Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar sağolun dualarinizve iyi dilekleriniz için. Dün yine hastanede geçirdik ama sancılar nst de azalınca çıktık. Ama mide ağrısı şeklinde devam eden ağrılar var. Inşallah tüm agrilwr gecerde oglusumda rahatlar. Yarın tekrar kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum. Dualamayida birçok kişi yapmış hepinizin ağzına sağlık.

Senemcim sagliklaalmissin bebisini kucağına gözün aydın. Darısı bizlere inşallah.

her gittiğim doktor histeroskopiye gerek yok dedi ama ben rikse atmak istemedim.adetimin azalması rahim duvarı inceliğinden.ben yapışıklıktan şüphelendim ve düşündüğümde çıktı.doktor çok zorlandı.rahmim yapışıklıkla doluydu.ben hsg yi 2,5yıl önce çektirmiştim.ozaman bana rahminde doğuştan sorun var demediler.sadece tüplerden birinde hafif tıkanıklık var dediler.diğeri açık olduğu için sıkıntı olmaz demişlerdi.oan doktora deseydim.doğuştan olsaydı 2,5sene önce yaptırdığım hsg de çıkar diye.eve gelince aklıma geldi.bilmiyorum emineciğim Allahtan ümit kesilmezmiş ama benim için bebek artık mucize oldu.belki bir mucize gerçekleşir Allahım bilir.dediğin gibi ben elimden geleni yapıyorum.gerisi yüce rabbime kalmış.

Son düzenleme:

şekerim ben istanbuldayım:)devlet hastanelerinde asıl büyük şehirdeysen sorun oluyoya.her ay bir sorun çıktı.bu aya kısmetmiş.ama ben bukadar bekliceğmi bilseydim özel hastanede yaptırırdım.histeroskopi çok pahalıydı.eşime yük olmak istemedim.eşime özelde yaptırcam deseydim kesin bişey demezdide.işçi adam.ev kredisi ödüyoruz zorlanırdık.ama gerçekten pişman oldum.ben sorun çıkmaz diye düşünmüştüm bak gene tedavim uzadı.hastanede marta kadar dolu olmasaydı hsg randevusunuda ordan aldırcaktı eşim.dolu olunca özelden randevu aldık.anlican ailecek cimrilik var.napalım yorgana göre ayağmızı uzatıyoruz.tutumlu olmazsak bizim başımız ağricak sonuçta.ben kimseden borç para alıpta bişiler yaptırmak istemiyorum.kredi kartına 12taksitle histeroskopi yapılıyomu acaba.Allah korusun gene histeroskopi isterlerse öyle yaparız artık:)

tabi canım haklısın maddiyat da önemli hele istanbul da. yaşamak zor. allah kolaylık versin canım. allah işlerini rast getirsin inş. öyle bebek mucize falan deme. malum mucize de allahın istemesine bağlı o isterse neler olmaz ki. hele bir şu hsg ni de çektir de ondan sonra bakarsın canım. inş. sorun çıkmaz.

inşallah cnm.doktorun yazdığı raporu internetten araştırdım.malüm hepsi latince.rahim ağzındaki yapışıklıkları açarak rahim boşluğuna geliyo.rahim boşluğum normalden çok dar olduğunu görünce hsg ye karar veriyo.bence bu darlık doğuştan değil.yapışıklıktan.çünkü doğuştan olsaydı 2,5yıl önceki rahim filminde görülürdü.bana gene histeroskopi görülüyor.buseferki bugünkünden ağır olcak gibi.bir arkadaşımız histeroskopi olmuştu.sonra adet olamamıştıda balon takılmıştı acısına dayanamadım demişti.o arkadaş kimdi.girmiyo artık galiba.kız lazımdın bana nerelere gittin:)

Bugun kontrolum vardi kizlar.hersey yolundaydi.nst iyi cikti.kalp atimi ayni 120 ana baxilarinin boyle olur ve o kisi icin o deger normaldir dedi.onun disindaki tum degerler iyi oldugu icin onemli degil dedi drum.birinin hep 110 mus hatta ve oyle dogum yapmis.kordon acilinca da iyi kilo almis sayilir.cumartesi hersey belli olacak.kilo alimina bakariz dedi.2800 civarind olursa aliriz artik dedi.yani pazartesi gunu.hersey cumartesi belli olacak.bu arada yatmadan once koca bir kase misir gevrehi yiyorum sutle karistirip.kilo alimina katkisi olacak mi bakalim.simdi de bunu test ediyorum:)) sonucu bildiririm.zaten yatmadan once icilen sut bebege kilo aldirirmis diye okumustum bir yerde.misir gevregini de duydum.ben de bu ikisini birlestirdim.nw kadar dogrudur bilemem artik.

canım allah bozmasın. iyi gidiyosun şükür. inş. sonuna kadar problemsiz gider. az kaldı artık yaaaaaaa.

Kızlar hepinize günaydın. Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür ikili tarama testinin ultroson ayağı iyiyi çıktı inş kan sonuçlarımızda iyi çıkarsa rahatlıycaz. Bu arada dün bebeğimizin cinsiyetinide öğrendik sitemize bir prens daha geliyor erkek olucak inş bebeğimiz sağlıkla inş. Eminecim dün senin de doktor kontrolün varmıştı sen çıkmışsın ardından ben girmişim keşke karşılaşa bildektik başka zamana inş....

