Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar elifin cebi kimde var. Doğumu oldumu haber alalım. Duadan da yapalım. Ben okudum doğum duası. Sagsalim yavrularını kucağına alır inşallah. Kiloları iyidir kuveze girmezler inşallah. Rabbim korusun onları.

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete'l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn." (A'raf, 7/5

Kızlar hepinize merhabalar... Cok kötüyüm 4.gebeliğim dha xok yeni... Doktor günde iki tane oksapar 6000 verdi. Ama ben korkuyorum bu fazla mı diye. Daha önce bu ilacı İzmir'deki doktorum vermişti ama suan marmarise taşındık burdaki doktor bu sana fazla değl mi diye söyleyip beni cok korkuttu... Artık hamile olduğuma sevinemiyorum bile.... Psklojim bozuldu ... bu iğneyi günde 2 defa kullanıp sağlıklı dogum yapan var mı ... Yani bunun aşırı kullanımı ne gibi zararlar yapar... Düşük vurulursam da bu sefer yetmez diye korkuyorum ... 1298-homozigot. Fibrinojen- heterezigot

Cnm ben de şimdi girdim foruma gördüm şok oldum dün girmemiştim hemen okudum dua inş. Hayirlarla sağlıkla kavuşur yavrularını rabbim hem bebişlerine hem elifi korusun inş.

Cnm iğnenin dozu gerçekten kişiden kişiye değişiyor önceki düsük lerine göre senin kan tahlilleri ne göre dr Larin DEĞERLENDİRME SI GEREKİYOR. Igne nin dozunda şüphem varsa aptt inr ya da anti fx a testlerinden birini yaptırabilirsin. Mesela benim hamileliğim in başlayınca 0.6 kullanıyordum anti fx a testi ne bakıldı ve dozun düşük geldiği anlaşıldı 0.8 e yükseltildi şu an çok şükür 16. Hafta dayım ve 0.8 e devam ediyorum. Umarım senin de hamileligin sağlıkla devam eder.

Vildancigim bana ulaşmaya calismissin çok sogol canim.Esim beni ziyarete geldi.hemen yazim dedim.dun ilkönce özel doktoruna gittim.oyatis falan demedi.doğum yakin dedi.sonra düşündüm.bebekler kesin kuveze girecek.orasida çok uzak.iki vazitayla gidiliyor.araştırma hastanesine de takip oluyordum.oraya gidelim dedik.hemen yatis dediler.bu sabah doktor bir hafta takibe alalim sonra doğumu konusuruz dedi.inşallah sancim gelmezse dururlar ama suyum gelip duruyor.
Ben duadan 120tane okudum.bir arkadadimda p.beye kadar 500tane okicak.senaycigim eklersin tabloya.merkeze duaniz için tesekkur.Allahim hayirlisini nasip etsin.

Canm cok teşekkür ediyorum cvp verdiğin için o testi devlet yapıyor mu yapmıyosa özel de ne Kadar'a yapıyolar geç kalmadan Biran önce yaptırmak istiyorum

Canm cok teşekkür ediyorum cvp verdiğin için o testi devlet yapıyor mu yapmıyosa özel de ne Kadar'a yapıyolar geç kalmadan Biran önce yaptırmak istiyorum

Elif cnm inşallah biraz daha kalirlar bebislerin seninle ama korkma doğsalar bile artik allahin izniyle bişey olmaz ama tabi ne kadar kalirlarsa o kadar iyi cnm allah yardimcin olsun inşallah

merhaba benim pihtilasmam seninkinden daha hafif olmasina rağmen bende günde 2 kez clexan 04 kullaniyorum yani toplamda 08 lik yapio..son hamileligimde 04 luk bir kez kullanmistim yeetmedigini düsündü doktorum bu kez böyle denedik allaha şükür 28 haftalik oldum bu benim için bir hayaldi..insallah sende saglikla kucagina alirsin..hangi doktora güveniosan onnla devam et dexigini yap bence..ben 2 profa gittim en son biri bu tedaviyi uygulayan digeride hiç iģne kullanma diyordu ben be doktorumu tercih ettim hakkimizda hayirlisi

