- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.841
kýzlar bu pazara kadar okuyacaðýmýz salat-ý tefriciyeyi kandil gecesi nihat hatipoðlu dualama yapacakmýþ ona da bildireceðim inþ. tweterdan. bu sabah okuyacaðýnýz salatlarý yasinleri hatimleri bildirin beni vekil tayin edin dedi. isimlerimizi yazacaðým. ne dersiniz iyi olur herhalde.
Vallaha aklimdan gecmiisti benim de.dun ben de gordum atv de.biz de yapsak nasil.yapilcak dite aklimdan.gecmisti.nasil.yapcaz ne zaman soyluycez sana.pazar sabahi mi
aslinda herkes bi yasin muhakkak okur zaten.onu da bildirelim mi okuyup
inşallah canım iyi olur. yarın iyi haberlerle gel bize. senem de inşallah herşey yolunda diye haber verir şimdi bize. allah tüm hamişlerimize yardım etsin inş.Kimin duasi kabul olur bilemeyiz tabi.senem de yapmis galiba dua:)gecen hafta sen.iki kez yaptin.bu hafta da ucledik duayi:)masallah masallah.
Yarin.kontrolum var.insallah iyi seyler soyler dr um.kordon acilmis olsa da keske biraz daha beklese bebek iceride.dua edin yarin icin bana.senem de dr dadir simdi.ondan da guzel haberler gelsin insallah.
pıhtıcanlar p.tesi sabah kısmetse geliyor oglum.inşaallah.amin.38+2 oluyor daha fazla beklemek istemedim igne yapmadan.saglikla gelsin insaallah benim de herkesin de evladı insaallah.amin.şimdi daha cok duanıza ihtiyacım var kızlar.dualarımdasınız hepiniz.
ayyyy çok heyecanlı. Allah yardımcınız olsun bebişini sağlıcakla sağlıklıca kucağına al inşallah. sütün bol olsun da doya doya emsin oğluşu seni hayrılsıyla :)pıhtıcanlar p.tesi sabah kısmetse geliyor oglum.inşaallah.amin.38+2 oluyor daha fazla beklemek istemedim igne yapmadan.saglikla gelsin insaallah benim de herkesin de evladı insaallah.amin.şimdi daha cok duanıza ihtiyacım var kızlar.dualarımdasınız hepiniz.
eminecim yarın inşallah kordon çözülmüş olur. sen de birazdaha beklersin daha doğrusu bebişin biraz daha beklesin :)Oo super.son iki gun. Bukadar zaman gecirdin iki gun zor gececek simdk seni icin:))
Sag saglim dogsun bebisin insallah. Aycandan haber gelmedi bayadir. Benim de haftaya pazartesi olcak galiba.bizi unutma dogumda.aklina gelelim:) henuz hamile olmayan dort arkadasimizi da sakin unutma haa:))
Senaycim baktim baktim senden cevap yoktu dualamayla ilgili.ben de iki kez dualama yapilsa da bisey olmaz dedim ve dualamayi yaptim.ekstradan sana tayin icin de dua ettim.liste olmayanlara da dua ettim.arkadasina da dua ettim.allah kabul etsin.elife de dua ettim artik histeriskopiyi yapsin tedavisini tamamlasin diye.en cok da hamilelik isteyenlere etyim.
eminecim Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin.amin.Benim de icime sinmedi abdest aldım bi kere de ben yapıyorum dualama.bu hafta böle bereketli olsun insaallah.5 te doktordayim sonucu yazarım.
canım peygamberimize salat her zaman getirilebiliyor bildiğim kadarıyla. bence okumanda bir sakınca yok. inşallah rabbim kabul eder. kimin duası kabul olur belli olmaz o yüzden ne kadar çok kişi okursak o kadar iyi.
canım inşallah bbu sefer histeroskopini yaptırabilirsin ve inşallah tertemiz çıkar sonuçların biran evvel sen de hamileler kervanına katılırsın.
pıhtıcanlar p.tesi sabah kısmetse geliyor oglum.inşaallah.amin.38+2 oluyor daha fazla beklemek istemedim igne yapmadan.saglikla gelsin insaallah benim de herkesin de evladı insaallah.amin.şimdi daha cok duanıza ihtiyacım var kızlar.dualarımdasınız hepiniz.
