Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

iki düşüğüm var ilkinde 2 gün kanamam oldu ve ben adet sandım test yapmadım sonra kahverengi kahverengi akıntı devam etti benim aklımdan hamilelik hiç geçmedi bir gariplik sezdim bu durumda ama hamilelik en son aklıma gelen olmuştu test yaptım ve dünyalar benim oldu sonra dra gittim kesenin alt kısmında kanaman var dedi bebeği göremedi birde alttan muayene etti ve gördü bak bunlarda kalp atışları dedi 6 haftalık dedi düşük riskim olduğunu ve istirahat etmem gerektiğini söyledi sevindim minik minik kalp atışları var diye umut ettim düşük riski olsada benim bebeğime hiç bişey olmaz dedim....daha sonra özelden randevu almıştım randevu günüm geldi uça uça gittik mutluluktan tabi bir yanımızda buruk acaba ne der düşük riski için diye... neyse dra gtiik ve dr bir yandan bebeğime bakıyor bir yandanda çok sağlıksız bir bebek bu bizim hiç hoşumuza gitmedi diyor eşim ve ben dünyalar başımıza yıkıldı üzüldük ağladım.... kalp atışıda yok dedi o dr. göremedi... ve 4 haftalık dedi şaşırdım diğer dr.un söylediklerini söyledim ama umursamadı çünkü sağlıksız bir bebek gördü ya 2 hafta sonra tekrar gittik yine kap atışı yok bebek sağlıksız ve 2 hafta daha müddet verdi belki dedi nadiren 7 ve 8. haftalardada kalp atışı duyulabiliyor dedi ama yineden çok umutlanmayın dedi.... üzüldük ben umudumu kaybettim bebeğimi kaybediceğimden emindim ki zaten tam randevu günümüz geldi benm kahverengi lekeler kana dönüştü korku üzüntü herşeyi yaşadım.. dru arayıp acilen gittik dr. baktı bebeği düşürmüşsün dedi.. yerinde yok dedi sonra tekrarr randevu verdi.... şaşkındım hiç ağrı sızı yok sadece kanamam vardı. ne bileyim herhalde böyle oluyor düşükler dedim kendi kendime.... o gün sabah gelmişti kanamamm ve gece 4 gibi dehşet bir ağrıyla uyandım ve bebeğim düştü hissetim baktım minicik bir top zar ( kıvrandım kıvrandım sonra dayanamadım eşimi uyandırdım acile gittik ve yine birşey daha oda arkası oluyormuş meğersem oymuş....iğneyle durdu ağrım....ama rüyamda bebek sesleri hamile kadınlar neler görüp uyanıp uyanıp ağlıyordum.... rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın bu psikolojik çöüntüyü yaşatmasın inş. her dileyen hayırlı sağlıklı evlatları olsun inş. amin :'(

