- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.401
Cok sukur bugunlerimize bizde 8 bittii 9.ayin icibdeyiz hala ona bakarken gozlerim doluo zaman cok hizli bazen hep boyle kalsak istiyorum zor ama cok keyifli tumgun ounlayim cok yoruluorum bukadar yorucu olacagini tahmin etmezdim uyku duzeniniz bizuldu yine gece 12de uymaya baslayinca simdi yaninda yatiorum yeniden erkene cekelim gece uykusunu die buaradagirip bakayim neler oluo forumda dedim biz ayrica cojk hareketlyiz besigine yatiramiorum donmeye calisirken boynunu kolunu bacaginu aciticak cok serilesti hareketleri yatagi cevreledim dusmesin diye ikimiz yatioruz ama buseferde alisacak benle yatmaya nasil ayiricam bilmiorum varmi bana akil veren nerde yatirmali bu zipir oglani ek gidaya gelince yogurt meuve corba ve akaamlari hipp iyi geceler mamasi veriorum sabahta mamasina yumurta sarisi pekmez tereyag ekliorum ve hippin yulafli ek gidasyla bazende 7 tahillisiyla kivam artiriorum corbalarina peynir ekliorum biz alistik ek gidayaSlm arkadaşlar herkes iyidir umarım bizimde ayın 17 sinde 7 ayimiz bitecek .zaman nasıl geçiyor anlamıyorum mucizem kollarımda.zaman hiç bu kadar anlamlı geçmemişti.bu ay ogluşumda çok büyük değişim var artık dönebiliyor ayaklarımizi tutabiliyordu .ek gıdaya hala geçemediler yoğurt harici seviyoruz.sizler nasılsınız elif,Mihrimah,şenay bebisler iyi mi?
Ben yatagimin yaninda yerde yatiriyorum. Ilk zamanlarda yorgani serdim yere. Cevresine yastiklar dosedim. Dusme problemini boylece cozdum. Bence yataginda yatirma. Bir gun dusebilir boyle devam ederse. Alismasin yataginda yatmaya. Buyudukce daha da hareketlemecek. Koydugun yastigin bile ustune cikip dusebilir. Benim kizim cok deli yatiyor. Suan iki tane bebek yatagini yanyana koydum kare buyuk bir yatak oldu. Normal yatak yani. Yatas. Uyurken ayaga kalkiyor sonra dusuyor. Kapiya duvara carpiyor. Yine hertarafi yastikla kapladim. Hem kendi cikabilecegi yatak olunca uyaninca cikip yanina gelir.Cok sukur bugunlerimize bizde 8 bittii 9.ayin icibdeyiz hala ona bakarken gozlerim doluo zaman cok hizli bazen hep boyle kalsak istiyorum zor ama cok keyifli tumgun ounlayim cok yoruluorum bukadar yorucu olacagini tahmin etmezdim uyku duzeniniz bizuldu yine gece 12de uymaya baslayinca simdi yaninda yatiorum yeniden erkene cekelim gece uykusunu die buaradagirip bakayim neler oluo forumda dedim biz ayrica cojk hareketlyiz besigine yatiramiorum donmeye calisirken boynunu kolunu bacaginu aciticak cok serilesti hareketleri yatagi cevreledim dusmesin diye ikimiz yatioruz ama buseferde alisacak benle yatmaya nasil ayiricam bilmiorum varmi bana akil veren nerde yatirmali bu zipir oglani ek gidaya gelince yogurt meuve corba ve akaamlari hipp iyi geceler mamasi veriorum sabahta mamasina yumurta sarisi pekmez tereyag ekliorum ve hippin yulafli ek gidasyla bazende 7 tahillisiyla kivam artiriorum corbalarina peynir ekliorum biz alistik ek gidaya
Tavsiyen icin sagol canim haftasonu tasiniorum bakalim yeni evde oyle bir duzen kurayim simdi yatagin yanini sandalyelerle kapadim ayak ucuda yorganla simdilik itemio ama uzun surmez tabi boyle devam edemeyecegimin farkindayim park yatak dusundum cevresi yumusak onda yatabilirmi die ama onada sigamaz gibi cift kislik yatakta dort donuo kiyida kosede yatiorum resmen:) oda takimi besigini bosa almisiz resmen hic yatmadik nerdeyse, yer yatagi iyi gibi insallah alisirizBen yatagimin yaninda yerde yatiriyorum. Ilk zamanlarda yorgani serdim yere. Cevresine yastiklar dosedim. Dusme problemini boylece cozdum. Bence yataginda yatirma. Bir gun dusebilir boyle devam ederse. Alismasin yataginda yatmaya. Buyudukce daha da hareketlemecek. Koydugun yastigin bile ustune cikip dusebilir. Benim kizim cok deli yatiyor. Suan iki tane bebek yatagini yanyana koydum kare buyuk bir yatak oldu. Normal yatak yani. Yatas. Uyurken ayaga kalkiyor sonra dusuyor. Kapiya duvara carpiyor. Yine hertarafi yastikla kapladim. Hem kendi cikabilecegi yatak olunca uyaninca cikip yanina gelir.
