Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

alelacele girdim dua sayımı yazıp hemen çıkacaktım ama yazını okuyunca yazmadan geçemedim canım. Bir kere her şeyden önce hatırı sayılır bir sabrın var. Bu sabrını yüce Allah'ım muhakkak görüyor ve karşılığını muhakkak verecektir hayırlısıyla. Sen tevekkül etmeye devam et canım, biliyorum söylemesi kolay ama keşke elimden bir şeyler gelebilseydi. elimizden gelen tek şey birbirimize dua etmek işte. Allah'ım en hayırlı zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı, anne olmayı nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah. bu günler geçecek Allah'ın izniyle, bir gün geriye dönüp baktığında bu günleri ve gösterdiğin sabrı tebessümle anacaksın canım. Allah çaresiz dert vermesin.

Şenay duamızdan 1000 tane okudum canım.

canlar yarın sabah 08:30'da doğuma gidiyorum hayırlısıyla. genel anestezi istedim ama doktorum kabul etmedi. epidural spinal yapıcakmış. ama daha iyi oldu, o sırada dua etme fırsatım olur. Elif ve Şenay, özellikle sizin için dua edicem.

kızlar duamızdan sabah yazdığım 1000 dahil toplam 3600 tane okuyabildim rabbim kabul eylesin dualarımızı inşallah, hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarım hayırlısıyla sağlıkla hayırlı olan en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah, doğumu yakın olan ve hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla yavrucaklarını kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallah, doğum yapmış olan arkadaşlarımında rabbim yavrularını sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah.

cnm bende spinal oldum iyikide öyle olmuşum dedim hem yavrumun ilk anlarını yaşadım hemde o fırsatı duayla değerlendirdim doktorun iyi yapmış genel uyutmama kararını almakla inşallah sende memnun kalırsın sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Aminnn canım Allah razı olsun, Allah yavruşunu bağışlasın, evet başta çok tereddüt ettim ama doktoruma güveniyorum, çok panik yapacak olursan sakinleştirici yaparız dedi. memnun kalacağımı biliyorum çünkü dediğin gibi bebeğimin dünyaya merhaba dediği o anı yaşamak nasip olacak yüce Allah'ımın izniyle. Allah isteyen herkese nasip etsin.

canım sen corasprin kullaniyor muydun? igne ve asprini ne zaman bıraktin?saglıkla bebegini kucagina alirsin insallah..

Eliff Canım benim Allah'ım o içten ettiğin duanı duyuyor sadece senin için en iyi zamanı bekliyor emin ol yazdıklarını okudum ve geçen seneki halimi gördüm hep aksilikler beni buluyo gibiydi meğer Rabbim daha güzel bi sürpriz hazırlamış sabret Cnm bak göreceksin biraz tevekkül biraz sabırla işler yoluna girecek hep dualarımda olacaksın

Cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah bebeğin doğum anına tanık olman çok güzel ve hiç unutamayacağın bi anı olacak başta bende genel olurum diyodum ama o anı görmeye değer ben eşimde görsün istiyorum ama dayanamam ben diyo 😔

ben kizimi 6 sene once genel anesteziyle dogum yaptim.kesinlikle tavsite etmem.dogum islemi 5 dk suruyo senon ayilman tam hatirlamiyorim ama 1,5 saat.buyuk bir agriyla uyandim.uyandigimda kizim aglayop dutuyordu bir kenarda ben baska kenarda kivramiyordum ve iki hemsire de baska kenarda sohbet edip cay iciyorlardi.o kadar sure boyunxa bebegim aglamistir ac karnina.dunyasi dgismis ilgiye muhtac bir kenara atolmis gibiydi.ozelde olsa boyle olmazdi sanirim.hala aklima geldikce o gunler kotu kotu oluyorum.o yuzden cesaretini toplayip spinal ol.dua edersin bol bol daha iyi.zaten islem kisa suruyormus.normal olsan napacktin di mi:)
hayirli dogumlar diliyorum canim.bizleri duandan mahrum etme.allah yardimcin olsun.
senden sonra sira benim oluyo galiba serap sirami almazsa:))

Elif ikindi ezanina da ben denk geldim.simdi sana ben de dua ettim.tedavini basariyla olup biran once bebegine kavusursun insallah diye. Senay emel vildani da unutmadim tabi.

Senaycim 2000 okudum.allah kabul etsin.

Bu arad kk sayfasindaki degisiklikleri hic begenmedim ben kizlar yaa.siz begendiniz mi.eskiso cok daha iyiydi.bir begeni yapmak istiyorum baska baska seyler cikiyo.biri yazini alintilayinxa da ozel mesaj gibimi goruntuleniyo ne.onu hemen acamiyorsun.bir ozel mesajim var acamadim gitti.

kızlar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş... çocuk bekleyen arkadaşlarımıza tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inş... hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıklı bir şekilde sağlıklı hamilelikler geçirerek yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin... rabbim hiç kimseyi evlatsızlıkla, evlat acısıyla ve evlat sağlığı sıhati ile sınamasın inş....
Şenaycım bu arada ben de 800 tane okudum rabbim kabul etsin.

Canim Allah yardimcin olsun sagliklaal kucağına inşallah bebeğini. Hayırlı güzel uzun bir ömrü olsun.

Alemsin emine okuyunca guldurdun beni. Yok canım sıra sende sen inden lütfen. Ben biraz daha alisayimdoguma. Doğum seklim bile belirlenmedi. Kontrolum haftaya bakalım o zamana kadar inşallah bir sıkıntı olmazsa o zaman belli olur belki. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Yok gerçekten çok saçma olmuş. Beğeni içi ugradiyorsun biri msjina alıntı yaptığında geliyor o msj canım. Actigindada kendi msjini göruyorsun. Tekrar eski haline getirselwr iyi olacak bencede.
N

Canım 6000 tane okudum. Allah kabul etsin.

Sen duayı topla canım bende akşam namazından sonra dualarım inşallah.

1000 tane dua okudun şenaycım serap yapamazsa bende yapabilirim haftaya büyük ihtimal hastalanırım yaparsa bende öbür hafta yaparım

canım allah yardımcın olsun. senem için yapmıştım. senin için de sabah namazından sonra yasin okuyacağım inş. rahat huzurlu bir doğum olsun inş. allah senden razı olsun canım dualarınızda olmamız mühim bizim için.
Elif ikindi ezanina da ben denk geldim.simdi sana ben de dua ettim.tedavini basariyla olup biran once bebegine kavusursun insallah diye. Senay emel vildani da unutmadim tabi.

Senaycim 2000 okudum.allah kabul etsin.
allah razı olsun bi tanem. allah sana da yardım etsin inş. bebişin sağlıkla doğsun inş.
aynen ben de hiç beğenmiyorum. mesaj senden yapılan alıntı canım. çok saçma olmuş

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ya Fettah[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]El-Fettâh'; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]310[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]6.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]3.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]10.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]27.210[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 13/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 16/01/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

en az ben okudum galiba. bu aralar çok yoğunum. fazla giremezsem kusura bakmayın. serapçım artık dua sende şimdiden ağzına sağlık allah kabul etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…