Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Allah yardımcın olsun canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız

kesemizi gorduk çok şükür kanama alanıda görünmüyor dedi dr um corasprıne bıraz ara verelım dedı ama şimdide korkuorm umarım sadece iğne az gelmez acaba kanama tamamen bıtınce bıkac gun sonra başlayabilirmıyım dr um kesın bısı solemedı bı sonrakı kontrlm haftaya burada ara veren arkadaslr ne kadar sure ara verdiniz

gözünaydın canım çok sevindim. ben 4. haftada bırakıp 8 de başlamıştım fakat benimkisi doktor değişikliğindendi kanamam yoktu.

gözünaydın canım çok sevindim. ben 4. haftada bırakıp 8 de başlamıştım fakat benimkisi doktor değişikliğindendi kanamam yoktu.

desteğin için çok teşekür ederim umarım sorunsuz atlatırım bu günleri korkudan hamileliğime sevinemez oldum yinede çok şükür halime allah hepmizin yardımcıısı olsun

desteğin için çok teşekür ederim umarım sorunsuz atlatırım bu günleri korkudan hamileliğime sevinemez oldum yinede çok şükür halime allah hepmizin yardımcıısı olsun

amin canım .streste çok önemli.limon suyu kivi falan takviyeside yap olumlu düşün olur mu. Allah bizede nasip eder inşallah.

amin canım .streste çok önemli.limon suyu kivi falan takviyeside yap olumlu düşün olur mu. Allah bizede nasip eder inşallah.

aminn allah ısteyen herkese saglııkla sorunsuz nasip etsin inşallah zor günler geçirdim bende ilk bebeğim olacak allah izin verirse kivi alerjim var ama limon takvıyesı yapabılırm dogru dıyorsun tesekkur ederim 0.4 lukte clexan kullanıorum suan durmus durumda tekrarlamaz ınsallah ama dunde bır var bır yoktu guvenemıorumda evde yatıorum tum gun buarada mthfr 1298 homozıgtum senın sorunun neydı ve tedavyle kavusabıldınmı bebegıne aslında uzun sure takıp edıyordum forumu yazmasamda ama bıara uzak kalmak ıstedım ve koptum gelısmelerden dualara katılamasamda sizlere ben herzaman dua edıyrum allah hepmizin gönlündekni hayırlısıyla tez zamanda nasıp etsın ınsallah

benim düşüğüm olmadı fakat 3 senedir bebeğim olmuyor doktorum benden kan pıhtılaşma testi istedi fakar izmirdeyim burda trombofili paneli testi yaptırıcak bir yer varmı acaba bildiğiniz ben bulamadım da

İns canım seninde testlerin güzel gelir

bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti.6ay beklemek istemiyorum, hemen gebe kalmak istiyorum.pıhtılaşma gebe kalmayı zorlaştırıyor mu?

bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti.6ay beklemek istemiyorum, hemen gebe kalmak istiyorum.pıhtılaşma gebe kalmayı zorlaştırıyor mu?

Gecmis olsun.pihtilasmanin gebe kalmayi etkileme yonu yoktur.aramizda cabuk hamile kalan da var zor kalan da var.emin degilum ama kimyasal gebelikle ilgisi olabilir yalniz.kolay gelsin sana.

Gecmis olsun.pihtilasmanin gebe kalmayi etkileme yonu yoktur.aramizda cabuk hamile kalan da var zor kalan da var.emin degilum ama kimyasal gebelikle ilgisi olabilir yalniz.kolay gelsin sana.

benim 5 gebelik kaybım var.genelde hep baharda gebe kalmışım. ozaman coraspirin kullanmıyodum hemen değerler düşüyodu.acaba havalar ısındıkça kan akışkanlığıda mı artıyo diye düşünüyorum

kızlar bir sorum olacak aranızda saçını boyatan varmı ben uzun zamandır saçımı boyamıyorum yani beyazım yok ama bir kaç ton açık tona boyatıyorum şimdi 2 yıldır zararı olmasın hamile kalırsam diye boyatmıyorum sizce ne yapmalıyım..şimdi hamile değilim hamille kaldığımda zaten boyatmam ama sizce şimdi boyatsam zararı olurmu kızlar???

benim düşüğüm olmadı fakat 3 senedir bebeğim olmuyor doktorum benden kan pıhtılaşma testi istedi fakar izmirdeyim burda trombofili paneli testi yaptırıcak bir yer varmı acaba bildiğiniz ben bulamadım da

ege üniversitesi yapıyor ama size yapmazlar düşük yoksa tüp bebek merkezleride yapar..bir arkadaşım hamile kalamıyordu tüp bebek merkezi önermiş ve yaptırrtmış oda hamile kalınca iğnelere başladı ama iğneye tüp bebek ile hamile kaldıktan sonra başladı..

Ben de izmirdeyim canım.2 düşükten sonra oğlumu kucağıma aldım Rabbime çok şükür darısı başına inşaallah ben 1 kere yeşilyurt dev hastanesinde 1 kere de ege ünv. Yaptırdım. Düşüğün olmasa da muhakkak yaptır bir de tavsiyem yumurtlama takibi yaptır. Ben oğlum için yaptırdım Ve Rabbim nasib etti şimdi kucağında şükür.

Ben yumurtlama takibi sırasında boyattım kendi rengine hamileyken de şimdi emzirdiğim için de hiç boyatmadım. Boyatacaksan da tavsiyem kendi rengine dön inşaallah hamile kaldığında boyatamayacağın için çift renk gezmezsin.

Düşüğün yok diye yapmazlar mı bilmiyorum ama bi yolunu bul bence doktorun kim o belki aracı bulur ben doktorumdan çok memnundum bu arada merak edersen paylaşırım

Canım gözün Aydın sağlıkla doğur inşallah bebeğini.merak etme ben de 9.haftada bıraktım aspirini.stres yapma bol bol dua et ve bol bol da konuş bebeğine kimseye kulak asma o daha minik de bişey duymaz anlamaz deme ve güçlü bebeğim sağlıklı bebeğim diye sev onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…