Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

elif bende aynı senin gibi bulamadım cep telefonumdan hiç giremiyorum bende bugün okuduğumu yazayım sonra yazarım yine 100 tane daha okudum az kalmış.

elif bende aynı senin gibi bulamadım cep telefonumdan hiç giremiyorum bende bugün okuduğumu yazayım sonra yazarım yine 100 tane daha okudum az kalmış.

st: 36485216, member: 397745"]elif bende aynı senin gibi bulamadım cep telefonumdan hiç giremiyorum bende bugün okuduğumu yazayım sonra yazarım yine 100 tane daha okudum az kalmış.[/QUOTE]
Laptopum yok.esimin telinden girebiliyorum.niye sürekli degistiriyolar anlayamıyorum.nazil gidiyor hamilelik.benim karnim iyice gerildi sertleşti.yaninda ignede vuramicam.karnimdan alistim.bacaktan koldan cesaret nazil ederim bakalum.karnim için hindistan cevizi yagi aldim.bir kutu badem yagi bitirmiştir.aktardan alip.eczaci 6tlye badem yagimi olur.orijinal değildir dedi.hindistan cevizi yagini verdi bana.ayrintili ultrasonuma az kaldi.bir hafta sonra.esiminde benimde aklimiza isim gelmiyor.napalim hic çocuğumuz olmicak saniyoduk.ama kaynanam fatma ile emine diyo.Esim eski isim diye istemiyor.bende kalbi kirilsin istemiyorum.bende çift isim taraftarı değilim.benimde iki ismim varda.aile ortamında biri arkadaş ortamında diğeri kullanilinca sikinti yasiyodum.birini seviyorum.diğerinin kullanilmasini istemiyordum.cocugumunda öyle olmasini istemiyorum ama olacak gibi görünüyor.taktiğin seye bak diyorum kendime.hayirli saglikli olsunlar da isim önemli değil diyorum.

2 gün rapor aldım anneme gittim bol bol uyudum iyi geldi valla. Annem sağolsun yemeğimi yaptı valla haklarını nasıl ödeyeceğiz hala kıyamıyorlar bize.
Canım ben 1 kere sabah aç karnına içiyordum soğan suyunu. O bile epey arttırmıştı adeti. Mideni zorlama tek öğün yap istersen süreyi uzatabilirsin ben 21 gün yapmayı planlayarak başlamıştım sonra hamile olduğumdan şüphelenip 2 hafta sonra kesmiştim.2. gebeliğimdi. Bol şifa olsun. 50 tane daha okudum ceren için

st: 36485216, member: 397745"]elif bende aynı senin gibi bulamadım cep telefonumdan hiç giremiyorum bende bugün okuduğumu yazayım sonra yazarım yine 100 tane daha okudum az kalmış.
Laptopum yok.esimin telinden girebiliyorum.niye sürekli degistiriyolar anlayamıyorum.nazil gidiyor hamilelik.benim karnim iyice gerildi sertleşti.yaninda ignede vuramicam.karnimdan alistim.bacaktan koldan cesaret nazil ederim bakalum.karnim için hindistan cevizi yagi aldim.bir kutu badem yagi bitirmiştir.aktardan alip.eczaci 6tlye badem yagimi olur.orijinal değildir dedi.hindistan cevizi yagini verdi bana.ayrintili ultrasonuma az kaldi.bir hafta sonra.esiminde benimde aklimiza isim gelmiyor.napalim hic çocuğumuz olmicak saniyoduk.ama kaynanam fatma ile emine diyo.Esim eski isim diye istemiyor.bende kalbi kirilsin istemiyorum.bende çift isim taraftarı değilim.benimde iki ismim varda.aile ortamında biri arkadaş ortamında diğeri kullanilinca sikinti yasiyodum.birini seviyorum.diğerinin kullanilmasini istemiyordum.cocugumunda öyle olmasini istemiyorum ama olacak gibi görünüyor.taktiğin seye bak diyorum kendime.hayirli saglikli olsunlar da isim önemli değil diyorum.[/QUOTE]

