Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Çok saģol cnm insallah bu kez sağlıkla aliriz kucağımiza tabi hala risk var umarım iyi olacak allahin izniyle..senin bebegin büyümüştür artik kuzucuk.

Masallah size. Allahin izniyle yolunda gidecek hersey cnm. Ben de hep yattim oglumda. Hatta 6/7 hafta arasinda dusuk tehlikesi yasadim yine. Sabah aksam proluton depot igne oldum 5 gun. Ama cok sukur. Simdi 2.5 aylik oldu bile.

Cnm çok sevindim iyi olmanıza. Çok şükür. Ins. Dualarla sonuna kadar sorunsuz gidecek. Ben de dualarimiz in etkisini çok hissettim hep.ins. Cnm ins. hayirlisiyla güzel haber verebilirim.

Sağolasın arkadaşım.Çok yardımcı oldun.Peki senin pıhtılaşman neydi?Hangi genlerde?Birde daha önce pıhtı atması,venöz tromboz falan geçirdinmi?

benım faktor v, faktor ıı, mthfr 677 normal fakat mthfr 1298 homozıgot mutasyon canım daha once herhangı bır rahatsızlk yasamadım ılk bebegın kalbı atmadı bebek olustugunuda gormedik kese buyumedı yanı ıkıncı cok cok erken donemde adet gunumden once baslayan kanamalarla kımyasal olarak dustu sebep tam pıhtılasma denemıyor ama sonucta önlem alınıyor 0.4 clexan gunde 1 kullanıorum

evet canım bastan beri sıkıntılı bır gebelık gecıorum ve stresınde etkısı buyuktur heralde dr uma gosterdım bugun cok sınırda ama 100luk yukleme ıstemıycem beslenmene özen goster dedi bende rahatladım bebege o kadar seker yuklemek ıstemıorum normal hayatımda öyle sekerlı bısey yemıorum ıcmıorumda zaten belkı o degerı gormuorum normal hayatımda allah hepımızın yardımcısı olsun ve meleklerımızı korusun elımızden gelenı yapıoruz gerısı rabbıme kalmıs

Cerencim gozun aydin kontrolun iyi gecmis.

tesekkur ederim kizim icin iyi dileklerine.iyilesiyor kizim.biraz anlatiyim da herkes ofrensin altinci hastaligi.cunku hemen hemen her cocuk alti ay ile uc yas arasinda gecirirmis ve omur boyu bagisiklik kazanirmis.ne kadar kucuk geciririrse o kadar rahat atlatirmis.biz alti aylik asilarimizi olduktan sonra ates basladi.aslinda asiyla alakasi yok ama denk geldi bizimki ve ona bagladik ama degilmis.iki gun hafifvates oldu.ucuncu dorduncu gun birax daha artti.besinci gun daha da artti 39.5 oldu.dr a gittik asiya baglamadi.dokuntu olabilir takip edin dedi.neyse ertesi gun yani yuksek atesin dorduncu gunu aniden ates yok olup alninda ve kafasinin ust kisminda kucuk kucuk sivilce gibi kirazikliklar olustu.huzursuzluk oldu o gun zor gecti.agladi durdu.uyumadi.aoneaki gun daha rahatti.dokuntuler karnina sirtina yayildi.bol sivi vermek gerekiyirmus.dokuntunun.ucuncu gunu alnindaki dokuntuler pul pul kurumaya basladi.bir hafta da dokuntulu devam edermis.iste boyle bir seymis
buyuk.kizimda yasamadik.yeni moda hastalilar cikmis:))uzun uzun.anlattim.herkes hazirlikli olsun diye, buradaki herkes anne olacak cunku.cok kotu bir hastalik degil ama.daha kotulerini gordugum icin kotu degil diyorum ama ne cektik tabi. Bu arada var olan istahsizlik tavan yapti.

kizlar sizlerden bir ricam var.akliniza geldikce kizim ipek icin istahlansin diye dua edermisiniz.cok dertliyiz esimle bu konuda.her anne icin cocugu istahsizdir ama bizimki ciddi ciddi cok istahsiz.iki aylikken bir basladi hala devam ediyor.cok zorlaniyorum.cesit cesit seyler deniyorum. Yemiyo.guc bela kandirarak gun icerisinde ne yerse artik.insani psikolajik olarak oyle yoruyorki bu durum anlatamam.gezmeye bile gidemiyorum.biri gelince veya biyere gidince iyice alt ust oluyo.evdeki duzenimizde az da olsa yediriyordum diyorum.agzini kitliyo zorla kasikla agzini acip veriyorum cikariyo.puturlu yemekten bahsetmistik.agzina parca gelse hic yemiyo zaten.esim dun allah bizi mi siniyo nedir dedi.cok istedikya bu bebegi dedi(rica ediyorum dua edin kizlar.ayrica kendi dualarinizda bunu da kendi bebeginiz edin.istahli olsun beni emsin diye dua etmeyi unutmayin.tembel kizim beni de hic emmedi zaten.sagip verdigim sutu bile zor icirdim.onceki aylar 600 gr zor aliri bu ay 300 gr almis.bir haftada da 100 gr vermis zaten.

