- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.461
Canim seni hep takip ettim bebegini Güle güle büyüt. Igneye onceden başladığını kacirmisim benimde erken kaybediyorum hele son 2 si kese bile olusmadan birde sonuncudan beri 2 ay oldu adette goremedim pco dedi doktor simdi adet söktürücü ictim bekliyorum.senin genin neydi peki benim mthrf 677 heterezigot bakalim bende bu drda farklı geldi tedavi denemeye karar verdim.Insallah Rabbim nasip eder sagliklaBen varım cnm ben erken kayıp yaşıyorum o yüzden hamile kalmadan önce 3 ay iğne kullandım ve cok sukur bebişime kavustum bir kaç arkadaşımız daha var iğneye erken başlayan bir sıkıntı olmadı çok şükür
Cok tesekkur ederim Cnm. Ins en kısa zamanda sen de bebeğine kavusursun. Ben de keseyi göremiyordum ya da boş kese oluyodu. Benim factor v leiden, mthrf 677 ve 1298 genlerinde bozukluk vardı. Bence de bir de böyle dene. Benim adet gecikmesi olmuştu Kaplıca iyi geldi aklında bulunsun.Canim seni hep takip ettim bebegini Güle güle büyüt. Igneye onceden başladığını kacirmisim benimde erken kaybediyorum hele son 2 si kese bile olusmadan birde sonuncudan beri 2 ay oldu adette goremedim pco dedi doktor simdi adet söktürücü ictim bekliyorum.senin genin neydi peki benim mthrf 677 heterezigot bakalim bende bu drda farklı geldi tedavi denemeye karar verdim.Insallah Rabbim nasip eder saglikla
Canım benim doktorum folik asit ve coraspin ile gebeliğe hazırladı beni..3.gebeligim de ben iğne ve aspirin içtiğim halde gene 8.haftada kesenin içinden embriyo dağıldı..4.de tüp bebek yaptırdım artik..3 ten sonra coraspin ve folik i hic birakmadim..transferle de kan sulandirici iğne verdi doktorum..ilk bebekliğinde ise hic bilmiyordum 677 heterozigot olduğumu hamile kalınca bebe aspirini içmiştim sadece ikiz di..6 aylık erken doğum yaptım..ama erken doğum sebebi pıhtılaşma degil..benim vücudumdan kaynaklı idi..coraspin ve folik içmeni tavsiye ederim ben..ve doktorunu degistirmeni öneririm..Meraba herkese araniza yeni katildim.gecen sene 1 dusuk yaptim 6 haftalik kalp atışını duymaya gittigimizde dustugunu ogrendik sonra gen arastirmasi pihtilasma testi yaptirdik doktorum hic bir sorun yok dedi bende sorgulamadim testleri.ve bu ay tekrar hamile kaldim 5 haftalıkken dusuk yaptigimi öğrendim bugun.testlere baktim ve mthfr geni c677t heterozigot taşıyıcı yazdigini gorunce arastirdim.benim doktorum bunun dusuge sebebi olmadığını dusunerek hersey normal demisti.ankara da yaşıyorum ve ne yapacağımı artik hic bilmiyorum cok kotuyum kolum kesilse daha az canim yanardi.belki igne verilse ilac icsem bugun hamileydim.bi akıl verin bana nolur aglamaktan mahvoluyorum((
Canım benim doktorum folik asit ve coraspin ile gebeliğe hazırladı beni..3.gebeligim de ben iğne ve aspirin içtiğim halde gene 8.haftada kesenin içinden embriyo dağıldı..4.de tüp bebek yaptırdım artik..3 ten sonra coraspin ve folik i hic birakmadim..transferle de kan sulandirici iğne verdi doktorum..ilk bebekliğinde ise hic bilmiyordum 677 heterozigot olduğumu hamile kalınca bebe aspirini içmiştim sadece ikiz di..6 aylık erken doğum yaptım..ama erken doğum sebebi pıhtılaşma degil..benim vücudumdan kaynaklı idi..coraspin ve folik içmeni tavsiye ederim ben..ve doktorunu degistirmeni öneririm..
