Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah. Sen de iyi bak kendine. Bu durumlarda erken doğum riski olduğu için iş yapmayı, uzun yorucu yolculukları yasaklıyorlar. dikkat et kendiine....

Doktor bana nar ve maydanoz yeme dedi.rahimi kasiyomus.sende yeme.bugün dahiliyeye gittim.antibiyotik şurup burun spreyi öksürük için hap ve agri kesici verdi.inşallah iyi gelir.

[QUOTzbade81, post: 37860768, member: 397240"]Kan sulandirici kullanan arkadaşlar; plt (trombosit sayisi _ kan pıhtilaşmasini gösteriyor)değeriniz takip ediliyormu. Tam kan sayiminda çikiyor. Ref. Değerleri150.000-400.000 arasinda..[/QUOTE]

Ara sira bakiliyo canim.

Gozun aydin canim.hayirli saglikli evlat olur insallah.Es asagida olunca normal dogum olmuyor.sezeryan olunuyor.gorumcemin gelini de öyle olmuştu.oradan biliyorum.

Senaycigim şimdiden yazim dedim.Esim yarin geç gelecek isten.
250tane s.t okuyabildim.
yegenimde 1.500tane okudu sağolsun.
okuyan herkezin agzina saglik.

Senaycim prenses geliyormuş Allahın izniyle çok sevindim saglikla doğsun inşaallah. Ben hiç çatlak yağı kremi kullanmadım doktorum genetik kullansan da kullanmadan da çatlar dediği için.3 tanecik çatlagim oldu minicik o kadar ama çok su içiyorum ben abartısiz 5 lt belki onun da faydası olmuştur. Bu arada sen de tüm hamislerimiz de lütfen yiyip ictiklerinize dikkat edin çok masum olan şeyler zararlı olabiliyor ben de hiç nar yemedim bitki çayı falan aslaaa icmedim. Özellikle şimdi kış sakin çevreyi dinleyip ıhlamur bile içmeyin. Elifcim sana da kızamıyorum ama lütfen ev işi falan yapma ben burnum düşse almadım ki çok severim temizlik yapmayı. çok az kaldı dayan lutfen sonra keyifle yaparsin.bak Vildan da doğurdu çok şükür saglikla büyütsun inşaallah. Bu arada oğlum daha iyi şükür duamizi yazarsaniz katılmak istiyorum ben de.hepinizi çoook öptüm

Elifim duadan 50 tane okudum dualara daha fazla katilmak istiyorum ama yatarken icim rahat etmiyor bi türlü okuyamiyorum.insallah daha okurum..ALLAH saģlikla kucagina almayi nasip etsin kızćelerini inşallah zamanında..

Elif bu arada sabah kontrolüm vardı doktora 1 saatliğine bir mağazaya gitmemde sakinca olurmu diye sordum hastane cikisi falan bebek kıyacetleri alicam daha nevresimleri disinda bisyi yok kuzumun.oda bana kesinlikle disari cikmamami söyledi yani evde sürekli uzan dedi yan yatar vaziyette..seninde benzer sorunların vardı ya aklinda bulunsun.sendr kalkma dinlenmek şart bu durumda.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkında hayırlısıysa Elif'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını, evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 150
muco509-Emel:
*esmiras-ceren 50
MANOLYA0606-Selda 500
*umud40-Vildan: 100
*67elif-Elif: 300
*hame0101-meryem 250
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
elifin yeğeni 1.500
TOPLAM: 2.850
kızlar nihayet duamızı toplayabildim başından toplamayınca zor oluyomuş baya. özümden kaçırdığım varsa söyleyin olur mu

evet bir prensesimiz daha olacak allah nasip ederse inş. ben çatlaktan çok korkuyorum o yüzden en azınan yağlardan falan deneyim benim eşim görüntüye çok önem verir kilo aldığımda bile laf ediyodu göbeğin çıktı dikkat et diye doğum çatlağıda çok kötü bir görüntü yapıyor kiloya laf eden çatlaklara ne der artık senin yine 3 taneymiş benim annemin karnının her tarafı çatlak dolu genetikse yandım valla
narı bırktım öğrendiğimden beri. arada nane limon içiyodum o da 1 bardak. s 1,5 2 lt içebiliyorum ancak sanki karnım hemen şişiyomuş dopdolu hiç almazmış gibi hissediyorum ama daha çok içmeye gayret ederim.

esmir post: 37898530 .!.:
Elifim duadan 50 tane okudum dualara daha fazla katilmak istiyorum ama yatarken icim rahat etmiyor bi türlü okuyamiyorum.insallah daha okurum..ALLAH saģlikla kucagina almayi nasip etsin kızćelerini inşallah zamanında..

Ben doktora cok gidiyorum.taksiyle gidip geliyorum ama hareket sonuçta.Allaha emanetim .ben valizimi 24.haftada hazirladim.iki ay oldu yani.yikayip utulemistim.dura dura kirlenmistir bile:)

Senaycigim ben 300degil 400tane okudum.yazıyorum çünkü sayiyi.fazla okuyamiyorum kusura bakmayin.vaktinizi aliyorum.son aya girdimya çok stresliyim.yegenimden gene isticem.benim yerime o okur :)

Kizlaaaar sabah uyaninca iç camasirimin islanmis olduğunu gördüm.hemen doktora gittim.nstdeyken gene geldi.doktor bekleyemiceksin büyük ihtimalle dedi.bugün yeni 33haftaliga girmiştim.doğum testlerini yaptim.yarin öğleden sonra cikcak.geceyi atlayabilir miyim bilmiyorum.duada bitmedi.eğer yazmazsam anlayinki doğum oldu.siz bitirip dualamami yapin.ben dogurmadan dualamayi bitirmek istiyordum ama nasip.dualarinizi eksik etmeyin.

Canim benim RAbbim yardimcin olsun .bugun elimden geldiğince okuycam.yapariz dualamani inşallah.Rabbim inşallah bebislerini sağ salim kucagina versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…