- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.381
zamanim yok okuyamadim tam ama hamilesin ve igne yapiyim.mi yapmayim mi diye tereddutte misin anlamadim. Sanirim dr un kalp atisini gormeden igne yaptirmiyor. Igne kullanmanin bir sakincasi yok. Hamile degilsen bile kullanabilirsin. Ama hamileysen ve pihtilasman varsa igneyi kesinlikle kullanmalisin.ben igneye adet gunu basladim. Ve uc ay araliksiz kullanabiliyorsun gebelik beklerken. Yani benim dr un tedavisi bu sekilde. Ama bu dr dan dr a degisiyor.ınsallah canım tez zamanda olur ama gebelıgın ılk haftaları cok zor zaman gecmıyo endıse telaş bıtmıo bu endıseyı tez vakıtte yasarsın ınsallah cnm ben keseyı gordum sayılır ama pazartesı yıne bakılacak o gun daha ıyı gözukur ınsallah korkuyla beklıyosun ıste ya bısey olursa dıye bugun ıgnelerı vurayım mı vurmayım mı dıye tutustum resmen
Bunu soyledigin cok iyi oldu cnm ewet o zaman kullanip kullanmamakta cok tereddut etmistim cunku drun biri bana beyin kanamasi geciririrsin gerek yok dedi digeri kullanmalısın riske atamayiz dedi ben mthfr c677t heterozigotum bunun kadinlarin yuzde 70inde oldugunu soyledi kullanma dedi ama burda sordum aarkadaslarima sordum beninle ayni durumda olanlara sordum hepsi kullan bi zarari yok dedi ben de basladi. 3 tane vurdum bu aksam 4. Yu vurcamzamanim yok okuyamadim tam ama hamilesin ve igne yapiyim.mi yapmayim mi diye tereddutte misin anlamadim. Sanirim dr un kalp atisini gormeden igne yaptirmiyor. Igne kullanmanin bir sakincasi yok. Hamile degilsen bile kullanabilirsin. Ama hamileysen ve pihtilasman varsa igneyi kesinlikle kullanmalisin.ben igneye adet gunu basladim. Ve uc ay araliksiz kullanabiliyorsun gebelik beklerken. Yani benim dr un tedavisi bu sekilde. Ama bu dr dan dr a degisiyor.
Nasil uc tane vurdun. Kaclik. Gunde 0,4 yeterli sana. Benim 677 ve 1298 heterozigot. Niye uc tane vurdun. Gunde bir yap. Ve yine de dr un bilsin yaptigini. Yap diyen dr a git.ben yanlis anladim galiba. Gunde uc yaptin sandim:)Bunu soyledigin cok iyi oldu cnm ewet o zaman kullanip kullanmamakta cok tereddut etmistim cunku drun biri bana beyin kanamasi geciririrsin gerek yok dedi digeri kullanmalısın riske atamayiz dedi ben mthfr c677t heterozigotum bunun kadinlarin yuzde 70inde oldugunu soyledi kullanma dedi ama burda sordum aarkadaslarima sordum beninle ayni durumda olanlara sordum hepsi kullan bi zarari yok dedi ben de basladi. 3 tane vurdum bu aksam 4. Yu vurcam
Gunde 3 tane degil cnm 3 gundur vuruyorum demek istedimNasil uc tane vurdun. Kaclik. Gunde 0,4 yeterli sana. Benim 677 ve 1298 heterozigot. Niye uc tane vurdun. Gunde bir yap. Ve yine de dr un bilsin yaptigini. Yap diyen dr a git.ben yanlis anladim galiba. Gunde uc yaptin sandim:)
Cok geçmiş olsun cnm. Ins. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer devam eder. Ben hamileligimde 0.8 kullanmıştım daha öncekiler 0.4 ve 0.6 kullandım düştü. Ben de hamilelik öncesi ve sonrasında da 3 ay kadar dusuk doz kortizon kullandım. Seninki de aynisi mi bilmiyorum ama benimki Prednol idi adı. Birçok tedavi yöntemi denedim en sonunda oldu çok sukur. Tüp transferinde tek mi çift mi yumurta koydum konusunu ise hiç bilmiyorum tüp bebek konusunda bilgim yok ama ne olursa olsun inş. Sonuç senin için hayırlı olurmerhabalar:) kendi problemime çözüm ararken topiğinizle karşılaştım.biraz kendimden bahsedeyim.2,5 yıldır bebek istiyoruz.benim kan pıhtılaşmam dışında hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen normal yolla bebeğimiz olmadı.tüp bebek denedik ve ilk denememizde ikizlerime hamile kaldım.kalp atışlarını duyduğum gün eşime sanki dünyaya yeniden geldim dedim.artık sıkıntılar geride kalmıştı.pıhtılaşmam için 0,6 lık clexane iğne kullanıyordum ancak 8,5 haftalıkken gittiğim kontrolde bebeklerimin kalp atışları durmuştu.iğnenin dozu yetersiz kalmıştı.doktorum bir dahaki gebelikte kan sulandırıcının yanında düşük doz kortizon da kullanıcaz dedi.şimdi bayramdan sonra tekrar deneyeceğiz ancak benim korkularım sürüyor.dondurulmuş 2 embriyom kaldı.ikisini de transfer ettireyim mi yoksa tek mi transfer ettireyim.tek koydurursam ya tutmazsa gibi endişelerim var.topiğinizi görünce benim yaşadıklarımı yaşayanlar olduğunu görünce sizlerden güç aldım.iyi ki böyle güzel bir paylaşım alanı oluşturmuşsunuz.
