) sen bu gece heyecandan uyuyamazsın artık. mutlu ve yeni bir başlangıca çok az kaldı.

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar. Yalniz kalp atis sauisi biraz azdi.130,140 olurmus normalde benim 120 cikti.sali tekrar nst ye gircem.insallah o da duzelir.

Allah'a şşükür bebeşin kordondan kurtardı kendini, gönlünü ferah tut inşallah salı günü yine güzel haberler verirsin canım.

seninde az kalmış cnm.problemsiz hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.2014 bereketli oldu arkadaşalar.hep böyle devam eder inşallah.

aminn inşallah canım Allah razı olsun. hep böyle bereketli olsun inşallah. yarın ve ilerleyen zamanlarda senden de hep güzel haberler bekliyoruz inşallah. Allah'ım gönlüne göre versin.

Bu dualar sayesinde maneviyatım o kadar güçlendi ki anlatamam canım. benim de doğumdan önce dualarım sizinle olacak hayırlısıyla.

evet bugün kandil, bol bol herkese dua edicem ben de inşallah. sen dinlenmene bak, kendine dikkat et, oğluşunla konuş güzel güzel, zamanlamayı şaşırmasın. İnşallahh zamanında hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…