- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.421
Hayirlisiyla hamile kal canım gerisi Allah büyük saglikla devam eder inşaallah. Bu süreçte en önemlisi ve bizlerin de yaptığı iyi bir doktor bulmak ve bol bol kendimiz ve evlat sahibi olmak isteyen herkes için dua etmek.bir de metionin diyeti hakkında bilgi edin bizlerde anlatırız seve seve tabiki.bu diyette pıhtılaşmayi arttıran çikolata kahve fındık fıstık badem gibi yağlı tohumlardan bulgurdan vs uzak duruyorsun.birde hareket etmek önemli kan akışını hızlandırıp bebeği beslemek açısından.Canım Bende hem hemezigot hemde heterozigot yazıyor eşimde sadece heterozgot yazıyor canım
Haklısın canım ben bu diyeti hiç duymadım bi araştırıyım yada siz anlatırsanız çok sevinirim. Ya bu ikinci hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bir hafta rapor aldım. Çalıştığım için. Hiç yataktan bile kalkmadım ya bişey olur düşer diye. Keşke yürüyüp hareket etseydim işte bilmediğim için. Hep dua ediyorum canım bütün hamile kalmak isteyenler için en kısa zamanda Rabbim bizlere de bu duyguyu nasip etsin. Ben hep bir hafta yaşadım bu duyguyu inşallah sağlıklıca hamile kalır bebişlerimizi alırız kucaklarımızaHayirlisiyla hamile kal canım gerisi Allah büyük saglikla devam eder inşaallah. Bu süreçte en önemlisi ve bizlerin de yaptığı iyi bir doktor bulmak ve bol bol kendimiz ve evlat sahibi olmak isteyen herkes için dua etmek.bir de metionin diyeti hakkında bilgi edin bizlerde anlatırız seve seve tabiki.bu diyette pıhtılaşmayi arttıran çikolata kahve fındık fıstık badem gibi yağlı tohumlardan bulgurdan vs uzak duruyorsun.birde hareket etmek önemli kan akışını hızlandırıp bebeği beslemek açısından.
Epidural olsam ondan suphe ederdim ama genel anestezi oldum canim kas gevsetici agri kesici ise yaradi biraz ama cok sersem etti uyku yapti mideme dokundu 3 gun icebildim bakalim nolcak dayanamazsam bi dr a gidicem gebelikte agri normalde hic kilom kalmadi benim hatta dahada zayifladim ama gobek var biraz o ne zaman gider bakalim kosturmacadan kilo alamiorum ben alsam biraz keskeCok geçmiş olsun cnm ben normal doğum yaptım ama hamilelikte çok kilo aldığım icin sol kalcam dan bacağıma doğru inen bir ağrı oldu son zamanlarda yürümekte zorluk çekiyordum bazen o ağrıyı halen hissediyorum ben sinir sıkışması olduğunu düşündüm geçerli bilmem senin ağrı acaba epidural den dolayi mi inş. Geçer cnm
Yuzumde bir gulumsemeyle okudum kilo disinda hersey anlattigin gibi gece balli sut iciorumki kilom olsun enerji olsun gece uykumuz hala iyi degil kac kere uyanicagi belli degil ama dedigin gibi neleri basardik bunuda basaricaz allah annelerin yardimicisi olsunPıhtıcanlaaarrr nabiyonuz bacilaaarrr.tahmin edeyim mi .bi kere hepinizin saçları 100de90 tepeden toplu, sırtınız, beliniz hatta kulaginiz arkası bile ağrıyor,aklinizi en çok kurcalayan soru eğer bebekler ek gıdaya geçtiyse ne pişirsem ne yedirsem,kuaforun yerini unuttunuz,kisisel bakiminiz 5 dklik dustan ibaret eger 10 dkya cikarsa ooo bugun ne guzel kendime zaman ayirdım diyorsunuz,topuklar çatlak, tırnaklar maniküre hasret ,verilmeyi bekleyen kilolar biçare size muhtaç durumda.eğer benim gibi siz de calismaya baslamadiysaniz ev işinden nefret ediyorsunuz,habersiz misafir gelirse diye sürekli ev toplamaya çalışıyorsunuz ama nafile eskiden müze gibi olan eviniz artık bimilyoncular gibi, hersey ortalıkta. Kocalar zaten Allaha emanet :) Ama ama ama ...biz ler ki ne zorlukları aşmış teee dağlar kadar igneleri kendimize pitlamis kadınlar olarak bunların üstesinden geliyormuyuz geliyormuuuyuuuz tabiki geliyoruz çünkü bizleeerrr ne mutluki Allaha çok şükür ki anneyiiizzz.Darisi isteyen herkese nasib olsun insaallah. Amin
Kilo nda yokmuş cnm yaaa epidural de değil gecmezse bence de biran evvel git dr a yorgunluktan ilgisi olabilir mi bilmiyorum çok geçmiş olsun cnmEpidural olsam ondan suphe ederdim ama genel anestezi oldum canim kas gevsetici agri kesici ise yaradi biraz ama cok sersem etti uyku yapti mideme dokundu 3 gun icebildim bakalim nolcak dayanamazsam bi dr a gidicem gebelikte agri normalde hic kilom kalmadi benim hatta dahada zayifladim ama gobek var biraz o ne zaman gider bakalim kosturmacadan kilo alamiorum ben alsam biraz keske
