Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Sağol cnm Dr. Normal dedi ama bana 0.6 için düşük gibi gelmişti. Güzel haber olacak mı bilmiyorum bu olay yüzünden eşimle birbirimizi yiyoruz resmen ben Dr. Ila c dedikçe çıldırdı yor. Bu gün bu kan tahlilinisoylemek için tolga beyi aradım. O da daha önce a m h testim düşük çıktığı için bi ilaç vermişti onu kullanıp kullanmadım sordu. Ben de kullanmadım söyledim. Eğer olmazsa tüp bebek yapacağımı ve bunun için o ilacı kullanmam gerektiğini söyledi. Bunu eşime söylediğinde çıldırdı resmen. Ne tüp bebeği diye. Tolga beyi fırsat ci buldu begenmedi. Ben de artık sinan hocaya gitmek istemiyorum. Şu an benimle konusmuyo eşim kızgın bana. Bişeyi de oluruna bırak diye diretiyo. Bu igne ye başlamış olmama da karşı. Ya zaten bir sürü sıkıntımız var biraz yardimci olsalar ne olur sanki.

Amin cnm inş
En kisa zamanda hayırlara olur ben de rahatladım. Gerçekten çok stresliym şu ara ve bir türlü rahatla yami yorum. Deneme yaptım ama dedigim gibi adet düzeninde ve yumurtlama sıkıntı var gibi o yüzden çok da ümitle nemi yorum .

Canim ben de puturlu vermeye calisiyorum ama mecbur blendir yapinca cok parcalaniyo.sen nasil yapiyirsun ne katiyorsun corbalara ve ne corbalari denedin biraz anlatir misin.pirinc bulgur mu katiyorsun.yiyebiliyor mu?biraz anlatirsan sevinirim.bir de kahvaltida ne veriyorsun.bir gununu anlatir misin? Ikinci cocugum ama unutmusum gitmis.dr umuz da pure ver demisti sevmeyince ben corbaya gectim sevdi.ona kalsa verdigim herseye kizar.

Son düzenleme:

Bende aramistim tolga hocayi banada tüp demisti benim esimde bi kez daha denemek istedi bende cesaretimi topladim işte denedik ..sana şunu bunu yap diyemem ama hamile kalabiliyorsan dene bence birde başka bi perinataloğa gitsen yeni birine.benim esimde senin eşin gibiydi bizde ayri sehirlerdeydik biz burda bi tüp bebek merkezine gitti görüstük en son muhasebecisi dediki neden tekrar denemiyosunuz biz hep buradayuiz bizim embriyoloğumuz bile 4 kere düşukten sonra dogal yolla dogurdu dedi o benim icin tekrar deeneme cesareti verdi..ama bu array yöntemi ile pgt iyi sonuç verebiliyomuş onuda en iyi yapan yerlerden biri şişli memorıal..ben bi kez daha denemeye karar verdim esim yanima geldiginde ilk ay hamile kaldim inşallah olacak şenay yani hamile kalmanin seni için bi riski yoksa yine denesen olmazmi

inşallah en kısa zamanda dogal yolla gelır bebeğin adet problemımız aynıydı ben hamıle kaldıgım ay duphaston kullandım (adetı duzenlemek ve gebelıge yardımcı olsun dıye vermıstı dr um) ayrıca ovulasyon testını kullanırsanda cok faydasını gorursun mademkı eşinde sorun cıkarıo onuda sıkmadan cok fazla yorulmadan deneme gunlerını tutturmus olursunuz ve ben ayrıca preseed dıye bır jel kullandım sperm koruyucu yumurtaya rahat ulasmasını saglıo kayganlastırıcı olarak kullanmıstım bu sekılde 3 ayda 2 kez hamıle kaldım oncesınde yaklasık bır sene denemıstım yukselen prolaktını dusuruoduk ama stresımden herlde yenıden yukselıodu falan sonra allah yardımcım oldu tabıkı bunları yaptgım ılk ay hamıle kaldım kımyasal oldu ama bır ay arayla yenıden oldu sımdı 22. haftadayız allah nasıp ederse inşallah senınde guzel haberlerını beklıyoruz

bak ben bugün doktora gittim. gayet iyi moralle geldim. lütfen senin düzelsin. bizim gibilerin her şeyden önce morale ihtiyacı var... karnındaki için iyi ve güçlü olmalısınnn

negüzel inşallah hep böyle moralli olursun.ben grip ve öksürükten hamileliği düşünemez oldum.belkide böylesi daha iyi.Allah bişey veriyosa sebebi vardır muhakkak.ama yaz zamanı geçmemeside beni endişelendiriyo.nasip canım.

