Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

tamam cnm anladım. benim 2 düşüğümde de hep kanamam olmuştu 5. haftadan sonra, zaten biri 6, biri de 11 haftalıkken düşük yaşadım. aslında gebe kalınca iğneye başlarsam bu sefer iğne de kanama yapar diye korkmuyo değilim. ayy Allah hepimize yardım etsin, hayırlısını versin, çok zormuş bu işler... inşallah dilediğimiz gibi olur her şey...

Benim embriyo oluşması yarim kalıyordu hep iste canım...evet hakikaten çok zor herkesin yardımcısı olsun rabbim..

Naptın canım doktor kime karar verdin..perinatolog kime gideceksin..allah yardımcın olsun canım..bana izmirdekiler hep gereksiz dedi bu mutasyon iste ama ne bilim insanin ici rahat etmiyor tabiki doktorlarda anlamıyor..

Naptın canım doktor kime karar verdin..perinatolog kime gideceksin..allah yardımcın olsun canım..bana izmirdekiler hep gereksiz dedi bu mutasyon iste ama ne bilim insanin ici rahat etmiyor tabiki doktorlarda anlamıyor..
Canım simdi beklemedeyim zaten.hamile kaldigim zaman koru hastanesindeki bi doktora gidecegim.sonuclarimi netten yollamistim kan sulandirici igne kullanmalisiniz demisti bende ona gitcem iste.ins fazla ugrasmadan beklemeden gelirde bebis tek derdim doktor olur.Allah kimseye ard arda yasatmasin bu sıkıntılari insani cok yoruyor.hepimiz ayni yorgunlugu yasiyoruz ne yazik ki bak sen cok sukur kavuscaksin bebisine bizim yerimize de öp sev olurmu.ömrü guzel olur ins...

muhakkak soylemissindir daha once izmirde oldugunu. Unutmusum kusura bakma.
Askolsun ne kusuru Eminecim. Nasılsın bebişin nasıl gerçi artık bebeklikten çıkıyor galiba bizimkiler cokk şükür Allaha.Rabbim burda ve her Nerede varsa evlat sahibi olmak isteyen herkese saglikla ve hayirlisiyla kucağına almayi onlarada bizlere de sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşaallah. Amin

ıyıyız cok şükür canım. büyüdüler artık evet. ıkı yaşından sonra artık bebek değil cocuk oluyorlar:)
işe başladım pazartesi. alışma aşamasındayım uzun aradan sonra.
Amin canım. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Tamam canım senin için öpeceğim:)

Dogum oldumu canim takvime gore cok az kalmis
Bizim kızı 14 aralikta 37+2 ilen alacak ti doktorum ama ayin 12 sinde bizim cadı dayanamadı apar topar 37+ olunca cumartesi doktorum aldı kuzumu bana verdi doktorum..3 hafta oldu kuzum..iyikide almış yoksa ben 3 hafta daha dayanamazmisim :) 3030 gr doğdu..harika bir duyguymus ...benim gibi uğraşan kayıp yasayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin rabbim..doğumhane de o kadar çok korkuyordum ki ebe hatırlattı madem tüp bebek dedi olmayan arkadaşlarına da dua et dedi..herkese dua ettim..allahım sizede yasatsin inşallah

:'( ne guzel cnm ya . Rabbim bana da nasip etsin ins ya . Bn de herkese dua etcm senin gibi . Dedigin dr u da bi arastircm cnm . Muayene ucreti fln nasi

Allahim ömrünü bahtını guzel etsin ins.seni bebeğine bebegini de sana bagislasin canim inan gozlerim dolarak okudum yazdiklarini.Allahim bizim gibi arayanlari kapisindan cevirmez ins.hayırlı olsun tekrar canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…