ikincisi ise....1. düşükten 1.5 yıl sonra hamile kaldımm.... klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım sonra test yaptım baktım 2. çizgi yok yine hüsrana uğradığımı düşündüm daha detaylı bir öyle bir böyle bakarken sanki 2. cizgi belirdi varla yok arası bir şey sonra hemen kaptım eşime gösterdim acaba benmi psikolojik olarak yanlışmı görüyorum diye oda bakıyor çok ince bir çizgi eşimde gördü... bekledikçe çizgi belirginleşti hiç kanamamm kahverengi leke hiç birşey yoktu çooook mutluydum sanki bu kez olucaktı....kan testi yaptırdım hemen kanımdada gözüktü...uçtum uçtum resmen ama aklımın bir köşesinde ya bişey olursa allahım inş. bişey olmaz bebeğime dedim durdum.... dra randevu aldık yine randevumuza 2 gün kala kahverengi lekeyi gördümmm ve kan beynime sıçradı başladım ağlamaya iyi gitmeyen bişeyler var yine :'( dru aradık korkmayın dedi her kahverengi leke kötüye işaret değildir dedi progestan kullanın dedi. yine randevu gününüzde gelin dedi... ama biz rahat duramayız ki nasıl duralım 2 gün nasıl sabredeyim eşim tekrarr aradı biz korkuyoruz 1 düşüğümüz var yine bişey olursa dedi duramıyoruz dayanamıyoruz dedi dr ozaman gelin bir bakalım dedi ve gittik... dr bakıyor hiç bişey yok göremedi biz şaşırdık çünkü 5 haftalık olması lazım ve kese yok...hamile değilmiyim acaba dedim ama kan değerlerim hamile diyor...neyse dr değerlerin daha çok düşük ondan gözükmüyordur dedi ama normalde bu hafta 2000i bulması gerekiyordu kese ancak 1000 değerle gözüküyormuş... ertesi günü kan testi istedi ben yaptım 880 çıktı sevindim demekki bebeğim birazcıkda olsa büyüdü diye düşündüm o sırada başka bir tanıdık dr ada gösterdik tahlilerimi o dr gelişme var ama normal değil dedi normalde 2000 küsur olması gerekir dedi ya dış gebelik yada sağlıksız bir bebek dedi çok hayır bekleme dedi bundan sonra senin sağlığın daha önemli dış gebelikde ölüm riski bile varmış neyse ölmediğime şükrettim 2 günde 1 kan verdim bu aradada tansiyonum düşüp durdu kan değerlerimde 880 den 100 lere düştü 50 oldu ve en son 0,5 oldu ve bitti ( hiç ağrımadı sadece adetim geldi 5 gün kaanamamm oldu ben test yapmasaymışım adetim gecikti sanıcakmışım ki zaten hep gecikir düzenli değildir...neyse buda bitti bebeğim 2. kez beni terk etti :'( ilk bebeğim 16 haziran 2014 te kaybettim 2. bebeğimi ise kasım 2015 de kaybettm kan pıhtılaşması çıktı rahim şekil bozukluğu için laparoskopi oldum ve hala hamile değilim bir önceki adetimde aşılama yapılacaktı üniv hastahanesinde malesef nasip değilmiş bayrama denk geldiği için yapılmadı şimdikini bekliyorum halen gelmedi bebekte yok inş. bu ay yapılır ve tutar rabbim inş. bu kez nasip eder....anlatmak istedim hanımlar okuyan okumayan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Amin cnm ne yapalim buda bizlerin kaderi yapacak bisey yok Rabim bizide goruyo insaAllah rabim bizlerede hayirli evlatlar verir biran once

Ne yapacagimi bilemez duruma giriyorum bazen ama dedigin gibi oncelikle drmu bulmam lazimmm Rabim karsima cikarir insaAllah

Ne yapacagimi bilemez duruma giriyorum bazen ama dedigin gibi oncelikle drmu bulmam lazimmm Rabim karsima cikarir insaAllah

arkadaslar bu sonuçlar hakkında bilgisi olan var mı bana yardımcı olurmusunuz?
faktor 2 heterozigot
faktor 5 leiden homozigot normal
mthfr a129c heterozigot
mthfr c677t heterozigot
Bu sonuçlara göre sende de pıhtılaşma var. Heterozigot yazanlar taşıyıcı olduğun anlamına geliyor. Sulandırıcı kullanman gerekir. Geçmiş olsun.

Hangi şehirdesin. Bu öyle bir illet ki her aşaması meşakatlidir malesef. İlk adım.dr bulmaktır. En iyi denilen dr lara gittim. Kaç dr gezmişimdir. Bir tanesi aklıma yattı, içim ısındı, mantığıma uydu ona devam ettim ben. Sen de malesef dr dr gezeceksin biraz. Tüp bebek dr ları senin için daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Yanlış anlama sakın. Tüp öncesi yumurta çatlatma falan yapılabiliyor.

Valla cnm ben s.urfadayim burdaki drlarin hicbiri kafama yatmiyo daha once ben de t rahim vardi antalya vitale hastanesinde ameliyat oldum burdakilerine guvenemiyorum dogrusu bilmiyorum ne yapacagimi Rabimin kapilari cok insaAllah yar ve yardimcimiz olur

Reactions: eoe
Allah yardimcin olsun tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına al ve büyüt inşaallah. Amin. Kan pıhtılaşmasi var mı sende test yaptirdin mi?

