Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

benim kaşıntımda 3aylıkken başladı.emine yağ sürmeye başla dedi.bir aydır badem yağı sürüyorum.benimde çok morarıyor.orası sertleşiyor kaşınıyor.vurmaya yer bulamıyorum.aklına kötü şey getirme ama doktorunada sor kaşınıyo sorun olurmu diye sor.ben bebeklerimi 5gün önce gördüm.haftaya doktora gitcem.herhafta görmek istiyorum.şimdiye kadar hiç 10günü geçirmedim.duramıyorum bende.doktora gidiyorum bir hafta sonra kontrole gidiyorum niye geldin diyolar.bi kontrolde muayene et dedim etmedi diğerinde eşim yanımdaydı yalandan eşim bebekleri görmek istiyo dedimde ultrasonla öyle baktı.bu gece rüyamda bebeklerimi 7,5aylıkken doğurmuşum.ama biri mavi elbiseliydi.bir onu emziyodum bir diğerini.altlarını temizliyodum.hayırdır inşallah.içime işledi yavrularım hayırlısıyla sağlıkla doğururum inşallah.

inşallah canım sağlıkla kucağımuıza alırız sanırım bu tedirginlik doğurana kadar geçmeyecek haftaya pazartesi randevum var ikili test yapılacak işte bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar..

Kızlar gözümüz aydın benim beklenen adet geldi. Annem sağolsun köye çağırdı burada hamam var iyi gelir diye. Gerçekten girdim ertesi günü geldi ve eskisi gibi normal geldi öyle leke leke değil. Yani benim denemenin tutmadıgi da kesinleşmiş oldu.😢 hayırlısı bakalım.

Şenaycım hayırlısı olsun tabi. Ara verdin o kadar. Bir de bu düzensizlik hemen geçmiyor ben ilaç kullanmıştım sonrasında 26 güne düşmüştü. İki ay üst üste 26. gün oldu 3. ayda hamile kaldım. İstersen soğan kürü yapabilirsin olacak ama Allahın izniyle düşünme fazla psikolojide çok etkiliyor.
Buluşmaya kimler gelebilir canım istersen önce kimlerin geleceğini soralım. Gelebilecek durumda olanlar haber versin ona göre ayarlama yapalım. Ben sıcaklarda biyere çıkamıyorum zaten buralardayım. Başka kime uyuyorki???Kızlar hep bebişli.

Elif rüyanı anlatınca bende yazayım dedim benimde içime hep senin ikizlerin biri kız biri erkekmiş gibi doğmuştu. Ultrasonda net olarak gördünüzmü kızmı gerçekten sonra erkek demesin:))) Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlarda Allahın izniyle.

Emine aklıma geldikçe bende senin dediğin gibi dua ediyorum artık. Kolay doğumlar olsun, bol süt az gaz olsun.Bebiş bol iştahlı olsun diye. Tabi İpeğede dua ediyorum sağlıklı sıhhatli olsun iştahlı olsun nazlı kızın diye. İnşallah 3 ay sonra bizimde dertlerimiz bunlar olacak hayırlısıyla.

Serapcım eşinin tayini ne oldu, sıkıntı var diyodun? sen gelebilirmisin buluşmaya?Başka kim var Ankarada

Cnm ben de hep size dua ediyorum inş. Sorunsuz hamilelik kolay doğum. Bebişlerde de saglıkla büyümeyi nasip et diye. Soğan Kuru yapıcam adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak diyodu. Ama onu beklemiycek bu ay da deniycem nasipse artık.
Ankara bulusmasi çok istiyorum inş. Kızlar uygun olur. Bebişli lerin katılması zor. E hamisler de çıkabilir mi bilmiyorum. Zamanim kisitli olmasa su tarih demezdim ama neyse. Gelebilecekler bi yazsin bakalim. Hayirlisi bakalım.
Kızlar duamiz uzadı. Eh malum ben yine kırmızılandim okumuyorum o yüzden. Bitince başlarım tekrar.

inşallah canım sağlıkla kucağımuıza alırız sanırım bu tedirginlik doğurana kadar geçmeyecek haftaya pazartesi randevum var ikili test yapılacak işte bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar..

inşallah canım.ben ikili üçlü yaptırmadım.doktorum ikizlerde yanlış sonuç çıkabiliyo dedi.15gün sonraya ayrıntılı ultrason istedi.

