Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Esim simdi gelebildi yanima.bebisleri baska hastaneye sevk ettiler.yer olmadigi icin.belden asagi uyusturularak oldum.suan sezeryan olan yerim aciyo.iyiyim cok sukur.bebislerin solunum sorunlari var.nekadar durcaklari belli degil.kilolarida biri 1540gr digeri 2100gr.sut sagmaya baslicam.daha denemedim ama cikcagini sanmiyorum.gogsum sismedi cunku.mama aldik.benim endisem biberona alisip gogsumu kabul etmezler diye.bilgisi olan varmiki.emzirmeyi cok istiyorum cunku.hersey icin cok sagolun.beni yalniz birakmafiniz.dualar ettiniz.agziniza saglik.senayim agzina saglik dualama icin.gorusmek dilegiyle.​
Cok sukur canim.masallah sag salim dunyaya geldiler insallah saglikla kuvezdende cikarlar bir oh dersin.bir haftaya dikislerin daha az acir canim telas yapma.gogsune sicak buhar sicak havlu yap ve bol bol hurma ye hac hurmasi olursa daha iyi olurmus.

Esim simdi gelebildi yanima.bebisleri baska hastaneye sevk ettiler.yer olmadigi icin.belden asagi uyusturularak oldum.suan sezeryan olan yerim aciyo.iyiyim cok sukur.bebislerin solunum sorunlari var.nekadar durcaklari belli degil.kilolarida biri 1540gr digeri 2100gr.sut sagmaya baslicam.daha denemedim ama cikcagini sanmiyorum.gogsum sismedi cunku.mama aldik.benim endisem biberona alisip gogsumu kabul etmezler diye.bilgisi olan varmiki.emzirmeyi cok istiyorum cunku.hersey icin cok sagolun.beni yalniz birakmafiniz.dualar ettiniz.agziniza saglik.senayim agzina saglik dualama icin.gorusmek dilegiyle.​
cnm çok sevindim ya maşallahh bebislerine insallah bir an önce toparlanir minikler nasil gördün ama dimi onlari ayy çok heyecanli.cnm çok bilgim yok ama hemşireleri sütünü kaşikla vermelerini söyle ama uğrasirlarmi bilmiyorumki çok sevindim cnm ya

elifçim gözün aydın en kısa zamanda saglıkla evınızede donersiniz inşallah dikişlerin acır normaldir ama bır haftadan sonra azalıo yavas yavas her gecen gun daha ıyı olacaksın süt olayına gelınce herkeste farklı olabılır tabiki benım sezryandan 2 gun sonra geldi sütüm ama bebeğe biberonla mama verdiler hastanede hemen bizde öyle devam ettik dogdugunda bizimkıde aglama sorunu yasamıs solunum problemı yasadı muhtemelen birde kan uyusmazlıgı olup sarılıkta sınıra gelınce bebegımı hiç üzemedim malum kıymetli bebek bizimkiler emzirmeyı denedim ama aç bırakamadım öyle olunca bebek bıberondakı gıbı süt gelsin istedi ve benı emmeyi deneyıp ıstedgı gıbı bol gelmeyınce süt bıraktı kendını ıterek agladı hep ve halada emmıo malesef denıorum arada sutum cok azalmıs durumda artık mama kasıkla verılınce emer dıolar ama hastane ugrasırmı bılmıorum benımkı kuveze gırmedı ama ben kasıkla vermeye korktum acıkcası bogazına kacar falan dıye sen şimdi süt olayını dusunup uzulme bebeklerını dusun ve mutlu ol herseyın hayırlısı her bebek her anne farklıdır inşallah senın sutun bol olur ve bebeklerınde sana alısır allah üçünüzede güzel gunler gostersın

Cnm benim çok mutlu oldum bugün sabah ćok güzel uyandım. Rüyamda ikiz kızım olmuştu çok tatlılardı uyaninca şaşırdım sonra dedim bu elifin bebişleri herhalde :) inş. Çabuk çıkarlar kuvezden en azından artık sağ saglim doğurabildin korkular son buldu bu sıkıntılar da geçecek Elifcim inş. Kızların daha iyi olacaklar nedenin baya kalmisti ikizleri kuvezden şimdi kocaman olmuslardir doğan büyüyor cnm senin kiler de büyüyecek merak etme seni zor günler bekliyor işin zor ikiz annesisin artik biran evvel iyileşir sin inş. Ağrın sizin kalmaz.