Helal sana kiz senem. :))ne guzel ifade etmissin halimizi. Aynen sacim tepeden toplu, topugumdaki catlagim aciyo:)Pıhtıcanlaaarrr nabiyonuz bacilaaarrr.tahmin edeyim mi .bi kere hepinizin saçları 100de90 tepeden toplu, sırtınız, beliniz hatta kulaginiz arkası bile ağrıyor,aklinizi en çok kurcalayan soru eğer bebekler ek gıdaya geçtiyse ne pişirsem ne yedirsem,kuaforun yerini unuttunuz,kisisel bakiminiz 5 dklik dustan ibaret eger 10 dkya cikarsa ooo bugun ne guzel kendime zaman ayirdım diyorsunuz,topuklar çatlak, tırnaklar maniküre hasret ,verilmeyi bekleyen kilolar biçare size muhtaç durumda.eğer benim gibi siz de calismaya baslamadiysaniz ev işinden nefret ediyorsunuz,habersiz misafir gelirse diye sürekli ev toplamaya çalışıyorsunuz ama nafile eskiden müze gibi olan eviniz artık bimilyoncular gibi, hersey ortalıkta. Kocalar zaten Allaha emanet :) Ama ama ama ...biz ler ki ne zorlukları aşmış teee dağlar kadar igneleri kendimize pitlamis kadınlar olarak bunların üstesinden geliyormuyuz geliyormuuuyuuuz tabiki geliyoruz çünkü bizleeerrr ne mutluki Allaha çok şükür ki anneyiiizzz.Darisi isteyen herkese nasib olsun insaallah. Amin
Doguracaz diye gobegimiz catladi topuk catlagi bize koyar mi koymazzz eminecim. Allah kolaylik versin canım telaşlı günler yaşıyor mussun.seni de evlatlarıni da öpüyorum.Helal sana kiz senem. :))ne guzel ifade etmissin halimizi. Aynen sacim tepeden toplu, topugumdaki catlagim aciyo:)
Aynen anlattigin gibiyim. Ustune evde badana oldu. Uc gundur temizlik yapiyorum. Uc haftadir annemde kaliyorum. Rezil durumdayim. Oluyorummmm:)))
Amin canım. Ama kilo almak için uğraşmandan hoslanmadim.Yuzumde bir gulumsemeyle okudum kilo disinda hersey anlattigin gibi gece balli sut iciorumki kilom olsun enerji olsun gece uykumuz hala iyi degil kac kere uyanicagi belli degil ama dedigin gibi neleri basardik bunuda basaricaz allah annelerin yardimicisi olsun
Canim benim öyle düşünme yuruseydim hareket etseydim belki düşük yapmazdim vs diye çünkü keşkeler bitmez o bebekler imiz bizi cennette bekliyorlar bizler inancliyiz hayirlisini sagliklisini istiyoruz Allah da sabredin diyor ben ce çünkü mükafatı çok güzel oluyor.senin de öyle olacak.Haklısın canım ben bu diyeti hiç duymadım bi araştırıyım yada siz anlatırsanız çok sevinirim. Ya bu ikinci hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bir hafta rapor aldım. Çalıştığım için. Hiç yataktan bile kalkmadım ya bişey olur düşer diye. Keşke yürüyüp hareket etseydim işte bilmediğim için. Hep dua ediyorum canım bütün hamile kalmak isteyenler için en kısa zamanda Rabbim bizlere de bu duyguyu nasip etsin. Ben hep bir hafta yaşadım bu duyguyu inşallah sağlıklıca hamile kalır bebişlerimizi alırız kucaklarımıza
Kızlar selam hepinize senenin dediği doğurmaktadır için ölduğum bebeğim birkaç gündür türlü eziyet ediyorum vicdan azabı icerisindeyim önce kizimi hasta ettim hapşırma tiksiriyor hırıltılı vs. Acil Dr götürdük kan falan aldılar neyse. Dün sabah kendi dr na götürdük ilaç verdi düzeltmek üzereydi zaten bu arada idrar in az yaptığı için dr beslenmesini artırın defi ben de habire emzirmeye calisiyorum bu emzirme denemelerim den birinde artık (cunku o emmek istemiyor ben zorluyorum ) yatağın kenarına koydum dedim dışarı çıkaralım üstünü değiştim o ara eşim geldi konuşmaya dalmışim ve olan oldu içeriden pat diye bir ses ve ağlama bizim yatak da baya yüksek ve yaz olduğu için yerde hali da yok komidine çarptımi orasını bile bilmiyorum hala tabi. tekrar dr a gittik birsey gözükmüyor dedi beyin ultrasonu istedi onda da bişey gözükmüyor defi. Ama ben o anı unutamiyorum. Ya 3.5 aylık bebeğe neler ettim kızlar yaaa öluyorum vicdan azabından. Gece çok beslemek için uğraşırken bu sefer de kusturdum. Dua edin kızlar yaaa ne oldu anlamadim üst üste geldi en iyisini yapmaya uğraşıyorum ama beceriksizligin tavanına vuruyorum resmen.
