- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.941
Nihayet cekilmis histeroskopin canim. Baya endiselenmissin ya dogustansa darlik diye ama ben oyle dusunmuyorum.4 kurran oldu kolay mi ondan olmustur.ayrica senin sikayetin adetini azalmasi degilmiydi.zaten onceden normaldi.dogustan olsaydi sen vucudundaki bu degiskkligi farketmezdin diye dusunuyorum.kotu dusunme o yuzden.iyi hsg randevunu da almissin.ugrasiykrsun didiniyorsun tedavini olmak icin.hastane hastane arastiriyorsun. Mucadele ediyorsun.allah goruyor butun bunlari.ugrasini, istegini.zamani gelecek canim.allah emeklerinin karsiligink verecek cok inaniyorum buna.dualarim seninle.karamsarliga kapilma sakin.
canım maşallah çok şükür doğdu bebişin allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inş.
tamam canım.
canım çok şükür olabilmişsin. zaten seni bu kadar geciktirmeleri hata. hangi ildesin bilemiyorum ama sanki bir büyükşehire yakınlığına göre ankara, istanbul falan bir merkeze gitsen mi acaba. sonuçta yapışıklık önemli. neyse şu rahim filmini de bir çektir de sonucunu görelim. ondan sonra daha detaylı görüşürüz. inşallah rahim filmin iyi çıkar. rabbim emeklerini boşa çıkartmaz inş.
şekerim ben istanbuldayım:)devlet hastanelerinde asıl büyük şehirdeysen sorun oluyoya.her ay bir sorun çıktı.bu aya kısmetmiş.ama ben bukadar bekliceğmi bilseydim özel hastanede yaptırırdım.histeroskopi çok pahalıydı.eşime yük olmak istemedim.eşime özelde yaptırcam deseydim kesin bişey demezdide.işçi adam.ev kredisi ödüyoruz zorlanırdık.ama gerçekten pişman oldum.ben sorun çıkmaz diye düşünmüştüm bak gene tedavim uzadı.hastanede marta kadar dolu olmasaydı hsg randevusunuda ordan aldırcaktı eşim.dolu olunca özelden randevu aldık.anlican ailecek cimrilik var.napalım yorgana göre ayağmızı uzatıyoruz.tutumlu olmazsak bizim başımız ağricak sonuçta.ben kimseden borç para alıpta bişiler yaptırmak istemiyorum.kredi kartına 12taksitle histeroskopi yapılıyomu acaba.Allah korusun gene histeroskopi isterlerse öyle yaparız artık:)
tabi canım haklısın maddiyat da önemli hele istanbul da. yaşamak zor. allah kolaylık versin canım. allah işlerini rast getirsin inş. öyle bebek mucize falan deme. malum mucize de allahın istemesine bağlı o isterse neler olmaz ki. hele bir şu hsg ni de çektir de ondan sonra bakarsın canım. inş. sorun çıkmaz.
Bugun kontrolum vardi kizlar.hersey yolundaydi.nst iyi cikti.kalp atimi ayni 120 ana baxilarinin boyle olur ve o kisi icin o deger normaldir dedi.onun disindaki tum degerler iyi oldugu icin onemli degil dedi drum.birinin hep 110 mus hatta ve oyle dogum yapmis.kordon acilinca da iyi kilo almis sayilir.cumartesi hersey belli olacak.kilo alimina bakariz dedi.2800 civarind olursa aliriz artik dedi.yani pazartesi gunu.hersey cumartesi belli olacak.bu arada yatmadan once koca bir kase misir gevrehi yiyorum sutle karistirip.kilo alimina katkisi olacak mi bakalim.simdi de bunu test ediyorum:)) sonucu bildiririm.zaten yatmadan once icilen sut bebege kilo aldirirmis diye okumustum bir yerde.misir gevregini de duydum.ben de bu ikisini birlestirdim.nw kadar dogrudur bilemem artik.
Bugun kontrolum vardi kizlar.hersey yolundaydi.nst iyi cikti.kalp atimi ayni 120 ana baxilarinin boyle olur ve o kisi icin o deger normaldir dedi.onun disindaki tum degerler iyi oldugu icin onemli degil dedi drum.birinin hep 110 mus hatta ve oyle dogum yapmis.kordon acilinca da iyi kilo almis sayilir.cumartesi hersey belli olacak.kilo alimina bakariz dedi.2800 civarind olursa aliriz artik dedi.yani pazartesi gunu.hersey cumartesi belli olacak.bu arada yatmadan once koca bir kase misir gevrehi yiyorum sutle karistirip.kilo alimina katkisi olacak mi bakalim.simdi de bunu test ediyorum:)) sonucu bildiririm.zaten yatmadan once icilen sut bebege kilo aldirirmis diye okumustum bir yerde.misir gevregini de duydum.ben de bu ikisini birlestirdim.nw kadar dogrudur bilemem artik.
Kızlar hepinize günaydın. Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür ikili tarama testinin ultroson ayağı iyiyi çıktı inş kan sonuçlarımızda iyi çıkarsa rahatlıycaz. Bu arada dün bebeğimizin cinsiyetinide öğrendik sitemize bir prens daha geliyor erkek olucak inş bebeğimiz sağlıkla inş. Eminecim dün senin de doktor kontrolün varmıştı sen çıkmışsın ardından ben girmişim keşke karşılaşa bildektik başka zamana inş....
Kızlar hepinize günaydın. Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür ikili tarama testinin ultroson ayağı iyiyi çıktı inş kan sonuçlarımızda iyi çıkarsa rahatlıycaz. Bu arada dün bebeğimizin cinsiyetinide öğrendik sitemize bir prens daha geliyor erkek olucak inş bebeğimiz sağlıkla inş. Eminecim dün senin de doktor kontrolün varmıştı sen çıkmışsın ardından ben girmişim keşke karşılaşa bildektik başka zamana inş....
kızlar malum yarındualama günümüz. sırada serap var ama serap'ın yapabileceğinden şüpheliyim. ondan sonra da emel var. bir haber verin bakalım kim yapabilecek.
ne okuyoruz kızlar benkaçırdım galiba
şenaycığım yarın evde olmicam şimdiden okuduğum duayı yazim dedim.
10.000tane okudum.allahım kabul etsin.
içimden bağırarak ya fettah ya fettah diye okudum.Allahım beni duysun diye.çökmüş hissediyorum kendimi.bunalımlardayım.dualamayı serap yapcak galiba.bana nolur dua et cnm.hamilesin kabul olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?