- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.901
Canim lbenim karin büyümesine bağlı kasinti için erken değilmi yani senin benden daha ileri benimki sanki iğne yaptigim yerler kasinti yapiyor ve apse oluyor sanki kaşimak istiyorum sürekli alerjimi yaptı acaba diye korkuyorum bide..ya bide elif ben3 günde bir doktora gitmek istiyorum sanada oluyormu hep evham yapiyorum nasil iyimi diye nasil aticam bu stresi ya eşim çok kiziyor habire acile götürüyorum onu ultrasondda görüp rahatlayinca eve geliyorum..sen hareketleri hissetmeye başladınmi
benim kaşıntımda 3aylıkken başladı.emine yağ sürmeye başla dedi.bir aydır badem yağı sürüyorum.benimde çok morarıyor.orası sertleşiyor kaşınıyor.vurmaya yer bulamıyorum.aklına kötü şey getirme ama doktorunada sor kaşınıyo sorun olurmu diye sor.ben bebeklerimi 5gün önce gördüm.haftaya doktora gitcem.herhafta görmek istiyorum.şimdiye kadar hiç 10günü geçirmedim.duramıyorum bende.doktora gidiyorum bir hafta sonra kontrole gidiyorum niye geldin diyolar.bi kontrolde muayene et dedim etmedi diğerinde eşim yanımdaydı yalandan eşim bebekleri görmek istiyo dedimde ultrasonla öyle baktı.bu gece rüyamda bebeklerimi 7,5aylıkken doğurmuşum.ama biri mavi elbiseliydi.bir onu emziyodum bir diğerini.altlarını temizliyodum.hayırdır inşallah.içime işledi yavrularım hayırlısıyla sağlıkla doğururum inşallah.
Şenaycım hayırlısı olsun tabi. Ara verdin o kadar. Bir de bu düzensizlik hemen geçmiyor ben ilaç kullanmıştım sonrasında 26 güne düşmüştü. İki ay üst üste 26. gün oldu 3. ayda hamile kaldım. İstersen soğan kürü yapabilirsin olacak ama Allahın izniyle düşünme fazla psikolojide çok etkiliyor.
Buluşmaya kimler gelebilir canım istersen önce kimlerin geleceğini soralım. Gelebilecek durumda olanlar haber versin ona göre ayarlama yapalım. Ben sıcaklarda biyere çıkamıyorum zaten buralardayım. Başka kime uyuyorki???Kızlar hep bebişli.
Elif rüyanı anlatınca bende yazayım dedim benimde içime hep senin ikizlerin biri kız biri erkekmiş gibi doğmuştu. Ultrasonda net olarak gördünüzmü kızmı gerçekten sonra erkek demesin:))) Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlarda Allahın izniyle.
Emine aklıma geldikçe bende senin dediğin gibi dua ediyorum artık. Kolay doğumlar olsun, bol süt az gaz olsun.Bebiş bol iştahlı olsun diye. Tabi İpeğede dua ediyorum sağlıklı sıhhatli olsun iştahlı olsun nazlı kızın diye. İnşallah 3 ay sonra bizimde dertlerimiz bunlar olacak hayırlısıyla.
Serapcım eşinin tayini ne oldu, sıkıntı var diyodun? sen gelebilirmisin buluşmaya?Başka kim var Ankarada
inşallah canım sağlıkla kucağımuıza alırız sanırım bu tedirginlik doğurana kadar geçmeyecekhaftaya pazartesi randevum var ikili test yapılacak işte bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar..
Şenaycım hayırlısı olsun tabi. Ara verdin o kadar. Bir de bu düzensizlik hemen geçmiyor ben ilaç kullanmıştım sonrasında 26 güne düşmüştü. İki ay üst üste 26. gün oldu 3. ayda hamile kaldım. İstersen soğan kürü yapabilirsin olacak ama Allahın izniyle düşünme fazla psikolojide çok etkiliyor.
Buluşmaya kimler gelebilir canım istersen önce kimlerin geleceğini soralım. Gelebilecek durumda olanlar haber versin ona göre ayarlama yapalım. Ben sıcaklarda biyere çıkamıyorum zaten buralardayım. Başka kime uyuyorki???Kızlar hep bebişli.
Elif rüyanı anlatınca bende yazayım dedim benimde içime hep senin ikizlerin biri kız biri erkekmiş gibi doğmuştu. Ultrasonda net olarak gördünüzmü kızmı gerçekten sonra erkek demesin:))) Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlarda Allahın izniyle.
Emine aklıma geldikçe bende senin dediğin gibi dua ediyorum artık. Kolay doğumlar olsun, bol süt az gaz olsun.Bebiş bol iştahlı olsun diye. Tabi İpeğede dua ediyorum sağlıklı sıhhatli olsun iştahlı olsun nazlı kızın diye. İnşallah 3 ay sonra bizimde dertlerimiz bunlar olacak hayırlısıyla.
Serapcım eşinin tayini ne oldu, sıkıntı var diyodun? sen gelebilirmisin buluşmaya?Başka kim var Ankarada
Cnm ben de hep size dua ediyorum inş. Sorunsuz hamilelik kolay doğum. Bebişlerde de saglıkla büyümeyi nasip et diye. Soğan Kuru yapıcam adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak diyodu. Ama onu beklemiycek bu ay da deniycem nasipse artık.
