Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar duamızdan 686 adet kalmış eksik sayıda topladığım kişi varsa söylesin geçmişten itibaren yaptığım için gözümden kaçmış olabilir. artık bitirelim ha geyret

ember: 573691"]Neden erken dogum dedi doldursunn bunu söylemek için eember degilmi.bana ikiz olduğu halde bisi denediler.sadece günüm ocagin 17si bitiyor.araligin basinda olur dedi bidoktor.ikiz olduğu için erken olur dedi.saglikliysa ne kadar günü dolarsa o kadar iyi olur düşüncesindeyim.inşallah yavrularim araligi bekleyebilirler.[/QUOTE]
bebeğimi 35.haftada kaybettim canım ya o yüzden istersen erken alabiliriz dedi.ben kendim istediğimden değil.bebeğimin ölüm nedeni tam belli değil sende pıhtılaşma var ama bebeğin bundan ölmüştür diyemeyiz diyolar bende korkuyom doğrusu.34.hafta sonunda tamamlanıyo ciğer gelişimi sanırım dr şimdiden düşünmeye başla falan dedi kısmet artık ben akşam ne yicemin planını bile yapamaz oldum zatende... rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde ocak 22 de günüm doluyo .[/QUOTE]

Benimde ocagin 14inde bitiyor gunum Aramizda 8gun var.ben senden daha once
bebeğimi 35.haftada kaybettim canım ya o yüzden istersen erken alabiliriz dedi.ben kendim istediğimden değil.bebeğimin ölüm nedeni tam belli değil sende pıhtılaşma var ama bebeğin bundan ölmüştür diyemeyiz diyolar bende korkuyom doğrusu.34.hafta sonunda tamamlanıyo ciğer gelişimi sanırım dr şimdiden düşünmeye başla falan dedi kısmet artık ben akşam ne yicemin planını bile yapamaz oldum zatende... rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde ocak 22 de günüm doluyo .[/QUOTE]

Aramizda cokaz varmis.hemen hemen ayni.bana hafta olarak degilde ay olarak soyledi doktor.simdi hesapladim.32.haftaya geliyo.cigerler demek 35den sonra gelisiyo.

Ben buradan cevap yazamiyorum ya.karistirip duruyorum.napmislar burayi.önceki daha iyiydi.kime yazdigim belli olmuyor.
bende hiç hoşlanmadım .nereye nasıl yazcamı şaşırdım.giriş problem.niye böle yapmışlarkiciğerleri 35 ten sonra gelişmiyo canım 35 te ciğer gelişimi tamamlanıyo. başka sıkıntı yoksa yani doğsa küvöze gerek kalmadan yaşayabiliyo...ama anne karnında ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi dış ortama çabuk ayak uyduruyo.

Benim bebisleri hissetmem gerekiyomus doktor oyle soyledi.ama hissetmiyorum.19haftalik olduk.niye hissetmiyom acep.carsamba ayrintili ultrasdan guzel haberlerle cikarim insallah.ozaman rahat ederim biraz olsun.cok heyecanliyim 3gun kaldi.kotu haber alcam diyeoyle korkuyorumki.Allah korusun.

kızlar duadan 200 tane daha okudum akşam inşallah dahada okuyacağım..ben işe başladım ama bugün beni köpek kovaladı sabah ve çok hızlı koşturdum sonrada oturdum ağladım sinirimden.az önce doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi ama çok korktum o kadar panik oldumki

Esmiras, post: 36541857, member: 397745"]kızlar duadan 200 tane daha okudum akşam inşallah dahada okuyacağım..ben işe başladım ama bugün beni köpek kovaladı sabah ve çok hızlı koşturdum sonrada oturdum ağladım sinirimden.az önce doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi ama çok korktum o kadar panik oldumki[/QUOTE]

Canim cok geçmiş olsun.bende çok korkarim köpekten.Allaha şükür bebise bizi olmamis.

Canim cok geçmiş olsun.bende çok korkarim köpekten.Allaha şükür bebise bizi olmamis.[/QUOTE]
Cnm geçmiş olsun aman allah Esirgemis dikkat et kendine cnm bişey olmaz allahın izniyle

Doğum yapan pıhtıcanlar,
Kızlar doktorumla doğumla ilgili konuştuk. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğumda epidural veremediğini söyledi. Bağırta bağırta doğurturum dedi. Araştırdım biraz kan pıhtılaşması sorunu olanlara epidural yapılmaz diyo gerçektende. Ama ben sezeryanların hep epiduralli olduğunu hatırlıyorum. Sizin doğum nasıldı anlatırmısınız. Normal yapıp epidural alan varmıydı? Genelde sezeryanlı oldu doğumlar ve epiduraldi sanırım. Acaba sezeryana yönlendirmek için mi öyle dedi . Normal oğumun zamanını bilemediğimiz için son güne kadar iğne olacaksın epidurl olmaz diyo. Sezeryanda 2 gün önceden iğneyi kesecek ama ben sezeryanı nasıl yapacağını sormadım genel anestezi ile mi yapacak bilmiyorum.