Güzel haberlerine çok mutlu olduk. Rabbim sağlıklı , hayırlı şekilde büyütmek nasip etsin.....

elifcim sukur bebislerin sag salim dogmus. kilolarida cok dusuk degil. kuzenimin 1100 gr dogdu simdi kocamsn bir oglusu var. seninkilerde buyuyecek insallah. benimde sezeryan olmama ragmen hemen sutum gelmisti. ama oglum 3. gunden sonra emmek istemedi cooook ugrastim. ayakta ziplayip hoplayarak emzirdim nerdeyse 5 ay. ilk hafta 800 gr verince mama verdik bizde. ama biberona kesinlikle alisiyorlar. ayni akista gelsin istiyorlar. ama kuvezde baska bir sekilde beslemezler sen artik direnip memeye alistirmaya calisacaksin canim. surekli sag sutun artsin. inciri parcalara ayir sutu yogurt mayalama sicakligina getir ve blender yap.

cnm ne oldu dr kontrolün de sonucunu yazmamışsın sancın çıktı mı inş. sen de gönlünce 33 34 haftalara gelebilirsi bilgilendir bizi merakta bırakma

cnm ne oldu dr kontrolün de sonucunu yazmamışsın sancın çıktı mı inş. sen de gönlünce 33 34 haftalara gelebilirsi bilgilendir bizi merakta bırakma
Şenaycım bebiş iyi çok sükür ama işte sancı ve kasilmalarimdanan dolayi erken d.riski olbilir diyor doktor ve 32 yi gećene kadar çok dikkat dedi doktor yatak istirahatine ddevam diyor doktor o iyi olsunda herşeye raziyim artık ya sen nasilsin nasil kızın herşeyin iyidir umarım..beni aartik haftada 1 gün görecek doktorum inşallah en az 32 33 olurum cnm ama tabi rabbim izin verirse kimbilir belki 38leri bile görürüm cnm inşallah..

iyi olmanıza sevindim cnm yatacaksın o zaman yapacak bir şey yok her şey bebişlerimiz için. biz de iyiyiz galiba ben de haftaya pazartesi gideceğim dr a. şu aralar bir şey hissetmediğim için birşey diyemiyorum. bulantılarım gitti hareketlerini de hissetmiyorum hareketlerini hissetsem rahatlardım biraz biz de 17. haftadayız. inş. biz de doğduğunu görürüz bebişlerimizin

Elif

Gozun aydin cnm.kavustun kizlarina.cok sukur dunyaya geldiler.Allahin izniyle gerisi gelir.cok takilma emzirme meselesine.o da olur.olmazsa da birsey olmuyor.oyle boyle buyuyorlar.bunlari dusunme simdi.ama sut icin tavsiyelerim var.incir, kayisi, kuru beyaz uzumu sekerle hasla hosaf yap.blendr dam gecir ic. Ayrica humana still tee cok iyi geliyor.bunlari yap. Gogsunu bol bol sicak suyla yika.ya da islattigin sicak havluyla masaj yap.gelir insallah sutum merak etme.ama hic dert etme.istahli olsunlar diye dua et.istahli olsunlar da yeterki mamayla da buyurler.ben hala istahtan ckiyorum cunku.biberona da alisirlarsa alissinlar.sagar verirsin.canlari sag olsun da buyurler merak etme sen.Allah sana guc kuvvet versin.ikiz annesi olmak zor.kuvezde gecen gunler de zor.ama hepsi gececek.

