- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.961
bugün çok kötü bir gündü.şuan başım ağrıyor.bugün rahim filmi randevum vardı 16da.2gün önce histeroskopi olmuştum.ufak tefek kanamam vardı ama hiç yokda diyebiliriz.nasip buya bu sabah kanamam başladı.aldı beni bir telaş randevuma gitsemmi gitmesem mi.tanıdığım hemşireleri aradım biri olur diyor biri olmaz diyor.kafam allak bullak oldu.ben genede gidim sorarım dedim ona göre film çekerim.sordum olmaz dediler.kanaman bitince olur.cuma sabaha aldım ama kanaman devam ederse ara iptal et.eve dönerken özel bir hastaneye girdik.eve daha yakın oradan randevu alim diye.doktor aynı ay içinde hem histeroskopi hem rahim filmi olmaz diğer ay gel demez mi.kafayı yicem ya sinirden ağladım.eşimde kızdı bana.beni de üzüyorsun diyo.üzül ya birazda sen üzül.hep ben mi üzülcem.korkuyorum zaten rahim filmi çekmekten.histeroskopiden daha zormuş.histeroskopide rahim ağzını açmadılar.rahim filminde bir aletle açıyolar.kasıyorum kendimi.evlendiğimden beri çektiğim nedir.histeroskopim iyi geçmedi zaten.ogünden beri moralim bozuk.ağlamak istiyorum.kendimi tutuyorum.Allahtan geldiği için kendimi avutuyorum.bir bildiği varki bunları yaşıyorum.beterin beteri var.halime şükretmeye çalışıyorum ama elimde değil işte insanın içinden geliyo.bilgisi olan varmı.aynı hafta içinde hem histeroskopi hem rahim filmi çekilebilirmi.kimsenin başına gelmemiştir ki.ben numuneliğim
Şenay duamızdan 1000 tane okudum canım.
canlar yarın sabah 08:30'da doğuma gidiyorum hayırlısıyla. genel anestezi istedim ama doktorum kabul etmedi. epidural spinal yapıcakmış. ama daha iyi oldu, o sırada dua etme fırsatım olur. Elif ve Şenay, özellikle sizin için dua edicem.
cnm bende spinal oldum iyikide öyle olmuşum dedim hem yavrumun ilk anlarını yaşadım hemde o fırsatı duayla değerlendirdim doktorun iyi yapmış genel uyutmama kararını almakla inşallah sende memnun kalırsın sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Aminnn canım Allah razı olsun, Allah yavruşunu bağışlasın, evet başta çok tereddüt ettim ama doktoruma güveniyorum, çok panik yapacak olursan sakinleştirici yaparız dedi. memnun kalacağımı biliyorum çünkü dediğin gibi bebeğimin dünyaya merhaba dediği o anı yaşamak nasip olacak yüce Allah'ımın izniyle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
şenaycığım yarın evde olmicam şimdiden okuduğum duayı yazim dedim.
10.000tane okudum.allahım kabul etsin.
içimden bağırarak ya fettah ya fettah diye okudum.Allahım beni duysun diye.çökmüş hissediyorum kendimi.bunalımlardayım.dualamayı serap yapcak galiba.bana nolur dua et cnm.hamilesin kabul olur inşallah.
canlar yarın sabah 08:30'da doğuma gidiyorum hayırlısıyla. genel anestezi istedim ama doktorum kabul etmedi. epidural spinal yapıcakmış. ama daha iyi oldu, o sırada dua etme fırsatım olur. Elif ve Şenay, özellikle sizin için dua edicem.
ben kizimi 6 sene once genel anesteziyle dogum yaptim.kesinlikle tavsite etmem.dogum islemi 5 dk suruyo senon ayilman tam hatirlamiyorim ama 1,5 saat.buyuk bir agriyla uyandim.uyandigimda kizim aglayop dutuyordu bir kenarda ben baska kenarda kivramiyordum ve iki hemsire de baska kenarda sohbet edip cay iciyorlardi.o kadar sure boyunxa bebegim aglamistir ac karnina.dunyasi dgismis ilgiye muhtac bir kenara atolmis gibiydi.ozelde olsa boyle olmazdi sanirim.hala aklima geldikce o gunler kotu kotu oluyorum.o yuzden cesaretini toplayip spinal ol.dua edersin bol bol daha iyi.zaten islem kisa suruyormus.normal olsan napacktin di mi:)
hayirli dogumlar diliyorum canim.bizleri duandan mahrum etme.allah yardimcin olsun.
senden sonra sira benim oluyo galiba serap sirami almazsa:))
Bu arad kk sayfasindaki degisiklikleri hic begenmedim ben kizlar yaa.siz begendiniz mi.eskiso cok daha iyiydi.bir begeni yapmak istiyorum baska baska seyler cikiyo.biri yazini alintilayinxa da ozel mesaj gibimi goruntuleniyo ne.onu hemen acamiyorsun.bir ozel mesajim var acamadim gitti.
canım allah yardımcın olsun. senem için yapmıştım. senin için de sabah namazından sonra yasin okuyacağım inş. rahat huzurlu bir doğum olsun inş. allah senden razı olsun canım dualarınızda olmamız mühim bizim için.Şenay duamızdan 1000 tane okudum canım.
allah razı olsun bi tanem. allah sana da yardım etsin inş. bebişin sağlıkla doğsun inş.Elif ikindi ezanina da ben denk geldim.simdi sana ben de dua ettim.tedavini basariyla olup biran once bebegine kavusursun insallah diye. Senay emel vildani da unutmadim tabi.
Senaycim 2000 okudum.allah kabul etsin.
aynen ben de hiç beğenmiyorum. mesaj senden yapılan alıntı canım. çok saçma olmuşBu arad kk sayfasindaki degisiklikleri hic begenmedim ben kizlar yaa.siz begendiniz mi.eskiso cok daha iyiydi.bir begeni yapmak istiyorum baska baska seyler cikiyo.biri yazini alintilayinxa da ozel mesaj gibimi goruntuleniyo ne.onu hemen acamiyorsun.bir ozel mesajim var acamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?