- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.621
Cnm allah yardimcin olsun inş. Vaktinde gelir ama sancilarin a falan dikkat et sıklığına falan yarın da bence tekrar bi kontrole git ne olur ne olmazAz önce lavaboya gittim.iki hafta önce olduğu gibi nokta nokta kan geldi.ozaman doktora gittiğimde ikizlerde kanama oluyor demişti ama belki de ozaman basladi acilma.zaten sancimda var.bicak yarasi gibi aciyo ve yaniyo.coraspirini birakayim artik.yarin 32haftalik oluyorum.aslında asilama yapan doktorum 34haftalikken Birak demişti ama ya ozamana kadar duramazsam.serapta 32de birakmisti hatirliyorum.ama iğneyi doğuma kadar kesmicem.Allahima hep dua ediyorum.vaktinde zamanında olsun diye.daha biri 1300gr teyzeleri.hakkimda hayirlisi olur inşallah.
Şenay benimde 16 haftalarda çiplakken buyüme fark ediliyodu ama bence asil 20 li haftalarda ciiiyor..tam bir büyümede 28 29 gibi oluyor benim hala kocaaaman bir gobegim yok mesela ama tabi anlasiliyor artik..ama 30.haftalarda ani bir büyüme oldugunu biliyorum cevremdekilerinde öyle oldu..ben lierac krem kullaniyorum n11.com da indirimlib2 tane bir arada satiliyor disariya göre baya uygun fiyati normalde cok daha pahali ben 2 tanesini 114e aldim 200lük..şuan eczanelerde tabesi belki o fiyattir.piyasanin en iyi ćatlak kremiymis bide mustela varmis ama lierac daha iyi..ben catlak kremine yeni basladim ama sen erken basla annendede cok varsa..ben bunun disinda banyolardan sonra the body shop kakao yağlı kremini sürüyorum hoş şu siralar banyo bile yaptirmiyor annem risk olusturmasin die..ay bu haftalara gelmene çok seviniyorum cnm artik riskli haftalari atlattin maşallah..insallah sag salim kucagimiza aliriz.. elif........ ayri ayri yazmaadim cepten giiryorum bak benimde kasilmalarim devam ediyor ama yemek ve wc disinda hic kalklmiyorum sende hiç kalkmayarak bu süreyi uzatabilirsin tabiii allah biliyor ne olacagini ama lütfen devam et canim ama sancilarin varmis yine doktorunada bi daniş ..inşallah sağ salim zamaninda dogum nasip etsin allahim bende cok üzuluyorum ama bi yandanda bekleyeecek diye kendimi teaelli ediyorum..sana akciger geliştirici iğne yapildimi bana gecen hafta akciger gelistirici iğne vurdular 2 doz..Annelerimiz ileri Hamilelerimiz size sorum var karniniz ne zaman büyümeye başladı karninıza bişeyler surdunuz mu catlamamasi icin ne zamandan itibaren ve ne surdunuz
Benim henüz erken galiba ama minicik bi karnim var sanki kilo alırsın da hafif göbek olur ya öyle hamile göbeği gibi değil. Sağolun herkes bildiği kadarıyla yardimci oldu ben de basliycam artık yağlanmaya gerçekten bugunlere gelebilmek çok güzel tabi hepimizde ki korku aynı bende de iyi mi acaba diye hiç aklımdan cikmiyo mümkün olsa ultrason a Bağlı yatarim :) allaha emanet geldik bugunlere inşŞenay benimde 16 haftalarda çiplakken buyüme fark ediliyodu ama bence asil 20 li haftalarda ciiiyor..tam bir büyümede 28 29 gibi oluyor benim hala kocaaaman bir gobegim yok mesela ama tabi anlasiliyor artik..ama 30.haftalarda ani bir büyüme oldugunu biliyorum cevremdekilerinde öyle oldu..ben lierac krem kullaniyorum n11.com da indirimlib2 tane bir arada satiliyor disariya göre baya uygun fiyati normalde cok daha pahali ben 2 tanesini 114e aldim 200lük..şuan eczanelerde tabesi belki o fiyattir.piyasanin en iyi ćatlak kremiymis bide mustela varmis ama lierac daha iyi..ben catlak kremine yeni basladim ama sen erken basla annendede cok varsa..ben bunun disinda banyolardan sonra the body shop kakao yağlı kremini sürüyorum hoş şu siralar banyo bile yaptirmiyor annem risk olusturmasin die..ay bu haftalara gelmene çok seviniyorum cnm artik riskli haftalari atlattin maşallah..insallah sag salim kucagimiza aliriz.. elif........ ayri ayri yazmaadim cepten giiryorum bak benimde kasilmalarim devam ediyor ama yemek ve wc disinda hic kalklmiyorum sende hiç kalkmayarak bu süreyi uzatabilirsin tabiii allah biliyor ne olacagini ama lütfen devam et canim ama sancilarin varmis yine doktorunada bi daniş ..inşallah sağ salim zamaninda dogum nasip etsin allahim bende cok üzuluyorum ama bi yandanda bekleyeecek diye kendimi teaelli ediyorum..sana akciger geliştirici iğne yapildimi bana gecen hafta akciger gelistirici iğne vurdular 2 doz..