ben hep yazın grip olurdum biliyor musun? bu da beni sinir ederdi. millet denize girerdi, bense elimde mendil öylece otururdum surat kıpkırmızı vaziyette. bağışıklık sistemin zayıf. böyle olması normal. hayırlısı olsun canım

canım bende yıllardır benim tüpbebeklik işim yok diye tüpbebek merkezlerine hiç gitmedim.bir yılımı bir eğitim hastanesine verip en sonunda sizin genetiği araştırılmış tüpbebek yapmanız gerekiyo deyip göndermeleriyle tüpbebek merkezine gittim.ben hemen hamile kalıyodum.kromozon analimizde normal çıkmıştı.istanbul tüp bebek merkezi aret kamara gittim.sen hamile kalabiliyosun kromozon analizinizde normal.genetik araştırmalı tüpbebeğe gerek yok dedi.aşılama yapalım o olmazsa tüpbebek yaparız dedi.sana olcak diyede garanti vermiyorum dedi.rahmiminde durumu iyi değil dedi.kürtajlardan dolayımı öncedende böylemiydi daha önce muayene etmediğim için bilemiyorum dedi.yumurtalarım bayağı vardı Allah bana 2bebek verdi ve 3,5aylık oldum.ben doğurupta kucağıma alamadan hiç endişelerim bitmicek.hiç çocuğum olmicak diyodum bir taneye bile razıydım.çok şükür Allahım iki tane verdi.tabi hayırlısıyla doğurmayıda nasip ederse.şimdilik sevinmek için erken ama hayal kurmadanda edemiyorum.tüpbebek olmasada aşılama deneyebilirsin.bana hep hamile kalda gel diyolardı.ilaçlara doğal olarak geç kullanmaya başlıyodum.aşılamada aşılama olduğum günden başladım ilaçlara onunda etkisi olabilir.senin şimdiden ilaçlara başlaman iyide doktor konrtolunde ilerlersen güzel olcak.hiç tüpbebek merkezine gitmişmiydin canım.eşin herhalde kendi kafana göre değilde bir doktor kontrolünde devam etmek istediği için böyle.kendini rikse atma.iyi bir doktor bul.bana yıllar önce aret kamara git demişlerdide benim tüpbebeklik işim yok diye ilgilenmemiştim.nasip bu zamanmış demek.doktor bahane bence ben ne profösörlere gittim.perinotologlara gittim.bence Allah nasip etcek.diğerlerini kaybetmem için sebep yoktu bence.

Son düzenleme:
Şenaycım, ah canım çok iyi anlıyorum seni. Aman kafanı fazla takma herşey üst üste gelir bazen. Tüp bebeği boşver şimdilik sen hamile kalıyosun ki zaten. Ama şu düzensizliği çözmek lazım . Başkentte Hulusi Zeyneloğlu var Ankaraya geldiğinde bi muayene ol derim ben. Çok tecrübeli tüp bebek doktoru aslında ama gerek olmadığı sürece tüp yapalım demiyor. Biliyorsun Tolganın verdiği ilaçlar düzensizlik yaptı bende de. Hulusi hoca duphastondu sanırım bi ilaç verdi rahim filmi çekti 3. aya hamile kaldım ki ben zor kalıyorum biliyosun. Tüm tahlillerini bi de ona göster. Yoğun biri ama her hastasını da ismiyle biliyor. Ağustosta gel hem muayene ol hemde şu buluşmayı yapalım Selvinin dediği gibi.
Selvicim siz bebişliler için şöyle rahat bi buluşma ayarlamak lazım. Emine, Serap hep bebekli artık. Niyetiniz varsa gerçekten ciddi ciddi düşünelim. Elif bile gelecekti Antalyadan sanırım. Şenay var ben varım başka gelen olur mu acaba?
Tuğçe doğurdu sanırım telefonunu kaybettim arayamıyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Ben bu haftada okumuştum duadan ama Selda başlatmadı neyse ceren için okuyorum kızlar.
Benimde bu hafta kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür şeker yüklemesi yapıldı , o da temiz çıktı Allaha bin şükür. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.

