- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.841
Once eczaneye git.teshise ne yazilirsa fark odemem diye bir sor.cunku burda hic fark odemeyenler oldu.ben odedim o yuzden bilmiyorum.bir yillik rapor yazipabilir.bir seferde 18 kutu yazabilirler.3×1 yazarlarsa.ben on kutu aldim bir seferde.ozel hastanede de yazdirabilirsin.
Ozel sigortada durum nasil olur bilmiyirum ama benim kadin dogumcum yazdi.bir yillik.rapora 2×1 yazdi sanirim.clexane 0.4.biraz arastir bakalim muhakkak bir olurunu bulursun.gebeligin hayirli olsun.allah kucagina almayi da nasip etsin.sağol arkadaşım.Eczacıya kalsa kadın doğum yazamaz diyor..Kardiyalog yazabilir diyor.Ben bu iğneyi düşük tehtidi için kullanıyorum.Özel sigortam var.Birde kardiyaloğa gider yazdırırsam kalp hastası gibi görüncem ve sigortada ilerisi için kapsam dışı kalıcam.Sağol ilgin için.
Kızlar merhaba..Ben 9 haftalık hamileyim ve clexan kullanıyorum..Şuanda aile hekimine yazdırıyorum.Ama her 10 günde 1 yazdırmak zorunda kalıyorum..10 günlükten fazla vermiyorlar..Aranızda clexan raporu çıkartan varmı?Sigortayla anlaşmalı özel hastanede kadındoğumcu çıkarabilirmi?Birde özel sigorta açısından sıkıntı olurmu diye korkuyorum..Raporunuzda ne yazıyor?Hangi sebeple kullandığınız yazıyormu?Yardımcı olursanız çok sevinirm..
çok sevindim cnm. kistin kaybolmasına. şu şeker yüklemesini yapmayın cnm. geçen karatay dı sanırım bir prof. allah korusun anne veya bebek krize girebilir bu dr.lar nasıl yapıyorlar bu şeker yüklemesini diyor. ben hiç bir anlam veremiyorum zaten bir günde zaten biz o kadar şekeri bir dikişte yutamayız. bence önemli bir sıkıntın yoksa açlık ve tokluk şekerine baktır derim ben. ama tabi yine de bunu dr.la bir görüş. diğer doğum yapan arkadaşlar ne der bilmiyorum. onlar tecrübeli tabiki bu konuda.
Ozel sigortada durum nasil olur bilmiyirum ama benim kadin dogumcum yazdi.bir yillik.rapora 2×1 yazdi sanirim.clexane 0.4.biraz arastir bakalim muhakkak bir olurunu bulursun.gebeligin hayirli olsun.allah kucagina almayi da nasip etsin.
baska bir eczaneye daha sor bence.tanidik ecz. Bulabilsen keske yardimci olurlar.
hayırlı olsun hamılelıgın allah saglıkla tamamına erdirsin bende sureklı yazdrımak zor oldugu ıcın rapor cıkarmaısnı ısteıdm dr umdan özel hastane dr u sorun cıkarmadı kadın dogumcu cıkarabılıo raporu ve katılım paylı cıkarmadıgı surece hıc para odemezsın dr un bunu bılır hangı kodla cıkaracgını, eczneye sorarsan bır suru kodla cıkabılır sana tek bır kod vermek yerıne sıstemden dr un yazabılecegı kodların cıktısını verebılırler yardımcı olurlar diye dusunuorum
Sağol arkadaşım ALlah razı olsun cevabın için.Rabbim hepimize tamamına erdirir inşallah.
Kızlar merhaba..Ben 9 haftalık hamileyim ve clexan kullanıyorum..Şuanda aile hekimine yazdırıyorum.Ama her 10 günde 1 yazdırmak zorunda kalıyorum..10 günlükten fazla vermiyorlar..Aranızda clexan raporu çıkartan varmı?Sigortayla anlaşmalı özel hastanede kadındoğumcu çıkarabilirmi?Birde özel sigorta açısından sıkıntı olurmu diye korkuyorum..Raporunuzda ne yazıyor?Hangi sebeple kullandığınız yazıyormu?Yardımcı olursanız çok sevinirm..
çok sevindim cnm. kistin kaybolmasına. şu şeker yüklemesini yapmayın cnm. geçen karatay dı sanırım bir prof. allah korusun anne veya bebek krize girebilir bu dr.lar nasıl yapıyorlar bu şeker yüklemesini diyor. ben hiç bir anlam veremiyorum zaten bir günde zaten biz o kadar şekeri bir dikişte yutamayız. bence önemli bir sıkıntın yoksa açlık ve tokluk şekerine baktır derim ben. ama tabi yine de bunu dr.la bir görüş. diğer doğum yapan arkadaşlar ne der bilmiyorum. onlar tecrübeli tabiki bu konuda.