kendi doktorum 3haftada bir çağrıyor.ben okadar dayanabilirmiyim.arkadaşımın gittiği bir doktora gittim.15haftalıkken yani 3aylıkken.ultrasonla bakarken birden bu erkek diğeride kız demezmi.ben o sevinçle anneme kardeşlerime görümcelerime yani aile içime söyledim.arkadaşlara falan söylemedim.çünkü araştırmalarıma göre 4aylıktan önce cinsiyet belli olmuyomuş.bayramın 2.günü aret beye gittim.4aylığımı doldurmuştum.ben sordum.bakalım oda biri kız biri erkek diyomu diye.fakat ikiside kıza benziyo dedi.eşim oyüzden hala erkek için umutlu.tam kesin konuşmadıya.bunlar kız dese neysede kızlara benziyo dedi.benim için farketmez.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda.artık kızı erkeği kalmadı.o eskidendi.ben hep kız altın erkek gümüş derim.15gün sonra ayrıntılı ultrasonum var ozaman kesin belli olur.

Son düzenleme:

canım sen soğan kürünü yap düşünsende.ben soğan kürü yaparken aşılama yaptırmıştım.incir kürüde yapcaktım.ama hamile kalabildim şükür.adet düzensizliğindende hamile kalınamayabilinir.bunun için doktora git derim.belki hormanlarında düzensizlik vardır.vildanın dediği gibi moralini iyi tut.o adamı maffediyo stres sıkıntı.herşeyin hayırlısını dile.ben artık çocuğumun olmicana inanmıştım.demekki Allah benim için böyle uygun gördü.şer gibi görüyorum ama demekki hayırlısı böyle diyodum.bir tanesinin bile hayalini kurmadan Allah bana iki tane verdi.Allahtan umudunu kesme sabırlı ol.ben çok inanıyorum.olcak Allahın izniyle ama zamanı Allah belirlicek.diğer 4gebeliğim neden olmadı bu oldu düşünüyorum Allah buzamana nasip etti.yoksa diğerlerinin düşmesi için sebep yoktu.sadece ilaçlara erken başladım diyorum kendime.biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahıma kalmış.o merhametlilerin en merhametlisidir.

Son düzenleme:
kızlar ayrıntılı ultrason için yer arıyorumda.yaptıranlar nelere dikkat etti.memnun kalmayan oldumu?ssk ile anlaşmalı özel bir hastane buldum ama rapor vermiyomuş.birde ikiz olduğu için iki katı istiyolar.çok yer aradım.fiyat farkı çok.fiyatlar farklı oluncada aklım karıştı.200tlyede var 500tlyede var.

Ayrintili ultrason için 20agustosa randevu aldim.19haftalik oluyorum.erken değildir umarim.

elif erken değil zaten o aralıkta yapılıyor..hadi inşallah iyi haberler alırsın bende pazartesi ikili teste gidicem bende allah izin verirse 12+4 olucam o gün banada ikili test için geç gibi geldi ama sekreteri normal dedi bende seni takip ediyorum canım içimden bi ses bu hafta cinsiyetinide öğreneceğimi söylüyor önemli değil gerçi ama yinede merak heves işte hiç bu aşamalara gelemeyince bu sefer çok değişik duygular içindeyim..hala inanamıyorum inşallah ALLAH yarıdmcımız olur ALLAHım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın en baştada şenaya inşallah .........aminnnn....

aynı duygular içindeyiz demek.bende inanamıyorum inan.cinsiyet için erken.bana 13haftalıkken biri kız biri erkek demişti bir doktor.16haftalıkken ikiside kıza benziyo dedi doktorum.oyüzden ayrıntılı ultrasonda tam belli olur diyorum.sağlıklı hayırlı olsunlarda cinsiyet önemli değil.

