- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.781
Canım gözün Aydın sağlıkla doğur inşallah bebeğini.merak etme ben de 9.haftada bıraktım aspirini.stres yapma bol bol dua et ve bol bol da konuş bebeğine kimseye kulak asma o daha minik de bişey duymaz anlamaz deme ve güçlü bebeğim sağlıklı bebeğim diye sev onu.
benim düşüğüm olmadı fakat 3 senedir bebeğim olmuyor doktorum benden kan pıhtılaşma testi istedi fakar izmirdeyim burda trombofili paneli testi yaptırıcak bir yer varmı acaba bildiğiniz ben bulamadım da
bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti.6ay beklemek istemiyorum, hemen gebe kalmak istiyorum.pıhtılaşma gebe kalmayı zorlaştırıyor mu?
kızlar bir sorum olacak aranızda saçını boyatan varmı ben uzun zamandır saçımı boyamıyorum yani beyazım yok ama bir kaç ton açık tona boyatıyorum şimdi 2 yıldır zararı olmasın hamile kalırsam diye boyatmıyorum sizce ne yapmalıyım..şimdi hamile değilim hamille kaldığımda zaten boyatmam ama sizce şimdi boyatsam zararı olurmu kızlar???
inşallah saglıkla tutunur bebeğim banada ve kucagıma almayı nasip eder allahım 9.haftada bıraktıktan sonra tekrar basladınızmı aspirine pekı yoksa sadece ıgneylemı devam ettınız 3 gundur aspirin almıorum kanama bugun durdu gibi tekrarlamaz umarım ama aspirine devam edecekmıyız ne yapmalıyız bılemıorum acıkcası
cnm Vildan da ondan haber gelmezse akşama kadar sen yaparsın cnm oldu mu?dualama sırası kimde şenaycık.talip olan olmazsa ben yapabilirim.
cnm çok sevindim çok büyük mesafe kaydettin inş. bundan sonra hiç tökezlemeden sonuca ulaşırsın cnm.bugün rahim filmimi ve kan tahlillerimi götürdüm.hepsi temiz çıktı.şimdide eşimden sperm analizi istedi.cumartesi tekrar gidicez.
bugün rahim filmimi ve kan tahlillerimi götürdüm.hepsi temiz çıktı.şimdide eşimden sperm analizi istedi.cumartesi tekrar gidicez.
Canim cok sagolsain bu zor gunleri atlatirda hersey yoluna girer umarim pc im bozuldu tablette yazabildgmce yazayim simdilik prolaktinin cok yuksek degil bneim 90lari bulmustu ama yinede ilaci ihmal etme eger bebekte dusunuosan dostinex kullanirken korunmayabilirsin ama gebeligi erken ogrenmeye bakarsinki ilaci bdirakirsin ogrenince ben haftada 2 gun yarim yarim kullandim ve bir ayda dusmustu sonrabyine yukseldi 2 ay daha kullandim ilk sfer korunmustum sonrankorunmadim gerci g3belikte olmamisti baska sorun varsa herzaman sorabilirsin seninde guzel haberlerini aliriz umarim en kisa Zamandacanım gözünaydın çokk çokk sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..bende seni düşündüm daha dün adet düzenim bozuldu doktora gittim prolaktin 46 çıktı seninle daha önce konuşmuştuk ya tarlusal kullanmışmıydın hiç ve prolaktinle ilgili bilgi isteyecektim...
Kızlar uzun zamandır gıremıyodum, şımdı benı tanıyanlara mujdeli haber vermeye geldimhayırlısıyla bir kızım olacak. Bende bır pıhtılı olarak, uzun bır bekleyişten sonra , uc dusuk bır aşılama sonrası dogal yolla kendılığimden hamıle kalarak, ınsallah allahın ıznıyle hayalıme yavruma kavusacagım gunu beklıyorum. 18. Hafta içindeyiz, hergun clexan vuruluyorum. Ne gecmıste yasadıgım kotu anılar, nede vucudumda olusan morluklar hıc bırı umrunda degıl artık:) ısteyen herkese allah nasıp etsın, hıcbırzaman yılmayın,sabredın,umutlu olun ve dua edın. Allahın ıznıyle herseyın ustesınden gelınıyor. İsteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın.butun arkadaslarımı opuyorumm:) inşallah sag salim kucagıma alacagım gunude nasip etsın allah bana.
Merak edenlere: mthfr 677 heterızıgot mutasyonum var,bırı 6, diğeri 10 haftalık kurtajla sonlanan dusukler ve bır kımyasal gebeliğim var. Basarısız bır aşılama deneyimimde var. Şimdi hergun 0,4 clexan vuruyorum, 200luk progestan,hergun coraspirin ve vitamin alıyorum.
Canim cok sagolsain bu zor gunleri atlatirda hersey yoluna girer umarim pc im bozuldu tablette yazabildgmce yazayim simdilik prolaktinin cok yuksek degil bneim 90lari bulmustu ama yinede ilaci ihmal etme eger bebekte dusunuosan dostinex kullanirken korunmayabilirsin ama gebeligi erken ogrenmeye bakarsinki ilaci bdirakirsin ogrenince ben haftada 2 gun yarim yarim kullandim ve bir ayda dusmustu sonrabyine yukseldi 2 ay daha kullandim ilk sfer korunmustum sonrankorunmadim gerci g3belikte olmamisti baska sorun varsa herzaman sorabilirsin seninde guzel haberlerini aliriz umarim en kisa Zamanda
Cevap icin saol canim senin adetlerini etkilemismiydi benim once azalma oldu miktarda sonrada gelme arasi uzadi dokor bu hormondan olabilir dedi sendede oldu mu buna benzer bir durum
tamam cnm allah şimdiden kabul etsin.Şenaycım bugün müsaitim canım ben yaparım dualamayı.
500 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Maşallah arkadaşım. Allah nazarlardan korusun.
Allahım doğduğu günleri de göstersin inş. çok sevindim senin adına.Kızlar uzun zamandır gıremıyodum, şımdı benı tanıyanlara mujdeli haber vermeye geldimhayırlısıyla bir kızım olacak. Bende bır pıhtılı olarak, uzun bır bekleyişten sonra , uc dusuk bır aşılama sonrası dogal yolla kendılığimden hamıle kalarak, ınsallah allahın ıznıyle hayalıme yavruma kavusacagım gunu beklıyorum. 18. Hafta içindeyiz, hergun clexan vuruluyorum. Ne gecmıste yasadıgım kotu anılar, nede vucudumda olusan morluklar hıc bırı umrunda degıl artık:) ısteyen herkese allah nasıp etsın, hıcbırzaman yılmayın,sabredın,umutlu olun ve dua edın. Allahın ıznıyle herseyın ustesınden gelınıyor. İsteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın.butun arkadaslarımı opuyorumm:) inşallah sag salim kucagıma alacagım gunude nasip etsın allah bana.
Merak edenlere: mthfr 677 heterızıgot mutasyonum var,bırı 6, diğeri 10 haftalık kurtajla sonlanan dusukler ve bır kımyasal gebeliğim var. Basarısız bır aşılama deneyimimde var. Şimdi hergun 0,4 clexan vuruyorum, 200luk progestan,hergun coraspirin ve vitamin alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?