deniyorum cnm ama tolganın amh değerin çok düşük demesi menopoza girebilirsin demesi kafamı karıştırdı. onun üstüne bu adet düzensizliği ve yumurtlamadaki sıkıntı tuz biber oldu. ben normalde hemen hamile kalabiliyorum. denemem yeterliydi. ama 2 senedir denemiyorum ve eşimiin de bu konuda isteksiz ve desteğinin olmaması beni yoruyo. ben stres yapmıycam yoksa. bu ay olmazsa gelecek ay denerim diycem ama eşim beni bu konuda rahatsız ediyo. iğneye önceden başladım çünkü zaten bende pıhtılaşma var. bunu anlayabiliyorum. kabul ediyorum. ama eşim iğneye başlamış olmama karşı. sinan hocaya gitmemi istiyo. o da malum 2 yıl olacak bekletiyo beni. daha ne kadar bekliycem belli değil. başka dr. a da gittim. hamile kal gel diyolar. arada derede kaldım gerçekten çok bunaldım.
QUOTE=mihrimah84;36182201]inşallah en kısa zamanda dogal yolla gelır bebeğin adet problemımız aynıydı ben hamıle kaldıgım ay duphaston kullandım (adetı duzenlemek ve gebelıge yardımcı olsun dıye vermıstı dr um) ayrıca ovulasyon testını kullanırsanda cok faydasını gorursun mademkı eşinde sorun cıkarıo onuda sıkmadan cok fazla yorulmadan deneme gunlerını tutturmus olursunuz ve ben ayrıca preseed dıye bır jel kullandım sperm koruyucu yumurtaya rahat ulasmasını saglıo kayganlastırıcı olarak kullanmıstım bu sekılde 3 ayda 2 kez hamıle kaldım oncesınde yaklasık bır sene denemıstım yukselen prolaktını dusuruoduk ama stresımden herlde yenıden yukselıodu falan sonra allah yardımcım oldu tabıkı bunları yaptgım ılk ay hamıle kaldım kımyasal oldu ama bır ay arayla yenıden oldu sımdı 22. haftadayız allah nasıp ederse inşallah senınde guzel haberlerını beklıyoruz[/QUOTE]
inş. cnm. denemem başarıyla sonuçlanır. düzenli olarak yapmaya çalıştım. allah nasip ederse olur inş. benim önceden çok kolaydı. herşeyimi hissedebiliyordum. ama yaşadığım stres mardine gidişim. hepsi üst üste geldi ve çok etkilendi adet düzenim bu durumdan. bunun üzerine ilk defa bu ay deneme yaptım ve ister istemez endişeliyim acaba olacak mı diye bir yandan iğneye başladım ve olması gerekir ki 2 aydır kullandığım iğneler boşa gitmesin diyorum. ama bu ay olmazsa sanki en azından niğde de bir dr. a gidip görünürüp belki yumurta takibi belki dr. derseki yumurtlamada sıkıntı var o zaman aşılama olabilir. bend e hemen tüp istemiyorum. sanırım tüp bebek için en az 6 ay bekleyebilirim. öncesinde elbette deneme yapmam lazım bu süreçte eşimle yaşayacağım gerilim beni korkutuyor. benim bebeği çok istiyo olmam onu geriyo. başka bişey düşünmüyosun diyo. ama ne yapabilirim. sanki normal iğnesiz ilaçsız oluyo a ben yapmıyorum. oluruna bırakılacak durumda değiliz ben bunu kabul ettim. dualarınızı benimle biliyorum allah hepinizden razı olsun. inş. rabbim dualarla ol derse olacak.
hiç tüp bebek merkezine gitmedim cnm. problemim ağırlıklı olarak pıhtılaşma olduğu için pıhtılaşma ile ilgilenen dr bulmaya çalıştım. eşim evet kendi kafama göre harekeet etmemi istemiyo ama sinan hocadan başka dr. da kabul etmiyo. gittiğim başka dr.lar da hamile kal gel deyince iğne falan kullandırmayınca ben de gitmedim. aslında kafamda şöyle birşey vardı benim. önceden iğneye başlayarak hamile kalıp kayseri de mustafa başbuğa devam etmek. en azından bu denem sürecinde eşimden köstek yerine destek görsem beni biraz olsun rahtlatacak ama.

