Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar bugün kontrole gittim.kız oldukları kesinleşti.beni şaşırtan plasentaları aynıymış.oyüzden birbirine benzeyen ikiz olcakmış.yani tek yumurta ikizi.ben çift yumurta ikizi sanıyodum.biri 30gr daha az.5gün geride.şimdilik iyiler.inşallah hep iyi gider.ayrıntılı ulrtasondada herşey normal çıkarsa dahada rahatlicam.

Pıhtıcanlar cuma saati hepimize dua ettim Rabbim kabul etsin.Yasin Tebareke Amme ve diğer süreleri okuyup hem kendim hem de sizlere okudum.salavata çok katkım olamadı böyle fırsat bulup yaptım.hakkınızı helal edin.

Ohhh maşaallah canım inşaallah ayrıntılıdan da iyi haberlerle dönersin.amin

Duamız bu haftada bitmedi sanırım. Ben 100 daha okudum tamamlasak artık ve Şenay için başlasak biran evvel kızlar.
Benim kırmızı bitti inş. Tekrar başlarım tel den takip etmeye çalışıyorum ama baya var sanırım en son toplamından itibaren 200 daha okundu. Ins. Biter. Allah razı olsun cnm. Oğlumuz buyumustur iyice nasıl gidiyor hamislik

Son düzenleme:
Maşallah çok iyi inş. Sonuna kadar gelişimleri güzel gider. Ama sen çok dikkat et ikiz olduğu için yorma kendini

Allah kabul etsin cnm. Rabbim senin de ne muradına varsa versin. Hepiniz çok özel insanlarsınız gercekten

Şenayim ben 200 daha okudum sürekli yagtigim icin genelde okuyamiyorum cnm toplami sen biliyormusun ben sürekli cepten giriyorum işe başlayana kadar o hüzden çok zor oluyor canim sana zor olmazsa sen toplayabilirmisin eğer daha çok varsa bıraksakmi çok uzadi benimki fazla okuyaadıgımdan dolayi olmasa birakalim

amin canım.Allah sonuna kadar sağlık sıhhat versin .şirin şirin kızların olcak inşallah kız kıza takılırsınız . çok severim kız çocukları:)

inşallah canım sağ salim,sağlıcakla bi kucağımıza alalım bunların hepsi unutulacak eminim .ikiliydi üçlüydü şeker yüklemesiydi hepsinden korktuğum için hiçbirini istemiyodum ikiliyide o yüzden yaptırmak istememiştim ama yine olmadı karatay seker yüklemesini yanlış buluyo ama dr yapalım deyincede yaptırmamak olmuyo şekerin diyeti biraz zor .benim ilk şekerimi yanlış ölçmüşlerdi .şeker ölçümüne giderken gece 12 den sonra bişi yememen lazım bir lokma dahi... bizim ramazandaydı ölçüm eşime sahur hazırlamış onunla bi kaç lokma bişi almış sabah şeker ölçümüne öle gitmiştim.doal olarak şekerim çok yüksek çıkmıştı.ama sonra şekerden dolayı tekrardan dra gittim tekrar ölçüm yapıldı .bu kez tabi gece 12 den sonra bişi yemedim.gayet normal çıkmıştı. kistten dolayı için rahat etmiyosa 28 .haftada bidaha git ayrıntılıya aynı durum benim kuzenimin bebeğindede vardı 1-2 ay sonra geçti.inşallah bebeklerimizle ilgili tek sıkıntılarımız bunlar olur.benimde ishalim tam düzelmiş değil bi iyi bi kötü oluyom azcık üşütmeye gelmiyom yaz günü eşim atletle ben hırkayla oturuyom şaştım valla.Allah yardımcımız olsun inşallah şekerinde de ölçüm hatası vardır.

Cnm bitiririm allahın izniyle üzülme sen. Biraz daha asilmamiz lazim. Ben de evde olmadigimdan cepten giriyorum göremiyorum o yüzden perşembe ya da cuma eve gecicem allah nasip ederse toplamayı o zaman yaparım ama bildiğim kadarıyla 1800 falan kalmisti 400 ya da 500 okunmuş olsa 1300 kadar kaldı bişey kalmadı aslında bu hafta biter okumaya devam et sen. Yatarak da okursun dua sonuçta keyfinize değil hamile oldugunuz için yatıyorsunuz.

Ceren yanlış anlama sakin bırakalım diye demedim ben. Biran önce bitirelim diye dedim. Hepimiz de bi rehavet var tatil sıcak hamilelik herkesin bi mazereti var. Kızlar da Şenay için okuyalım demişlerdi ya o yüzden yazayım dedim yarım bırakılmaz tabiki. Bence yatarken Okuyabilirsin canım kanaman yok değilmi. Bizde biraz daha gayret edelim bu hafta tamamlayalim senaya başlayalım bi güzel haber daha alalım inşallah hayırlısıyla.
Ben iyiyim çok şükür Şenaycim. 27 haftalik olduk artık iyice büyüdü hareketlendi oğlum maşallah. Sen buralardasin sanirim.
Elif cinsiyetler belli olmus Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallah. Sıkıntıların olmasi normal biz birini taşırken zorlanıyoruz sen iki can tasiyorsun. Karnın gerilmiştir belki iyice yağlamaya başla istersen.

Son düzenleme:

Canim yok onu ben söyledim biraksakmi diye neyse yatarakta okursam biraz daha hizlandiririm insallah saģolun sizde..kanamam yok çok şükür ama işte yinede genel olarak yatıştayim rahimde kanama alanim vardi ama küçülüyor işte yattikça..

Maşallah cnm çok şükür bugunlere geldin. Aslında duamiz az kalmış. En son toplam 2848 mis. 1100 falan kaldı ama bi türlü tamamlayamadik. Ben haymana dayım annemi Kaplıcaya getirdim. Perşembe de nigde ye gecicem. Bu sefer olmayacak galiba ankara bulusmasi. Sen bi doğur hayirlisiyla senin oglanı görmeye geliriz artık.

Ah inşallah canım. Sağlıkla sıhhatle o günleri de görürüz inşallah.
Ben bugün kendimi çok halsiz ve iştahsız hissediyorum normalmi acaba zorla yiyorum. Cuma kontrolümüz var o zamana geçmezse soracam doktora. Rapor alsam biraz yatsam diyorum gerçi, evde de yemek derdi oluyor. Canım yemek yapmak istemiyo. Bi şey yemekte istemiyorum işyerinde zorla yiyorum aslında.

Cnm dikkat et. Gerçi hamilelik kişiden kişiye değişiyor. Olabilir yani halsizlik iştahsızlık. Ama dr a muhakkak sor. Evde dinlenmeye ağırlık versen iyi olur sanki. Gittikçe ağırlasacaksin çünkü. Evde yemekler eşin yapsın benden selam söyle yok ole yagma

Kızlar bu soğan kürü midemi mahvetti. Başladım 3. Gün olacaktı ki bugün felaket bir bulantı ve agri var. Devam edemeyeceğim galiba ya da midem düzelir se çeyrek soğan falan yapabilirim sanırım günde 2 soğan dokundu bana. Gerçi öyle de faydası olur mu bilmem ama nasip artık.

Arkadaşlar gene formda düzenleme olmuş sayfayi günlerce aradim.ancak buldum.önceki iyiydi.canlari sikildikca degistiriyolar.daha giremicem diye okumayi birakmistim.ne olur ne olmaz okuduğum s.t. soylim.180tane okudum cerene.Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…