Herkese slm uzun bır aradan sonra tekrar aranızdayım,eskiler benı biliremine sagolsun yazmış okudum, bende ıkı dusuk bır kımyasal gebelikten sonra uzun sure hamıle kalamayıp, aşılama dahi yaptırdıgımız halde, eşimde ve bende hiç bir sorun yokken, doktorum bile bir okadar umutluyken hamıle kalamamam benı cok ama cok yıprattıgını bırkaç arkadsım bılır. Aşılamamda tutmayınca buyuk bır cökuntu içine girmiştim. Artık bır okadarda cocuk düşüncesınden bıraz vazgecmiştim artık, gercektende uc ay gezdım, arkadslarımla oldum hep, pastalar borekler yaptım, yani adet tarıhlerımı bıle not almayı bıraktım, herseyı okadar boşverdım:) artık gecen ayda eşimle bu ayda olmazsa tüp bebeğe gıderız dıyorduk, hatta doktorumla gıdıp tup bebek ıcın konustum ettım, yalnız ne adetimi dusunuyorum ne bişe, ve sonrasında bır bakıyoruz bes haftalık hamıleyım:)
Cok uzattım yanı demem o ki, hep o nefret ettıgım "kafaya takmazsan olur" lafıı dogruymus:) hep o okudugum benim başıma hayatta gelmez dedıgım mucize hıkayeler benım başıma gelmişti. Cok şükür allahıma hergun dua edıyorum tum ısteyenlere. Pazartesi kalp atışlarını duyduk cok şükür, ignelere ilaçlara devam. Tabi içimde hep bir korku hepmızde oldugu gıbı. O yuzden arkadsalar cok ugrasınca olmuyormus o yuzden oluruna ve allaha bırakın. Ben hepnıze umut olmusumdur ınsallah:) allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsın insallah
Eminecim seni cok merak ettım elıften aldım haberını,whatssupdan yadım ama sana, son durum ne olu bilmiyorum. Herkesi cok opuyorum;
Tamsm cnm.ben basliyirum hemen o halde.aycanin da son haftasi sanirim.musait olursa o da yapabilir duayi.muhakkak okuyacam pazar birseyler ama uzun uzun okuyamazsam icim rahat etmez.zaten hepimiz hepimize dua etcez o gun dimi:) hadi insallah 4444 e tamamlariz cok iyi olur.zaman az herkes gayret etse de tamamlasak.
kızlar bu pazara kadar okuyacağımız salat-ı tefriciyeyi kandil gecesi nihat hatipoğlu dualama yapacakmış ona da bildireceğim inş. tweterdan. bu sabah okuyacağınız salatları yasinleri hatimleri bildirin beni vekil tayin edin dedi. isimlerimizi yazacağım. ne dersiniz iyi olur herhalde.
Kimin duasi kabul olur bilemeyiz tabi.senem de yapmis galiba dua:)gecen hafta sen.iki kez yaptin.bu hafta da ucledik duayi:)masallah masallah.
Yarin.kontrolum var.insallah iyi seyler soyler dr um.kordon acilmis olsa da keske biraz daha beklese bebek iceride.dua edin yarin icin bana.senem de dr dadir simdi.ondan da guzel haberler gelsin insallah.
canlar, sabah doktordaydık yine. benim de hayırlısıyla kısmetse 17 ocak cuma günü kızım geliyor. ancak doğduktan sonra solunum problemi yaşama riski var Allah korusun. bizim de dualarınıza çok ihtiyacımız var teyzeleri.
