Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

meryemcim bebeğime bakarken aklıma hep siz gelıosunuz heleki senın durumun beni çok etkilemişti halada aklımdan çıkmıo yaşadığın çok zor bir durum başıma gelse naparım die hep düşündüm hamileliğimde allah mukafatını verecektir elbette bu sefer doğumda ağladığını görür sesini duyarsın inşallah hep duamdasın allah yardımcın olsun

Canım öyle korkuttu ki beni yok Felç grcitenler var fazla dozdan yok zayıfsın be yapacağımı bilmiyorum;( doz az gelecek diye korkuyorum şimdi de. Yanında ecopirin 100mg da alıyorum sana yeterli bunlar dedi ama bilmiyorum

Tam 34haftaliga girdigim gun p.tesi.Allaha şükür doğum seklini öğrendim.sezeryan dediler.tabi normali iyide ben bebisleri tehlikeye atmak istemiyorum.sezeryanda kesip Alçaklar.benim için tehlikeli.banada dua edin.inşallah hayirlisiyla geçer Doğumum.

Benim clexan kull

Benim clexan kullandigimi biliyolar.digerleride grip ilaclari ve vitamin.bende duydum felci oyuzden genel aneztezi istiyodum.grip yuzunden mecburum.canim ya ben hep zamanında olur umudundaydim.dualamami kendim yapcaktim ama nasip olmadi.Agzina saglik şimdiden canim.

Elifciğim, ben birkaç gündür foruma girmemiştim. yeni öğerendim. Senin ve bebişler için hayırlısı olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin...dualarımız seninle..

Elif

canim sana hayirli dogumlar diliyorum.hic korkma.artik bebisler buyudu.cok sukur bu haftalara kadar geldin. Ben 37 de dogurdum.aramizda cok yok yani. Kuveze de girseler birsey olmaz.hem birsey soyleyim mi.kuvezdeki bebeklere bizden iyi bakiyorlar. Sen moralini cok yuksek tut.sutunu etkilemesin moralin. Cok az gunun kaldi.hatta saatin.su son rahat zamanlarinin tadini cikar.rahat rahat yat:)bunu bile arayacaksin:))

cnm dualamanı yaptım allah kabul etsin inş. bebişlerine sağlıkla kavuşursun pazartesi doğum kaçta inş. doğum duamızı yapıştıracağım sen de oku biz de okuyalım.

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete'l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn." (A'raf, 7/5

Dogum yarin ama kacta alirlar bilmiyorum.engec 10da alirlar herhalde.cok heyecanliyim.guzel haberler vermek dilegiyle.hakkinizi helal edin.duayi bende alim okuyayim.

Elif canım buyuk güne yaklaşmışşın. Saatler kalmış bebişlerine kavuşmana. Rabbim saglıkla sıkıntısız kucağına aldırdığında her sıkıntıyı unutacaksın. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Dualarımız seninle.

eliffff topiğimizin ikinci ikiz annesi :)) çok zahmet çektin bugünlere gelmek için. .allah çektiklerinin yüzü suyu hürmetine her işini kolaylaştırsın doğumun kolay acın sancın sızın az olsun. sütün de bol olsun tabi. bebişlerin de gazsız olurlar uykuyu çok severler inşallah :)) hadi bakalım hayrlı haberlerini bekli,yoruz.

Dogum yarin ama kacta alirlar bilmiyorum.engec 10da alirlar herhalde.cok heyecanliyim.guzel haberler vermek dilegiyle.hakkinizi helal edin.duayi bende alim okuyayim.
Elifim bu sabah doktor kontrolüm var erkenden uyandim allahım saglikli dogum nasip etsin üçünüzüde korusun acın az sütün bol olsun bu günlere gelmek çok zor oldu yazarken bile gözyaşlarimi tutmak zor oluyor..bizi habersiz bırakma cnm allah yardimcin olsun..benimde sancilarim var nstde çikiyor şimdi konrole gidicem ve daha 28+4 üm inşallah bende en az 33 34 olabilirim o günleri görürüm..öpüyorum çok

Allah hayırlı doğumlar sağlıklı ,hayırlı, uzun ömürlü evlatlar versin canım...güzel hayırlı haberlerle gel inşallah .dualarımızdasın.

amin Allah razı olsun canım benim çok tşk ederim.çok zor günlerdi hala da zor günler geçiriyorum.insanın bebeğinin ölümü çok farklı bişey başka ölümlere benzemiyo hiç...4 aralıkta bebeğimi kaybedeli 1 yıl dolacak ama hala dün gibi acım...böle yaşamayıda öğrenicez sanırım inşallah rabbim bu bebeğime sağlıklı uzun ömürler verir 32+ 4 teyim korkularım başladı bebeğimi 34+4 te kaybettim.ne yapıcamı hangi dra ,hastaneye gidicemi şaştım.hep özele gitmiştim.şimdi yoğun bakım ünitesi olan bi hastane arayışndayım zor geçiyo günler.rabbim sana ve bebişine sağlıklı uzun ömürler versin

Esim simdi gelebildi yanima.bebisleri baska hastaneye sevk ettiler.yer olmadigi icin.belden asagi uyusturularak oldum.suan sezeryan olan yerim aciyo.iyiyim cok sukur.bebislerin solunum sorunlari var.nekadar durcaklari belli degil.kilolarida biri 1540gr digeri 2100gr.sut sagmaya baslicam.daha denemedim ama cikcagini sanmiyorum.gogsum sismedi cunku.mama aldik.benim endisem biberona alisip gogsumu kabul etmezler diye.bilgisi olan varmiki.emzirmeyi cok istiyorum cunku.hersey icin cok sagolun.beni yalniz birakmafiniz.dualar ettiniz.agziniza saglik.senayim agzina saglik dualama icin.gorusmek dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…