Masallah canim .hayirli uzun ömürlü evlatlar olur inşallah .Rabbim bizlere de nasip etsin.Canlar
Sağolun dualariniz için.
Emine haber vermiş bebisimizi. 3200 gr doğdu cuma günü tamda sezeryan saatinde. Gece 12 de suyum geldi biraz. Sonra kasılmalar bel ağrısı ile başladı. Tuvalette kan geldi. Bende sancilari takibe başladım. Önce 10 dk. Sonra 9 dk. Buralar iyiydi. 8 ve 7 dk düştüğünde dayanilmazdi. 4 gibi hastaneye gittik. Sabah ezanı ile Epidural takıldı. Kendime geldim. 9.20 gibi doguma girdik.9.34 de doğdu. Rabbime bin şükür gönlüme göre verdi
Amin canim insallah kuvoze gerek kalmadan kucagina alirsin.sen yeterli kendini yorma .bebislerin erken gelirse şuan gözüne görünen pislikler umrunda olmaz temizlik dusuncek neaklin nede yyapacak takatin kalir sen simdi iyisimi keyifli keyifli bebislerinle yat dinlen bol bol67einşallah t: 37818120 .!.:Az önce lavaboya gittim.iki hafta önce olduğu gibi nokta nokta kan geldi.ozaman doktora gittiğimde ikizlerde kanama oluyor demişti ama belki de ozaman basladi acilma.zaten sancimda var.bicak yarasi gibi aciyo ve yaniyo.coraspirini birakayim artik.yarin 32haftalik oluyorum.aslında asilama yapan doktorum 34haftalikken Birak demişti ama ya ozamana kadar duramazsam.serapta 32de birakmisti hatirliyorum.ama iğneyi doğuma kadar kesmicem.Allahima hep dua ediyorum.vaktinde zamanında olsun diye.daha biri 1300gr teyzeleri.hakkimda hayirlisi olur inşallah.
Şenay benimde 16 haftalarda çiplakken buyüme fark ediliyodu ama bence asil 20 li haftalarda ciiiyor..tam bir büyümede 28 29 gibi oluyor benim hala kocaaaman bir gobegim yok mesela ama tabi anlasiliyor artik..ama 30.haftalarda ani bir büyüme oldugunu biliyorum cevremdekilerinde öyle oldu..ben lierac krem kullaniyorum n11.com da indirimlib2 tane bir arada satiliyor disariya göre baya uygun fiyati normalde cok daha pahali ben 2 tanesini 114e aldim 200lük..şuan eczanelerde tabesi belki o fiyattir.piyasanin en iyi ćatlak kremiymis bide mustela varmis ama lierac daha iyi..ben catlak kremine yeni basladim ama sen erken basla annendede cok varsa..ben bunun disinda banyolardan sonra the body shop kakao yağlı kremini sürüyorum hoş şu siralar banyo bile yaptirmiyor annem risk olusturmasin die..ay bu haftalara gelmene çok seviniyorum cnm artik riskli haftalari atlattin maşallah..insallah sag salim kucagimiza aliriz.. elif........ ayri ayri yazmaadim cepten giiryorum bak benimde kasilmalarim devam ediyor ama yemek ve wc disinda hic kalklmiyorum sende hiç kalkmayarak bu süreyi uzatabilirsin tabiii allah biliyor ne olacagini ama lütfen devam et canim ama sancilarin varmis yine doktorunada bi daniş ..inşallah sağ salim zamaninda dogum nasip etsin allahim bende cok üzuluyorum ama bi yandanda bekleyeecek diye kendimi teaelli ediyorum..sana akciger geliştirici iğne yapildimi bana gecen hafta akciger gelistirici iğne vurdular 2 doz..
Çok sevindik. Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde büyütmek nasip etsin...Canlar
Sağolun dualariniz için.
Emine haber vermiş bebisimizi. 3200 gr doğdu cuma günü tamda sezeryan saatinde. Gece 12 de suyum geldi biraz. Sonra kasılmalar bel ağrısı ile başladı. Tuvalette kan geldi. Bende sancilari takibe başladım. Önce 10 dk. Sonra 9 dk. Buralar iyiydi. 8 ve 7 dk düştüğünde dayanilmazdi. 4 gibi hastaneye gittik. Sabah ezanı ile Epidural takıldı. Kendime geldim. 9.20 gibi doguma girdik.9.34 de doğdu. Rabbime bin şükür gönlüme göre verdi
cnm soğuk almışsın geçmiş olsun ben de geçn haftalarda çok hastaydım. ilaçsız atlattım çok şükür. nar ve kivi yemeni tavsiye ediyorum. ben her gün bir nar yiyordum ve 2 gün her tarafım ağrıyodu ama ondan sonra geçti hemen bir de sürekli yattım. sen de öyle yap. ballı süt de boğazı yumuşatıyo tabi nane limon zaten ilaç gibi. dikkat et kendine biran evvel iyileşmeye bak.Kabus yeniden mi baslicakbugün bademcigim acimaya basladi.terler fiskiriyo alnimdan.bütün heryerim agriyo.niye boyle olduğumu düşünüyorum.geceleri ustumu ortmuyorum.yorgan bunaltiyo beni.bitek ondan supheleniyorum.oksurukten kurtulali daha Biray olmadi.neguzel duzelmistim.grip olani sezeryan yapmiyolarmis dogrumuki.
