Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Elifcim yasaklilar listenemi eklendim.

Yok cnm eklermiyim.emineyide yanlışlıkla eklemisim.coraspirini 32haftalikken kestim.igneyide p.tesi doğum olmuştu.c.tesi vurundum.pazar vurdurmadilar.aman dikkat et cnm.ben ne kadar dikkat ettimsede Suyum geldi.demek Allah boyle nasip etti.bende yavrularimda iyi olsunlar da.Allahım sanada benim gibi güzel telaslar nasip etsin.

Benim yegen lerimin hepsinin de iki ismi var annesi babası istedi koydu annemin babamın adlarını ikinci isim koydular ama biz hiç kullanmadık ilk isimleriyle hitap ediyoruz bazılarının egosu nu anlamıyorum anne babanin hitap ettigi isimden baskasiyla cagirmak ne demek ya cocuga istemiyorsan nüfus kağıdına yazdırma cnm emine ve fatma yi göbek adı olarak koyduk deyin gitsin çocuklar da isimlerini bilsinler. Kıyamam yaa inş. Biran evvel kavusursun kizlarina

Sana katiliyorum. Gobek adi diye nufusa yazdirmadik desin. Ben de iki isim sevmem.ne gerek varki. Okulda problem olur.okulda ilk yazan kullaniliyor sanirim. Gobek adi da ilk isim olarak mi yaziliyor acaba.
eslem ismini burda okuya okuya kulagima hos gelmeye basladi bu arada. Basta begenmemistim.
senin kontrolun ne zamandi senay.pazartesiydi sanirim.iyi haberlerini bekliyorum.

Emine fatmayi nüfusa koymicaz.göbek ad olarak koycaz.Hergun eşim sut götürüyor.dun gidemedi.sut çok azdı.hemen gitmedimya çok özledim dedi.ben napim dedim.sadece doğururken gorebildim.belden aşağı ugusturularak oldu yavrularını gorebildim ama belim catliyo ağrıdan.beni ne yatirabiliyo.ne yurutebiliyo nede oturtabiliyo.napcagmi şaşırdım.geçecek umuduyla bekliyorum.kimsede bu olmamış.bende oldu malesef.daha 4gun oldu doğum Yapalı.geçecek inşallah.İki bebis sahibi oldum olacak o kadar.onlar gelmeden toparlanirim inşallah.

Eşlemi bir arkadaşım söyledi ve hemen hoşuma gitti.eşim ilk basta istemedi sonra senin gibi beğendi.buslemide hastanede oda arkadasimin ilk kızı eslemmiş.buna buglem koycam dedi.esimin hoşuna gitti.bu sefer ben hoslanmadim.hemen ailesine söylemiş.her kez beğendi.mecbur koycaz artik.resimlerini çekmiş edim.ozledikce resimlere bakıyorum.

Evet cnm pazartesi ayrıntılı ya gitcem kayseriye inş. Iyıdır minnosum

Amin canim amin cumlemize.Rabbim tez vakitte bebislerine kavustursun senide.beline korse tak Drbana korse tak detmiştiggerçektende o kadar iyi gelmişti ki korse aliskanlik yapmisti.hem sicakta tutuyor.ben 4-5 gün sonra atlet üzerindentaktim.pamuklu korse ddemişti ben önceden aldim korseyi pamuklu atletlerin üzerindentaktim ayni hesap oolmuşturheralde

Karnim cok aciyo suan cnm
Korse dahada acitmasin.nerden bulabilirim pamuklu korseyi.eczanede bulunurmu.Benim karnımi çok kesmişler.boydan boya.biarkadasimda görmüştüm.kesiği azdı.

Kaynanam ben emineyi göbek Adİ olarak istemiyorum.koycaksaniz sadece onu koyun koymicaksaniz hic koymayın dedi.valla buglemede içim isinmadiydi.yarin hayirlisiyla kimlik çıkaracak esim.ebrar ile eslem olacak hayirlisiyla.artık içim rahat.anlamlarında güzel.kim ne derse desin.

elif canim dogum sikintilarin icin gecmis olsun. insallah toparlanirsin genen. ilk gunler agri cok oluyor. oglum emmemek icin inat efine o agrilarla ziplaya hoplaya emzirmeye calismistim. zor gunler ama gececek. iki isim cok sikinti degil bence. biz ikisini birden soyluyoruz. obce eren emir dusuustum. esim sen ne istersen demisti. ama eren ve emir cok yakin gibi geliyordu. birgun esim tarih calisirken kaan ismini farketmis:))kaan emir nasil dedi. aa guzel oldu dedim ve onu koyduk. ve ikisinide soyluyoruz. o yuzden herkeste oyle alist.