Cnm Dr a danis tin mi igne ile mi yoksa hamileligin normal süreci mi böyle gidiyor sende çünkü her gün hamilelikte yeni şeyler çıkıyor bigün iyisin bigün kotusun o yüzden direkt iğneye bağlama bence muhakkak dr la görüş çünkü iğneler bebeğin için gereklihanımlar ben 11 tane iğne vurdum ama yan etkısı oldu iğneyi vuruyorum nefesım tıkanıo bogazımı bısey sıkıo kan beynıme yuruyo yaaa sabahlara kadar nefes alamıyor kullanamıyorum iğneyı
canım normal bısey degıl ıgneyı vurduktan sonra baslıyo ertesı gun bu sattlerde anca gecı ıkı gun bıraktım ıgneyı hıcbıseyım yoktu zaten yan etkılerınde var bu durum seyrek olarak bı cocuk dogurcam dıye öelmem ya kan beynıme vuruyo beynım patlıycak acısına dayanamıyorum boyle daha kötu etkılenıyo bence cunku cok fazla stres altındayımCnm Dr a danis tin mi igne ile mi yoksa hamileligin normal süreci mi böyle gidiyor sende çünkü her gün hamilelikte yeni şeyler çıkıyor bigün iyisin bigün kotusun o yüzden direkt iğneye bağlama bence muhakkak dr la görüş çünkü iğneler bebeğin için gerekli
amin canım inşallah ben de bu güzel duyguyu yaşayabilirim. anne olmak meğerse ne kadar zormuş. doktorum bana hamile kalmadan önce kortizon vermedi.kalınca başlıcaz dedi.bir de onların dozları oluyormuş sanırım.senin kullandığın kaç mg lıktı?Cok geçmiş olsun cnm. Ins. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer devam eder. Ben hamileligimde 0.8 kullanmıştım daha öncekiler 0.4 ve 0.6 kullandım düştü. Ben de hamilelik öncesi ve sonrasında da 3 ay kadar dusuk doz kortizon kullandım. Seninki de aynisi mi bilmiyorum ama benimki Prednol idi adı. Birçok tedavi yöntemi denedim en sonunda oldu çok sukur. Tüp transferinde tek mi çift mi yumurta koydum konusunu ise hiç bilmiyorum tüp bebek konusunda bilgim yok ama ne olursa olsun inş. Sonuç senin için hayırlı olur
Ins. Cnm en kisa zamanda sen de bu duyguyu tadarsın cnm.ben prednol 0.4 kullanmıştım. Hamilelikte ise deltacortril 0.5 mg kullanmıştımamin canım inşallah ben de bu güzel duyguyu yaşayabilirim. anne olmak meğerse ne kadar zormuş. doktorum bana hamile kalmadan önce kortizon vermedi.kalınca başlıcaz dedi.bir de onların dozları oluyormuş sanırım.senin kullandığın kaç mg lıktı?
Ins. Cnm en kisa zamanda sen de bu duyguyu tadarsın cnm.ben prednol 0.4 kullanmıştım. Hamilelikte ise deltacortril 0.5 mg kullanmıştım
Cnm geç cevap vermemden anlarsin yoğunum çok şükür böyle güzel bir yoğunluk icerisindeyiz. Bebek iyi çok şükür sadece şu sıralar az ediyo onun derdindeyim. Ben iyileşti sayılır az bir yer kaldı iyileşmeye doğumdan o da zamanla geçer herhalde. Kızımın adı zeynep asya teyzesi. Çok yaramaz bir kız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşŞenay, bebeğin ve sen nasılsınız. Bebeğin adı ne? zor günleri atlattın değil mi?
Cnm çok şükür bizler de iyiyiz bebiş buyuyo her geçen gün. Gerçekten mucize ona bakarken gözlerim doluyor. Bazen yüreğim sizliyor korkudan ona bişey olmasın diye. Nasıl bir bağ nasıl bir mucize gerçekten rabbime her gün şükrediyorum onu bana bağışladıgi icin.Slm arkadaşlar herkes iyidir umarım bizimde ayın 17 sinde 7 ayimiz bitecek .zaman nasıl geçiyor anlamıyorum mucizem kollarımda.zaman hiç bu kadar anlamlı geçmemişti.bu ay ogluşumda çok büyük değişim var artık dönebiliyor ayaklarımizi tutabiliyordu .ek gıdaya hala geçemediler yoğurt harici seviyoruz.sizler nasılsınız elif,Mihrimah,şenay bebisler iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?