Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Allah hepinizden razı olsun. Bugünün yüzü suyu hürmrtine tüm hamilelere sağlıklı hayırlı doğum, hamile kalmak isteyenlere hayırlı sağlıklı hamilelik ve tatlı tatlı bebişler, doğum yapmış arkadaşlara da bebişleriyle aileleriyle mutlu huzurlu sağlıklı ömür versin Allahım. aminnnn

Kizlar yine hastanedeyim ne yazıkki kolumda serum karnimda nst. Sancim yine çıktı ama mide agrisida eeslikediyor. Hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarinizda bana ve bebisimede dua edin zamanında sagliklagelsi inşallah.

Şenay 200 taneokudum geç olduamaekleyebilirsen diye. Suannihat hocayı hastanede izliyorum. Dualarimizi kabul eylesinmevlam.

canım geçmiş olsun. inşallah sancın azalır. erken doğum olmaz. allah kabul etsin. rabbim biliyor nasıl olsa. nihat hocaya twit attım. hemen başlangıçta düşük yaşayanlar diye duasını söyledi. sonunda da evlat isteyenlere evlat nasip et diye dua etti.

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]857[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:
[/TD]
[TD="align: right"]460[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD="align: right"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]469[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]740[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]560[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkadaşım Kübra[/TD]
[TD="align: right"]808[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif[/TD]
[TD="align: right"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]4759[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ya Fettah[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]El-Fettâh'; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkadaşım Kübra[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 13/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 16/01/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

serapçım aklım hep sendeydi foruma girmeyince anlamıştım hastanede olduğunu. Allah şifa vers,n bebişin aceleci çıktı. inşallah sağlıkla ve zamanında gelir. bu gecenin hürmetine Rabbim dualrımızı kabul etsin evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin. bu arada ümit hoca ne diyor senin duruma. hep hastanede mi kalıcaksın canım. suyun da azalma yok demi sadece sancı ve mide ağrısı var herlade.

kızlar çok şükür tamamlandı. ALLAH KABUL ETSİN HEPİNİZİN AĞZINA SAĞLIK

canlarım hakkınızı helal edin.çok uğraşmışsınız bitirelim diye.kübrayada en yakın zamanda hayırlı kısmet inşallah.onunda ağzına sağlık.ben yardımcı olamadım.ama dualama yaptırdım akrabamıza.çok güzel kuran okuyor.çok güzelde dua etti.Allahım kabul etsin.

şenaycığım ya fettahmı dicez el fettahmı yoksa ikisi birmi.şimdi cevap verebilseydiniz iyi olurdu.sabah erkenden hastaneye gitcem operasyona girene kadar bidünya okurdum.cevap alamazsam ikisini bir okurum artık.

allah kabul etsin canım. çok şükür yetiştirebildik. bu hafta da duamızın çok dualaması oldu desene. az önce ben de kuran okudum dualama yaptım alah kabul ederse inş. nihat hoca da dua yaptı bize. sen de yaptırmışsın oh maşallah. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. dualar çok güzel. insanın kalbini güzelleştiriyor. rabbim bizi kendinden uzak eylemesin hep ona yakın olalım inş.

şenaycığım ya fettahmı dicez el fettahmı yoksa ikisi birmi.şimdi cevap verebilseydiniz iyi olurdu.sabah erkenden hastaneye gitcem operasyona girene kadar bidünya okurdum.cevap alamazsam ikisini bir okurum artık.

canım ya fettah okuyacağız. canım allah yardımcın olsun. inş. güzel haberlerle gel. sabah da senemim doğumu var ona da dua et.

canım ya fettah okuyacağız. canım allah yardımcın olsun. inş. güzel haberlerle gel. sabah da senemim doğumu var ona da dua et.

sağol cnm.senemin Allah yardımcısı olsun.hayırlısıyla kurtulsun.dünden beri stresten midem ağrıyo.bir haftadır saçma sapan rüyalar görüyorum.senemin yerinde olsaydım napardım bilmiyorum:)onunki çok güzel bir duygu tabi.heyecanla bebeğini kucağına almayı istiyodur.Allahım en yakın zamanda bizede nasip etsin inşallah.