Cnm ben ilk 19.haftada hissetmistim hareketlerini kasiklarimda seğirme gibi hissetmistim ama 21. De 22 de hissedenlerde var gercekten insan rahatliyor..sende hissedince rahat bi nefes alacaksin inş..bu arada dinlenirken falan genelde soluna yat sıkılırsan sağina yat düz yatma rahim damarlara baski yapiomus ve aola yatinca tüm kan bebege gidiyor daha cok besleniyormuş cnm..sen ayrintili ultrason fln yaptiricakmisin..bu arada sen şeker yükletmicemmi diodun bi ara bende senin gibi düsünüyordum ama bi yaptirdim ben hateketsiz bi gebelik yasadigimdan şeker fırlamis diyete yanit vermedi bu hafta uzattik diyeti yine düsmez ise insülin ignelerine baslayacakmisim insallah gerek kalmaz ama sende doktorunu dinle yaptir derse yaptir cnm bence.ki ben sadece 6 kilo aldim simdiye kadar

elifçim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar. bir maraton bitti yepyeni bir maraton başlıyor. Allah güç kuvvet versin. :) süt meselesine gelince benim sezeryandan sonra 3. gün geldi sütüm 3 gün bıyunca sadece bişr kere mama aldı mamayı kusuyordu. zaten mideleri fındık kadar olurmuş kolostrum sütüyle hemen doyarlarmış ilk günler. şimdi hala emziriyorum. tabi bunun için çok mücadele verdim yara oldu ağlaya ağlaya emzirdim. eğer göğüs hassasiyetin varsa göğüs kalkanı kullanmanı öneririm. bana çok iyi gelmişti.

şenaycım demek 17. haftaya geldin ha. çok şükür rabbi,m kucağına aldığın zamanları da göstersin inşallah. kız bebekler daha çabuk hareketleniyor birkaç haftaya kalmaz hissedersin ben 22. haftada hissetmiştim kelebek kanatlarının çırpınışı gibiydi. mükemmel bir duygu...

Arkadaslar yorumlariniz icin sagolun.bebislerimin kanlarinda iltihap varmis.antibiyotik tedavisi yapiyolar.enaz 10gun kalirlarmis.buyugu daha erken cikabilirmis.bende hastanedeyim.ya bugun yada yarin cikarim.clexan 0.4ebasladilar dun.Onu takip edebilirler.dun oksurugum basladi.vardida sezeryandan sonra oksurmeyince gitti diye sevinmistim.erken sevinmisim.oksuruk beni maffetti.ameliyat yerim cok aciyo.oksurmemeye calisiyorum ama olmuyor.sezeryandan sonra oksuruk yasayan varmi.dikislerime zarar verirmi acaba.yurumekte zorlaniyorum.bugun ikinci gunum ama herkez masallah super yuruyor.ben biyerlere tutunarak yuruyorum.belime igne burulan yerde aciyo.belden asagi uyusturularak yapilmadi iyi oldu.busayede yavrularimi gordum.yoksa hemen kuveze koyduklari icin goremicektim.baska hastaneye sevk ettiler cunku.annemde seni kessinler sonrada hemen iyi ol istiyosun diyo :) bukadar zor oldugunu dusunmemistim.karnima dokundurmuyorum.kiyameti kopariyorum.bugunlerde geccek insallah.yavrularimada banada Allah saglik versin.esimle isim konusunda bir turlu anlasamiyoruz.onun istedigni ben begenmiyorum.benim istedigmi o begenmiyo.ezgi irem olsun istiyo.bende anlamlarini begenmedim.esra esma diyodu onceden.benim dediklerimi begenmeyince tamam demistim.simdide ondan vazgecti.eslem ismi cok hosuma gitmisti.beyefendi onuda istemiyo.oda bikti artik.ilk benim deyipte kabul etmedigi beyza feyza olsun dedi.bende cok benziyo karisir diye beyza azra oldun diyorum azrayi begendiremedik.tek derdimiz sanki isim.nufus kagdi cikmasi lazim.isim belli degil.fikrinizi alayim teyzeleri beyza feyza mi koyalim.cocuklar cikana kadar iyi olurum insallah.

Genelde sırt üstü uzaniyorum ama soluna da yatmaya çalışıyorum gece yatarken özellikle soluma yatıyorum bir uyanıyorum sırt üstü olmuşum :) pazartesi ayrıntılı için gideceğim kayseriye. Şeker çıkmasına üzüldüm ben hem korkuyorum hem de yaptırmayı diyorum ama o gün gelsin konuşuruz dr la. Ben hemen hemen hiç tatlı yemiyorum desem yeridir geçen sadece biraz lokum yedim okadar :) düşün 4 ayda sadece bir kere lokum yedim ha bi de bir kere küçük bır halka tatlı yemistim şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum aslında ben şekere en çok yediğim şey peynir yoğurt ve süt bir de meyve yemek yerken hala zorlanıyorum bulantı geçti ama yemeklere karşı hala bi isteksizlik var karnim şimdiden kocaman oldu gibi geliyo bana çok kilo almadim ama annem de bana hamileyken kocaman karnı varmış galiba ben de öyle olacağım bir de kilolu doğsam neyse 1 kilo 800 gr doğmuşum :)