Ah ĺcanim kiyamam cok zor iştahinin olamması..ipek hanim benim dualarimda olucak bide şişko dobik oluyomuş o kadar açılıyomuşki iştahi sonucta dualarimuz baya etkili oluyo :))

cnm allah yardımcın olsun yemeyen çocuk zor gerçekten. ederiz tabi cnm dualarımızı minnoş kızın için. acaba uzman desteği gerekir mi gerçi sen tecrübeli annesin ama bilemedim yaaaa. üzüldüm.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Ceren'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]650[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]2.040[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. rabbim nice güzel bayramları kocamaaaaannn mutlu ailelerimizle sevdiklerimizle birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. allah bu bayramda hepimize bol bebiş versin inş. bebişi olanlara da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. hepinizi öpüyorum. dua listemizi gitmeden yapıştırayım dedim. okudukça yazarsınız kızlar. biliyorum bayram yoğun ama bayramda da birbirimizi unutmayalaım. dualarda buluşmak dileğiyle.

ah canım ya çok sıkıntılar yaşamışsın.yaşıyosunda.rahatsızlığı bayağı önemliymiş.ben olsam çok korkardım.tabi sen bitane büyütmüşsün.biz deneyimsiziz.doktor ne diyo bu iştahsizliğa.iştah açıcı şurup falan yokmuki.ah arkadaşım Allah izin verirse iki tane olcak.sıkıntı ikiye katlancak.hep dua ediyorum.bende bebeklerimde iyi olsun diye.Allah yardımcımız olsun.

şimdiden herkeze iyi bayramlar.burayı çok geç buldum.keşke çooook önceden keşvedebilseydim.duaların etkisine çok inanıyorum.zaten müslümanın müslümana duası daha makbulmüş.ilk defa 4aylığı görebildim.inşallah hep iyi gider.hayırlısıylada kucağıma alırım inşallah.bayramın ikinci günü doktoruma gitcem.bir sorun olmazsa cinsiyetler belli olcak hayırlısıyla.güzel haberler veririm inşallah.

cerenimede 220 tane s.t okudum.Allahım kabul etsin inşallah.ne dileği varsa kabul olsun hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum.

Herkesin ramazan bayrami mubarek olsun.iki yildir hamileligime denk geliyordu oruc tutamiyordum.ozlemisim.kendimi daha huzurlu hissettim bu sene.cok sukur tuttum oruclarimi yaramaz kizimla ugrasa ugrasa:))gecen sene bir iftar vakti agladigimi hatirliyorum iki yildir tutamiyorum diye.allaha dua etmistim seneye tutabiliyim orucumu diye.cok sukur nasip oldu muradima erdigim icin.aranizda tutamadigi icin uzulenler vardir.seneye bu duyguyu siz de yasarsiniz umarim.bebeginizle ugrasarak oruc tutmanin da tadi bir baska.ilk bayramimiz olacak minik kizimla:))hissettigim bu guzel duygulari herkesin yasamasi icin cani gonulden dua ediyorum.rabbim buradaki herkese seneye bayrama bebekleriyle girmeyi nasip etsin insallah.

Gecen gunlerde seker yuklemesinden konusmustunuz.senayin dinkedigi karatayin konusmasini ben de dinlemistim.hatta simdi yine tv de konusuyo.kesinlikle seker yuklemesi yaptirmayin diyor.zaten gizli seker varsa hamileligin basindan beri vardir.her hamile onlem icin sekere ekmege dikkat etsin dedi.mantikli geldi bana.ayrica sunu da soyledi.olu dogumlar da olabiliyor dedi.tabi direk pihtidaslarim geldi aklima.hemen paylasiyim dedim.ben yaptirmadim bu arada.dr um istemedi.onceki gebeligimde cikmadigi icin ve ailede olmadigi icin istemedi.bir de karatay dedi ki hamilenin kilo alimi coksa zaten sekeri vardir direk dikkat etsin dedi.

doktordan geldim kızlar.doktorum bol bol damadın olcak dediiki kız gibi görünüyo dedi.bunu yapınca bide erkek yaparsın dedi.bende hayırlısıyla doğurimde Allah olmayana versin dedim.çıktık merkezden eşim demezmi gene yaparız diye.ya gene ikiz kız olursa dedim olsun gene yaparız dedi.benimle dalgamı geçiyo nedir.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda cinsiyet önemli değil.3hafta sonra ayrıntılı ultrona gircem hayırlısıyla.inşallah herşey iyi çıkar.

Pıhtıcanlar bayramınız mübarek olsun.çok yoğunum o yüzden giremiyorum dualarımda aksattım biliyorum ama bayramdan sonra inşaallah katılacağım tekrar şimdi tatildeyiz oğlum eşim ve ben. Şu geçen senelerin yorgunluğunu stresini atmak istiyorum inşaallah. Darısı hepinizin başına olsun. Geceleri duamdasınız ama tek tek. Hepinizin gönlünden geçen kabul olsun inşaallah. Eminecim kızını şimdi okudum gelmiş geçmiş olsun. Elifçim kızların sağlıkla gelsin ömürlü olsun inşaallah.şenaycım darısı başına.hepinizi öpüyorum.

iyi tatiller canım.sağol iyi dileklerin için.ayrıntılı ultrasonda herşeyleri iyi çıkarsa inşallah dahada mutlu olcam hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…