Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Allah razı olsun cnm. Ins. Rabbim en kisa zamanda dualarimiz a icabet eder. Rabbim in bize sınavı bu çok iyi biliyorum. Bu korkuları hepiniz yaşadınız biliyorum insanoğlu işte sanki herkes doğuracak be n kalacak sanıyor. Kızları çok severim inş. Olur tatlıları benim hepinizi çok seviyorum.

Eminecigim şenay konusunda katiliyorum.mutlu son olacak.inanıyorum.ne olcagim belli değil ama ben o kadar umutsuzdumki çocuğum olmicak diyorum.Allahim bana iki tane birden verdi.3.5aylik olduk.Allahim kucagima almayida nasip eder inşallah.

Cnm asi bize de ates yapti.ucuncu gun daha da artti.hic bu kadar olmamisti.bir de birsey olmaz daha oncekilerin aynisi diyorlar.aynen senin gibi bu gece nobet tuttum.kac gun surdu sizinki.uykuda azcik mama icirirdim onu da icmedi bu gece(

Cnm asi bize de ates yapti.ucuncu gun daha da artti.hic bu kadar olmamisti.bir de birsey olmaz daha oncekilerin aynisi diyorlar.aynen senin gibi bu gece nobet tuttum.kac gun surdu sizinki.uykuda azcik mama icirirdim onu da icmedi bu gece(
ah cnm çok geçmiş olsun kıyamam minişine

arkadaşlar allah hepimizin dualrını kabul etsin ve hep mutlu günlerimizi paylaşalım inşallah bizde cok sukur şimdilik hersey yolunda kistımızı son kontrlde goremedık ya cok kuculmus ya kaybolmus goremıorum gececek bısey zaten dedi dr um ama cok içime sınmedi bı sonraki kontroldede yine yok olmus derse o zaman kesın ınanıcam sanırım ama bu bıle benı epey rahatlattı sırada seker yuklememız var sizlerde haberler nasıl cinsiyetı belli olan varmı mesala umarım hepinızde hersey yolundadır

Geçmiş kadir gecemiz mubarek olsun canlar. Ben de dua ettim hepimize. Hamilelik bekleyen Şenayıma en hayırlı zamanda hamilelik nasip etmesini hamile olanlara hayırlı sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar nasip etmesini doğum yapanlara da hayırla sağlıkla evlatlarını büyütmeyi bol sütlü az gazlı olmalarını diledim. Allah kabul etsin inşallah. Duadan da 150 tane okudum.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Ceren'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.740[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar merhaba..Ben 9 haftalık hamileyim ve clexan kullanıyorum..Şuanda aile hekimine yazdırıyorum.Ama her 10 günde 1 yazdırmak zorunda kalıyorum..10 günlükten fazla vermiyorlar..Aranızda clexan raporu çıkartan varmı?Sigortayla anlaşmalı özel hastanede kadındoğumcu çıkarabilirmi?Birde özel sigorta açısından sıkıntı olurmu diye korkuyorum..Raporunuzda ne yazıyor?Hangi sebeple kullandığınız yazıyormu?Yardımcı olursanız çok sevinirm..

cnm ben 3 aya kadar alabiliyorum raporumla. devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya da anlatsan yardımcı olur. ben şu an hamile değilim ama öncden başladım iğneye ve dr. a biraz zor da olsa rapor çıkarttırabildim. gerçi benim pıhtı atma öyküm olduğu için zaten onlar da çekiniyorlar. ama sen zaten hamilesin ve rapor muhakkak çıkartacaklardır. özeli bilmiyorum ama sanırım artık oralar da rapor çıkartıyor ve raporla katılım payı ya çok düşük oluyo ya da hiç ödemiyosun. benim raporumda venöz yetersizlik (kronik) (periferik) ve alt ekstremite diğer derin damarların flebit ve tromboflebiti yazıyo tanı kısmında. cnm inş. hamişliğin mutlu sonla sonuçlanır.

cnm allah razı olsun ben de hepimize isim isim dua ettim. inş. rabbim kabul eder.

İnşallah şenaycım..İnşallah bu sefer 40 haftaları görebilirim.Rabbim herkeze nasip etsin.

çok sevindim cnm. kistin kaybolmasına. şu şeker yüklemesini yapmayın cnm. geçen karatay dı sanırım bir prof. allah korusun anne veya bebek krize girebilir bu dr.lar nasıl yapıyorlar bu şeker yüklemesini diyor. ben hiç bir anlam veremiyorum zaten bir günde zaten biz o kadar şekeri bir dikişte yutamayız. bence önemli bir sıkıntın yoksa açlık ve tokluk şekerine baktır derim ben. ama tabi yine de bunu dr.la bir görüş. diğer doğum yapan arkadaşlar ne der bilmiyorum. onlar tecrübeli tabiki bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…