- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi melegim_06
-
Canım bende de aynı durum oldu, bende de kan pıhtılaşmasi sorunu varmış, şimdi ikinci gebeliğim ve hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren iğne vuruluyorum, şimdi 4.ayındayız allah bir daha aynı acıyı yasatmasinKizlar günaydın bende kan pihtilasmasi varmış ama ben 1 hafta once öğrendim?Mart ayında 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldım.Gecenlerde kadin dogumdan randwvu almistim bu olayi soyledigimde olabilir mi diye alakasi yok dedi acaba kendi test istemedi onu suclayacagimi düşünüp ondan mi üstünü kapatti.Bu arada patoloji temizdi hicbir problem goremediler.Birkac arkadastan okuyorum kan pihtilasmasi yüzünden kaybettiklerini söylüyorlar acaba bende mi o yüzden kaybettim kafam cok karisti benim yüzümden mi oldu simdi
bende 30 kasımda kalbi durduğu için kürtaj oldum ama hematoloğa sevk etmediler.direk randevu da alınmıyor.siz nasıl baktırdınız kızlarCanım bende de aynı durum oldu, bende de kan pıhtılaşmasi sorunu varmış, şimdi ikinci gebeliğim ve hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren iğne vuruluyorum, şimdi 4.ayındayız allah bir daha aynı acıyı yasatmasin
Benim özelde olduğu için hemen doktor kendisi dedi, kanını alıp araştıralım diye, forumlarda okuduğum kadarıyla devlette 3.düşük ten sonra arastiriliyormusbende 30 kasımda kalbi durduğu için kürtaj oldum ama hematoloğa sevk etmediler.direk randevu da alınmıyor.siz nasıl baktırdınız kızlar
Basın sağolsun arkadaşım. Benimde 12 ağustos ta bebegimin 9 haftalık iken kalbi durdu. Patoloji de bir şey çıkmadı. Doktorum yaşım 39 olduğu için. Beni genetik teste gönderdi. Devlet hastanesinde yaşı genç olanlara 3 tane yaşamadan yapmıyorlar. Benimde ilk bebegim di. Güç bela zorlayarak yaptırdım. 15 gun oldu sonuçlarim cikali. Kanda pıhtılaşma çıktı. Simdi coraspin ve balık yağı verdi doktor. Hamile olursam iğne olmam gerektiğini söyledi. Allah kolaylık versin. Tıbbi genetik bölümü ne git doktor olarak. Yapmazlarsa imkanin var ise özele git derim canım. Allah bir daha kimseye yasatmasin. Tekrar geçmiş olsunInsallah canim ewt ikisi birbirinden zit birinde kesinlikle ilac yok birinde kesinlikle ilac var bende pihtilasmama var win wlibrand faktör 8 eksikligi ilaca gerek olmayanlardanim ama diğerinde ilac zorunlu
Basın sağolsun arkadaşım. Benimde 12 ağustos ta bebegimin 9 haftalık iken kalbi durdu. Patoloji de bir şey çıkmadı. Doktorum yaşım 39 olduğu için. Beni genetik teste gönderdi. Devlet hastanesinde yaşı genç olanlara 3 tane yaşamadan yapmıyorlar. Benimde ilk bebegim di. Güç bela zorlayarak yaptırdım. 15 gun oldu sonuçlarim cikali. Kanda pıhtılaşma çıktı. Simdi coraspin ve balık yağı verdi doktor. Hamile olursam iğne olmam gerektiğini söyledi. Allah kolaylık versin. Tıbbi genetik bölümü ne git doktor olarak. Yapmazlarsa imkanin var ise özele git derim canım. Allah bir daha kimseye yasatmasin. Tekrar geçmiş olsunInsallah canim ewt ikisi birbirinden zit birinde kesinlikle ilac yok birinde kesinlikle ilac var bende pihtilasmama var win wlibrand faktör 8 eksikligi ilaca gerek olmayanlardanim ama diğerinde ilac zorunlu
bende 30 kasımda kalbi durduğu için kürtaj oldum ama hematoloğa sevk etmediler.direk randevu da alınmıyor.siz nasıl baktırdınız kızlar
İnfertilite ((kısırlık)) bölümü 1 yil istemenize rağmen cocuk olmuyorsa tekrarlayan düşüklere tuplerle ilgili sorunu olanlara bakıyor yönlendirme yapan o bölümün doktorları degil diye biliyorum bu benim düşüncem tabiGeçmiş olsun Canımm bende 2 düşük sonrası araştırma yaptırcam ama hemotoloğa değilde Üreme endokrinolojisi ve İnfertilite polk. randevu aldım sanırım ordan yönlendirecekler hangi testler ve bölüme gidilecekse.
2 düşük demissin o ayrıntıyı farketmemisimGeçmiş olsun Canımm bende 2 düşük sonrası araştırma yaptırcam ama hemotoloğa değilde Üreme endokrinolojisi ve İnfertilite polk. randevu aldım sanırım ordan yönlendirecekler hangi testler ve bölüme gidilecekse.
Geçmiş olsun canim Allah birdaha yasatmasin.Saglikli gebelikler nasip etsin en azından sebebini biliyorsunBasın sağolsun arkadaşım. Benimde 12 ağustos ta bebegimin 9 haftalık iken kalbi durdu. Patoloji de bir şey çıkmadı. Doktorum yaşım 39 olduğu için. Beni genetik teste gönderdi. Devlet hastanesinde yaşı genç olanlara 3 tane yaşamadan yapmıyorlar. Benimde ilk bebegim di. Güç bela zorlayarak yaptırdım. 15 gun oldu sonuçlarim cikali. Kanda pıhtılaşma çıktı. Simdi coraspin ve balık yağı verdi doktor. Hamile olursam iğne olmam gerektiğini söyledi. Allah kolaylık versin. Tıbbi genetik bölümü ne git doktor olarak. Yapmazlarsa imkanin var ise özele git derim canım. Allah bir daha kimseye yasatmasin. Tekrar geçmiş olsun
Sağol Allah razı olsun canim. İnşallah cümlemize nasip etsinGeçmiş olsun canim Allah birdaha yasatmasin.Saglikli gebelikler nasip etsin en azından sebebini biliyorsun
İnfertilite ((kısırlık)) bölümü 1 yil istemenize rağmen cocuk olmuyorsa tekrarlayan düşüklere tuplerle ilgili sorunu olanlara bakıyor yönlendirme yapan o bölümün doktorları degil diye biliyorum bu benim düşüncem tabi
Gunaydin canim hayır cektirmedim doktor tek tup tek yumurtayla kalirsin 2.hsg gereksiz dedi sag taraftan yumurtladigin zaman gebelik düşünebilirsin dedi onada kontrollerde karar verilecekmis bugun adetin 3.günü gelmemi söylemişti 09.50 de randevum var kan verip muayene olacakmisimEvet Canımm daha öncede konuşmuştuk seninle. Baktım netten bi 12 hafta öncesi gebelik. Bi 12 hafta sonrası gebelik birde bu bölüm vardı ona aldım doğrudur inşallah.Sen ne yaptın Hsg 2. Kez çekildin mi. Bi sonuç varmı son durum nedir ?
Gunaydin canim hayır cektirmedim doktor tek tup tek yumurtayla kalirsin 2.hsg gereksiz dedi sag taraftan yumurtladigin zaman gebelik düşünebilirsin dedi onada kontrollerde karar verilecekmis bugun adetin 3.günü gelmemi söylemişti 09.50 de randevum var kan verip muayene olacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?