- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.821
Şenaycım Rabbim yardımcın olsun.ben de 2 düşükten sonra çok zor ağlaya ağlaya ikna ettim eşimi tamam onlarda bu süreçte yıprandılar anlıyoruz ama en çok onların desteğine ihtiyacımız var bunu da onlar anlamıyorlar. Sakın çok takılma için rahatlıcaksa hepimiz yaşadık bunlar bizim sınavımız her açıdan çok çok zor ama mükafatı çok büyük. Sabret pıhtıcanım. O kadar güzel melek yolluyor ki Rabbim bütün bu sıkıntılara değiyor. Tabiki unutmuyorsun ama önemsemiyorsun eskisi kadar. Sen de seneye böyle yaşayacaksın inşaallah.amin. Geceleri hep adın ile duamdasın buradaki kimseyi Rabbim boş çevirmedi seni de çevirmeyecek inşaallah ve şuan bi his geldi sanki kızın olacak. Allah'ım sağlıkla sana da isteyen herkese de nasib etsin inşaallah.amin.
Ceren icin 40 s.t. okudum.hastalandigim icin devam.edemiycem icim rahat etmez.o yuzden soyleyim dedim miktari.
kizlar okudum yazdiklarinizi.hep derim bizim yerimize erkekler dogursaydi insan nesli coktan yokolmustu:))
Elif kadinlar bebegi anne ragmine dusunce anneligi anlarlar erkekler cocuk ona baba diyince anlarmis:))daha cok zaman var anliycagin:))allah sana ve kv ne guc versin. Dua konusundaki teklifine katiliyorum.
senaycim bence de tupe ihtiyacin yok.allah yardimcin olsun.kafandaki karmasayi cok iyi anliyorum.nw yapacagini bilemez durumdasin.bir de zorlastiran.bir es.allah sana guc, sabir versin.muradina erdirsin.ama cani gonulden inaniyorum
bu kadar sikinti veren rabbim sonunda yuzunu oylw bir guldurecekki senin...
ah cnm çok geçmiş olsun kıyamam minişineCnm asi bize de ates yapti.ucuncu gun daha da artti.hic bu kadar olmamisti.bir de birsey olmaz daha oncekilerin aynisi diyorlar.aynen senin gibi bu gece nobet tuttum.kac gun surdu sizinki.uykuda azcik mama icirirdim onu da icmedi bu gece(
cnm senin toplamda 500 oldu dimiCeren için 300 st okudum. Alllah kabul etsin..
cnm senin toplamda 500 oldu dimi
cnm ben 3 aya kadar alabiliyorum raporumla. devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya da anlatsan yardımcı olur. ben şu an hamile değilim ama öncden başladım iğneye ve dr. a biraz zor da olsa rapor çıkarttırabildim. gerçi benim pıhtı atma öyküm olduğu için zaten onlar da çekiniyorlar. ama sen zaten hamilesin ve rapor muhakkak çıkartacaklardır. özeli bilmiyorum ama sanırım artık oralar da rapor çıkartıyor ve raporla katılım payı ya çok düşük oluyo ya da hiç ödemiyosun. benim raporumda venöz yetersizlik (kronik) (periferik) ve alt ekstremite diğer derin damarların flebit ve tromboflebiti yazıyo tanı kısmında. cnm inş. hamişliğin mutlu sonla sonuçlanır.Kızlar merhaba..Ben 9 haftalık hamileyim ve clexan kullanıyorum..Şuanda aile hekimine yazdırıyorum.Ama her 10 günde 1 yazdırmak zorunda kalıyorum..10 günlükten fazla vermiyorlar..Aranızda clexan raporu çıkartan varmı?Sigortayla anlaşmalı özel hastanede kadındoğumcu çıkarabilirmi?Birde özel sigorta açısından sıkıntı olurmu diye korkuyorum..Raporunuzda ne yazıyor?Hangi sebeple kullandığınız yazıyormu?Yardımcı olursanız çok sevinirm..
cnm allah razı olsun ben de hepimize isim isim dua ettim. inş. rabbim kabul eder.Geçmiş kadir gecemiz mubarek olsun canlar. Ben de dua ettim hepimize. Hamilelik bekleyen Şenayıma en hayırlı zamanda hamilelik nasip etmesini hamile olanlara hayırlı sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar nasip etmesini doğum yapanlara da hayırla sağlıkla evlatlarını büyütmeyi bol sütlü az gazlı olmalarını diledim. Allah kabul etsin inşallah. Duadan da 150 tane okudum.
cnm ben 3 aya kadar alabiliyorum raporumla. devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya da anlatsan yardımcı olur. ben şu an hamile değilim ama öncden başladım iğneye ve dr. a biraz zor da olsa rapor çıkarttırabildim. gerçi benim pıhtı atma öyküm olduğu için zaten onlar da çekiniyorlar. ama sen zaten hamilesin ve rapor muhakkak çıkartacaklardır. özeli bilmiyorum ama sanırım artık oralar da rapor çıkartıyor ve raporla katılım payı ya çok düşük oluyo ya da hiç ödemiyosun. benim raporumda venöz yetersizlik (kronik) (periferik) ve alt ekstremite diğer derin damarların flebit ve tromboflebiti yazıyo tanı kısmında. cnm inş. hamişliğin mutlu sonla sonuçlanır.
çok sevindim cnm. kistin kaybolmasına. şu şeker yüklemesini yapmayın cnm. geçen karatay dı sanırım bir prof. allah korusun anne veya bebek krize girebilir bu dr.lar nasıl yapıyorlar bu şeker yüklemesini diyor. ben hiç bir anlam veremiyorum zaten bir günde zaten biz o kadar şekeri bir dikişte yutamayız. bence önemli bir sıkıntın yoksa açlık ve tokluk şekerine baktır derim ben. ama tabi yine de bunu dr.la bir görüş. diğer doğum yapan arkadaşlar ne der bilmiyorum. onlar tecrübeli tabiki bu konuda.arkadaşlar allah hepimizin dualrını kabul etsin ve hep mutlu günlerimizi paylaşalım inşallah bizde cok sukur şimdilik hersey yolunda kistımızı son kontrlde goremedık ya cok kuculmus ya kaybolmus goremıorum gececek bısey zaten dedi dr um ama cok içime sınmedi bı sonraki kontroldede yine yok olmus derse o zaman kesın ınanıcam sanırım ama bu bıle benı epey rahatlattı sırada seker yuklememız var sizlerde haberler nasıl cinsiyetı belli olan varmı mesala umarım hepinızde hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?