Öyle düşünüp Allaha Karşı gelmiş olursun..bak canım ilk hamileliğin de 6 kese olustu..biri boş çıktı birinin kalbi durdu 4 kaldı ikisini doktor yok etti..ikizler ile devam ettim 6 aylık erken doğum oldu..2.ye kendim hamile kaldım...olmadı..3.ye hamile kaldım iğne olduğum halde gene olmadı..ben genç kızken ananemin amcası yildizname bakmıştı..bana dediki senin kaderinde 9 çocuk var..bende adama afedersin biryerimle güldüm birde dalga geçtim..bu zaman da millet 2 yi doğurmuyor dedim..oda bana bu anne rahmine düşen bebek sayisi dedi..erken doğum kürtaj düşük bunlar da dahil dedi..bazı şeyler yasanacaksa bizim elimizden birşey gelmiyor..ben 4 bebek ten 2 bebegi doktor yok ederken biri çok kaçmıştı resmen bana dokunmayın der gibi yer aradı..onu bile düşündüm onu bıraksaydı mi acaba doktor dedim..ondan mi öyle oldu dedim..sen yapılması gerekenleri elinden geleni maddi gücünün yettiği kadar yap ve şükret..düşün ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun...kalamayanlar da var..rahimi vs si olmayanlar var..doktorunu değiştir eksik tahlillerini yaptır..her nekadar doktorlar 677 önemsiz desede bence kesinlikle ilk aylarda önemli bir faktör..embriyonun oluşması açısından..coraspin ve folik zararlı birşey değil..hatta 677 liler b12 açısından da desteklenmeliymis..bir yazıda okumuştum..benim 3. İle bu bebegimin arasında 4 ay var düşün canım o arada coraspin folik içtim hic bırakmadım..doktorada sormadan başladım..boyle boyle araştırdım herkes içiyor deyince iyi yapıyorsun demişti...Cok tesekkur ederim daha yeni oldugu icin aglama krizlerindeyim.ben kendiligimden hamile kalabildim ilkini istedigim ay digeri 6 ay surdu.simdi ne kadar surecek hic bilmiyorumartık en korktuğum şey ise ayni seyi yine yasamak.siz ilac kullandığınız halde yine olmus.tahliller var yaptiracagim yine bu sefer baskent univ. Hulusi beye gitmeyi planliyorum.tabi oncelikle normal bi adet yasadiktan sonra.nolur bana destek olun o kadar üzülüyorum ki kimse bana anne deli gibi aşık olduğum adama baba diyen olamayacak diye.
Cok teselkur ederim inan o kadar iyi geldiki bana yazman.Allahim karnindakini kucagina sağlıklı sıhhatli almayi nasip etsin sana.Öyle düşünüp Allaha Karşı gelmiş olursun..bak canım ilk hamileliğin de 6 kese olustu..biri boş çıktı birinin kalbi durdu 4 kaldı ikisini doktor yok etti..ikizler ile devam ettim 6 aylık erken doğum oldu..2.ye kendim hamile kaldım...olmadı..3.ye hamile kaldım iğne olduğum halde gene olmadı..ben genç kızken ananemin amcası yildizname bakmıştı..bana dediki senin kaderinde 9 çocuk var..bende adama afedersin biryerimle güldüm birde dalga geçtim..bu zaman da millet 2 yi doğurmuyor dedim..oda bana bu anne rahmine düşen bebek sayisi dedi..erken doğum kürtaj düşük bunlar da dahil dedi..bazı şeyler yasanacaksa bizim elimizden birşey gelmiyor..ben 4 bebek ten 2 bebegi doktor yok ederken biri çok kaçmıştı resmen bana dokunmayın der gibi yer aradı..onu bile düşündüm onu bıraksaydı mi acaba doktor dedim..ondan mi öyle oldu dedim..sen yapılması gerekenleri elinden geleni maddi gücünün yettiği kadar yap ve şükret..düşün ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun...kalamayanlar da var..rahimi vs si olmayanlar var..doktorunu değiştir eksik tahlillerini yaptır..her nekadar doktorlar 677 önemsiz desede bence kesinlikle ilk aylarda önemli bir faktör..embriyonun oluşması açısından..coraspin ve folik zararlı birşey değil..hatta 677 liler b12 açısından da desteklenmeliymis..bir yazıda okumuştum..benim 3. İle bu bebegimin arasında 4 ay var düşün canım o arada coraspin folik içtim hic bırakmadım..doktorada sormadan başladım..boyle boyle araştırdım herkes içiyor deyince iyi yapıyorsun demişti...