Ankara bulusmasi çok istiyorum inş. Kızlar uygun olur. Bebişli lerin katılması zor. E hamisler de çıkabilir mi bilmiyorum. Zamanim kisitli olmasa su tarih demezdim ama neyse. Gelebilecekler bi yazsin bakalim. Hayirlisi bakalım.
Kızlar duamiz uzadı. Eh malum ben yine kırmızılandim okumuyorum o yüzden. Bitince başlarım tekrar.
Ayrintili ultrason için 20agustosa randevu aldim.19haftalik oluyorum.erken değildir umarim.
Ayrintili ultrason için 20agustosa randevu aldim.19haftalik oluyorum.erken değildir umarim.
elif erken değil zaten o aralıkta yapılıyor..hadi inşallah iyi haberler alırsın bende pazartesi ikili teste gidicem bende allah izin verirse 12+4 olucam o gün banada ikili test için geç gibi geldi ama sekreteri normal dedi bende seni takip ediyorum canım içimden bi ses bu hafta cinsiyetinide öğreneceğimi söylüyor önemli değil gerçi ama yinede merak heves işte hiç bu aşamalara gelemeyince bu sefer çok değişik duygular içindeyim..hala inanamıyorum inşallah ALLAH yarıdmcımız olur ALLAHım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın en baştada şenaya inşallah .........aminnnn....
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim .memleketteydim tlfla bakmaya çalışıp çıkıyodum.bayağ sıkıntılı geçirdim bu süreci ikili test yaptırmak istememiştim 14. haftada dr ense kalınlığı fazla görünüyo 2,6 mutlaka üçlü test yaptır deyince bende bi panik bi panik hiç test yaptırmayı düşünmeyen ben kafaya çok taktım 4 boyutlu ultrasona gittim o normal ölçtü kime güvencemi şaşırdım .haftaya üçlü test yaptırcam dualarınızda banada yer verin. üstüne bide ishal artı istifra başlamasınmı bebekten sandım.dr üşütmüşün dedi serum falanla şükür daha iyiyim.valla bu gebelik bayağ sıkıntılı geçiyo sonu hayırlı olur inşallah öncekinde en ufak sıkıntım olmamıştı.elifçim banada dr 14 te erkek demişti 4 -5 gün sonra gittim 4 boyutlu ultrasondada kesin erkek görünüyo dedi. hayırlısı olur inşallah bizim için bebeğin erkeği kızı yok yeterki sağlıklı sağ salim doğsunlar. hayırlı evlatlar olur inşallah hem babalar kız çocuklara çok düşkün oluyo abimin bi kızı var şirinliğinden tadından geçilmiyo öyle tatlı ki...bu arada bacakta morarmayla illi bişi yazmışın cevap yazamadım bi ara bendede oldu.dr iğnenin dozu fazla geliyo ilerki haftalarda dozu azaltmazsak her yerin mosmor olur demişti.şükür öle olmadı .bende doz azalsın hiç istemiyom benim sorun ilerki haftalarda zaten.sağlıckla kal
canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyodum.hiç girmeyince.ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığına normal demişse normaldir.orda herşeyine bakılıyo çünkü.benide bir heyecan sardı şimdiden.ben 19.haftada yaptırcam.
çok sağol canım. inşallah iyi geçer kontrolün güzel haberlerle gelirsin.bizim burda ayrıntılı ultrasona dairelerinde bakılıyo ondan daha ayrıntılısı varmı bilmiyom kısmet olursa bende 20.hafta civarı adanaya dra gitcem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim .memleketteydim tlfla bakmaya çalışıp çıkıyodum.bayağ sıkıntılı geçirdim bu süreci ikili test yaptırmak istememiştim 14. haftada dr ense kalınlığı fazla görünüyo 2,6 mutlaka üçlü test yaptır deyince bende bi panik bi panik hiç test yaptırmayı düşünmeyen ben kafaya çok taktım 4 boyutlu ultrasona gittim o normal ölçtü kime güvencemi şaşırdım .haftaya üçlü test yaptırcam dualarınızda banada yer verin. üstüne bide ishal artı istifra başlamasınmı bebekten sandım.dr üşütmüşün dedi serum falanla şükür daha iyiyim.valla bu gebelik bayağ sıkıntılı geçiyo sonu hayırlı olur inşallah öncekinde en ufak sıkıntım olmamıştı.elifçim banada dr 14 te erkek demişti 4 -5 gün sonra gittim 4 boyutlu ultrasondada kesin erkek görünüyo dedi. hayırlısı olur inşallah bizim için bebeğin erkeği kızı yok yeterki sağlıklı sağ salim doğsunlar. hayırlı evlatlar olur inşallah hem babalar kız çocuklara çok düşkün oluyo abimin bi kızı var şirinliğinden tadından geçilmiyo öyle tatlı ki...bu arada bacakta morarmayla illi bişi yazmışın cevap yazamadım bi ara bendede oldu.dr iğnenin dozu fazla geliyo ilerki haftalarda dozu azaltmazsak her yerin mosmor olur demişti.şükür öle olmadı .bende doz azalsın hiç istemiyom benim sorun ilerki haftalarda zaten.sağlıckla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?