- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.821
kusura bakmayın kızlar dogum öncesi bu hafta cok istiyordum ama kısmet olmadı.insaallah dogumdan önce yaparım tekrar dualama.hepiniz hakkınızı helal edin olur mu.
canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et. sen bu hafta dinlen o zaman canım. yasin falan okuyoruz ya o yüzden. evet kızlar başka talipli var mı? yoksa da yine bunu da ben yapacağım:)
kızlar muhallebi yaparken 1kepcesini kaynar kaynar elime bosalttim.cok fena yandim doktorumun onayıyla yanık kremi sürdüm.kısacası abdest alamiyorum.kabul ederseniz dualamayı abdestsiz yapayım.olmaz derseniz de aramızdan başkası yapsın.8#9 a kadar cevap verirseniz sevinirim.
tamam canım sen hafta içi yap. pazar ben yaparım dualamamızı. o zaman salat-ı tefriciye okuyoruz. inşallah pazara kadar 4444'e tamamlayabiliriz.
kızlar muhallebi yaparken 1kepcesini kaynar kaynar elime bosalttim.cok fena yandim doktorumun onayıyla yanık kremi sürdüm.kısacası abdest alamiyorum.kabul ederseniz dualamayı abdestsiz yapayım.olmaz derseniz de aramızdan başkası yapsın.8#9 a kadar cevap verirseniz sevinirim.
geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim pıhtıcanlar.saat 5 ten beri soguk su dolu torba tutuyorum cok cok işe yaradi maşaallah.çok korktum ama elim öyle kalacakta bebegimi istedigim gibi tutamayacagım diye.nasıl bir ruh hali düşünün artık:) yarın kısmetse doktora gidicem ve dogum belli olacak yazarım sonucu.saglıkla kalın.
geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim pıhtıcanlar.saat 5 ten beri soguk su dolu torba tutuyorum cok cok işe yaradi maşaallah.çok korktum ama elim öyle kalacakta bebegimi istedigim gibi tutamayacagım diye.nasıl bir ruh hali düşünün artık:) yarın kısmetse doktora gidicem ve dogum belli olacak yazarım sonucu.saglıkla kalın.
geçmiş olsun canım
canım ben dün akşam çok yorgundum erken yattım. sabah namazından sonra da ben de kuran okuyup dua ettim. iki dualama olmuş oldu olsun. rabbim kabul etsin inş. allah razı olsun canım ne güzel dualar etmişsin. böyle daha iyi oldu. sen hamilesin ve doğumun yaklaştı. senin ettiğin dualar daha çabuk kabul olur inşallah allah katında.Senaycim baktim baktim senden cevap yoktu dualamayla ilgili.ben de iki kez dualama yapilsa da bisey olmaz dedim ve dualamayi yaptim.ekstradan sana tayin icin de dua ettim.liste olmayanlara da dua ettim.arkadasina da dua ettim.allah kabul etsin.elife de dua ettim artik histeriskopiyi yapsin tedavisini tamamlasin diye.en cok da hamilelik isteyenlere etyim.
salatı tefriciye hastayken okunuyomu?
eminecim Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin.amin.Benim de icime sinmedi abdest aldım bi kere de ben yapıyorum dualama.bu hafta böle bereketli olsun insaallah.5 te doktordayim sonucu yazarım.
eminecim Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin.amin.Benim de icime sinmedi abdest aldım bi kere de ben yapıyorum dualama.bu hafta böle bereketli olsun insaallah.5 te doktordayim sonucu yazarım.
canım ben dün akşam çok yorgundum erken yattım. sabah namazından sonra da ben de kuran okuyup dua ettim. iki dualama olmuş oldu olsun. rabbim kabul etsin inş. allah razı olsun canım ne güzel dualar etmişsin. böyle daha iyi oldu. sen hamilesin ve doğumun yaklaştı. senin ettiğin dualar daha çabuk kabul olur inşallah allah katında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?