Ne demek canım benim..keske benim de sadece pıhtılaşma olsa..benim rahim ağzımda dikildi mesela..histereskopi den sonra doktorum söyledi..ayrıca ikizler de gebelik koleastazi geçirdim..her hamilelikte bunu geçirme orani yüzde 50 ... genede bu sefer umudumu yitirmedim..3 aydan sonra bende de iğne coraspin kesildi..ben limonlu su içiyorum hergun kendimce alternatif tip uyguluyorum iste :)))) çünkü gerek yok diyorlar çok önemli bir faktör değil diyorlar..4 doktora gittim..1 de hemotolojiye..kadin doğumcular iğneye gerek yok tüp bebek doktorun vermiş ben vermezdim dedi mesela hepside prof perinatolog...bir de şöyle düşün bZrn sağlıklı anne babada embriyo kromozomlar yanlış eşleyebiliyormuş..kadin vücudu onu algılayıp atıyormuş vücuttan onu..öyle bir şey de olabilir canım..onu da genetiğe göndermek lazim..ben göndermiştim sonuç alamadık çünkü kontamine olmuş..çok ufak embriyolarda bazen sonuç alinamayabiliyormus..milyonda bir oda bana denk geldi..neden öyle olduğunu öğrenemedimCok teselkur ederim inan o kadar iyi geldiki bana yazman.Allahim karnindakini kucagina sağlıklı sıhhatli almayi nasip etsin sana.
Benim daha cok yeni ya dusugum o yuzden cok karamsar ve mutsuzum zaman herseyin ilaci.tek uzuldugum sey niye bana soylemedi doktorum bi hap ya kullanmasi zor bisey degilki o canimi cok yakıyor.bugun bi arkadasimla konustum onda da ayni sorun vardi 4 gebelik gecirdi simdi iki cocugu var.doktor sana verse de vermese de senin dedigin gibi kullan o ilaclari ve sana destek olacak doktor bulana kadar doktor ara dedi.bende oyle yapacağım artik ve gecen seferki gibi korkup o kadar beklemeyecegim ne yasancaksa yasaniyor.nasibi olsa dayanirdi bu rahatsızlığı olup habersiz bi sekikdedogum yapanlarda varmis sonucta.bunlari yasamam gerekiyormus demekki.cok saol tekrardan Allah gonlune gore versin hamilesin ve sen hala burda insanlara destek oluyorsun Allahimda sana yardim etsin
Bilmiyorum ki canim her doktor farkli birsey soyluyor ve bu insanin kafasini karistiriyor.bir kere 2 dusuk normal degil var yani bir sorun ona gore birsey yapilmasi lazim.bende deneyecegim bakalim doktorlari dusuk yaptigim hastane de hematologa gosterdim test sonuçlarını sende coraspin igne denenmeli dedi.iki uc tane test yazdi bunlari yaptir dedi.ben o hastaneye guvenmedim.zaten su anda birseyler yapmak icin cok erken önce vucudum normale donmeli.benim teste yollanabilecek bir parcam gelmediki kahverengi camur gibi bi akintim geliyir o sekilde dusuk yapiyorum.peki sen kendin hamile kalabilirken neden tup bebek yaptirdin?bi de hangi sehirdesin?Ne demek canım benim..keske benim de sadece pıhtılaşma olsa..benim rahim ağzımda dikildi mesela..histereskopi den sonra doktorum söyledi..ayrıca ikizler de gebelik koleastazi geçirdim..her hamilelikte bunu geçirme orani yüzde 50 ... genede bu sefer umudumu yitirmedim..3 aydan sonra bende de iğne coraspin kesildi..ben limonlu su içiyorum hergun kendimce alternatif tip uyguluyorum iste :)))) çünkü gerek yok diyorlar çok önemli bir faktör değil diyorlar..4 doktora gittim..1 de hemotolojiye..kadin doğumcular iğneye gerek yok tüp bebek doktorun vermiş ben vermezdim dedi mesela hepside prof perinatolog...bir de şöyle düşün bZrn sağlıklı anne babada embriyo kromozomlar yanlış eşleyebiliyormuş..kadin vücudu onu algılayıp atıyormuş vücuttan onu..öyle bir şey de olabilir canım..onu da genetiğe göndermek lazim..ben göndermiştim sonuç alamadık çünkü kontamine olmuş..çok ufak embriyolarda bazen sonuç alinamayabiliyormus..milyonda bir oda bana denk geldi..neden öyle olduğunu öğrenemedim