cnm benim bugün ikili test sonucumu göstermeye gittim allahıma çok şükür sonuçlar iyi çıkmış bebeğimde bugün gördüm iyiydi çok şükür birdaha 1 ay sonrasına randevu verdi üçlü test yapmayacakmış sadece afp (yanlış hatırlamıyorsam) testi yapacakmış. benim karnımda hafif çıktı akşamları çok şişiyor.iğne yerlerimde kaşıntı ve apse yapıyor sertleşiyor iğne yerleri ve günlerce geçmiyor doktora sordum daha cissi bi sorun yoksa göbekten devam dedi.bende göbeğe alıştım bacak ve kol zor gibi geliyor acaba kaçıncı aya kadar göbekten yapılabilir..cinsiyetide kız gibi gördü ama hafif bi çıkıntıda var sonradan bu pipi olabilir çok alıştırma kendini dedi.bence isimlerini sen koy yada eşinle beraber tamam kayınvalideni kırmak istemeyebilirsin ama bizler mücadele verdik o kadar bizim hakkımız değilmi..ama göbek adlarını yada ikinci isim olarak k.validenin verdiği isimleri koyabilirsin senin fikrin ama tabii vanım sağlıklı olsunlarda...bende kakao yağı alıcam bu hafta bide lierac çatlak kremi ama onu 1 ay sonra falan kullanmaya başlayacağım..bence bu yağlardan bacak ve göğüs bölgenede kullan..bu arada kaç kilo aldın ben ilk 3 ay 2 kilo almışım.

merhaba arkadaşlar bende oğlumu kaybettim 75 gün önce. bebğimde gelişim geriliği vardı. doğduğunda anne karnında enfeksiyon kapmışstı çiğerleri gelişmemişti. 40 günün dolduktan sonra dr gittim çapaya. bana hiç test yapmadılar. acaba bende de kan pıhtılaşmasımı vardı. bebeğim stres altında olduğundan acilen aldılar.siz testleriniz nerede yaptınız.

cnm benim bugün ikili test sonucumu göstermeye gittim allahıma çok şükür sonuçlar iyi çıkmış bebeğimde bugün gördüm iyiydi çok şükür birdaha 1 ay sonrasına randevu verdi üçlü test yapmayacakmış sadece afp (yanlış hatırlamıyorsam) testi yapacakmış. benim karnımda hafif çıktı akşamları çok şişiyor.iğne yerlerimde kaşıntı ve apse yapıyor sertleşiyor iğne yerleri ve günlerce geçmiyor doktora sordum daha cissi bi sorun yoksa göbekten devam dedi.bende göbeğe alıştım bacak ve kol zor gibi geliyor acaba kaçıncı aya kadar göbekten yapılabilir..cinsiyetide kız gibi gördü ama hafif bi çıkıntıda var sonradan bu pipi olabilir çok alıştırma kendini dedi.bence isimlerini sen koy yada eşinle beraber tamam kayınvalideni kırmak istemeyebilirsin ama bizler mücadele verdik o kadar bizim hakkımız değilmi..ama göbek adlarını yada ikinci isim olarak k.validenin verdiği isimleri koyabilirsin senin fikrin ama tabii vanım sağlıklı olsunlarda...bende kakao yağı alıcam bu hafta bide lierac çatlak kremi ama onu 1 ay sonra falan kullanmaya başlayacağım..bence bu yağlardan bacak ve göğüs bölgenede kullan..bu arada kaç kilo aldın ben ilk 3 ay 2 kilo almışım.[/QUOTE]