cnm bakılmış banaKan sulandirici kullanan arkadaşlar; plt (trombosit sayisi _ kan pıhtilaşmasini gösteriyor)değeriniz takip ediliyormu. Tam kan sayiminda çikiyor. Ref. Değerleri150.000-400.000 arasinda..
Şenaycim normal doğum olmaz ozaman onu biliyorum. Sağlıkla dogsunda onemli degil bence. Dinlen kendini çok yorma gözün aydın.kızlar dr dan geldim kız olduğumuz netleşti. hayırlısı olsun. bebişimiz iyi çok şükür. yalnız bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış. büyüdükçe yukarı çıkmasını bekleriz dedi. çıkmazsa ne olur dedim doğumda sıkıntı olur. bir de kanama yapabilir dedi. ağır iş yapma dikkat et dedi. ben zaten yapmıyordum ama daha çok dikkat ederim artık. hiç bu durumda olan olmuşmuydu aramızda
cnm bakılmış bana
cnm bakılmış bana
Sağol cnm dinleniyorum mümkün olduğunca artik benim ev daha bebek dogmadan aldu basini gitti ama hic umrumda degil hayirlisiyla dogsun da:)Şenaycim normal doğum olmaz ozaman onu biliyorum. Sağlıkla dogsunda onemli degil bence. Dinlen kendini çok yorma gözün aydın.
Kızlar bugünlerin kıymetini bilin. Ilk günler çok zor.
Sağol cnm bana ilk başta anti fx a testi bayilmistim ve igne dozu 0.6 dan 0.8 e çıkarıldı ondan sonra burdaki dr a ısrar ettim ama gerek görmedi zaten Sınırda ydi o yüzden korkma dedi. Ankarada da tolga beye gittim o da aptt baktirdi o da iğnenin dozunun yeterli olduğunu aynen devam etmemu söyledi hayırlısı bugunlere gelebildik inş. Devamı da gelir sagliklaŞenaycim hayirli olsun prensesin. Kan sululuğunu hangi tahlille takip ediyor doktorun?
Şenay demek seninde kizin oluyor çoksevindimm bu arada benim plasentamda asagidaydi 17.haftada doktor söyledi sonra 23.haftalarda yukari cikmaya başladi şuan rahimi kapatmior ama aşagiyavyerlesmis dontorum bu 30.haftalara kafar cikmaya devam eder dedi.zaten bunun degerlendirmesinin 24.haftadan önce yapilmasi anlamli degilmis çünkü başlarda bi çok kisinin böyle oluyormuş yani endişe etme göreceksin rahim büyüdükçe yukarı cikacaktirr.bu arada nar hamilelere ćok tüketmeyin diyorlar bilgin olsun cnmkızlar dr dan geldim kız olduğumuz netleşti. hayırlısı olsun. bebişimiz iyi çok şükür. yalnız bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış. büyüdükçe yukarı çıkmasını bekleriz dedi. çıkmazsa ne olur dedim doğumda sıkıntı olur. bir de kanama yapabilir dedi. ağır iş yapma dikkat et dedi. ben zaten yapmıyordum ama daha çok dikkat ederim artık. hiç bu durumda olan olmuşmuydu aramızda
Benim dr da yukarı çıkmasını bekleriz dedi ama sanırım simdiden dikkat etmem için uyardı. Nar yemiş olmam benim grip olduğumda ise yaradı bağışıklığım güçlenmis çok şükür kolay atlattım. Ben de iyi gelir diye her gün bir tane yiyordum niye acaba kabızlık yapıyormuş o yüzden miŞenay demek seninde kizin oluyor çoksevindimm bu arada benim plasentamda asagidaydi 17.haftada doktor söyledi sonra 23.haftalarda yukari cikmaya başladi şuan rahimi kapatmior ama aşagiyavyerlesmis dontorum bu 30.haftalara kafar cikmaya devam eder dedi.zaten bunun degerlendirmesinin 24.haftadan önce yapilmasi anlamli degilmis çünkü başlarda bi çok kisinin böyle oluyormuş yani endişe etme göreceksin rahim büyüdükçe yukarı cikacaktirr.bu arada nar hamilelere ćok tüketmeyin diyorlar bilgin olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?