Senin pıhtılaşma sonucun nedir canım sadece 1 gende mi var bu aptt testini duydum ama devlet yapıyo mu bilmiyorum O sonuca göre doz belirliyorlarmıs

Senin pıhtılaşma sonucun nedir canım sadece 1 gende mi var bu aptt testini duydum ama devlet yapıyo mu bilmiyorum O sonuca göre doz belirliyorlarmıs
Benim mhtrf 677 heterezigot sadece..benim doktorum perinatalog bana aptt yi sadece hamile kalmak istedigim zaman yapmisti sonra hic tekrarlanmadi çunkü zaten benim icin baya yüksek bir doz bu..yani iģne yeterli geliyordur diye düşünüyorum..benim doktorum özel hastanede ve bu testler hastanede yapiliyor yada araştirma hastanelerinin riskli gebelik bölümleri veya hematoloji bölümlerinden yapilihor olabilir emin degilim doktoruna danis bence..iste bizim deneme yanilma ile dogru dozu bulucz snrm inşallah iyi olur bu sefer kaç haftaliksin

Cnm aptt testi her devlet veya özel hastanelerde yapılıyor anti fx a ise üniversite, araştırma hastanelerinde ya da özel laboratuvarlarda yapılıyor ancak Marmaris'in galiba orada özel hastane vardır muhakkak özel hastane aracılığıyla bir labaratu ara gönderebilirsen bir görüş istersen bir şekilde doğru dozu bulmam gerekiyor ama çok da Endişelenme cnm kaç haftalık hamile sin inş. Sağlıkla devam eder

Daha cok yeniyim canım bugun adet günümdü ben 4 gün önce öğrendim korkudan hemen iğnelere başlamak için buradaki devlet Hastanesi'ndeki dokttpr yok burda o test dedi uğraşmak istemedi heralde

cnm bence artık sen evde yatamayınca bebişler alarm verdi ve arrık hastanede yatıyosun. seni başka türlü yatırmak mümkün değildi herhalde :) inş. bebişlerin sağlıkla gelirler cnm moralini yüksek tutmaya çalış. duamızdan 253 kaldı arkadaşının 500 okuduğunu kabul edersek. ben şimdiden 100 tane alayım geriye 153 kalıyo. ona göre yazıyorum ki sayıyı tutturmak için.

Daha cok yeniyim canım bugun adet günümdü ben 4 gün önce öğrendim korkudan hemen iğnelere başlamak için buradaki devlet Hastanesi'ndeki dokttpr yok burda o test dedi uğraşmak istemedi heralde
cnm hayırlı olsun hamileliğin evet daha çok yenisin.biz de bir şey söyleyemiyoruz ancak yaptırabileceğin testler var onları söyleyebiliyoruz onun dışında bu doz sana yarar mı getirir zarar mı orasını bilemiyoruz genlere çok takılma bence dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor bu pıhtılaşma benimle hemen hemen aynı genlerde bozukluk olan arkadaşımız 0.4 ile doğum yaptı ben 9 haftayı geçemedim o da bebek bile oluşmadı. ancak iğneye erken başlayıp dozu yükseittik falan da bu haftalara gelebildim çok şükür. doktor çok önemli seni anlaması ve bu pıhtılaşma konusuna hakim olması gerekiyor.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkında hayırlısıysa Elif'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını, evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 170
muco509-Emel:
*esmiras-ceren 50
MANOLYA0606-Selda 500
*umud40-Vildan: 100
*67elif-Elif: 520
*hame0101-meryem 750
Atis-Senem: 101
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
elifin yeğeni 1.500
elifin arkadaşı 500
TOPLAM: 4.191
KALAN 253

Haklısın canım işte tkrr tkrr yasamak istemiyoruz aynı şeyleri... Yine vurulduğumuz halde aynı şeyler olur korkusuyla hamile olduğuma sevinemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…