aslıcım kalp atışını duymana çooook sevindim biliyorsun bzim için en önemli adımlardan bitanesi. inşallah burdan doğuma gidip bebişini kucağına aldığını yazmak da nasip olur hayırlısıyla.Herkese slm uzun bır aradan sonra tekrar aranızdayım,eskiler benı biliremine sagolsun yazmış okudum, bende ıkı dusuk bır kımyasal gebelikten sonra uzun sure hamıle kalamayıp, aşılama dahi yaptırdıgımız halde, eşimde ve bende hiç bir sorun yokken, doktorum bile bir okadar umutluyken hamıle kalamamam benı cok ama cok yıprattıgını bırkaç arkadsım bılır. Aşılamamda tutmayınca buyuk bır cökuntu içine girmiştim. Artık bır okadarda cocuk düşüncesınden bıraz vazgecmiştim artık, gercektende uc ay gezdım, arkadslarımla oldum hep, pastalar borekler yaptım, yani adet tarıhlerımı bıle not almayı bıraktım, herseyı okadar boşverdım:) artık gecen ayda eşimle bu ayda olmazsa tüp bebeğe gıderız dıyorduk, hatta doktorumla gıdıp tup bebek ıcın konustum ettım, yalnız ne adetimi dusunuyorum ne bişe, ve sonrasında bır bakıyoruz bes haftalık hamıleyım:)
Cok uzattım yanı demem o ki, hep o nefret ettıgım "kafaya takmazsan olur" lafıı dogruymus:) hep o okudugum benim başıma hayatta gelmez dedıgım mucize hıkayeler benım başıma gelmişti. Cok şükür allahıma hergun dua edıyorum tum ısteyenlere. Pazartesi kalp atışlarını duyduk cok şükür, ignelere ilaçlara devam. Tabi içimde hep bir korku hepmızde oldugu gıbı. O yuzden arkadsalar cok ugrasınca olmuyormus o yuzden oluruna ve allaha bırakın. Ben hepnıze umut olmusumdur ınsallah:) allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsın insallah
Eminecim seni cok merak ettım elıften aldım haberını,whatssupdan yadım ama sana, son durum ne olu bilmiyorum. Herkesi cok opuyorum;
hadi bakalım az kaldı 1 hafta sonra bebişin kucağında olacak inşallah. inşallah hiç bir problem yaşamaz miniğin annesi. biz ona dua ederiz kandilde de daha çok ederiz birimizden birimizin duası kabul olur inşallah :)canlar, sabah doktordaydık yine. benim de hayırlısıyla kısmetse 17 ocak cuma günü kızım geliyor. ancak doğduktan sonra solunum problemi yaşama riski var Allah korusun. bizim de dualarınıza çok ihtiyacımız var teyzeleri.
Kzlar yarın kandilde banave bebegimede bol bol dua ederseniz sevirim. Dün gece yine korkuluydu bizim için. Sırta vuran bir mide agisi başladı dün benre. Geçer diye gece 11 e kadar bekledim. Ama giderek artınca dr.mla görüşüp hastaneye gittim. 35 hafta hamile olunca k.dogumcu direk nst istedi önce. Nst sonucunda ne yazıkki ciddi kasılma ve sancı çıktı. Midem için serum takip biraz daha beklettiler. Sonra tekrar nst ama yine ciddi saçı çıktı. Dr gozetimde tutacağız doğum başlıyor olabilir sık sık nstye bagliycaz dedi. Çok üzüldüm o an daha küçük 35 haftalik diye. Dr küçük olmadığına ikna etmeye calissada uzun uzun ben sabahı ettim sancilarla. Sabah 7 de tekrar çekilen nsr de biraz daha sancılar azalmıştı dr. Eğer doğum başlayacak olsayddi artardı sancılar ama sen evde dinlen amaagrin artacak olursa hemen gel dedi. Oğlum sabirsizlanmasin ve birkaç hafta daha sağlıkla bekesin inşallah kızlar.dua edin.
Emine senin kontrolünde ne dedi. Duzelmismi kordonu.
gözün aydın olsun cnm.neyazacağmı bilemiyorum.evet ben çok üzerine düşüyorum.evlendiğim andan beri beynim çocuk dışında başka bişey düşünemez oldu.beynimi yedim derecesine geldim.aptallaştım inan ama elimde değil bırakamıyoruuum OLMUYOOOR olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?