Valla ben genetik bir problem var bizde diye düşündüm..ben pko hastasiyim adet düzensizliğin vardı hep genç kızken..hep ilaç kullaniyordum doktorum hemen olmayacağını söylemişti zaten bana..evlendik esim in askerlik is durumu tam belli değil diye ben doğum kontrol ilacı içtim..sonra teyzemin bir doktoru var..bu arada 3 senelik evli olduk yas oldu 29 tabiki..bir kezde ona gideyim dedim o bana dediki sende erken menapoz riski var kan değerlerin iyi değil..klomen tedavisi ne başladık..hamile kalamadım..iğneye geçelim dedi doktor..iğne olunca da hic zorlamayalım aşılama yapalım dedi..ok dedik..oda 6 tuttu iste..sonra iki kez supriz oldu kendin doğal hamile kaldım..ayrıca benim esim ünv deyken varikosel ameliyatida olmuştu onda da hareketlilikte problem vardı..hatta 3.doğaldan önce bir kez de şifaya gittim orda aşılama yaptırdım..bu tanıdık doktorda bana bir güzel kızdı o zaman..ona inanmıyormuşum gibi..şifanın aşılama hiç tutmadı..şifa aşılama sonrası nana gene doğum kontrol verdi obur ay gene yapalım dedi..ben de ayar oldum onun üzerine eski doktoruma birde bir arkadasimin doktoruma gittim..ikiside bende problem olmadığını esim in değerlerinin çok kotu olduğunu zaten aşılama nin sonuç vermeyecegini benim hamile kalabildigimi söyledi..hatta arkadasımin doktoruna sordum eşime keciboynuzu kuru uygulayayım mi diye kendisi verdi bana bir kağıt keçiboynuzu nasıl uygulancak kesinlikle oneriyorum yapın zararı yok dedi..eşime keçiboynuzu kendime kist filan yok diye incir havuç yaptım çat diye hamile kaldım o ay..kan sulandırıcı iğne de olduğum halde..gene olmadi..bebeği genetiğe gönderdik sonuç alamadık..benim değerlerim yavaş katlıyor..kalp atışlarını duymamız gereken zamanda embriyo kesenin içinde dağılıyordu..esim in morfolojisi de yüzde 98 bu arada..doktorum büyük bir olasılıkla genetik bir problem allahtan dedi..ben de bir daha ayni şeyler olur diye yok dedim artık genetik inceleme ile tüp bebek olsun bir daha o masaya yatmak istemiyorum dedim..izmirdeki doktorum isin ehli istanbul madem istanbula gidin dedi..onun tavsiyesi ile istanbulda yaptırdım tüp bebeği..bizim genetikler tüm pihtilasmalari araştırdı doktorum..çok şükür bir şey çıkmadı..sadece 677 heterozigot u 2.gebelikten biliyorduk zaten..birde koleastaz geçirdiğim için ikiz agir geliyor erken doğum oluyor diye istanbul tek embriyo transfer etti bana..histereskopi de rahimde çökme var di onu düzeltti..ben beklemek istemedim yani canım..7 senelik evli olunca eee yasta 33bitti artik..çok beklemek uğraşmak gerçekten zor geldi..zaten tüp doktorum da embriyolara genetik yaptırmadi...çok şükür tek embriyo ile gebelik gerçekleşti..ilk kanamam geldi coraspini kesti istanbul daki doktorum 11-12 haftalık idim baya baya dışarı çıktı kanamam 1 gece hastanede yattım izmirde..istanbulada gidemiyorum tabiki o durumda yol yasak..iğneyi de kesti istanbul..kanamam durunca aradım sordum çok önemli bir faktör değil..başlama artik tamam dediler ama mutlaka rahim ağzını diktirmeyi unutma dediler...oyleee iste çok uzun oldu biraz kusura bakma canımBilmiyorum ki canim her doktor farkli birsey soyluyor ve bu insanin kafasini karistiriyor.bir kere 2 dusuk normal degil var yani bir sorun ona gore birsey yapilmasi lazim.bende deneyecegim bakalim doktorlari dusuk yaptigim hastane de hematologa gosterdim test sonuçlarını sende coraspin igne denenmeli dedi.iki uc tane test yazdi bunlari yaptir dedi.ben o hastaneye guvenmedim.zaten su anda birseyler yapmak icin cok erken önce vucudum normale donmeli.benim teste yollanabilecek bir parcam gelmediki kahverengi camur gibi bi akintim geliyir o sekilde dusuk yapiyorum.peki sen kendin hamile kalabilirken neden tup bebek yaptirdin?bi de hangi sehirdesin?