yok cnm benim de hiç aklımda tüp yok. aynen herşey üst üste geliyo herkes bir yerden bişey söylüyo. annem gel şu hamam gidelim iyi gelir. :) eşim bekle sinan hoca ne diyecek. ben yok deneyecem derdine iğne başladım :) off offff. ben de güvenip tolganın verdiği ilaca başlamadım biraz netten araştırdım yumurtalama da sıkıntı yapıyomuş e benim normal olan düzenim şimdilik bozuldu zaten. daha önce gitiğim prof bişey görmemişti. ben de geçici olabileceğini düşündüm ama hala düzensiz. acaba dedim iltihap falan mı var. neyse bu ayki deneme başarısız olursa dediğin gibi yapayım olmazsa ankaraya geldiğimde görüneyim. bu adet düzensizliğini çok görmüyorum zatn hayatım altüst oldu eh bir yerlerden çıkacak illaki.
inş. bi ankara buluşması daha yapalım:) şu bayram bi geçsin hayırlarla.

Bence eşin senin sağliginin etkilenmesinden korkuyor ve sinan hocayida bu isin piri olarak bildiginden ona çok güveniyor eşine örnekler ver denemeniz gerektigini anlat ona..ben seni yerinde olsam önce iyi bi kadın dogumcuya yada tüp bebek merkezine giderim tüm yumurtlama testlerimi yaptiririm zaten tüp bebek doktorlari pihtilaşma ile ilgili bilgili oluyorlar bence senin adetin strestende düzensiLesmiş olabilir hergün sabah incir ye canim ve onun sana iyi geleceğini düşunerek ye incir çok faydali hatta incir kürüde yapabilirsin bana zor gelmisti ben kendisini yemeyi tercih etmiştim..ben hatirliyorum ahm degeri düsük olan ve çok düşügü olan bi arkadaş doğum yapmisti bizim forumda çok takma o değerlere biz kadınlarin stresten herşeyi değisio.

Bugün showda dktr özledim.bebeklerinize yiyecek hazırlarken bilendirkkullanmayan.çocuk çiğnemeyi ogrensin dedi.çok sulu şeye alistirmayin.sonra sorun yasanabiliyomus.10 ayliktan sonra eline ornegin salatalik verebilirsiniz dedi.

Senaycigim
asilama yap diye akil vermiş gibi oldum ama senin rahatsizligin başka benimki başka.herkesin tedavisi herkeze uymuyo.sen elinden geleni yapiyosun.kadin olarak anne olmayi çok istiyoruz ve çok ugrasiyoruz.bende isyan ediyordum.hep ben arastiriyodum.kendim gidiyordum doktorlara.eşimin sperm verme dişinda hicbir desteğini görmedim.takiliyodum bu kurtajida sen oluver diye.ağlayan ben depresyona giren ben.hamileyim.ilk defa 3ayligi geçmişim.adam suratima bakmiyo.az karsima geç sana bakimde biri olsun sana benzesin diyorum ama nerde.niye erkekler böyle.2bebegim olacak Allahim izin verirse haplari tuttum bu adam bana hic yardim etmicek.kaynanamla oturdugum icin annesine guveniyo.annemle sen bakarsin diyo.kalpsiiiz.sen elinden geleni yap.adet düzensizliğin icin doktora git.6ay deneyipte olmazsa asilama denersin.insallahta hayirlisiyla olur.arkadaşlarda izin verirse cerenden sonra sana baslayalim duayi.ben ilk senin için istiyordum.tam bu zamanda ihtiyacın var.arkadaşlarda kabul eder.yerim ben hepinizi.sizi seviyorum.asiri duygusalim aglicam simdi.

Son düzenleme:
şenaycım hep dualarımdasın rabbim güldürür yüzünü inşallah.takma kocayı kafana sen doğru bildin neyse onu yap. onlar bizden daha cesaretsiz eminim bizim yaşadıklarımızı onlar yaşasa çocuk lafını bile etmezler.bende gebe kaldım ay incir kürü yaptım eşimede keçiboynuzu kürü mutlaka faydası vardır bi dene kürleri soğan suyu ve aslan pençesi de adet düzenlenmesinde birebir.Allah yardımcın olsun .

