Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim bildigim kadariyla mutant yazan genler sıkıntılı oluyor yani sen de kan pihtilasma sorunu var.bu yuzden hamilelik de kan sulandirici igne tavsiye eden doktor da var etmeyende.bu sıkıntısı olan bizim gibi insanlar gebelikte kan sulandirici igne verecek doktorlara gidiyoruz.

bazısı neden vermiyo acaba canım ben daha dr. görüşemedim sadece watsuptan yazdım 3 tanesi bozuk dedi sadece

bazısı neden vermiyo acaba canım ben daha dr. görüşemedim sadece watsuptan yazdım 3 tanesi bozuk dedi sadece
Doktorlarin %50 lik kismi dusuklere pihtilasmanin neden olmadigini dusunuyor.geri kalan kisimda tekrarlayan gebelik kayiplarinda denenmesi gereken bir secenek olarak kan sulandirici igne veriyorlar.tabi ki dusuk olacaksa yine oluyor ama biz kayıplar yasadigimiz icin bu secenegi denemek istiyoruz.hepimiz icin hayırlısı canim...

merhaba aynı sorunlar bndede vardı kan pıhtılaşması var sendede gebelik boyunca iğne vuruldum simdi tekrar hamileyim rabbim izin verirse aklına bisey takılırsa sorabılırsın

Reactions: eoe
merhaba aynı sorunlar bndede vardı kan pıhtılaşması var sendede gebelik boyunca iğne vuruldum simdi tekrar hamileyim rabbim izin verirse aklına bisey takılırsa sorabılırsın
nazifeciiim. hayırlı olsun. hamilesin haa
çok sevindim. ne kadar oldu öğreneli. inşallah ikiz kızların olur)

Selam kizlar.bana burda en zor zamanlarimda destek oldunuz hepinize tesekkurler.doktorum 4 gun once hidrosalpenks yuzunden sol tupumu aldi.ilk gorusmemizde de doktorum sunu soyledi hamile kalma olasiligin eskisine oranla artti cunku oradan akan iltihapli sivi hamile kalmami geciktiriyormus.sag tupum normal yumurtaliklarimda iyi durumdaymis.bakalim bundan sonra neler göreceğim.Allahim baska problemler vermez inşallah.lutfen dualariniza beni ve benim gibi olanlarida dahil edin...

Hakan Kanıt a 2 kez bebek sahibi olmak için muayene oldum, ikisinde de her şey normal dedi, rahat ol dedi. Sonrasında başka bir doktora gittim menemende Suphi Toprak. Bende yumurta rezerv azlığı varmış Suphi Bey gördü hemen. O kadar para verdim, adetin ikinci günü muayene yapar insan, yapmadı. 250 muayene parası 500 lira verdim boşuna vermişim.

Kızlar PLT yani trombosit yüksekliği nedeniyle düşük yapanlar ya da hamile kalamayanlar PLT değerleriniz kaç oluyordu genelde? Benim PLT yüksekliğim var 450-600 arası değişiyor ve bebek istiyoruz. Doktor bana da hamile kalırsan iğne başlarsın dedi. ( kalp damar doktoru)

Arkadaşlar merhabalar 15 gün önce bebegimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım 5 haftada kesem göründü 6 haftada bebeğim göründü fakat kalp atışları yoktu neredeyse 2 hafta bekledim fakat değişen birşey olmadı aldırmak zorunda kaldım herhangi bir kanaman olmamıştı ve boş gebelik değildi bu durumu yaşayan arkadaşlar var mi nasıl bir süreç izlemeliyim kan pihtisindan suphelendi fajat bulundugum şehirde mümkün değil ne yapmalıyım hangi tahlilleri yaptirmaliyim lutfen yardim edermisiniz

Şimdiye kadar tam kan sayımı(hemogram) tahlili yaptırmışsındır sanırım. Ordaki PLT değerini yazabilir misin? yaptırmadıysan da bu testi her hastanede yaparlar zaten tam kan sayımı yaptırmak istiyorum trombosit değerimi ve demir, b12, gibi ayrıntılı bütün değerlerimi öğrenicem dersin. Eğer bu testte PLT yüksekliği olursa, demir ve b12 değerlerin normal ise bu sefer genetik testi filan istiyorlar. Sonraki aşamada da başka testler. Eğer demir ve b12 eksikliği varsa PLT yüksekliği bundan olabilir deyip takviye vitamin veriyorlar.

Cnm trombofili paneli testi yapılıyor bulundugun ilde yoksa bu testi yaptirabilrcegin bir yer büyük şehirlere giderek yaptırabilirsiniz geçmiş olsun

Gecmiş olsun . Ben yaptırdım bu testi pıhtılaşma çıktı. İki bebeğimi kaybettim bu yüzden. Mardin'de yasıyorum suan. İstanbul'da Cerrahpaşa fakültesinde yaptırdım 1,5ayda çıktı. Yalnız gidip senin Alman lazımmış sonucu. Sehirdisinda olduğum icin ailemden birilerine vermişler.

Kaç çıktı fsh? Banada var dediler üçüncü bebeğimi kaybettikten sonra. Üstelik Gebelik öncesi değerler normal 5ay hamileyim bebeğim oldu 3ay adet oldum yada olmadı değerler fırlamış bana tüp Bebek'le bile ısın zor dedi doktorun biri. Ağla ağla helal oldum. Neyse başka tanıdık bir doktor stresle alakalı oluyor sesi. Soğan kuru önerdi. Bir ay denedim. Hayıt suyu içtim günde bir kez. Ve sabah aksam arisutu bal polen. İlk ayımda hamile kaldım . Sana diyeceğim
O ki sakin moralini bozma. Arisutu bal polen al kaliteli olsun. Benim hamile kaldığım ay kendiliğinden iki yumurtam oluşmuştu o kadar faydası var.

Canım bilgiler için çok tsk en son yaptığım kan tahlilinde b12 eksikliği değeri baya düşük çıkmıştı fakat dr herhangi bir ilaç vermedi

Ben de mardin de oturuyorum ve burada o tahlilin yapılmadığı söylendi şehir dışına çıkmam gerekiyor fakat eşimin işi yüzünden uzak bir yere gidemiyorum bu testin maliyeti var mi ve en yakın nerde yapabilirim bilgin var mi

Canım bilgiler için çok tsk en son yaptığım kan tahlilinde b12 eksikliği değeri baya düşük çıkmıştı fakat dr herhangi bir ilaç vermedi
B12 eksik çıktı, sen gebelik istiyorsun ve doktorun sana vitamin vermedi? Benim gebelik öncesi gittiğim doktor da bana folik bile yazmıyordu ben hatırlattım. Hee tamam alıp kullan tabi dedi. Vitamin eksikliğini dikkate al. Arkadaşımda aşırı b12 eksikliği vardı düşük yapmıştı. Çünkü bu tür eksikliklerle çocuk normal gelişmediği için vücut atıyor.Ben solgar ın multivitaminine başladım içinde folik ve vücudun ihtiyacı olan her şey var. Tahlillerin elindeyse PLT ni yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…