Yok canim ne kusuru asil sen kusura bakma yaşadıklarını hatirlattim sanaValla ben genetik bir problem var bizde diye düşündüm..ben pko hastasiyim adet düzensizliğin vardı hep genç kızken..hep ilaç kullaniyordum doktorum hemen olmayacağını söylemişti zaten bana..evlendik esim in askerlik is durumu tam belli değil diye ben doğum kontrol ilacı içtim..sonra teyzemin bir doktoru var..bu arada 3 senelik evli olduk yas oldu 29 tabiki..bir kezde ona gideyim dedim o bana dediki sende erken menapoz riski var kan değerlerin iyi değil..klomen tedavisi ne başladık..hamile kalamadım..iğneye geçelim dedi doktor..iğne olunca da hic zorlamayalım aşılama yapalım dedi..ok dedik..oda 6 tuttu iste..sonra iki kez supriz oldu kendin doğal hamile kaldım..ayrıca benim esim ünv deyken varikosel ameliyatida olmuştu onda da hareketlilikte problem vardı..hatta 3.doğaldan önce bir kez de şifaya gittim orda aşılama yaptırdım..bu tanıdık doktorda bana bir güzel kızdı o zaman..ona inanmıyormuşum gibi..şifanın aşılama hiç tutmadı..şifa aşılama sonrası nana gene doğum kontrol verdi obur ay gene yapalım dedi..ben de ayar oldum onun üzerine eski doktoruma birde bir arkadasimin doktoruma gittim..ikiside bende problem olmadığını esim in değerlerinin çok kotu olduğunu zaten aşılama nin sonuç vermeyecegini benim hamile kalabildigimi söyledi..hatta arkadasımin doktoruna sordum eşime keciboynuzu kuru uygulayayım mi diye kendisi verdi bana bir kağıt keçiboynuzu nasıl uygulancak kesinlikle oneriyorum yapın zararı yok dedi..eşime keçiboynuzu kendime kist filan yok diye incir havuç yaptım çat diye hamile kaldım o ay..kan sulandırıcı iğne de olduğum halde..gene olmadi..bebeği genetiğe gönderdik sonuç alamadık..benim değerlerim yavaş katlıyor..kalp atışlarını duymamız gereken zamanda embriyo kesenin içinde dağılıyordu..esim in morfolojisi de yüzde 98 bu arada..doktorum büyük bir olasılıkla genetik bir problem allahtan dedi..ben de bir daha ayni şeyler olur diye yok dedim artık genetik inceleme ile tüp bebek olsun bir daha o masaya yatmak istemiyorum dedim..izmirdeki doktorum isin ehli istanbul madem istanbula gidin dedi..onun tavsiyesi ile istanbulda yaptırdım tüp bebeği..bizim genetikler tüm pihtilasmalari araştırdı doktorum..çok şükür bir şey çıkmadı..sadece 677 heterozigot u 2.gebelikten biliyorduk zaten..birde koleastaz geçirdiğim için ikiz agir geliyor erken doğum oluyor diye istanbul tek embriyo transfer etti bana..histereskopi de rahimde çökme var di onu düzeltti..ben beklemek istemedim yani canım..7 senelik evli olunca eee yasta 33bitti artik..çok beklemek uğraşmak gerçekten zor geldi..zaten tüp doktorum da embriyolara genetik yaptırmadi...çok şükür tek embriyo ile gebelik gerçekleşti..ilk kanamam geldi coraspini kesti istanbul daki doktorum 11-12 haftalık idim baya baya dışarı çıktı kanamam 1 gece hastanede yattım izmirde..istanbulada gidemiyorum tabiki o durumda yol yasak..iğneyi de kesti istanbul..kanamam durunca aradım sordum çok önemli bir faktör değil..başlama artik tamam dediler ama mutlaka rahim ağzını diktirmeyi unutma dediler...oyleee iste çok uzun oldu biraz kusura bakma canım