Ayrintili ultrasonu çarşamba yaptirdim.Allahima bin şükür ikisinde normal cikti ama yasimdan dolayı amino sentezi önerdi.35yasini geçmiş bütün hamilelerde oneriyorum dedi.dunde sonucumu göstermeye doktoruma gittim.sonuçların iyi cikmiş.aminosenteze gerek yok ama isterseniz de yaparim dedi.ben düşük riski olduğu için düşünmüyorum.ama bisorun ciksaydi mecburen yaptircaktim.Vildan yaptirmisti galiba öyle hatirliyorum.doktorum artik bana gelmene gerek yok yakinindaki bir hastaneye gidebilirsin dedi.çok uzakti.giderken de gelirken de fenalik geciriyodum.coraspirini doğumdan 20gun.igneyide 2gun önceden kes dedi.normal doğum yapabilir miyim dedim.olmaz tehlikeye atilmaman gerek dedi.37haftaligi geçirilmemesi lazim lazim.yeri daraldigi için gelişimi durur dedi.haftaya cuma bir devlet hastanesinin perinotoloji bölümüne randevum var.inşallah memnun kalirim.acikcasi özel hastane istemiyorum.benim veya bebislerin basina bizi gelirse eğitim araştırma hastaneleri daha donanimli.ikiz olmasaydı kesin özeli düşünürdüm.devlette hic ilgilenmiyolar.belki ikiz olduğu için ilgilenirler.

Kizlar 256 adet daha okudum akşama bitiririm birde bisey sorycam duayi bitirdikten sonra dualama yapmam gerekiyormu nasil oluyor eger yapiliyorsa biri bana anlatabilirmi

Kizlar 256 adet daha okudum akşama bitiririm birde bisey sorycam duayi bitirdikten sonra dualama yapmam gerekiyormu nasil oluyor eger yapiliyorsa biri bana anlatabilirmi
Cnm Kuran'dan süreler oluyosun yasin Tebareke ne olursa namaz da kılabilir sin sonra her zaman yaptigimiz duamizi kendin için yaparsın ya da nasıl istersen içinden nasıl geliyorsa öyle dua edersin inş. Rabbim kabul eder

dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 780
muco509-Emel:
esmiras-ceren 1.606
MANOLYA0606-Selda 500
umud40-Vildan: 300
67elif-Elif: 400
hame0101-meryem 600
Atis-Senem: 33
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine: 95
serap06_06-Serap
TOPLAM: 4.314
Kalan 130

Kizlar dun gece 12de lavoboya gittimki adet oluyor gibi kan gelmiş.öyle korktumki.kanamamda durmayinca devlet hastanesine acile gittik.asistan bir kiz vardi.alttan ve üstten bakti.düşük tehlikenin var istirahat etceksin dedi.progesteron hap yazip yolladi.içim rahat etmedi.doktorumu aradim.hemen gel dedi.Allaha şükür bebekler iyi.kaynanam 9gundur memlekette.hic is yapmiyodum.pazar günü gelirim diyordu.bende c.tesi evi süpürüp sildim.ogün koyu kahverengi leke gelmişti.onemsemedim.bigün sonrada kanamam oldu.doktoruma is yaptigmi söyleyince kizdi.iyiydim.sorunum yoktu dedim.sakin öyle düşünme birden suyun gelir herşey biter dedi.Allah korusun.zaten ikiz gebeliklerde erken dogum oluyor.sabret sürekli istirahat et dedi.kanaman durmazsa hastaneye yatmak zorunda kalirsin dedi.şuan adet bitince koyu kan gelirya öyle geliyor.hap ise yaramaz dedi.jelini yazdi.inşallah kanamam kesilir biran önce.kaynanamda memlekette rahatsizlanmis.iki gün sonra gelcekmis.kendimemi uzuleyim onami bilemedim.

Cnm geçmiş olsun ama sen de hiç söz dinlemiyosun sana söylüyoruz hep sen ikiz gebeliksin dikkat et sakin is yapma diye. Sen bu zamana kolay gelmedin o yüzden boşver ev kirli olsun seni kimse bu konuda eleştiremez. Allah korumuş ya kaybetseydin bebişleri.

Kızlar merhaba. Telden zaten giremiyordum. Şimdi hiç giremez oldum. Eşim evde olınca onun tabletten yazayım dedim.elif senin neyine temizlik ya. Neden dikkat eymiyorun. Hem ikiz hem riskli gebelik. Allah esirgesin bir remizlik yüzünden değermi. Lütfen dikkat et bol bol dinlen, ayaklarını hep yüksekte tut bubara. İnsallah atlatırsın sıkıntsız.
Şenay xanım buluşma demişşiniz ben görmedim. Annemlere gidiyoruz bu ara ablamlar geldi diye ordada net yok. Keşke buluşabilseydik ama benim huysuz oğlumla biraz zordu. Diş çıkardık bizde. Çok zor oldu. Huysuzluk arttı. 4 gün 39 larda ates ve ishal yaptı. Dünde diş buğdayı yaptık oğluşuma. Rabbim inşallah şu an hamile olan arkadaşlarıma ve şenayım anada gösterir bu günleri. Rabbim sağlık versin güzel ömür versin yavrularımıza. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.amin. dua salavatmı yine. Ben adet oldum en sonunda bu hafta. Ama haftaya katılmaya çalışırım inşallah... hepinizi öpüyorum canlar...

Cnm maşallah dış de çıkardınız haaaaa. Yerim yaaaa. Evet buluşalım dedik ama yaz dönemi kimse musait olmuyo sanırım. Zaten bebişli ve hamile olanların zor ama ben de sizlerle buluşmayı çok isterim inş. Bigün nasip olur. Evet cnm yine salavat okuyoruz Ceren icin okuduk bitti mi bilmiyorum cerenden haber gelirse sırada sanırım ben varım tabloya bakmam lazım. Yeniden başlıycaz inş.

canım ben duayı bitirdim çok şükür ama dün gece öyle bi diş ağrısı tuttuki dualamayı yapamadım bu akşam ALLAHın izniyle yapıcam.dua bitti sonuçta istersen sen başlat duayı ben akşam dualamamı yaparım olurmu yoksa dı-ualamanında bitmesimi lazım sana başlamamız için cnm??? BU arada hepinizden ALLAH razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…