member: 397745"]Laptopum yok.esimin telinden girebiliyorum.niye sürekli degistiriyolar anlayamıyorum.nazil gidiyor hamilelik.benim karnim iyice gerildi sertleşti.yaninda ignede vuramicam.karnimdan alistim.bacaktan koldan cesaret nazil ederim bakalum.karnim için hindistan cevizi yagi aldim.bir kutu badem yagi bitirmiştir.aktardan alip.eczaci 6tlye badem yagimi olur.orijinal değildir dedi.hindistan cevizi yagini verdi bana.ayrintili ultrasonuma az kaldi.bir hafta sonra.esiminde benimde aklimiza isim gelmiyor.napalim hic çocuğumuz olmicak saniyoduk.ama kaynanam fatma ile emine diyo.Esim eski isim diye istemiyor.bende kalbi kirilsin istemiyorum.bende çift isim taraftarı değilim.benimde iki ismim varda.aile ortamında biri arkadaş ortamında diğeri kullanilinca sikinti yasiyodum.birini seviyorum.diğerinin kullanilmasini istemiyordum.cocugumunda öyle olmasini istemiyorum ama olacak gibi görünüyor.taktiğin seye bak diyorum kendime.hayirli saglikli olsunlar da isim önemli değil diyorum.[/QUOTE]

cnm benim bugün ikili test sonucumu göstermeye gittim allahıma çok şükür sonuçlar iyi çıkmış bebeğimde bugün gördüm iyiydi çok şükür birdaha 1 ay sonrasına randevu verdi üçlü test yapmayacakmış sadece afp (yanlış hatırlamıyorsam) testi yapacakmış. benim karnımda hafif çıktı akşamları çok şişiyor.iğne yerlerimde kaşıntı ve apse yapıyor sertleşiyor iğne yerleri ve günlerce geçmiyor doktora sordum daha cissi bi sorun yoksa göbekten devam dedi.bende göbeğe alıştım bacak ve kol zor gibi geliyor acaba kaçıncı aya kadar göbekten yapılabilir..cinsiyetide kız gibi gördü ama hafif bi çıkıntıda var sonradan bu pipi olabilir çok alıştırma kendini dedi.bence isimlerini sen koy yada eşinle beraber tamam kayınvalideni kırmak istemeyebilirsin ama bizler mücadele verdik o kadar bizim hakkımız değilmi..ama göbek adlarını yada ikinci isim olarak k.validenin verdiği isimleri koyabilirsin senin fikrin ama tabii vanım sağlıklı olsunlarda...bende kakao yağı alıcam bu hafta bide lierac çatlak kremi ama onu 1 ay sonra falan kullanmaya başlayacağım..bence bu yağlardan bacak ve göğüs bölgenede kullan..bu arada kaç kilo aldın ben ilk 3 ay 2 kilo almışım.[/QUOTE]
Ben 5kilo aldim.4.5ayda.insallah

member: 397745"]Laptopum yok.esimin telinden girebiliyorum.niye sürekli degistiriyolar anlayamıyorum.nazil gidiyor hamilelik.benim karnim iyice gerildi sertleşti.yaninda ignede vuramicam.karnimdan alistim.bacaktan koldan cesaret nazil ederim bakalum.karnim için hindistan cevizi yagi aldim.bir kutu badem yagi bitirmiştir.aktardan alip.eczaci 6tlye badem yagimi olur.orijinal değildir dedi.hindistan cevizi yagini verdi bana.ayrintili ultrasonuma az kaldi.bir hafta sonra.esiminde benimde aklimiza isim gelmiyor.napalim hic çocuğumuz olmicak saniyoduk.ama kaynanam fatma ile emine diyo.Esim eski isim diye istemiyor.bende kalbi kirilsin istemiyorum.bende çift isim taraftarı değilim.benimde iki ismim varda.aile ortamında biri arkadaş ortamında diğeri kullanilinca sikinti yasiyodum.birini seviyorum.diğerinin kullanilmasini istemiyordum.cocugumunda öyle olmasini istemiyorum ama olacak gibi görünüyor.taktiğin seye bak diyorum kendime.hayirli saglikli olsunlar da isim önemli değil diyorum.[/QUOTE]

Ben 5kilo aldim 4.5ayda.artik bundan sonra dahada alirim.oyle fazlada yemiyorum.sadece sabahlari sut ve yumurta yiyorum okadar.ayri bisey yapmiyorum.senin kilo alimin cok iyi canim.