Oy kiyamam yaaa. Çeşit çeşit hastalık hiç duyma mistik. Ins. Çabuk iyileşir. Bat sanki bayrama denk geliyo valla o kadar çok değiştiği için şaşırıyorum. 1 temmuzda ilk leke geldi. 4 temmuzda normal kanama başladı. Hangisi bilemiyorum o yüzden. Perşembe kan testi yaptırdım negatif. Zaten olmamış olma ihtimali var. Saat gibi sasmayan adet im değişti için tutturamamis olabilirim yumurtlama dönemini.Ben gunde bir 0.4 kullandim.daha cok ilac almak icin 2*1 yazdilar.elimde fazladan hep ignem vardi.
senaycim kizim altinci hasatalik denen seyden olmus.ates bitti dokuntu basladi.duzelme yolunda.sagol sordugun icin cnm.senin bat ne zaman?
Cnm bana çok mantıksız geliyo. O kadar şekeri iç sonra kan ver. Bilmem kaç yüz şeker ediyormuş o. Bence hamileyken tatlıya çok yüklenmeyin diye uyarsalar daha mantikli. Ben Cola meyve suyu vs. Icmiyorum mesela o yüzden o kadar şekeri nereden alıcam. Tatlı da yemiyorum çok fazla. Ayda yılda bir yerim. Şu diyet bende en çok buna yaradı. Çikolata hazır gıda yasak dedi. Ben artık hiçbirini yemez oldum ve canım da istemiyor çok rahatmis boyle. Size de tavsiye ederim kesinlikle. Eskiden gün için de tatlı krizlerim olurdu. Şimdi hiç yok. Kilom sabitlendi ve tok geziyorum hiç aç kalmıyorum fazla fazla yiyorum.bende showa bir kadın doğumcu seyrettim.şeker yüklemesini öneriyorum dedi.okadar şekeri bir günde de kullanılabiliyor dedi.doktordan doktora değişiyo demekki.ben hamile değilken 2kere yaptım.ilkinde şekeri içmede zorlandım,ikincisinde şekerin içine limon sıktılar.o içmemi kolaylaştırmıştı.
evet canım ya karatay öle dıoda ınsan yınede dr ne dedıyse yapıo bugun gıttım aç olarak 50gr seker ıcırdıler gazoz gıbı asıtlı ve meyvelı kutu kola gıbı bıseydi ve 1 saat sonra kan alındı sınırlar 70-140 yazıo ve benım 140 cıktı zayıf ve aılede seker hastası olan bırı degılım tatlıya duskunlgumde yok daha dr a gosteremedım ama artık dr a gıtmeye korkar oldum her tarama bi sıkıntılı gecıo bıdaha gebe kalırsam hıc bır test yaptırmam herlde dıorum bakalım nolacak nette arastrıdım bıraz 100 gr seker yuklemesyle 4 kez kan alınarak bakılmasından bahsedıo sıkıntılı bı tahlıl ısteyebılır yanı belkıde dıyet verır hakkımızda hayırlısı bakalım
Cnm bana çok mantıksız geliyo. O kadar şekeri iç sonra kan ver. Bilmem kaç yüz şeker ediyormuş o. Bence hamileyken tatlıya çok yüklenmeyin diye uyarsalar daha mantikli. Ben Cola meyve suyu vs. Icmiyorum mesela o yüzden o kadar şekeri nereden alıcam. Tatlı da yemiyorum çok fazla. Ayda yılda bir yerim. Şu diyet bende en çok buna yaradı. Çikolata hazır gıda yasak dedi. Ben artık hiçbirini yemez oldum ve canım da istemiyor çok rahatmis boyle. Size de tavsiye ederim kesinlikle. Eskiden gün için de tatlı krizlerim olurdu. Şimdi hiç yok. Kilom sabitlendi ve tok geziyorum hiç aç kalmıyorum fazla fazla yiyorum.
Hamilelik ten önce şekerli şeylere bayilirdim.simdi canim hiccekmiyo.kkeşke hep boyle kalsam ama hormonlar duzelince eski halime gelirim.4ayda 2.5kilo aldim.cokmuki acaba.3ogun yiyorum.onu bile fazla goruyo kaynanam kilo alirim diye.gece bile modem gurluyo.
Kizlar merhaba duadan 250 adet okudum sürekli yatiyorum artik okumaya calisiyorum biraz yavaş gidiyorum fazla oturamadiğımdan bu seferde çok uzayacak sanirim bitmesi sıradaki kişilerin hakkını engelliyormuş gibi hissediyorum artik hakkinizi helal edin..emine bu arada cok geçmiş olsun bebegine duymuştum o rahatsizliğı hatta yeģenimdede olmustu diye biliyorum bir an önce iyileşir umarim..şenaycim umarim sende bayramda iyi haberler verirsin..ben dün doktora gittim çok şükür iyiydi bebeğim hiç bu haftalara gelememiştim burada ettiğimiz dualarinda çok etkili olduğunu hissediyorum allah hepinizden razi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?