Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kusura bakmayın kızlar dogum öncesi bu hafta cok istiyordum ama kısmet olmadı.insaallah dogumdan önce yaparım tekrar dualama.hepiniz hakkınızı helal edin olur mu.

kusur olur mu canım. sen iyi ol yeter. hayırlısı olsun. inşallah doğumun rahat geçer.

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmanirrahim.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 09/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 12/01/2014 Pazar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

pazara kadar bu duamızı bitirebilmemiz için kişi başı en az 300-350 falan okumamız gerekiyor. dua toplama saatini 15.00 olarak belirleyelim. çünkü herkes ne kadar okuduğunu yazdıktan sonra olur da eksik kalırsa tamamlamak için vaktimiz olsun.

canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et. sen bu hafta dinlen o zaman canım. yasin falan okuyoruz ya o yüzden. evet kızlar başka talipli var mı? yoksa da yine bunu da ben yapacağım:)

Senay ben yarin yapiyim o zaman dualamayi tamam mi?senem de haftaya yapsin.

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun canim.son haftalarda bu sakarliklar olurmus.vucudun agirlik merkezi degisiyirmus ve denge kaybi oluyormus bol bol sakarlik yapiliyirmus.aman biran once iyiles.

hasta olduğum için dua okumayı bırakmıştım ama olmadan 50tane okumuştum.yazmayı unutmuşum bugün.Allah kabul etsin.olsun yeterki dualarınızda beni eksik etmeyin.

çok geçmiş olsun cnm.tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim pıhtıcanlar.saat 5 ten beri soguk su dolu torba tutuyorum cok cok işe yaradi maşaallah.çok korktum ama elim öyle kalacakta bebegimi istedigim gibi tutamayacagım diye.nasıl bir ruh hali düşünün artık:) yarın kısmetse doktora gidicem ve dogum belli olacak yazarım sonucu.saglıkla kalın.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

Senaycim baktim baktim senden cevap yoktu dualamayla ilgili.ben de iki kez dualama yapilsa da bisey olmaz dedim ve dualamayi yaptim.ekstradan sana tayin icin de dua ettim.liste olmayanlara da dua ettim.arkadasina da dua ettim.allah kabul etsin.elife de dua ettim artik histeriskopiyi yapsin tedavisini tamamlasin diye.en cok da hamilelik isteyenlere etyim.

eminecim Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin.amin.Benim de icime sinmedi abdest aldım bi kere de ben yapıyorum dualama.bu hafta böle bereketli olsun insaallah.5 te doktordayim sonucu yazarım.

canım ben dün akşam çok yorgundum erken yattım. sabah namazından sonra da ben de kuran okuyup dua ettim. iki dualama olmuş oldu olsun. rabbim kabul etsin inş. allah razı olsun canım ne güzel dualar etmişsin. böyle daha iyi oldu. sen hamilesin ve doğumun yaklaştı. senin ettiğin dualar daha çabuk kabul olur inşallah allah katında.

salatı tefriciye hastayken okunuyomu?

canım peygamberimize salat her zaman getirilebiliyor bildiğim kadarıyla. bence okumanda bir sakınca yok. inşallah rabbim kabul eder. kimin duası kabul olur belli olmaz o yüzden ne kadar çok kişi okursak o kadar iyi.
canım inşallah bbu sefer histeroskopini yaptırabilirsin ve inşallah tertemiz çıkar sonuçların biran evvel sen de hamileler kervanına katılırsın.

eminecim Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin.amin.Benim de icime sinmedi abdest aldım bi kere de ben yapıyorum dualama.bu hafta böle bereketli olsun insaallah.5 te doktordayim sonucu yazarım.

oh oh maşallah bu hafta duamız çok bereketli kızlar yaaa. çok mutlu oldum. herkes bir elden dua ediyor. rabbim kabul etsin inş.

oh oh maşallah bu hafta duamız çok bereketli kızlar yaaa. çok mutlu oldum. herkes bir elden dua ediyor. rabbim kabul etsin inş. dr sonucunda iyi gelir inş. canım

kızlar bu pazara kadar okuyacağımız salat-ı tefriciyeyi kandil gecesi nihat hatipoğlu dualama yapacakmış ona da bildireceğim inş. tweterdan. bu sabah okuyacağınız salatları yasinleri hatimleri bildirin beni vekil tayin edin dedi. isimlerimizi yazacağım. ne dersiniz iyi olur herhalde.

Kimin duasi kabul olur bilemeyiz tabi.senem de yapmis galiba dua:)gecen hafta sen.iki kez yaptin.bu hafta da ucledik duayi:)masallah masallah.
Yarin.kontrolum var.insallah iyi seyler soyler dr um.kordon acilmis olsa da keske biraz daha beklese bebek iceride.dua edin yarin icin bana.senem de dr dadir simdi.ondan da guzel haberler gelsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…