[TE="sancan, post: 36504046, member: 604196"]merhaba arkadaşlar bende oğlumu kaybettim 75 gün önce. bebğimde gelişim geriliği vardı. doğduğunda anne karnında enfeksiyon kapmışstı çiğerleri gelişmemişti. 40 günün dolduktan sonra dr gittim çapaya. bana hiç test yapmadılar. acaba bende de kan pıhtılaşmasımı vardı. bebeğim stres altında olduğundan acilen aldılar.siz testleriniz nerede yaptınız.[/QUOTE]

Cok geçmiş olsun.ilk gebeliginmiydi.kacinci haftada anladilar.Allahim bidaha yasatmadin.bende ikinci kurtajdan sonra capaya girmiştim.dünyanın testini yapmislardi bana.esimide antropoloji bölümüne sevk etmişlerdi.biyilimizi capaya vermistik.test konusunda iyilerden bisonuc elde edememiştir.oyuzden birakmistim orayi.bagcilar eğitime gittim sonra.oraya da biryilimi verdim ama bana tupbebek deyince tupbebek merkezine gittim çok şükür ilk defa 18haftaligi gorebildim.şuan herşey iyi inşallah hep iyi gider.

kızlar selum aleukum nasılsınız hepınızı ozledım ne desenız haklısınız aylardır gıremedım foruma ınanın hıc vaktım olmuyo bazende tembellık ettım yalan degıl .oğlum emirim 11 aylık oldu 1 ay oldu işe basladım .hem ev hem iş cok zor oluyor ama ıdare ediyoruz cok sukur.
elif cim senin ıkız kız beklemene ınanılmaz sevındım rabbım yuzunu guldurecek ınsallah bu sefer benım hayalımdır hep ıkız kız bebek benım ıcınde dua et olur mu cnm 2. si ıkız olsun ınsallah:) sımdı dersınız delı mı bu dıye ama bakacak ınsanım var cok sukur allahın ıznıyle ...

forumda gecmıse donuk bıkac sayfaya bakabıldım bugun cuma rabbım dualarımızı kabul etsın ben cogu kısıyle watsupptan gorusuyorum zaten ama buranın tadı ozellıgı uguru duaları bır baska buna canı gonulden ınanıyorum .

hepınızı seviyorum

kızlar selum aleukum nasılsınız hepınızı ozledım ne desenız haklısınız aylardır gıremedım foruma ınanın hıc vaktım olmuyo bazende tembellık ettım yalan degıl .oğlum emirim 11 aylık oldu 1 ay oldu işe basladım .hem ev hem iş cok zor oluyor ama ıdare ediyoruz cok sukur.
elif cim senin ıkız kız beklemene ınanılmaz sevındım rabbım yuzunu guldurecek ınsallah bu sefer benım hayalımdır hep ıkız kız bebek benım ıcınde dua et olur mu cnm 2. si ıkız olsun ınsallah:) sımdı dersınız delı mı bu dıye ama bakacak ınsanım var cok sukur allahın ıznıyle ...

forumda gecmıse donuk bıkac sayfaya bakabıldım bugun cuma rabbım dualarımızı kabul etsın ben cogu kısıyle watsupptan gorusuyorum zaten ama buranın tadı ozellıgı uguru duaları bır baska buna canı gonulden ınanıyorum .

hepınızı seviyorum

hepınızı seviyorum

hepınızı seviyorum

hepınızı seviyorum

DUA: 100 ADET OKUDUM.slm arkadaşlar sayfa değişmiş sanırım şifremi hatırlayamadım.uzun zamandırda biraz sıkıntılıydım. ikili test yaptırmamıştım dr ense kalınlığını fazla ölçünce üçlü yaptırmak zorunda kaldım çok şükür sonuçlar iyi geldi.dün kontrolüm vardı.dr erken doğum düşün dedi 34 te istersen alabilirim dedi. inşallah ogünleri görürüzde.