Evet cnm yaa çok şükür bu günlere gelebildik o kelebek bende bir çırpınsa iyi olacak bebisimle konuşuyorum bazen hadi vur annene diyorum ama tık yok :) en son gidisimde dr bir kaç haftaya hissedersin demişti ama 2 hafta oldu bunu diyelim hala hissedemiyorum belki nasıl birsey olduğunu bilmedigimden anlamıyorum tuhaf bir duygu yaaa gerçekten çok güzel bir şeymiş hamilelik allah isteyen herkese nasip etsin doğduktan günü de büyüyüp yuva kurdukları günleri de göstersin inş. Hepimize

Elifcim umarım acıların biran evvel geçer bebişlerin de inş. Biran evvel sağlığına kavuşur. Isim konusu bizde de büyük sorun ben kendi istediğimi koyarsam o isimle değil de kendi istediği isimle hitap etmekle tehdit ediyo benimki. Ya bu kadar ugrasan biziz isim koyma hakkını bile vermiyor neymiş o erkekmiş hemen erkeklik gururuna bağlıyor. Ben zeynep istiyorum o kesinlikle istemiyor. Benim Önerdiğim isimleri listeye bile almıyor şimdilik Belgin ve nilüfer isimlerini önerdi. Belgin Türk ismiymis öbür isimler arapça Farsça olduğu için biz arapmiyiz diyor istemiyor. Ben de çok eski bir isim olduğundan istemiyorum ısınamadim senin bebişlerin de Beyza güzel Feyza yi beğenmedim belki busra olabilir müjde anlamına geliyo

Elifcim geçmiş olsun.bende Elif ve Azra çok beğeniyorum. Irem de güzel. Uyumlu isimler koyabilirsiniz. Sağlıklı olsunlarda. Niye iltihap varmış. O kadar antibiyotik kulkandin

elifçim benim de zor oldu sezeryanım inan hala ağroyor bazen. ama ilk bir hafta çok zordu. yürüken ağlıyordum zorumdan. geçer inşallah bol bol nescafe iç benim anestezistim öyle demişti ama ben hiç içmedim şimdi sezeryan yerim 2 -3 parmak altı ve üstü hala uyuşuk. his kaybı var. isim konusunda büşra ve betül ya da şenay ve şeyma nasıl :)

şenaycım seni çok sevdiğimden elifin kzına senin adını önerdim :))) canım inşallah hareketlerini de hissedceksin o zaman da diceksin ki neden hareketli değil falan :)) ben kaç. defa sağlık ocağına gittim öyle benim sıpa el doppleriyle de zor bulunuyıordu bir keresinde hemşire zor sakinleşrtirdi beni bişey oldu sanmıştım ( hazırlıklı ol diye söylüyorum. bir de hiç şeker yemiyormuşsun ben 2 çıta bal yedim bala aş ermiştim :)) şekerli şeyler de bebeği hareketlendiriyor. hareketinden şüphelendiğimde çikolta yiyordum çok geçmeden tekme atıyordu sıpa :)

Cnm benim çok teşekkür ederim sevgimiz karşılıklı. Senin ki şekeri çok Seviyomus şeker yemiyorum derken öyle gereksiz tatlılar yemiyorum cayımı şekersiz iciyorum kahvaltıda bir tatlı kaşığı bal yiyorum o kadar çok korkutuyor ki dr lar şekerden insan yerken ister istemez çekiniyor bir de benim malum diyet var 2.5 yıldır çikolata ağzıma sürmüyorum yasak ya diyette. Çok zor hem bebiş için beslenmemiz lazım hem de bebeğe zarar vermekten korkuyorum fıstık ceviz sayarak yiyorum diyette tamamen yasak aslında ama biraz yemeye çalışıyorum mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inş. Başarabiliyorum dur oğlusun nasıl tatlı olmuştur şimdi isir onu benim icin

Reactions: eoe
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…