Can,ımm cok sevındım ıyı olmanıza, ee hadı bakalım cumartesını beklıyoruz heyecanla, buarada sütü bende duydum bıde et yemekde cok kilo aldırıyomus bebege, bır arkadsımınkı öle bayag tombık olmustu

Buarada benımde dun kontrolum vardı allahıma cok sukur hersey yolundaydı, daha cok miniğiz 7+5 olduk, buara sık sık gıdecem doktora uc hafta sonra gel dedı ama ımkansız uc hafta bekleyemicem heralde

Aa seninde mi dun du kontrol.ben gittigimde kimse yoktu.ilk ben girdim. Keske karsilasabilseydik.ama bundan sonra zor:) senin bir ay sonradir kontrolun.benim o kadar vaktim yok:))
Demek bir prens daha geliyor.tolga hoca 12. 13. Haftada hemen soyluyo cinsiyeti.sok ediyo insani.ben ogrenmek istemiyordum.usg de sak diye soyledi.ben o kadar erken soyluycegini bilseydim ogrenmek istemiyorum derdim.surpriz olsun istiyirdum bu kez:))
iyi bari canim senin de iyiymis durumlar.hadi gizun aydin
adim adim ilerliyorsun sen de:)

canım maşallah bir anda ne kadar ilerledin bak. olacak mı olmayacak mı derken. rabbim nasip etsin yeter ki. iyi olmanıza sevindim. darısı diğer kontrollere inş.

kızlar malum yarındualama günümüz. sırada serap var ama serap'ın yapabileceğinden şüpheliyim. ondan sonra da emel var. bir haber verin bakalım kim yapabilecek.

kızlar malum yarındualama günümüz. sırada serap var ama serap'ın yapabileceğinden şüpheliyim. ondan sonra da emel var. bir haber verin bakalım kim yapabilecek.

Canım eğer bir sıkıntı olmazsa ben yapayım dualamayı. malum günümüz günümüzü tutmmuyor. Allah kısmet ederse dooğum öncesi yapmış olurum bende. Eğer yapamayacak olursam haber veririm birinize. Ama simdilik benn yapıyorum inşşallah. Erken topllaarsak duayı öğleden sonra iyi olur benim içinde.

bugün çok kötü bir gündü.şuan başım ağrıyor.bugün rahim filmi randevum vardı 16da.2gün önce histeroskopi olmuştum.ufak tefek kanamam vardı ama hiç yokda diyebiliriz.nasip buya bu sabah kanamam başladı.aldı beni bir telaş randevuma gitsemmi gitmesem mi.tanıdığım hemşireleri aradım biri olur diyor biri olmaz diyor.kafam allak bullak oldu.ben genede gidim sorarım dedim ona göre film çekerim.sordum olmaz dediler.kanaman bitince olur.cuma sabaha aldım ama kanaman devam ederse ara iptal et.eve dönerken özel bir hastaneye girdik.eve daha yakın oradan randevu alim diye.doktor aynı ay içinde hem histeroskopi hem rahim filmi olmaz diğer ay gel demez mi.kafayı yicem ya sinirden ağladım.eşimde kızdı bana.beni de üzüyorsun diyo.üzül ya birazda sen üzül.hep ben mi üzülcem.korkuyorum zaten rahim filmi çekmekten.histeroskopiden daha zormuş.histeroskopide rahim ağzını açmadılar.rahim filminde bir aletle açıyolar.kasıyorum kendimi.evlendiğimden beri çektiğim nedir.histeroskopim iyi geçmedi zaten.ogünden beri moralim bozuk.ağlamak istiyorum.kendimi tutuyorum.Allahtan geldiği için kendimi avutuyorum.bir bildiği varki bunları yaşıyorum.beterin beteri var.halime şükretmeye çalışıyorum ama elimde değil işte insanın içinden geliyo.bilgisi olan varmı.aynı hafta içinde hem histeroskopi hem rahim filmi çekilebilirmi.kimsenin başına gelmemiştir ki.ben numuneliğim

şenaycığım yarın evde olmicam şimdiden okuduğum duayı yazim dedim.
10.000tane okudum.allahım kabul etsin.
içimden bağırarak ya fettah ya fettah diye okudum.Allahım beni duysun diye.çökmüş hissediyorum kendimi.bunalımlardayım.dualamayı serap yapcak galiba.bana nolur dua et cnm.hamilesin kabul olur inşallah.

Son düzenleme:
kızlar duamızdan 1000 tane okudum okumaya devam ediyorum ama fırsatım olmaz yazamam belki diye şimdiden bu kadarı yazayım fırsat bulursam devamını yazarım rabbim kabul etsin inşallah hepinizi çok öpüyorum.

Ccanım ya su an senii okurken ezan okunmaya başladı. Şu ezanlar yüzü gözü hürmmettine sen elifin sıkıntılaarrını gider, yavrusuunu kucagına sağlkkla almayı nasip et. Sen evlat özlemini gider Yarabbim... Her namazda dua ediyorrum canım ama buğün inşallah ayrıca edeceğim Rabbim kısmet eederse. Üzme nne olur kendini. Rabbim darda bırakmaz kullarını, seninde geeçecek bu sıkıntılı günlerin, feraha erdirecektir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…