Ben de iki kizimi da oda takiminda yatiramadim. Aynen bosa almisim. Ikisi de aynen seninki gibi yatakta dort donerek uyuyorlar. Hele dis cikarma donemi. Kendini ordan oraya firlatiyor uykuda. Beraber uyuyunca sen uyuyamazsin birsey olacak diye. Yerde yatinca o kadar rahat ediyorsunki. Dusse de birsey olmuyor. Dedigim gibi once yorgan yaptim. Alcak olsun diye. Daha buyuyunce de yatak. Yataktan da yere dusse birsey olmuyor artik. Park yataklar hakkinda fikrim yok. Hic denemedim. Neticede o da yuksekte. Buyuk kizim ilkokula baslayacagi zaman normal yatakda yatmaya basladi:)Tavsiyen icin sagol canim haftasonu tasiniorum bakalim yeni evde oyle bir duzen kurayim simdi yatagin yanini sandalyelerle kapadim ayak ucuda yorganla simdilik itemio ama uzun surmez tabi boyle devam edemeyecegimin farkindayim park yatak dusundum cevresi yumusak onda yatabilirmi die ama onada sigamaz gibi cift kislik yatakta dort donuo kiyida kosede yatiorum resmen:) oda takimi besigini bosa almisiz resmen hic yatmadik nerdeyse, yer yatagi iyi gibi insallah alisiriz
Bizde dis cikarmaya calisioruz aylardir cikamadilar iyice kabardilar cok rahatsiz edio yavrumu once gaz simdi dis oyle boyle buyuyup gidioruz bakalim park yataktada dusme riski yok cevresi file besigi gibi ahsap olmayinca belki sikinti olmaz bi deniycem olmazsa yer yatagi yapariz topla kaldir zahmetli olacak ama saglikla buyusunde gerisi onemli degil Allah sana yardim etsin iki kizinda oyleyse zormus:)Ben de iki kizimi da oda takiminda yatiramadim. Aynen bosa almisim. Ikisi de aynen seninki gibi yatakta dort donerek uyuyorlar. Hele dis cikarma donemi. Kendini ordan oraya firlatiyor uykuda. Beraber uyuyunca sen uyuyamazsin birsey olacak diye. Yerde yatinca o kadar rahat ediyorsunki. Dusse de birsey olmuyor. Dedigim gibi once yorgan yaptim. Alcak olsun diye. Daha buyuyunce de yatak. Yataktan da yere dusse birsey olmuyor artik. Park yataklar hakkinda fikrim yok. Hic denemedim. Neticede o da yuksekte. Buyuk kizim ilkokula baslayacagi zaman normal yatakda yatmaya basladi:)
Selam
Cok geçmiş olsun cnm ben normal doğum yaptım ama hamilelikte çok kilo aldığım icin sol kalcam dan bacağıma doğru inen bir ağrı oldu son zamanlarda yürümekte zorluk çekiyordum bazen o ağrıyı halen hissediyorum ben sinir sıkışması olduğunu düşündüm geçerli bilmem senin ağrı acaba epidural den dolayi mi inş. Geçer cnmArkadaslar dogumdan sonra bel agrisi ceken varmi genel anestziyle sezeryan oldum oglum agirmi gelio artik bilmior ama dogumdan sonra oldu ve siddetlendi agriilarim sirt ustu ve yuz ustu uyuduysam resmen yataktan zor kalkiorum donemiorum bile kas gevsetici agri kesici basladim iyi gelio gibi gecmezse bi dr a gidicem heralde ama sizdede varmi bu agrilar hareketsiz gecen gebelik sonrasi zayiflayan kaslardan agri olur diolarda 9bucuk ay oldu doğum yapali sizde durumlar nasil
Cok geçmiş olsun cnm çok şükür asagi yukarı hepimiz bebeklerimize kavuştuk darısı sana inş. Doğru tedavi ve moralini yüksek tutarak sen de bebeğine kavusacaksiniz inş. Cnm merak etmeSlm kızlar ne güzel hamile kalanlar var ben mayıs ayında ikinci düşüğüm oldu ve araştırmalar yapıldı dün öğrendik ik kan pıhtılaşması varmış eşimde de bende de, Rabbim inşallah bana da nasip eder bu mucizeyi
Geçmiş olsun sen de artık pıhtıcansin demekki hoşgeldin aramıza. Ben de 2 düşükten sonra çok şükür saglikla aldım oğlumu kucağıma darısı basina inşaallah. Amin.tahlil sonucunu da yaz istersen burada herkes yardimci olmak ister eminim ki.Slm kızlar ne güzel hamile kalanlar var ben mayıs ayında ikinci düşüğüm oldu ve araştırmalar yapıldı dün öğrendik ik kan pıhtılaşması varmış eşimde de bende de, Rabbim inşallah bana da nasip eder bu mucizeyi
Ay inşallah canım benimde bu son düşüğüm olur. Benim çok testim yapıldı canım kromozom falan da yapıldı ondan tam bilmemiyorum tahlil sonucunu çok karışıkGeçmiş olsun sen de artık pıhtıcansin demekki hoşgeldin aramıza. Ben de 2 düşükten sonra çok şükür saglikla aldım oğlumu kucağıma darısı basina inşaallah. Amin.tahlil sonucunu da yaz istersen burada herkes yardimci olmak ister eminim ki.
Ay inşallah canım benimde bu son düşüğüm olur. Benim çok testim yapıldı canım kromozom falan da yapıldı ondan tam bilmemiyorum tahlil sonucunu çok karışıksenin nasıl oldu canım hamile
Tahlilleri nde heterozigot ya da homozigot ibaresi olan ne varsa buraya yaz canım sen bizler anlarız yardımcı oluruz Allahın izniyle.ben kan tahlil inde öğrenir öğrenmez başladım iğneye ama bu konu da çok değişik uygulamaları var doktorların bazisi keseyi bazısı kalp atışını bekliyor ama bana en mantıklı gelen öğrenir öğrenmez yapmak oldu.Ay inşallah canım benimde bu son düşüğüm olur. Benim çok testim yapıldı canım kromozom falan da yapıldı ondan tam bilmemiyorum tahlil sonucunu çok karışıksenin nasıl oldu canım hamile olur olmaz iğne mi vurulmaya başladın nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?