DUA: 100 ADET OKUDUM.slm arkadaşlar sayfa değişmiş sanırım şifremi hatırlayamadım.uzun zamandırda biraz sıkıntılıydım. ikili test yaptırmamıştım dr ense kalınlığını fazla ölçünce üçlü yaptırmak zorunda kaldım çok şükür sonuçlar iyi geldi.dün kontrolüm vardı.dr erken doğum düşün dedi 34 te istersen alabilirim dedi. inşallah ogünleri görürüzde.

t: 36513343, member: 294947"]kızlar selum aleukum nasılpınızı ozledım ne desenız haklısınız aylardır gıremedım foruma ınanın hıc vaktım olmuyo bazende tembellık ettım yalan degıl .oğlum emirim 11 aylık oldu 1 ay oldu işe basladım .hem ev hem iş cok zor oluyor ama ıdare ediyoruz cok sukur.

hepınızı seviyorum[/QUOTE]

Canim merak ediyodum seni.arayamadim seni kusura bakma.oglusun kocaman olmustur.ikiz istiyosan sana tavsiyem asilama yaptir.butun yumurtalari buyutuyolar hormanla.Allaha sukur hersey iyi.insallah hep boyle devam eder.dunde kotu haber aldik.yakinimiz hamileydi.birhafta sonra dogum olacakti.karninda olmus.oyle uzuldumki.Allah kimsenin basina vermesin.insanin hemen aklina kendi geliyo.bebislerimi ultrason resimlerine bakip seviyorum.Allahim onlari korusun.

post: 36520977, member: 573691"]DUA: 100 ADET OKUDUM.slm arkadaşlar sayfa değişmiş sanırım şifremi hatırlayamadım.uzun zamandırda biraz sıkıntılıydım. ikili test yaptırmamıştım dr ense kalınlığını fazla ölçünce üçlü yaptırmak zorunda kaldım çok şükür sonuçlar iyi geldi.dün kontrolüm vardı.dr erken doğum düşün dedi 34 te istersen alabilirim dedi. inşallah ogünleri görürüzde.[/QUOTE]

Neden erken dogum dedi canim.şuan bunu söylemek için erken degilmi.bana ikiz olduğu halde bisi denediler.sadece günüm ocagin 17sinde bitiyor.araligin basinda olur dedi bidoktor.ikiz olduğu için erken olur dedi.saglikliysa ne kadar günü dolarsa o kadar iyi olur düşüncesindeyim.inşallah yavrularim araligi bekleyebilirler.

Neden erken dogum dedi canim.şuan bunu söylemek için erken degilmi.bana ikiz olduğu halde bisi denediler.sadece günüm ocagin 17sinde bitiyor.araligin basinda olur dedi bidoktor.ikiz olduğu için erken olur dedi.saglikliysa ne kadar günü dolarsa o kadar iyi olur düşüncesindeyim.inşallah yavrularim araligi bekleyebilirler.[/QUOTE]
bebeğimi 35.haftada kaybettim canım ya o yüzden istersen erken alabiliriz dedi.ben kendim istediğimden değil.bebeğimin ölüm nedeni tam belli değil sende pıhtılaşma var ama bebeğin bundan ölmüştür diyemeyiz diyolar bende korkuyom doğrusu.34.hafta sonunda tamamlanıyo ciğer gelişimi sanırım dr şimdiden düşünmeye başla falan dedi kısmet artık ben akşam ne yicemin planını bile yapamaz oldum zatende... rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde ocak 22 de günüm doluyo .

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Ceren'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 780
muco509-Emel:
esmiras-ceren 1.050
MANOLYA0606-Selda 500
umud40-Vildan: 300
67elif-Elif: 400
hame0101-meryem 600
Atis-Senem: 33
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine: 95
serap06_06-Serap
TOPLAM: 3.758
Kalan 686

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…