- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.861
aslıcım kalp atışını duymana çooook sevindim biliyorsun bzim için en önemli adımlardan bitanesi. inşallah burdan doğuma gidip bebişini kucağına aldığını yazmak da nasip olur hayırlısıyla.
hadi bakalım az kaldı 1 hafta sonra bebişin kucağında olacak inşallah. inşallah hiç bir problem yaşamaz miniğin annesi. biz ona dua ederiz kandilde de daha çok ederiz birimizden birimizin duası kabul olur inşallah :)
aman dikkat et cnm kendine.hayırlısıyla zamanında doğum yaparsın inşallah cnm.
kızlar öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun dualarda buluşalım inşallah bizde oğlumla iyiyiz şükür teyzeleri artık oğluşum emmeye başladı ama şuan için sütüm yetmiyo ve mama takviyeside yapıyorum ama olsun en azından anne sütüde alıyo o yüzden çok sorun etmiyorum mama vermeyi...
serap cnm son haftalar çok sıkıntılı geçer tatlım elinden geldiği kadar yat dinlen kalkıym şu işi yapayım bişey olmaz deme ve sıcak duş felan alma ılık banyo yap mümkünse sık banyo yapmamaya çalış sıcak banyo sancıyı artırırmış wc dışında çok fazla kalkma cnm allahın izniyle bişey olmaz hayırlısıyla vakitli gelsin inşallah bebişin.
emine cnm sen naptın kontrollerin ne durumda hayırlısıyla sağlıkla gelsin cnm bebişin
kızlar öpüyorum hepinizi çok sık giremiyorum ama hep dualarımdasınız geçmişi okuyamadım umarım herkeste her şey yolundadır.
Kzlar yarın kandilde banave bebegimede bol bol dua ederseniz sevirim. Dün gece yine korkuluydu bizim için. Sırta vuran bir mide agisi başladı dün benre. Geçer diye gece 11 e kadar bekledim. Ama giderek artınca dr.mla görüşüp hastaneye gittim. 35 hafta hamile olunca k.dogumcu direk nst istedi önce. Nst sonucunda ne yazıkki ciddi kasılma ve sancı çıktı. Midem için serum takip biraz daha beklettiler. Sonra tekrar nst ama yine ciddi saçı çıktı. Dr gozetimde tutacağız doğum başlıyor olabilir sık sık nstye bagliycaz dedi. Çok üzüldüm o an daha küçük 35 haftalik diye. Dr küçük olmadığına ikna etmeye calissada uzun uzun ben sabahı ettim sancilarla. Sabah 7 de tekrar çekilen nsr de biraz daha sancılar azalmıştı dr. Eğer doğum başlayacak olsayddi artardı sancılar ama sen evde dinlen amaagrin artacak olursa hemen gel dedi. Oğlum sabirsizlanmasin ve birkaç hafta daha sağlıkla bekesin inşallah kızlar.dua edin.
Emine senin kontrolünde ne dedi. Duzelmismi kordonu.
canım dualarımız seninle ve tüm bebiş bekleyenlerimizle. inş. bebeğin zamanında ve sağlıklı gelir. sona yaklaştıkça da sıkıntılar azalmıyor artıyor ama sonunda inşallah hepiniz, hepimiz mutlu sona ulaşabiliriz.seninde az kalmış cnm.problemsiz hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.2014 bereketli oldu arkadaşalar.hep böyle devam eder inşallah.
canım cuma günü özellikle dualarımız seninle çok güzel bir günde hayırlı bir günde olacak inş. bebişin solunum problemi de yaşamaz.canlar, sabah doktordaydık yine. benim de hayırlısıyla kısmetse 17 ocak cuma günü kızım geliyor. ancak doğduktan sonra solunum problemi yaşama riski var Allah korusun. bizim de dualarınıza çok ihtiyacımız var teyzeleri.
