- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.921
kızlar bugün kontrole gittim.kız oldukları kesinleşti.beni şaşırtan plasentaları aynıymış.oyüzden birbirine benzeyen ikiz olcakmış.yani tek yumurta ikizi.ben çift yumurta ikizi sanıyodum.biri 30gr daha az.5gün geride.şimdilik iyiler.inşallah hep iyi gider.ayrıntılı ulrtasondada herşey normal çıkarsa dahada rahatlicam.
Benim kırmızı bitti inş. Tekrar başlarım tel den takip etmeye çalışıyorum ama baya var sanırım en son toplamından itibaren 200 daha okundu. Ins. Biter. Allah razı olsun cnm. Oğlumuz buyumustur iyice nasıl gidiyor hamislikDuamız bu haftada bitmedi sanırım. Ben 100 daha okudum tamamlasak artık ve Şenay için başlasak biran evvel kızlar.
Maşallah çok iyi inş. Sonuna kadar gelişimleri güzel gider. Ama sen çok dikkat et ikiz olduğu için yorma kendinikızlar bugün kontrole gittim.kız oldukları kesinleşti.beni şaşırtan plasentaları aynıymış.oyüzden birbirine benzeyen ikiz olcakmış.yani tek yumurta ikizi.ben çift yumurta ikizi sanıyodum.biri 30gr daha az.5gün geride.şimdilik iyiler.inşallah hep iyi gider.ayrıntılı ulrtasondada herşey normal çıkarsa dahada rahatlicam.
Pıhtıcanlar cuma saati hepimize dua ettim Rabbim kabul etsin.Yasin Tebareke Amme ve diğer süreleri okuyup hem kendim hem de sizlere okudum.salavata çok katkım olamadı böyle fırsat bulup yaptım.hakkınızı helal edin.
Duamız bu haftada bitmedi sanırım. Ben 100 daha okudum tamamlasak artık ve Şenay için başlasak biran evvel kızlar.[/QUOT ya kusura bakmayin bende sürekli yattigimdan fazla okuyamiyorum hamilelik işte genelde yatarak gecıyor keşke bana hiç okumasaydik yada eger mümkünse biraksak olurmu kimsenin hakkini yemek istemem çünkü sanirim bu gidişle bit kaç haftaya bitiremem siz karar veerin ben uyarim..
Duamız bu haftada bitmedi sanırım. Ben 100 daha okudum tamamlasak artık ve Şenay için başlasak biran evvel kızlar.[/QUOT ya kusura bakmayin bende sürekli yattigimdan fazla okuyamiyorum hamilelik işte genelde yatarak gecıyor keşke bana hiç okumasaydik yada eger mümkünse biraksak olurmu kimsenin hakkini yemek istemem çünkü sanirim bu gidişle bit kaç haftaya bitiremem siz karar veerin ben uyarim..
Baslanmis dua yarida kalirmi canim.Allahin izniyle bitiririz inşallah.bende okudumda toptan yazcam.bende fazla okuyamiyom.karnim çok aciyo.niye acaba.varmi benim gibi olan.
Baslanmis dua yarida kalirmi canim.Allahin izniyle bitiririz inşallah.bende okudumda toptan yazcam.bende fazla okuyamiyom.karnim çok aciyo.niye acaba.varmi benim gibi olan.
Cnm bilemedimki ne yapayim çok yavaş okuyabildigim.için baska bi cözüm bulamadim şimdi sirasi olan arkadaşlara haksizlik oluyor belki 3 hafta oldu ama bizim hamilelikler hep yatarak geçio acaba yatarak okunurmu mu tefriciye bi fikrin varmi....bide karnin gerildigi ve büyüdüğü için olabilirmi sonucta iki bebek var karnin daha cok büyüyor ayy bide kizmis ikiside hemde tek yumurta çok tatlı olurlar maşallah onlara
vallahi ben en uygun 300e buldum.600tl isteyen bile vardı.benim ikiz olduğu için ikiye katlanıyo fiyat.ssk ile anlaşmalı hastane vardı ama rapor vermiyodu.rapor vermeyince ben doktoruma ne götürcektim.bide ben ikili üçlü test yaptırmadım.iyi bakan yer olsun istedim.inşallah memnun kalırım.tek gebelikte enaz 15dk sürüyomuş bakması benim yarım saat sürmesi lazım.inşallah yavrularım iyidir.hem bu ultrasona kadın doğumcular bakamıyo.ya perinotoloji uzmanı olmak lazım yada radyolog.ben perinotoloji uzmanına gitcem.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