Bu saraçoğlu nun meşhur kuru var yaaa o iste canım onu yaptırdı doktorum...ben çok zayıftım valla hic birşey yaptirmadi bana incir ...tüp bebek sürecinde de çörek otu bal tarçın yaptım kendime..doktorum şaşırdı 12 yumurtada 12 döllenme olmuş..çok büyük basari dedi..kürlerin faydası var canım inanıyorum ben..keçiboynuzu nu yanlış vermeyeyim ölçülerini tek hatırladığım 3 dk kaynatıp 20 dk sonra keciboynuzlarini cikartiyorduk..süzülmüş suya yaptım hep..ilk 1 hafta sabah aksam içti sonra hep aksam ocak ta 3.de başladım eşime keciboynuzu nisana kadar hep içti..Yok canim ne kusuru asil sen kusura bakma yaşadıklarını hatirlattim sana
Birseyler basarilana kadar cok ugrasmissin bakalim bende neler olacak.bekleyip gorcez.benimde yas 28 oldu 3 yilda bitti evlilikte.evlendigimiz zaman evliligimizi yasayalim diye istemedik 2 yil son 1 yilda da bunlar oldu.nasip iste.cok tesekkur ederim sana burdan yazarim doktora gittikten sonra bizim gibi olan insanlara faydamiz dokunsun.keciboynuzu kuru nasil yaptiniz?ben incir kuru denemistim sadece kilo aldirdi baska bisi olmadi.
Ben normal kilodayim 4 kilo aldirdi bana 2 ay yaptim zaten suresi de o kadardi.bende bi dahakine bal tarcin corekotu yapacagim bakalim hayirlisi.esime test yaptilar morfolojiye bakmadilar sadece ona daha sonra bakiyoruz dediler.testleri yaptirdiktan sonra esime ve kendime bunlari deneyim bir bakalkm nolacak :) 4 gundur ilk kez olumlu dusundum sayende tskkrler...Bu saraçoğlu nun meşhur kuru var yaaa o iste canım onu yaptırdı doktorum...ben çok zayıftım valla hic birşey yaptirmadi bana incir ...tüp bebek sürecinde de çörek otu bal tarçın yaptım kendime..doktorum şaşırdı 12 yumurtada 12 döllenme olmuş..çok büyük basari dedi..kürlerin faydası var canım inanıyorum ben..keçiboynuzu nu yanlış vermeyeyim ölçülerini tek hatırladığım 3 dk kaynatıp 20 dk sonra keciboynuzlarini cikartiyorduk..süzülmüş suya yaptım hep..ilk 1 hafta sabah aksam içti sonra hep aksam ocak ta 3.de başladım eşime keciboynuzu nisana kadar hep içti..
Birşey değil canım..negatif düşünmeye başlayınca beni getir gözünün önüne..emin ol büyüyüp kaybetmek çok daha aci..benim 2 tane küçük mezarım var adini bile koymak istemedigim bir kızım bir oğlum yatıyor orda..genede diyorumki yaa onları koklayıp yüzünü görseydim birşeyler paylaşsaydım öyle kaybetseydim nolurdum...ananem 4.ye küçük dayimi 40 yaşında doğurmuş..tekne kazintisi anlıyacağın..2011 de ben ikizlere hamileyken polisti intihar etti.benim dayım değildi aşkımdı abimdi..benden zaten 7 yaş büyüktü..36 yaşında intihar etti..annanem onu hic doğurmak istememiş sonradan oldu diye..ama bir o kadar da düşkündü ona çok..4 sene oldu annanem iyi değil..o polis diye gezmedi gi yer kalmadı onla..o çok daha acı..emin olki bizim yaşadığımız acının daha fazlası da var..yapman gereken su anda seni daha iyi tatmin edecek iyi bir doktor bulmak..emin ol o bıdık kıpırtılarını hissedince bir de dünyaya geldimi her şey daha güzel olacak..Ben normal kilodayim 4 kilo aldirdi bana 2 ay yaptim zaten suresi de o kadardi.bende bi dahakine bal tarcin corekotu yapacagim bakalim hayirlisi.esime test yaptilar morfolojiye bakmadilar sadece ona daha sonra bakiyoruz dediler.testleri yaptirdiktan sonra esime ve kendime bunlari deneyim bir bakalkm nolacak :) 4 gundur ilk kez olumlu dusundum sayende tskkrler...