Senaycım lısteye benıde eklersen sevınırım canım, aslı olarak:)

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden, ne kadar güzel dualar okumuş, dualamalar yapmışsınız... Ben katılamadım maalesef size ( Ne olur hakkınızı helal edin.. Bu aralar iş yerinde o kadar yoğunum ki, eve getirip evde bile çalışmak durumunda kalıyorum. Dün de gün boyu çalışmak zorunda kaldım Bir iki hafta kadar daha da böyle olacak Belki bu haftaki duaya da katılamayabilirim, şimdiden hakkınızı helal edin Aklıma geldikçe hep dua ediyorum aslında ama buradaki duaya da katılamayınca içime hiç sinmiyor Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...

Bu arada ard arda güzel haberler gelmiş pek çok kişiden, çok sevindim okuyunca.. Allah hep böyle haberler alıp verebilmeyi nasip eder hepimize inşallah.. Bu geçen güzel gece hürmetine Rabbim bütün istediklerimizi, gönlümüzden geçirdiklerimizi hayırlısıyla nasip eder, hepimizin yüzlerini güldürür inşallah...

arkadaşlar histeroskopimi oldum sonunda ama hayal ettiğim gibi geçmedi.ahh bu hayaller onsuzda yaşanmazki.yapışıklık çoktu.aça aça gitti doktor ama bir yerde tıkandı.normalden fazla dar dedi.bu doğuştanmı yoksa yapışıklıktanmı kaynaklanan bir durummu onu öğrenmemiz için rahim filmi çektirmemi istedi.hastanede marta kadar randevular doluymuş.eve gelir gelmez hastaneleri arastırdım.şaşırdım çoğu özel hastanede hsg yok.bir hastane bu hafta çok doluymuş ama beni çarşambaya sıkıştırdılar.bu hafta içinde yapılmazsa diğer aya kalsın istemedim.çarşamba 15.30a randevu aldım.hadi hayırlısı.kendimi Allaha havale ettim.beni düşündüren 4.kürtajı olunca perinotoloji uzmanı profösöre gitmiştim.dünyanın parasını verip.para önemli değilde bana histeroskopi gerek yok demişti.yaşın geçmiş hemen çocuk düşün demişti.ben bu halde hamile kalsam nolur.gene sonuç kürtaj olduktan sonra.ya doğuştansa hiç çocuğum olmicakmı yani.bilmiyorum moralim çok bozuk.Allahım hakkımızda hayılısını nasip etsin.

Kızlar biz çok iyiyiz biz şükür Rabb'ime epidural ile doğdu sezayen 3.400 maşallah dua ettim hepinize şimdilik bu kadar öptüm

masallah senemcim.gozun aydin.gule gule buyut bebbisini.sutun de bol olsun insallah.bize de dua etmissin.allah razi olsun dualarini kabul etsin.

Nihayet cekilmis histeroskopin canim. Baya endiselenmissin ya dogustansa darlik diye ama ben oyle dusunmuyorum.4 kurran oldu kolay mi ondan olmustur.ayrica senin sikayetin adetini azalmasi degilmiydi.zaten onceden normaldi.dogustan olsaydi sen vucudundaki bu degiskkligi farketmezdin diye dusunuyorum.kotu dusunme o yuzden.iyi hsg randevunu da almissin.ugrasiykrsun didiniyorsun tedavini olmak icin.hastane hastane arastiriyorsun. Mucadele ediyorsun.allah goruyor butun bunlari.ugrasini, istegini.zamani gelecek canim.allah emeklerinin karsiligink verecek cok inaniyorum buna.dualarim seninle.karamsarliga kapilma sakin.

Kızlar biz çok iyiyiz biz şükür Rabb'ime epidural ile doğdu sezayen 3.400 maşallah dua ettim hepinize şimdilik bu kadar öptüm
canım maşallah çok şükür doğdu bebişin allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inş.
Senaycım lısteye benıde eklersen sevınırım canım, aslı olarak:)
tamam canım.

canım çok şükür olabilmişsin. zaten seni bu kadar geciktirmeleri hata. hangi ildesin bilemiyorum ama sanki bir büyükşehire yakınlığına göre ankara, istanbul falan bir merkeze gitsen mi acaba. sonuçta yapışıklık önemli. neyse şu rahim filmini de bir çektir de sonucunu görelim. ondan sonra daha detaylı görüşürüz. inşallah rahim filmin iyi çıkar. rabbim emeklerini boşa çıkartmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…