Arkadaşlar bitek ben yazıyorum.hafta sonuya herkez tatilde galiba.bel agrim 4gun surdu.şükür dun geçti.inşallah bidaha agrimaz.bu seferde titreme aldı beni.bu sabah 6da sut sagmaya kalktim.bir üşüme aldı beni.zangir zangir.maffetti beni.yatağa girdim ama Sut sağmam gerektiğinden kalkmak zorunda kaldım.Yatinca bir terledimki su içinde kaldım.Dun annem beni terletmisti.omu hasta yaptı acaba.şuan kat kat giyindim.bir usuyorum bir terliyorum.garip bir durumdayım.hasta olmam önemli değilde kızlar gelince iyi olmam lazim.annem geleli 8gun oldu.üzerime çok düşüyor.onun gittiğini düşününce aglayasim geliyor.

telden yazmaya calismak cok zor. surekli kilitliyor. nesaj yarim gitti. elif insallah bebislerin saglikli olsunlarda bunlar gecer canim. takma.
senay canim hareketler icin bir iki hafta daha laxim. 19 da tam hisstemistim ben. sonrada hareket etmezse korkmaya basliyor insan:) bir gece ziril ziril aglamistim iki gundur hareket etmiyor diye. cikolata yedim yattim durttum yok. sonra esim elini koyup oglum deyince sert bir tekme indirmisti. her elini koydugunda indirirdi hamileligimde ve simdi babasi yanima geli sarilir gibi yapi
yor yine tekmeliyor onu:))kiskanc benim oglum. insallah o gunleri sende goreceksin canim.saglikla kavus bebisine.
bu ara sik sik yazamiyorum size yaramaz oldu oglum. dua la havle cekebiluriz adlinda bende katilirim insallah. yaxin

Elif

terlemen cok onemli.boylece hastaligi, vucuda giren onca ilaci atacaksin.kizlar yokken ter at surekli.nane limon ic. Sicak su termoforu koy yatagina ve ter at.ben uc gun gunde dort bes kez ter atmistim.corabima kadar terlemistim dusun. Ondan sonra rahatladim. Yoksa vucut olur olmadik zamanlarda ter atmaya calisiyor.benim ter atmam uc aylikken cok kotu hasta olunca olmustu. Ama asil neden dogumdu. Vucut ilaclari oyle atiyor.

Senin ki de ayrı bir hoş babası dokuzuncu tekmelemesi :) bugün dr a gittim Ayrintili ya girdim ama bebisi görene kadar hep korktum çok şükür dr herhangi bir risk görmedi rahim agzina yakın dedi plesanta o yüzden normal doğum zor gözüküyor dedi iğneyi senin hiç kesmemen lazım dedi pihti atar dedi hatta doğumdan sonra 3 ay kullanmak lazım dedi normalde 40 gün yetiyomus ama beni baya riskli buldu çok şükür bugünleri gördük. Bu hafta dediğin gibi la havle çekebiliriz iyi olur sonra yine isteyen olursa s.t oluruz yarın tabloyu yapıştıriyim ben

Emine vallahi dr gibisin maşallah sen hiç bırakma bizi

Şenay çok sevindim bebeişinin iyi olmasina bugün bende gittim doktora benim plasentamda hala aşagi doģru uzaniomus doktorum normal dogumun zorolacagini ve 38 de sezeryanla dogum olabilecegini söyledi ama 35 hafta olunca yine konusuruz dedi.bide dediki trombofoli hastalarimin bebekleri 2.5 2.700 gibi kilolarda doguyor dedi.bakalim insallah çok zayif olmaz bebiş..

Kaan emir tek isim gibi olmuş.bende çok beğendim.biz nüfus kağıdını cikardik çok şükür.son anda ebrari bulduk.daha önce hic dusunmemistik.ebrar ile eslem oldu.Hayirli sağlıklı evlatlar olur inşallah.

Reactions: eoe
elifçim terleme dogumdan sonra bendede olmustu hatta tansıyonumda oynuo sankı dıodum hemsıreler normal dedi benım cabuk gectı terleme üşüme durumları ama emzıremedgımdendır dıye dusunuorm hormonlarım cabuk normal seyrıne donmustur yoksa ablamda bu durum daha uzun surmuştü belkıde kişisel degısıodur bılemıorum, senaycım cok sevındım ayrıntılıda iyi gecmıs epey büyüdünüz sizde masallah bana hep bugunlerın kıymetnı bılın dedıkelrındenhamıleyken ben hep dogmasını hayal edıodum gerısını hıc dusunmuodum ama suan goruormkı gercekten cok zormus üstelik annemde kalıorum bir ayımızıda gecırdık epey buyuduk ama ben cok yoruldugmu hıssedıorum gaz sancıları uykusuzluk dayanamıorum bazen sabrımı zorluo resmen dıorum ben ıstedım allah verdi çok şükür deyip sabırlı olmaya calısıorum evime geçince napıcam bilmıorum onun dışında trombofilı hastalrının bebeklerı kucuk olur demısler ama benım 37+2 de 3170 dogdu 38+2 de alacaklardı normalde daha bile fazla olacaktı kılomuz bekleseydi paşamız, yani öyle olacak dıye bır genelleme yoktur bence ben dogumda kestim iğneyi devam etmedim korktum biraz ama çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…