Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Wats apptan da yazarim ama burdan da yaziyim dedim.kizlar zinco nun gaz giderici damlasi iyi geldi bize.tamamen olmasa da cok rahatlatti.dr verdi.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelime-i Tevhid[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]La ilahe illallah (muhammed resulullah)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]894[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]11.750[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]533[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]430[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD="align: right"]5.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD="align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]511[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]23.717[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:13/03/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 20/03/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okuyan okumayan gönlü bizimle olan herkesten razı olsun. çok güzel bir hafta oldu bol dualı. rabbim inş. kabul eder dualarımızı. haftaya rabbiyessir okuyalım mı kızlar?

amin canım hepimizin allah yardımcısı olsun dualamayı yapacam birazdan

okuyan okumayan gönlü bizimle olan herkesten razı olsun. çok güzel bir hafta oldu bol dualı. rabbim inş. kabul eder dualarımızı. haftaya rabbiyessir okuyalım mı kızlar?

çok güzel bir dua cnm.okuyalım.işlerimizin kolaylaşması için çok güzel olur.ihtiyacımız var çünkü.ben okumaya başlıyorum artık vazgeçemezsin

Gercekten bol duali bir hafta olmus.allahim herkesin ginlundekini versin insallah.
senay sen bu isi cok iyi goturuyorsun.cok da guzel dualar seciyorsun.sen hic sorma bize.su duayi sectim de biz variz:)
rabbi yessir tamamdir:)

kızlar biraz önce dualamamızı yaptım yasin tebareke amme fatiha bakara feth rahman ha mim dualarını okuyarak tövbeyi istiğfar yaptım bebeği olan arkadaşlarımızın sağlıkla bebeğini büyütmeyi selvinin ve sarabın bebeklerinin sıkıntısının gitmesi için hamilelerin sağlıkla doğum yapabilmesini ve biz bekleyenlerin bir an evvel bebiş nasip emesini rabbimden diledim inş dualarımızı boş çevirmez rabbim

Ağzına gönlüne sağlık cnm.Allahım kabul etsin.tez zamanda hayırlısıyla bizede hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin inşallah.

Gercekten bol duali bir hafta olmus.allahim herkesin ginlundekini versin insallah.
senay sen bu isi cok iyi goturuyorsun.cok da guzel dualar seciyorsun.sen hic sorma bize.su duayi sectim de biz variz:)
rabbi yessir tamamdir:)
allah sizden razı olsun cnm. en başta elif bu işe vesile oldu sonra sen de çok güzel yürüttün. tamam cnm. bu hafta rabbiyessir. yapıştırayım o zaman dua listemizi
allah kabul etsin cnm. çok güzel dualamışsın. inş. sen de bu ay mutlu haberle gelirsin.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:21/03/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 27/03/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
çok güzel bir dua cnm.okuyalım.işlerimizin kolaylaşması için çok güzel olur.ihtiyacımız var çünkü.ben okumaya başlıyorum artık vazgeçemezsin

gerçekten rabbim hayırlarla sonuçlandırı inş. sıkıntı veriyor rabbim ama sonu güzel olunca hepsini unutacağız inş.

ben bu arada 24 nisan için sinan hocadan tekrar randevu aldım yine kan vereceğim. bakalım bu prednol değişiklik yapacak mı tahlillerde. mayısta da sonuç göstermeye gideceğim tekrar. hayırlısı bakalım.

Amin.Allah kabul etsin çok tşk ederiz canım.

ben bu arada 24 nisan için sinan hocadan tekrar randevu aldım yine kan vereceğim. bakalım bu prednol değişiklik yapacak mı tahlillerde. mayısta da sonuç göstermeye gideceğim tekrar. hayırlısı bakalım.

bir ay sonraya randevu aldın demek.inşallah güzel sonuçlar alırsın.hayırlısıyla bizde hamile kalırız.ve en önemlisi de hayırlısıyla doğuralım.allahım nasip etmiştir inşallah.resmen bebiş aşeriyorum.

neslim2008: 200

arkadaslar aranızda tecrübeliler çogunlukta bende pıhtılasma maduruyum ve 3+3 te ogrendm clexane asprın kullanıorum fakat gecen hafta tam adet gunumde bıraz kanamam oldu ertesı gune durdu sımdı dun aksam yıne oldu gıttım özelden kan verdım artıs güzel yarın kese ıcın kontrlum var ama kanamam aksam durmustu bugn yıne var tam kanamada denemez akıntım kanlı oluyor boyle bır durum yasayanınız varmı ilacı kestırdılermı kanama olunca nolacak bılemıorm moralim çok bozuldu

mrb canım böyle durumlarda genelde aspirini bi süre kesiyolar . doktoruna sor kanama kese içinde değilse problem olacağını sanmıyorum Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…