Allah sabır versin canım benim Allahım acini dindirsin tez zamanda saglikla ve hayirlisiyla yeniden hamile kalıp saglikla ve hayirlisiyla kucağına almayi nasib etsin inşaallah. Amin. Benim mthfr homozigot ama eminimki seninle aynı olan arkadaşlar sana yardimci olacaktır. Pıhtılaşmayla ilgili bütün forumları dolaş lütfen senin yaşadığın acıyı yaşayan ve tekrar saglikla bebeğini kucağına alıp büyüten çok insan var oralarda.benim şimdilik elimden gelen senin ve bebeğin için dua etmek olacak .Ayrıca ben hibor değil clexan kullandığım için iğneyle ilgili fikrim de yok maalesef.Kizlar birileri bana yardim etsin
38.haftada bebegimin kalbi durdu karnimda,ölü dogum yaptim icim yaniyor..bende mthfr 677 ve mthrf 1298 heterozigot..hibor 3500 igne kullandim 38.haftaya kadar.riskli gebelik uzmanina gidiyordum bebek.buyudukce dozu yukseltmek gerekmiyormu dedim,gerek yok her sey yolunda dedi.baska bi profa gittim hibor 5000e gec hemen Allah korumus bugune kadar dedi dogru.duzgun aciklama.yapmadi,bende gecsemmi gecmesemmi diye.dusunurken bebegimin hareketlerini hissedemedim,hemen gittim ama kalbi.durmustu yavrumun
Dogumu yaptiran prof boynuna kordon dolanmis bebek bogulmus dedi,ama ben orda soktan ve sinir krizi gecirmekten bakmadim kordona falan,simdi icim icimi yiyor doz az geldi de ondan mi kaybettim diye..benimle ayni mutasyona sahip olan var mi,siz kaclik igne kullandiniz hamileyken,bebeginiz saglikli dogdumu yardim edin
Oglum benim 2.tup bebegimdi,dunya basima yikildi
Basın sağolsun cnm gerçekten çok acı verici bir durum benim senin genlerinin aynısı ve ir de üstüne factor v leiden geninde heterezigot du ben ilk donemlrrde kaybediyordum bebeklerimi bir çok dr gezdik ten ve bir çok çeşitli tedavi yönteminde sonra çok şükür bebeğime kavustum. Sen elinden geleni yapmışsın üzülme hamileligin sonuna doğru doz artırımı diye birşey olmadı bende 0.8 lik clexane kullandım. Basından sonuna kadar iğnenin dozunun yatıp yetmediği gösteren testler var birkaç defa onlardan yaptırdım ćok şükür allaha sığındım. Canım anladigim kadariyla seninki igne ile alakali değil kaybin kordon dolanmis diyosun. Igne dozun yeterlidir belki ama işte rabbimin takdiri sen allaha Sığın bol dua et ve bundan sonrası için de asla Vazgeçme olacak inş. Dualarım seninleKizlar birileri bana yardim etsin
38.haftada bebegimin kalbi durdu karnimda,ölü dogum yaptim icim yaniyor..bende mthfr 677 ve mthrf 1298 heterozigot..hibor 3500 igne kullandim 38.haftaya kadar.riskli gebelik uzmanina gidiyordum bebek.buyudukce dozu yukseltmek gerekmiyormu dedim,gerek yok her sey yolunda dedi.baska bi profa gittim hibor 5000e gec hemen Allah korumus bugune kadar dedi dogru.duzgun aciklama.yapmadi,bende gecsemmi gecmesemmi diye.dusunurken bebegimin hareketlerini hissedemedim,hemen gittim ama kalbi.durmustu yavrumun
Dogumu yaptiran prof boynuna kordon dolanmis bebek bogulmus dedi,ama ben orda soktan ve sinir krizi gecirmekten bakmadim kordona falan,simdi icim icimi yiyor doz az geldi de ondan mi kaybettim diye..benimle ayni mutasyona sahip olan var mi,siz kaclik igne kullandiniz hamileyken,bebeginiz saglikli dogdumu yardim edin
Oglum benim 2.tup bebegimdi,dunya basima yikildi