Ceren icin 40 s.t. okudum.hastalandigim icin devam.edemiycem icim rahat etmez.o yuzden soyleyim dedim miktari.

kizlar okudum yazdiklarinizi.hep derim bizim yerimize erkekler dogursaydi insan nesli coktan yokolmustu:))

Elif kadinlar bebegi anne ragmine dusunce anneligi anlarlar erkekler cocuk ona baba diyince anlarmis:))daha cok zaman var anliycagin:))allah sana ve kv ne guc versin. Dua konusundaki teklifine katiliyorum.

senaycim bence de tupe ihtiyacin yok.allah yardimcin olsun.kafandaki karmasayi cok iyi anliyorum.nw yapacagini bilemez durumdasin.bir de zorlastiran.bir es.allah sana guc, sabir versin.muradina erdirsin.ama cani gonulden inaniyorum
bu kadar sikinti veren rabbim sonunda yuzunu oylw bir guldurecekki senin...

Son düzenleme:

Kızlar allah hepiniz den razi olsun bildiginiz kadariyla yardimci oldunuz. Dualar iniz la da destek oldunuz sağolun. Ben elimden geleni yapıyorum ve yapacağım da. Ins. Sizin de dualar iniz la olacak ama ne zaman orasını allah bilir tabi. Güzel yürekli arkadaşlarım benim. Siz olmasanız bu iş iki katı zor gelirdi inanin. Hep rahatlattı niz beni. Allah bizlere yardım etsin eslerimize de bize destek olma gucu versin. Hepinize tek tek yazacaktım ama yatılı misafirlerimiz geliyo iftara ve sahura hazırlık yapmam lazım. Hepinizi kocaman öpüyorum. Cuma niz mübarek olsun.

Son düzenleme:

Eminecim sabah kahvaltısında 1çay kaşığı kadar beyaz peynir 1 çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı kadar yumurta sarısı giderek artacak yumurta sarısı 1 zeytin zarı alınarak 6-12 ay devam sütü ile 1 bebe bisküvisi bunların hepsini bulamaç yapıp cam rendede eziyorum. Öğlen sebze yemeği az kıyma ve yoğurt ile. Batunun doktoru her yemekte et kıyma ya da tavuk muhakkak olacak bir de hafta da 1 balık. Akşam da meyve püresi yine cam rende de hazırlayıp veriyorum. Kesinlikle tatması bile yasak olanlar bakla,bal, beyin. Yumurta beyazı da yasak ama bu üç şey zehirleme yönünden kesinlikle yasak canım aklında bulunsun. Pirinç bulgur daha hiç vermedim sma bulgurun hazmı zor pirinç daha kolay demişti doktorumuz bulgur yerine irmik önerdi.çorba olarak tavuk.tarhana ve mercimek yedi şu ana kadar mercimeği blendırda yapıyordun bize ona da öyle verdim ama pütürlüydü yine tavuğu cam rendede çatalla iyice ezdim yemeğin kıymasını da öle yapıyorum tarhanayı da olduğu gibi yedi ha bir de şehriyeli domates onunda şehriyelerini aynı sistemle eziyorum. Sana yazınca farkettim baya genişletmişiz mönüyü. Pıhtıcanlar kızmasın bize bunları paylaşıyoruz onlar hamilelikle şenayımızda hamile kalmakla mücadele ederken olur mu. Dualarımız sizinle kızlar...

Şenaycım Rabbim yardımcın olsun.ben de 2 düşükten sonra çok zor ağlaya ağlaya ikna ettim eşimi tamam onlarda bu süreçte yıprandılar anlıyoruz ama en çok onların desteğine ihtiyacımız var bunu da onlar anlamıyorlar. Sakın çok takılma için rahatlıcaksa hepimiz yaşadık bunlar bizim sınavımız her açıdan çok çok zor ama mükafatı çok büyük. Sabret pıhtıcanım. O kadar güzel melek yolluyor ki Rabbim bütün bu sıkıntılara değiyor. Tabiki unutmuyorsun ama önemsemiyorsun eskisi kadar. Sen de seneye böyle yaşayacaksın inşaallah.amin. Geceleri hep adın ile duamdasın buradaki kimseyi Rabbim boş çevirmedi seni de çevirmeyecek inşaallah ve şuan bi his geldi sanki kızın olacak. Allah'ım sağlıkla sana da isteyen herkese de nasib etsin inşaallah.amin.

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum... Laptop bozuldu. 1 hafta yoktu. Foruma giremedim.
Bende Ceren için 200 st okudum. Alllah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…