- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.601
Vallahi süper haber yaaaa çooooookkkkk mutlu oldumKizlar gozumuz aydin
vildandan haber geldi.bomba haber.
dun gece sancilanmis.normal dogum yapmis.iyiymis.darisi sizlere.
eoe .!.:Kizlar gozumuz aydin
Elifcim en sukur kavusturana:)
Simdi vaktim yok da yazcam sana sonra.demek kara listeye aldin beni.:)
Aslina bakarsan hemen hemen her gun girsem de cok yorum yapmadim.ama yine de en cok da sana yorum yapmak icin girdim. Ama ben okuyamadigin bazi seyleri yaziyim simdi.ne zaman koptuk bilmiyorum ama hani sen neseyle konusmak istiyorum ona ihtiyacim var demistin. Ben de nazifeden numarani alip neseye veriyim de seni arasin dedim.nazifeyle gorustum.senin telin onda yokmus.o da seni merak etmis.benimki onda varsa beni arasin demisti.bunu sana yazdim oncelikle.senden cevap gelmedi. Hatta sonra sana sordum yazdiklarimi gormedin mi dedim.yine senden cevap gelmedi. Neyse neseye soyledim sonra.elifin sana ihtitaci varmis dedim. Butun bunlara cevap gelmeyince senden ben de galiba bana kirildi falan dedim. Cunku o siralar sen kanaman olmasina ragmen is yaptigini yazmistin.hem de iki kez.ben de bunlara kizmistim birseyler yazmistim herkes gibi. Ondan bana kirildin sandim. Sonra da ustelemedim iste.Huhaha evet kara listeye almisim :) guldugume bakma cok aci.okadar yorumunu okuyamadim
Hayırlı olsun.Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin...Kizlar gozumuz aydin
Annelerimiz ileri Hamilelerimiz size sorum var karniniz ne zaman büyümeye başladı karninıza bişeyler surdunuz mu catlamamasi icin ne zamandan itibaren ve ne surdunuz
Canlar
Sağolun dualariniz için.
Emine haber vermiş bebisimizi. 3200 gr doğdu cuma günü tamda sezeryan saatinde. Gece 12 de suyum geldi biraz. Sonra kasılmalar bel ağrısı ile başladı. Tuvalette kan geldi. Bende sancilari takibe başladım. Önce 10 dk. Sonra 9 dk. Buralar iyiydi. 8 ve 7 dk düştüğünde dayanilmazdi. 4 gibi hastaneye gittik. Sabah ezanı ile Epidural takıldı. Kendime geldim. 9.20 gibi doguma girdik.9.34 de doğdu. Rabbime bin şükür gönlüme göre verdi
Cnm ben de badem yağı düşünmüştüm ama henüz erken mi karar vermemiştim. karnım yeni çıkmaya başladı. Sinan hoca böyle cnm hiç şaşırmadim sana 2 ay demiş gene bana her defasında git 3 ay sonra gel dedi diyete bile kurtaj dan 3 ay sonra başlattı kurtaj dan sonra sanki hemen tedaviye en azından diyete başlamadı. Karar senin 2 ay daha beklerim diyosan sen bilirsin beklemem diyosan adetin le iğneye başlayıp denemelere başlayabilirsin diyeti de bırakmazsın karar senin. Ben öyle yaptım iğnenin dozuna da benim yaptığım gibi anti fx a ile baktirabilirsin. Ben bulgu laboratuarı na sordum bu testi 70 e yapıyorlardı başka laboratuarları da araştırabilirsiniz benim bildigim de bu kadar cnm bildiğim kadarıyla ancak bu kadar yardimci olabilirim ama karar senin tabi ben eşime rağmen yaptım çok şükür bu sefer oldu. Eşime kalsa sinan hocaya devam etmeliydim. O zaman da daha ne kadar bekliycem onu kestiremiyordum bu da benim moralimi bozuyordu. Cok sukur bu sekilde hamile kaldim. Ins. Devamı da gelir o zaman diyebilirim ki evet ben bu şekilde başardım şu an tam kesin konuşamiyorum ama benim bu seviyeye gelmem bile mucize ydi.Elif için 150 tane daha s. tefriciye okudum. Allah kabul etsin..
Şenaycığm, saf zeytinyağı ve badem yağı karıştırıp sürebilirsin. eczanelerde pek çok krem de var ama ben iyi olanları da var mı bilmiyorum..
Ben de sinan hocaya gittim. 2 ay daha diyet yap öğle gel dedi. Protein c 0.503 . Hiç değişiklik yok. 10 aydır devam ediyorum. homosistein 9 dan 7 ye düşmüş. İyi ama devam et dedi....ne yapacağımı bilmiyorum.???
Cnm çok güzel kilo almışsin. Umarım ben de 12 yi gecmem. Çok zor kilo veriyorum çünkü. Karnında sarkmâ olmaması da çok güzel. Bir şey sardın mi peki. Yağlar da mantıklı geliyo bana sanırım hem yağ hem de krem kullanıcam çünkü annemin karnı çok catlamisSenaycim karnim 4-5 aylikken falan belli olmaya basladi toplamda 11 kilo aldim sebamed catlak kremi kulandim cok sukur hic catlagim olmadi suan ayni tartiyla tartilmadigim icin tam kesin diemesemde 3 kilo kadar kaldi eski kiloma donmeme kremin etkisimi bilemem ama sarkmâ yada catlak yok cok sukur
Aslina bakarsan hemen hemen her gun girsem de cok yorum yapmadim.ama yine de en cok da sana yorum yapmak icin girdim. Ama ben okuyamadigin bazi seyleri yaziyim simdi.ne zaman koptuk bilmiyorum ama hani sen neseyle konusmak istiyorum ona ihtiyacim var demistin. Ben de nazifeden numarani alip neseye veriyim de seni arasin dedim.nazifeyle gorustum.senin telin onda yokmus.o da seni merak etmis.benimki onda varsa beni arasin demisti.bunu sana yazdim oncelikle.senden cevap gelmedi. Hatta sonra sana sordum yazdiklarimi gormedin mi dedim.yine senden cevap gelmedi. Neyse neseye soyledim sonra.elifin sana ihtitaci varmis dedim. Butun bunlara cevap gelmeyince senden ben de galiba bana kirildi falan dedim. Cunku o siralar sen kanaman olmasina ragmen is yaptigini yazmistin.hem de iki kez.ben de bunlara kizmistim birseyler yazmistim herkes gibi. Ondan bana kirildin sandim. Sonra da ustelemedim iste.
suanki durumuna da uzuluyorum. Canim biliyorsun nesenin kizlar 30. Haftada geldi.39 gun kuvezde kaldilar.cok zor gunler gecirdi. Inan bana erken gelirlerse cok uzulursun. Dost aci soyler.kizma bana.seninkiler kiymetli.az beklemedin onlari.Bence anneni cagir artik gelsin de bebisleri bekleyin. Sen de yerinden kesinlikle kalkma.zaten eninde sonunda gelmiycek mi bebekler icin. Ne kadar iceride dursalar o kadar iyi. Sakin is yapma evde.hicbirsey yapma.dr kalkma dedi falan de.
Cnm çok güzel kilo almışsin. Umarım ben de 12 yi gecmem. Çok zor kilo veriyorum çünkü. Karnında sarkmâ olmaması da çok güzel. Bir şey sardın mi peki. Yağlar da mantıklı geliyo bana sanırım hem yağ hem de krem kullanıcam çünkü annemin karnı çok catlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?