Cok sagol canim,cok sevindim bebegine kavusmana,darisi bana insallah.factor v de falan mutasyon olunca bebekler erken haftada kaybediliyormus,benimki gibi sadece mthfrlerde mutasyon olunca bebek buyuyunce beslenemiyormus.aslinda benim oglumda son haftalara dogru az kilo almaya basladi,ne bileyim hani doz az geldide ondan kaybettiysem kendimi hic affetmiycem.gerci kordon dolanmis dedi doktor ama ben yine de suphedeyim.insallah dogal yoldan hamile kalirimda tekrar sag saglim bir bebegim daha olur..Basın sağolsun cnm gerçekten çok acı verici bir durum benim senin genlerinin aynısı ve ir de üstüne factor v leiden geninde heterezigot du ben ilk donemlrrde kaybediyordum bebeklerimi bir çok dr gezdik ten ve bir çok çeşitli tedavi yönteminde sonra çok şükür bebeğime kavustum. Sen elinden geleni yapmışsın üzülme hamileligin sonuna doğru doz artırımı diye birşey olmadı bende 0.8 lik clexane kullandım. Basından sonuna kadar iğnenin dozunun yatıp yetmediği gösteren testler var birkaç defa onlardan yaptırdım ćok şükür allaha sığındım. Canım anladigim kadariyla seninki igne ile alakali değil kaybin kordon dolanmis diyosun. Igne dozun yeterlidir belki ama işte rabbimin takdiri sen allaha Sığın bol dua et ve bundan sonrası için de asla Vazgeçme olacak inş. Dualarım seninle
Canim Allah razi olsun cok sagol.ben cok fazla arastirma yaptim,cok doktora gittim,hematologa da gittim hamileyken,cogu igneye bile gerek gormedi ama benim arastirdigim kadariyla benimle ayni mutasyona sahip kisiler hep kaybetmisti bebegini,oyuzden ben igneyi birakmadim,riske atamam bebegimi dedim,hep dozla ilgili korkularim vardi hamileligimi korkarak gecirdim,gel gorki baska nedenden kaybettim,ama icimde de bir suphe var.bundan sonra iyi bir peronatolog bulcam kendime.insallah tekrar bebegim olur yoksa bu aci beni öldurcek,dayanamiyorum,oglumu cok ozluyorumAllah sabır versin canım benim Allahım acini dindirsin tez zamanda saglikla ve hayirlisiyla yeniden hamile kalıp saglikla ve hayirlisiyla kucağına almayi nasib etsin inşaallah. Amin. Benim mthfr homozigot ama eminimki seninle aynı olan arkadaşlar sana yardimci olacaktır. Pıhtılaşmayla ilgili bütün forumları dolaş lütfen senin yaşadığın acıyı yaşayan ve tekrar saglikla bebeğini kucağına alıp büyüten çok insan var oralarda.benim şimdilik elimden gelen senin ve bebeğin için dua etmek olacak .Ayrıca ben hibor değil clexan kullandığım için iğneyle ilgili fikrim de yok maalesef.
Canim benim ağlama diyemem ağla bosalt yüreğini hem agla hem de lütfen bol bol dua et.ve kendini hazır hissettiğinde dediğin gibi iyi bir Dr bul ayrıca biraz kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış inanki söylemesi kolay gibi gelio herkes yaşadığını biliyor ama biz birbirimizi en iyi anlayan ların. bebeğin için dua et onlar bizi cennette bekliyorlar bence, bu dünya da sinavimiz onlarmis ama sınavlar hep güzel sonuçlandı bu topikte sen de yaşayacaksın inşaallah. Amin.Canim Allah razi olsun cok sagol.ben cok fazla arastirma yaptim,cok doktora gittim,hematologa da gittim hamileyken,cogu igneye bile gerek gormedi ama benim arastirdigim kadariyla benimle ayni mutasyona sahip kisiler hep kaybetmisti bebegini,oyuzden ben igneyi birakmadim,riske atamam bebegimi dedim,hep dozla ilgili korkularim vardi hamileligimi korkarak gecirdim,gel gorki baska nedenden kaybettim,ama icimde de bir suphe var.bundan sonra iyi bir peronatolog bulcam kendime.insallah tekrar bebegim olur yoksa bu aci beni öldurcek,dayanamiyorum,oglumu cok ozluyorum
Gobek catlagiyla topuk catlagi arasinda cagrisim yapmissin. Kakao yagi topuga da iyi gelir mi ki:)) birden aklima bu geldi simdi:)Doguracaz diye gobegimiz catladi topuk catlagi bize koyar mi koymazzz eminecim. Allah kolaylik versin canım telaşlı günler yaşıyor mussun.seni de evlatlarıni da öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?