Anne karnina bebek dustugu zaman o var olurmus.bizi cennette bekleyen meleklerimiz var.Allahin vardir bi bildigi bunlari yasiyorsak ne ilkiz ne de son.Allahim isteyen herkese ugrastirmadan versin zor emek verip karşılığının olmamasıBirşey değil canım..negatif düşünmeye başlayınca beni getir gözünün önüne..emin ol büyüyüp kaybetmek çok daha aci..benim 2 tane küçük mezarım var adini bile koymak istemedigim bir kızım bir oğlum yatıyor orda..genede diyorumki yaa onları koklayıp yüzünü görseydim birşeyler paylaşsaydım öyle kaybetseydim nolurdum...ananem 4.ye küçük dayimi 40 yaşında doğurmuş..tekne kazintisi anlıyacağın..2011 de ben ikizlere hamileyken polisti intihar etti.benim dayım değildi aşkımdı abimdi..benden zaten 7 yaş büyüktü..36 yaşında intihar etti..annanem onu hic doğurmak istememiş sonradan oldu diye..ama bir o kadar da düşkündü ona çok..4 sene oldu annanem iyi değil..o polis diye gezmedi gi yer kalmadı onla..o çok daha acı..emin olki bizim yaşadığımız acının daha fazlası da var..yapman gereken su anda seni daha iyi tatmin edecek iyi bir doktor bulmak..emin ol o bıdık kıpırtılarını hissedince bir de dünyaya geldimi her şey daha güzel olacak..
Allah yardımcın olsun canım..sen bol bol dua et..bak ben bu hamileliginde kaynanam 500 yasin bağışladı..ben hergun enbiya süresinin 89.ayetini 100 tane tesbih çekiyorum..birde 41 gün meryem suresini ananem okudu bana...bu sefer heryerden dua okuyarak içimizi biraz daha rahatlattik belkide..allahım inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın canım..inşallah hamileliğin sağlık la sonuçlanır inşallah sağlık la kucağına alırsın bebeğini..Anne karnina bebek dustugu zaman o var olurmus.bizi cennette bekleyen meleklerimiz var.Allahin vardir bi bildigi bunlari yasiyorsak ne ilkiz ne de son.Allahim isteyen herkese ugrastirmadan versin zor emek verip karşılığının olmamasıins sen sıkıntılardan sonra guleceksin artik darisi bana ve diger bizim gibi olanlara.sende haklisin hissetsen daha zor olacak diye ben kalp atışını bile duyamadim ikisininde nst odasinin onundeydik doktorun odasina girmek ocon bekliyorduk kalbim yandi orada ben bu sesi hic duyamadim diye bakalim kismet bikac ay sonra ins hamileligim 20.haftasi diye yazabilirim.hayaller gerçek olur umarim...
Canim hamile kalirsam eger bende okuyayim dualari banada kayinbabam kurani hatim etmisti hergun yasin okuyordu.diger surelerde aklimda artik ins hamile kaldigimda bende okurum.ins olur bi dahakine...Allah yardımcın olsun canım..sen bol bol dua et..bak ben bu hamileliginde kaynanam 500 yasin bağışladı..ben hergun enbiya süresinin 89.ayetini 100 tane tesbih çekiyorum..birde 41 gün meryem suresini ananem okudu bana...bu sefer heryerden dua okuyarak içimizi biraz daha rahatlattik belkide..allahım inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın canım..inşallah hamileliğin sağlık la sonuçlanır inşallah sağlık la kucağına alırsın bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?