- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.641
Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah. Sen de iyi bak kendine. Bu durumlarda erken doğum riski olduğu için iş yapmayı, uzun yorucu yolculukları yasaklıyorlar. dikkat et kendiine....kızlar dr dan geldim kız olduğumuz netleşti. hayırlısı olsun. bebişimiz iyi çok şükür. yalnız bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış. büyüdükçe yukarı çıkmasını bekleriz dedi. çıkmazsa ne olur dedim doğumda sıkıntı olur. bir de kanama yapabilir dedi. ağır iş yapma dikkat et dedi. ben zaten yapmıyordum ama daha çok dikkat ederim artık. hiç bu durumda olan olmuşmuydu aramızda
cnm soğuk almışsın geçmiş olsun ben de geçn haftalarda çok hastaydım. ilaçsız atlattım çok şükür. nar ve kivi yemeni tavsiye ediyorum. ben her gün bir nar yiyordum ve 2 gün her tarafım ağrıyodu ama ondan sonra geçti hemen bir de sürekli yattım. sen de öyle yap. ballı süt de boğazı yumuşatıyo tabi nane limon zaten ilaç gibi. dikkat et kendine biran evvel iyileşmeye bak.
kızlar dr dan geldim kız olduğumuz netleşti. hayırlısı olsun. bebişimiz iyi çok şükür. yalnız bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış. büyüdükçe yukarı çıkmasını bekleriz dedi. çıkmazsa ne olur dedim doğumda sıkıntı olur. bir de kanama yapabilir dedi. ağır iş yapma dikkat et dedi. ben zaten yapmıyordum ama daha çok dikkat ederim artık. hiç bu durumda olan olmuşmuydu aramızda
sana da hayırlı cumalar cnm allah razı olsun her cuma bizi unutmuyosun. oğlusun nasıl oldu gripti iyi m, şimdiHayırlı cumalar pıhtıcanlarim. ... hepiniz adına dua ettim Rabbim kabul etsin inşaallah. Amin
evet bir prensesimiz daha olacak allah nasip ederse inş. ben çatlaktan çok korkuyorum o yüzden en azınan yağlardan falan deneyim benim eşim görüntüye çok önem verir kilo aldığımda bile laf ediyodu göbeğin çıktı dikkat et diye doğum çatlağıda çok kötü bir görüntü yapıyor kiloya laf eden çatlaklara ne der artık senin yine 3 taneymiş benim annemin karnının her tarafı çatlak dolu genetikse yandım vallaSenaycim prenses geliyormuş Allahın izniyle çok sevindim saglikla doğsun inşaallah. Ben hiç çatlak yağı kremi kullanmadım doktorum genetik kullansan da kullanmadan da çatlar dediği için.3 tanecik çatlagim oldu minicik o kadar ama çok su içiyorum ben abartısiz 5 lt belki onun da faydası olmuştur. Bu arada sen de tüm hamislerimiz de lütfen yiyip ictiklerinize dikkat edin çok masum olan şeyler zararlı olabiliyor ben de hiç nar yemedim bitki çayı falan aslaaa icmedim. Özellikle şimdi kış sakin çevreyi dinleyip ıhlamur bile içmeyin. Elifcim sana da kızamıyorum ama lütfen ev işi falan yapma ben burnum düşse almadım ki çok severim temizlik yapmayı. çok az kaldı dayan lutfen sonra keyifle yaparsin.bak Vildan da doğurdu çok şükür saglikla büyütsun inşaallah. Bu arada oğlum daha iyi şükür duamizi yazarsaniz katılmak istiyorum ben de.hepinizi çoook öptüm
esmir post: 37898530 .!.:Elifim duadan 50 tane okudum dualara daha fazla katilmak istiyorum ama yatarken icim rahat etmiyor bi türlü okuyamiyorum.insallah daha okurum..ALLAH saģlikla kucagina almayi nasip etsin kızćelerini inşallah zamanında..
Tamam cnm duzeltirimSenaycigim ben 300degil 400tane okudum.yazıyorum çünkü sayiyi.fazla okuyamiyorum kusura bakmayin.vaktinizi aliyorum.son aya girdimya çok stresliyim.yegenimden gene isticem.benim yerime o okur :)
Canim benim RAbbim yardimcin olsun .bugun elimden geldiğince okuycam.yapariz dualamani inşallah.Rabbim inşallah bebislerini sağ salim kucagina versinKizlaaaar sabah uyaninca iç camasirimin islanmis olduğunu gördüm.hemen doktora gittim.nstdeyken gene geldi.doktor bekleyemiceksin büyük ihtimalle dedi.bugün yeni 33haftaliga girmiştim.doğum testlerini yaptim.yarin öğleden sonra cikcak.geceyi atlayabilir miyim bilmiyorum.duada bitmedi.eğer yazmazsam anlayinki doğum oldu.siz bitirip dualamami yapin.ben dogurmadan dualamayi bitirmek istiyordum ama nasip.dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?