canım tekrar hoşgeldin kalp atışlarını da almışsın çok şükür. inş. sıkıntısız devam eder.selvicimm tesekkur ederım evett ınsallah devamıda gelır, inşalah allah banada o gunlerıde gosterir, isteyen herkese verir
Herkese slm uzun bır aradan sonra tekrar aranızdayım,eskiler benı biliremine sagolsun yazmış okudum, bende ıkı dusuk bır kımyasal gebelikten sonra uzun sure hamıle kalamayıp, aşılama dahi yaptırdıgımız halde, eşimde ve bende hiç bir sorun yokken, doktorum bile bir okadar umutluyken hamıle kalamamam benı cok ama cok yıprattıgını bırkaç arkadsım bılır. Aşılamamda tutmayınca buyuk bır cökuntu içine girmiştim. Artık bır okadarda cocuk düşüncesınden bıraz vazgecmiştim artık, gercektende uc ay gezdım, arkadslarımla oldum hep, pastalar borekler yaptım, yani adet tarıhlerımı bıle not almayı bıraktım, herseyı okadar boşverdım:) artık gecen ayda eşimle bu ayda olmazsa tüp bebeğe gıderız dıyorduk, hatta doktorumla gıdıp tup bebek ıcın konustum ettım, yalnız ne adetimi dusunuyorum ne bişe, ve sonrasında bır bakıyoruz bes haftalık hamıleyım:)
Cok uzattım yanı demem o ki, hep o nefret ettıgım "kafaya takmazsan olur" lafıı dogruymus:) hep o okudugum benim başıma hayatta gelmez dedıgım mucize hıkayeler benım başıma gelmişti. Cok şükür allahıma hergun dua edıyorum tum ısteyenlere. Pazartesi kalp atışlarını duyduk cok şükür, ignelere ilaçlara devam. Tabi içimde hep bir korku hepmızde oldugu gıbı. O yuzden arkadsalar cok ugrasınca olmuyormus o yuzden oluruna ve allaha bırakın. Ben hepnıze umut olmusumdur ınsallah:) allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsın insallah
Eminecim seni cok merak ettım elıften aldım haberını,whatssupdan yadım ama sana, son durum ne olu bilmiyorum. Herkesi cok opuyorum;
canlar, sabah doktordaydık yine. benim de hayırlısıyla kısmetse 17 ocak cuma günü kızım geliyor. ancak doğduktan sonra solunum problemi yaşama riski var Allah korusun. bizim de dualarınıza çok ihtiyacımız var teyzeleri.
Kzlar yarın kandilde banave bebegimede bol bol dua ederseniz sevirim. Dün gece yine korkuluydu bizim için. Sırta vuran bir mide agisi başladı dün benre. Geçer diye gece 11 e kadar bekledim. Ama giderek artınca dr.mla görüşüp hastaneye gittim. 35 hafta hamile olunca k.dogumcu direk nst istedi önce. Nst sonucunda ne yazıkki ciddi kasılma ve sancı çıktı. Midem için serum takip biraz daha beklettiler. Sonra tekrar nst ama yine ciddi saçı çıktı. Dr gozetimde tutacağız doğum başlıyor olabilir sık sık nstye bagliycaz dedi. Çok üzüldüm o an daha küçük 35 haftalik diye. Dr küçük olmadığına ikna etmeye calissada uzun uzun ben sabahı ettim sancilarla. Sabah 7 de tekrar çekilen nsr de biraz daha sancılar azalmıştı dr. Eğer doğum başlayacak olsayddi artardı sancılar ama sen evde dinlen amaagrin artacak olursa hemen gel dedi. Oğlum sabirsizlanmasin ve birkaç hafta daha sağlıkla bekesin inşallah kızlar.dua edin.
serapçım Allah yardımcın olsun dualrımız sennle. sen gönlünü ferah tut. emin ellerdesin. biz de dua ediyoruz sana. bak eminenin bebişine kordonu açmış teyzesi. senin oğluşun da usulu uslu duracak annesi inşallah.Kzlar yarın kandilde banave bebegimede bol bol dua ederseniz sevirim. Dün gece yine korkuluydu bizim için. Sırta vuran bir mide agisi başladı dün benre. Geçer diye gece 11 e kadar bekledim. Ama giderek artınca dr.mla görüşüp hastaneye gittim. 35 hafta hamile olunca k.dogumcu direk nst istedi önce. Nst sonucunda ne yazıkki ciddi kasılma ve sancı çıktı. Midem için serum takip biraz daha beklettiler. Sonra tekrar nst ama yine ciddi saçı çıktı. Dr gozetimde tutacağız doğum başlıyor olabilir sık sık nstye bagliycaz dedi. Çok üzüldüm o an daha küçük 35 haftalik diye. Dr küçük olmadığına ikna etmeye calissada uzun uzun ben sabahı ettim sancilarla. Sabah 7 de tekrar çekilen nsr de biraz daha sancılar azalmıştı dr. Eğer doğum başlayacak olsayddi artardı sancılar ama sen evde dinlen amaagrin artacak olursa hemen gel dedi. Oğlum sabirsizlanmasin ve birkaç hafta daha sağlıkla bekesin inşallah kızlar.dua edin.