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim .memleketteydim tlfla bakmaya çalışıp çıkıyodum.bayağ sıkıntılı geçirdim bu süreci ikili test yaptırmak istememiştim 14. haftada dr ense kalınlığı fazla görünüyo 2,6 mutlaka üçlü test yaptır deyince bende bi panik bi panik hiç test yaptırmayı düşünmeyen ben kafaya çok taktım 4 boyutlu ultrasona gittim o normal ölçtü kime güvencemi şaşırdım .haftaya üçlü test yaptırcam dualarınızda banada yer verin. üstüne bide ishal artı istifra başlamasınmı bebekten sandım.dr üşütmüşün dedi serum falanla şükür daha iyiyim.valla bu gebelik bayağ sıkıntılı geçiyo sonu hayırlı olur inşallah öncekinde en ufak sıkıntım olmamıştı.elifçim banada dr 14 te erkek demişti 4 -5 gün sonra gittim 4 boyutlu ultrasondada kesin erkek görünüyo dedi. hayırlısı olur inşallah bizim için bebeğin erkeği kızı yok yeterki sağlıklı sağ salim doğsunlar. hayırlı evlatlar olur inşallah hem babalar kız çocuklara çok düşkün oluyo abimin bi kızı var şirinliğinden tadından geçilmiyo öyle tatlı ki...bu arada bacakta morarmayla illi bişi yazmışın cevap yazamadım bi ara bendede oldu.dr iğnenin dozu fazla geliyo ilerki haftalarda dozu azaltmazsak her yerin mosmor olur demişti.şükür öle olmadı .bende doz azalsın hiç istemiyom benim sorun ilerki haftalarda zaten.sağlıckla kal

canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyodum.hiç girmeyince.ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığına normal demişse normaldir.orda herşeyine bakılıyo çünkü.benide bir heyecan sardı şimdiden.ben 19.haftada yaptırcam.

çok sağol canım. inşallah iyi geçer kontrolün güzel haberlerle gelirsin.bizim burda ayrıntılı ultrasona dairelerinde bakılıyo ondan daha ayrıntılısı varmı bilmiyom kısmet olursa bende 20.hafta civarı adanaya dra gitcem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

vallahi ben en uygun 300e buldum.600tl isteyen bile vardı.benim ikiz olduğu için ikiye katlanıyo fiyat.ssk ile anlaşmalı hastane vardı ama rapor vermiyodu.rapor vermeyince ben doktoruma ne götürcektim.bide ben ikili üçlü test yaptırmadım.iyi bakan yer olsun istedim.inşallah memnun kalırım.tek gebelikte enaz 15dk sürüyomuş bakması benim yarım saat sürmesi lazım.inşallah yavrularım iyidir.hem bu ultrasona kadın doğumcular bakamıyo.ya perinotoloji uzmanı olmak lazım yada radyolog.ben perinotoloji uzmanına gitcem.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Son düzenleme:

canım bende merak edıodum senı hepimzin hamılelgı bıraz sıkınıtılı gecıo nedense bende bayramda sabahın korunde acıilık oldum ishal kusmadan serum takıldı tam gectı derken bıkac gun sonra tekrarladı tahlıl yapıldı onemlı bısı cıkmadı hafıf enfeksıyn dedıler serum takıldı tekrar sıvı kaybına karsı sımdı ıyıyım bı kac gundur ama dr umda ılaclrmı kestı elevıt magnezym ve demır ılacnı tam ıyılesynceye kadar kestı onun dısında 50lık yukleme seker 140 cıktı evde bakıorum sımdı bıraz ekmegı yada makarna plavı yesem seker hemen yukselıo 140 ı gecıo moralım bozuluo ne yıcegımı sasrıdm 9 ay 9 yıl gıbı olcak bana herlde hepmıze allahtan saglık dılıorum ınsallah daha baska sorunlarımız olmaz ve kalan zamanımız rahat gecer şüpheler bıle ınsanı cok yıpratıo ense kalınlıgı ayrtıntılda normal dedyse normaldır canım sıkma canını bende kist ıcın cok üzdüm kendımı şimdi dr um goremıorum dıo ınsallah yok olmustr tam olarak tamda ınanamıorum cunku ayrıtnlıda gormustuk kadın dogumcum dememıstı zaten tekrar gıreyımmı ayrıntlıya dedıgmde gerek yok dedı bılmıorum artık neyse hıc bekelmedgım bısıdı sekerde aılede yok zayıfım sekere duskunlgum yok falan ama 2 yıldır bebek stresının etkıldgını dusnuorum artık helekı hamılelkte yasadıgım sıkıntılar sonucta bıyerlerden cıkıo kendımızı rahatlatmaktan baska caremız yok inşallah kucagımıza saglılla aldıgımızda bu gunlerımız unutulur

Duamız bu haftada bitmedi sanırım. Ben 100 daha okudum tamamlasak artık ve Şenay için başlasak biran evvel kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…