- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.761
tesekkur ederim yarını beklıorum ama zaman geçmek bilmiyor
Allah yardımcın olsun canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız
kesemizi gorduk çok şükür kanama alanıda görünmüyor dedi dr um corasprıne bıraz ara verelım dedı ama şimdide korkuorm umarım sadece iğne az gelmez acaba kanama tamamen bıtınce bıkac gun sonra başlayabilirmıyım dr um kesın bısı solemedı bı sonrakı kontrlm haftaya burada ara veren arkadaslr ne kadar sure ara verdiniz
gözünaydın canım çok sevindim. ben 4. haftada bırakıp 8 de başlamıştım fakat benimkisi doktor değişikliğindendi kanamam yoktu.
desteğin için çok teşekür ederim umarım sorunsuz atlatırım bu günleri korkudan hamileliğime sevinemez oldum yinede çok şükür halime allah hepmizin yardımcıısı olsun
amin canım .streste çok önemli.limon suyu kivi falan takviyeside yap olumlu düşün olur mu. Allah bizede nasip eder inşallah.
aminn allah ısteyen herkese saglııkla sorunsuz nasip etsin inşallah zor günler geçirdim bende ilk bebeğim olacak allah izin verirse kivi alerjim var ama limon takvıyesı yapabılırm dogru dıyorsun tesekkur ederim 0.4 lukte clexan kullanıorum suan durmus durumda tekrarlamaz ınsallah ama dunde bır var bır yoktu guvenemıorumda evde yatıorum tum gun buarada mthfr 1298 homozıgtum senın sorunun neydı ve tedavyle kavusabıldınmı bebegıne aslında uzun sure takıp edıyordum forumu yazmasamda ama bıara uzak kalmak ıstedım ve koptum gelısmelerden dualara katılamasamda sizlere ben herzaman dua edıyrum allah hepmizin gönlündekni hayırlısıyla tez zamanda nasıp etsın ınsallah[/QUOTE
amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bende mthfr 1298 ve677 var ama bunu35 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim düşüklerimden sonra önlem amaçlı hibor 3500 ve coraspirin başamışlardı 35e kadar hiç bi sıkıntım olmadı bebeğin gelişimide çok iyiydi lakin 35 te ani kalp durması oldu .doz ayarlaması önemliymiş sen ihmal etme.önlem amaçlı olduğu için hiç doz ayarlaması yapılmadı zaten aspirini 32de kestiler.bebeğimi kaybetmeden iki gün önce her zaman 10/6 olan tansiyonum 13/9 çıkmıştı doktorum önemsemedi sen ihmal etme .ben buraya yeni üye oldum o kadar pişmanım ki. Allahım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.bizede yeni bebekler 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli
aminn allah ısteyen herkese saglııkla sorunsuz nasip etsin inşallah zor günler geçirdim bende ilk bebeğim olacak allah izin verirse kivi alerjim var ama limon takvıyesı yapabılırm dogru dıyorsun tesekkur ederim 0.4 lukte clexan kullanıorum suan durmus durumda tekrarlamaz ınsallah ama dunde bır var bır yoktu guvenemıorumda evde yatıorum tum gun buarada mthfr 1298 homozıgtum senın sorunun neydı ve tedavyle kavusabıldınmı bebegıne aslında uzun sure takıp edıyordum forumu yazmasamda ama bıara uzak kalmak ıstedım ve koptum gelısmelerden dualara katılamasamda sizlere ben herzaman dua edıyrum allah hepmizin gönlündekni hayırlısıyla tez zamanda nasıp etsın ınsallah[/QUOTE
amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bende mthfr 1298 ve677 var ama bunu35 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim düşüklerimden sonra önlem amaçlı hibor 3500 ve coraspirin başamışlardı 35e kadar hiç bi sıkıntım olmadı bebeğin gelişimide çok iyiydi lakin 35 te ani kalp durması oldu .doz ayarlaması önemliymiş sen ihmal etme.önlem amaçlı olduğu için hiç doz ayarlaması yapılmadı zaten aspirini 32de kestiler.bebeğimi kaybetmeden iki gün önce her zaman 10/6 olan tansiyonum 13/9 çıkmıştı doktorum önemsemedi sen ihmal etme .ben buraya yeni üye oldum o kadar pişmanım ki. Allahım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.bizede yeni bebekler 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli
allah sabır versin ve bu acıyı en kısa zamanda dindirsin inşallah bir dahada yaşatmasın bende söledim doz ayarı için braz kullanalım bakıcaz dedi allaha emanetiz tamamen yarın ne olacagımızı bilemıoruz 3+3 te ögrendim 5+2 oldum ama sanki aylar geçti 8 ay nasıl gecer bılmıorum içimizde korku hep olacak sanırım bu kayıplardan dolayı hiç bir zaman rahat edemeyeceğiz malesef
İns canım seninde testlerin güzel gelirallah sizden razı olsun cnm. en başta elif bu işe vesile oldu sonra sen de çok güzel yürüttün. tamam cnm. bu hafta rabbiyessir. yapıştırayım o zaman dua listemizi
allah kabul etsin cnm. çok güzel dualamışsın. inş. sen de bu ay mutlu haberle gelirsin.
bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti.6ay beklemek istemiyorum, hemen gebe kalmak istiyorum.pıhtılaşma gebe kalmayı zorlaştırıyor mu?
Gecmis olsun.pihtilasmanin gebe kalmayi etkileme yonu yoktur.aramizda cabuk hamile kalan da var zor kalan da var.emin degilum ama kimyasal gebelikle ilgisi olabilir yalniz.kolay gelsin sana.
benim düşüğüm olmadı fakat 3 senedir bebeğim olmuyor doktorum benden kan pıhtılaşma testi istedi fakar izmirdeyim burda trombofili paneli testi yaptırıcak bir yer varmı acaba bildiğiniz ben bulamadım da
benim düşüğüm olmadı fakat 3 senedir bebeğim olmuyor doktorum benden kan pıhtılaşma testi istedi fakar izmirdeyim burda trombofili paneli testi yaptırıcak bir yer varmı acaba bildiğiniz ben bulamadım da
kızlar bir sorum olacak aranızda saçını boyatan varmı ben uzun zamandır saçımı boyamıyorum yani beyazım yok ama bir kaç ton açık tona boyatıyorum şimdi 2 yıldır zararı olmasın hamile kalırsam diye boyatmıyorum sizce ne yapmalıyım..şimdi hamile değilim hamille kaldığımda zaten boyatmam ama sizce şimdi boyatsam zararı olurmu kızlar???
Ben de izmirdeyim canım.2 düşükten sonra oğlumu kucağıma aldım Rabbime çok şükür darısı başına inşaallah ben 1 kere yeşilyurt dev hastanesinde 1 kere de ege ünv. Yaptırdım. Düşüğün olmasa da muhakkak yaptır bir de tavsiyem yumurtlama takibi yaptır. Ben oğlum için yaptırdım Ve Rabbim nasib etti şimdi kucağında şükür.
desteğin için çok teşekür ederim umarım sorunsuz atlatırım bu günleri korkudan hamileliğime sevinemez oldum yinede çok şükür halime allah hepmizin yardımcıısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?