canım bende merak edıodum senı hepimzin hamılelgı bıraz sıkınıtılı gecıo nedense bende bayramda sabahın korunde acıilık oldum ishal kusmadan serum takıldı tam gectı derken bıkac gun sonra tekrarladı tahlıl yapıldı onemlı bısı cıkmadı hafıf enfeksıyn dedıler serum takıldı tekrar sıvı kaybına karsı sımdı ıyıyım bı kac gundur ama dr umda ılaclrmı kestı elevıt magnezym ve demır ılacnı tam ıyılesynceye kadar kestı onun dısında 50lık yukleme seker 140 cıktı evde bakıorum sımdı bıraz ekmegı yada makarna plavı yesem seker hemen yukselıo 140 ı gecıo moralım bozuluo ne yıcegımı sasrıdm 9 ay 9 yıl gıbı olcak bana herlde hepmıze allahtan saglık dılıorum ınsallah daha baska sorunlarımız olmaz ve kalan zamanımız rahat gecer şüpheler bıle ınsanı cok yıpratıo ense kalınlıgı ayrtıntılda normal dedyse normaldır canım sıkma canını bende kist ıcın cok üzdüm kendımı şimdi dr um goremıorum dıo ınsallah yok olmustr tam olarak tamda ınanamıorum cunku ayrıtnlıda gormustuk kadın dogumcum dememıstı zaten tekrar gıreyımmı ayrıntlıya dedıgmde gerek yok dedı bılmıorum artık neyse hıc bekelmedgım bısıdı sekerde aılede yok zayıfım sekere duskunlgum yok falan ama 2 yıldır bebek stresının etkıldgını dusnuorum artık helekı hamılelkte yasadıgım sıkıntılar sonucta bıyerlerden cıkıo kendımızı rahatlatmaktan baska caremız yok inşallah kucagımıza saglılla aldıgımızda bu gunlerımız unutulur
Şenayim ben 200 daha okudum sürekli yagtigim icin genelde okuyamiyorum cnm toplami sen biliyormusun ben sürekli cepten giriyorum işe başlayana kadar o hüzden çok zor oluyor canim sana zor olmazsa sen toplayabilirmisin eğer daha çok varsa bıraksakmi çok uzadi benimki fazla okuyaadıgımdan dolayi olmasa birakalim
Ceren yanlış anlama sakin bırakalım diye demedim ben. Biran önce bitirelim diye dedim. Hepimiz de bi rehavet var tatil sıcak hamilelik herkesin bi mazereti var. Kızlar da Şenay için okuyalım demişlerdi ya o yüzden yazayım dedim yarım bırakılmaz tabiki. Bence yatarken Okuyabilirsin canım kanaman yok değilmi. Bizde biraz daha gayret edelim bu hafta tamamlayalim senaya başlayalım bi güzel haber daha alalım inşallah hayırlısıyla.
Ben iyiyim çok şükür Şenaycim. 27 haftalik olduk artık iyice büyüdü hareketlendi oğlum maşallah. Sen buralardasin sanirim.
Elif cinsiyetler belli olmus Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallah. Sıkıntıların olmasi normal biz birini taşırken zorlanıyoruz sen iki can tasiyorsun. Karnın gerilmiştir belki iyice yağlamaya başla istersen.
Maşallah cnm çok şükür bugunlere geldin. Aslında duamiz az kalmış. En son toplam 2848 mis. 1100 falan kaldı ama bi türlü tamamlayamadik. Ben haymana dayım annemi Kaplıcaya getirdim. Perşembe de nigde ye gecicem. Bu sefer olmayacak galiba ankara bulusmasi. Sen bi doğur hayirlisiyla senin oglanı görmeye geliriz artık.Ceren yanlış anlama sakin bırakalım diye demedim ben. Biran önce bitirelim diye dedim. Hepimiz de bi rehavet var tatil sıcak hamilelik herkesin bi mazereti var. Kızlar da Şenay için okuyalım demişlerdi ya o yüzden yazayım dedim yarım bırakılmaz tabiki. Bence yatarken Okuyabilirsin canım kanaman yok değilmi. Bizde biraz daha gayret edelim bu hafta tamamlayalim senaya başlayalım bi güzel haber daha alalım inşallah hayırlısıyla.
Ben iyiyim çok şükür Şenaycim. 27 haftalik olduk artık iyice büyüdü hareketlendi oğlum maşallah. Sen buralardasin sanirim.
Elif cinsiyetler belli olmus Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallah. Sıkıntıların olmasi normal biz birini taşırken zorlanıyoruz sen iki can tasiyorsun. Karnın gerilmiştir belki iyice yağlamaya başla istersen.
Ah inşallah canım. Sağlıkla sıhhatle o günleri de görürüz inşallah.Maşallah cnm çok şükür bugunlere geldin. Aslında duamiz az kalmış. En son toplam 2848 mis. 1100 falan kaldı ama bi türlü tamamlayamadik. Ben haymana dayım annemi Kaplıcaya getirdim. Perşembe de nigde ye gecicem. Bu sefer olmayacak galiba ankara bulusmasi. Sen bi doğur hayirlisiyla senin oglanı görmeye geliriz artık.
Cnm dikkat et. Gerçi hamilelik kişiden kişiye değişiyor. Olabilir yani halsizlik iştahsızlık. Ama dr a muhakkak sor. Evde dinlenmeye ağırlık versen iyi olur sanki. Gittikçe ağırlasacaksin çünkü. Evde yemekler eşin yapsın benden selam söyle yok ole yagmaAh inşallah canım. Sağlıkla sıhhatle o günleri de görürüz inşallah.
Ben bugün kendimi çok halsiz ve iştahsız hissediyorum normalmi acaba zorla yiyorum. Cuma kontrolümüz var o zamana geçmezse soracam doktora. Rapor alsam biraz yatsam diyorum gerçi, evde de yemek derdi oluyor. Canım yemek yapmak istemiyo. Bi şey yemekte istemiyorum işyerinde zorla yiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?