sütün bol olur inşallah. benim yengemin de ilk zamnalar sütü azdı şimdi maşallahı varkızlar öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun dualarda buluşalım inşallah bizde oğlumla iyiyiz şükür teyzeleri artık oğluşum emmeye başladı ama şuan için sütüm yetmiyo ve mama takviyeside yapıyorum ama olsun en azından anne sütüde alıyo o yüzden çok sorun etmiyorum mama vermeyi...
serap cnm son haftalar çok sıkıntılı geçer tatlım elinden geldiği kadar yat dinlen kalkıym şu işi yapayım bişey olmaz deme ve sıcak duş felan alma ılık banyo yap mümkünse sık banyo yapmamaya çalış sıcak banyo sancıyı artırırmış wc dışında çok fazla kalkma cnm allahın izniyle bişey olmaz hayırlısıyla vakitli gelsin inşallah bebişin.
emine cnm sen naptın kontrollerin ne durumda hayırlısıyla sağlıkla gelsin cnm bebişin
kızlar öpüyorum hepinizi çok sık giremiyorum ama hep dualarımdasınız geçmişi okuyamadım umarım herkeste her şey yolundadır.
eminecim o kadar sevindim ki anlatamam. Allah ne kadar büyük. hepimiz çok iiçten samimi dualarla yalvardık Rabbime. Allah yardımcımız olsun Allah nazarlardan kazalradn belalardan ümmeti muhammedi korusun amin.Az once herkese uzun uzun cevap yazdim.hata olustu hepsi yokoldu.
Kizlar kordon acilmis:) acayip sevindim.dualariniz icin tesekkur ederim.
Telden msj atan arayan arkadaslar teli sattim yenisini aldim.henuz kullanmaya baslamadim.o yuzden cevap verenedim sizlere.
Az once herkese uzun uzun cevap yazdim.hata olustu hepsi yokoldu.
Telden msj atan arayan arkadaslar teli sattim yenisini aldim.henuz kullanmaya baslamadim.o yuzden cevap verenedim sizlere.
elifcim sana hak verıyorum ve cok ıyı anlıyorum, ınan bende oyleyddım yapmadıgım denemedıgım sey kalmadı, ama en sonunda pes ettim galıba:d ustune gıttıkce olmuyodu hatta, artık bıraktım gezdım tozdum uzak kaldım cocuk konusundan, hatta foruma bıle gırmedım arkadaslar bılır:) o yuzden emınım sende ole yaparsan emınım allahın ıznıyle sendede olur:)
canlar, sabah doktordaydık yine. benim de hayırlısıyla kısmetse 17 ocak cuma günü kızım geliyor. ancak doğduktan sonra solunum problemi yaşama riski var Allah korusun. bizim de dualarınıza çok ihtiyacımız var teyzeleri.
çok heyecanlı.insan hüzünlenmeden edemiyor.böyle güzel haberler getirin hep.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.ohh ohh herkez doğuruyor hayırlısıyla.eminedende güzel haberler bekliyoruz.
canım çooook sevindim çok şükür. inşallah kalp atışları da normale döner. rabbim korusun seni ve bebişini inş.Az once herkese uzun uzun cevap yazdim.hata olustu hepsi yokoldu.
canım dualarımız seninle ve tüm bebiş bekleyenlerimizle. inş. bebeğin zamanında ve sağlıklı gelir. sona yaklaştıkça da sıkıntılar azalmıyor artıyor ama sonunda inşallah hepiniz, hepimiz mutlu sona ulaşabiliriz.
canım cuma günü özellikle dualarımız seninle çok güzel bir günde hayırlı bir günde olacak inş. bebişin solunum problemi de yaşamaz.
Ayy benim prensimle senin prensesi tanıstırsak mı canım:) Dünür oluruz kız.Canım Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla bagışlasın insaallah.amin.
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar. Yalniz kalp atis sauisi biraz azdi.130,140 olurmus normalde benim 120 cikti.sali tekrar nst ye gircem.insallah o da duzelir.
seninde az kalmış cnm.problemsiz hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.2014 bereketli oldu arkadaşalar.hep böyle devam eder inşallah.
hadi bakalım az kaldı 1 hafta sonra bebişin kucağında olacak inşallah. inşallah hiç bir problem yaşamaz miniğin annesi. biz ona dua ederiz kandilde de daha çok ederiz birimizden birimizin duası kabul olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?