Allah yardimcin olsun tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına al ve büyüt inşaallah. Amin. Kan pıhtılaşmasi var mı sende test yaptirdin mi?
amin canım inş. rabbim hepimize yardımcı olsun yaptırdım canım kan pıhtılaşması var polikistover var rahim şekil bozukluğu var guatr var gebeliğe engel herşey var rahim şekil bozukluğu ameliyat ile biraz düzeltildi nisan ayında ama halen gebelik yok aşılama yapıldı bugün 14.gün henüz adet yok inş. gelmez ve sağlıklı bir gebelik geçirirm çok umutlu değilim ama rabbim inş. bu sefer nasipetmiştir..

kızlaarr merhaba... eskilerdenim ben de ama epey uzun zamandır giremiyordum şimdi geri döndüm nasılsınız hepiniz de??bende bebek sahibi olamayanlardanım maelesefdaha doğrusu geçtiğimiz nisan itibariyle 5. düşüğümü de gerçekleştirdimbilinen kan pıhtılaşması problemimden başka birşey yok ama ne iğne ne de ilaç çare olmadı...şimdi tekrar bebek sahibi olmak için denemelere başlamak istiyoruz ama korkuyorum açıkçası...çünkü ben bayağı yıprandım...ha unutmadan rabbim başka dert vermesin ama bir de kist çıktı ki başıma sormayın regl olamıyorum maelesef ama ama doktorlar söktürücü verip gönderiyor ilaç bitince oluyorum sonra ki ay tekrar regl olamıyorum...offff çok canım sıkkın

Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm inş. En kısa zamanda hamile kalırsın ve bu son düşügün olmuş olur.

Bende aynı şekilde düşük kürtaj derken psikoloji kalmadı daha dün kalp atışı durduğu için yine kürtaj olmak zorunda kaldım bazı doktora göre pıhtılaşma var bazısına göre yok anlamadım bu nasıl iş senin hangi testlerde belli oldu pıhtılaşma birde hangi ilaçları kullandın bu arada geçmiş olsun Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Canım çok teşekkür ederim... Sana da geçmiş olsun... Ben de trombofoli testi sonucu çıktı pıhtılaşma olduğu. Üniversite hastanelerinde yaptırabilirsiniz Dr isteyecek tabi ki. Kullandığım ilaçlara gelince gebelik öncesi Kan sulandırıcı hap ve gebelikte iğne kullandım. Bir gebeliğimde oksapar, diğerinde celaxcane kullandım

Geçen sene en zor zamanlarimda sizler destek oldunuz bana.artik tehlikeli gunler gecti bebek buyuyor, bende haberimi vermek istedim.sükurler olsun Allahima
2 düşük, tek tupun alinmasindan sonra bu sefer melegime kavusturcak ins.tabi bu seferki hamilelikte sadece
mthfr c677t:heterozigot taşıyıcı oldugum halde kan sulandirici ignemi de kullaniyorum.Allah umudun bittigi yerde bana dualarimi yasatti bebeğini bekleyen herkese de yasatacak ins.

Canim sag salim kucagina alman dileğiyle kuzunu..benim 12 de kanamam olunca igne kesilmisti..senle ayni pıhtılaşma ya sahibiz..dikkat et kendine..sende ben gibi seneye vakit bulamayacaksin bebekten..cinsiyeti belli mi kuzunun..

Canim sag salim kucagina alman dileğiyle kuzunu..benim 12 de kanamam olunca igne kesilmisti..senle ayni pıhtılaşma ya sahibiz..dikkat et kendine..sende ben gibi seneye vakit bulamayacaksin bebekten..cinsiyeti belli mi kuzunun..
Cok tskr ederim canim ins o gunleri de gorurum vakit yetmiyor dedigim zamanlari.simdilik bi aksilik olmadi igneden acisi haric :) bebis erkek teyzesi hayirlisiyla gelsin inşallah :)

Sağ salim kucağına alıp sağlıkla buyutmeyi nasib etsin inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere.Adina dua edeceğim inşallah. Amin

Arkadaşlar kan pıhtılaşmasi teşhisi koyulduktan sonra tekrarlayan düşük yaşayan varmı aranızda varsa kaçıncı oldu benim 7. Ve bugün doktorun biri aklımı karıştırdı vücut kabul etmiyordur dedi sizede böyle bisey diyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…