Kan pihtilasmasi

Canım bende de aynı durum oldu, bende de kan pıhtılaşmasi sorunu varmış, şimdi ikinci gebeliğim ve hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren iğne vuruluyorum, şimdi 4.ayındayız allah bir daha aynı acıyı yasatmasin

Merhaba arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla bi kan pıhtılaşması birde pıhtılaşmaması sorunu var. Zaten pıhtılaşmayan yani sulu kana aspirin ve iğne fayda etmez aksine zararı olur. O sebeple uzman bi dr yardımı şart hepsi farklı telden çalıyor. Bir arkadaş iğne ve aspirin kullandığı halde kaybı olmuş demekki herzaman olumlu sonuçta vermiyor. Bende 2 düşük yaptım hiç kap atışı alamamıştık ama dr un 2. den sonra kan pıhtılaşmasına ve eşinin sperm kalitesine baktırın dedi. 11 ocak randevum Ünv hastanesine aldım inşallah sorun bulunur . Sağlıcakla Bebişleri kucağımıza alırız.

Insallah canim ewt ikisi birbirinden zit birinde kesinlikle ilac yok birinde kesinlikle ilac var bende pihtilasmama var win wlibrand faktör 8 eksikligi ilaca gerek olmayanlardanim ama diğerinde ilac zorunlu

bende 30 kasımda kalbi durduğu için kürtaj oldum ama hematoloğa sevk etmediler.direk randevu da alınmıyor.siz nasıl baktırdınız kızlar

bende 30 kasımda kalbi durduğu için kürtaj oldum ama hematoloğa sevk etmediler.direk randevu da alınmıyor.siz nasıl baktırdınız kızlar
Benim özelde olduğu için hemen doktor kendisi dedi, kanını alıp araştıralım diye, forumlarda okuduğum kadarıyla devlette 3.düşük ten sonra arastiriliyormus

Insallah canim ewt ikisi birbirinden zit birinde kesinlikle ilac yok birinde kesinlikle ilac var bende pihtilasmama var win wlibrand faktör 8 eksikligi ilaca gerek olmayanlardanim ama diğerinde ilac zorunlu
Basın sağolsun arkadaşım. Benimde 12 ağustos ta bebegimin 9 haftalık iken kalbi durdu. Patoloji de bir şey çıkmadı. Doktorum yaşım 39 olduğu için. Beni genetik teste gönderdi. Devlet hastanesinde yaşı genç olanlara 3 tane yaşamadan yapmıyorlar. Benimde ilk bebegim di. Güç bela zorlayarak yaptırdım. 15 gun oldu sonuçlarim cikali. Kanda pıhtılaşma çıktı. Simdi coraspin ve balık yağı verdi doktor. Hamile olursam iğne olmam gerektiğini söyledi. Allah kolaylık versin. Tıbbi genetik bölümü ne git doktor olarak. Yapmazlarsa imkanin var ise özele git derim canım. Allah bir daha kimseye yasatmasin. Tekrar geçmiş olsun

Basın sağolsun arkadaşım. Benimde 12 ağustos ta bebegimin 9 haftalık iken kalbi durdu. Patoloji de bir şey çıkmadı. Doktorum yaşım 39 olduğu için. Beni genetik teste gönderdi. Devlet hastanesinde yaşı genç olanlara 3 tane yaşamadan yapmıyorlar. Benimde ilk bebegim di. Güç bela zorlayarak yaptırdım. 15 gun oldu sonuçlarim cikali. Kanda pıhtılaşma çıktı. Simdi coraspin ve balık yağı verdi doktor. Hamile olursam iğne olmam gerektiğini söyledi. Allah kolaylık versin. Tıbbi genetik bölümü ne git doktor olarak. Yapmazlarsa imkanin var ise özele git derim canım. Allah bir daha kimseye yasatmasin. Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun Canımm bende 2 düşük sonrası araştırma yaptırcam ama hemotoloğa değilde Üreme endokrinolojisi ve İnfertilite polk. randevu aldım sanırım ordan yönlendirecekler hangi testler ve bölüme gidilecekse.

İnfertilite ((kısırlık)) bölümü 1 yil istemenize rağmen cocuk olmuyorsa tekrarlayan düşüklere tuplerle ilgili sorunu olanlara bakıyor yönlendirme yapan o bölümün doktorları degil diye biliyorum bu benim düşüncem tabi

Geçmiş olsun canim Allah birdaha yasatmasin.Saglikli gebelikler nasip etsin en azından sebebini biliyorsun

Evet Canımm daha öncede konuşmuştuk seninle. Baktım netten bi 12 hafta öncesi gebelik. Bi 12 hafta sonrası gebelik birde bu bölüm vardı ona aldım doğrudur inşallah. Sen ne yaptın Hsg 2. Kez çekildin mi. Bi sonuç varmı son durum nedir ?

Gunaydin canim hayır cektirmedim doktor tek tup tek yumurtayla kalirsin 2.hsg gereksiz dedi sag taraftan yumurtladigin zaman gebelik düşünebilirsin dedi onada kontrollerde karar verilecekmis bugun adetin 3.günü gelmemi söylemişti 09.50 de randevum var kan verip muayene olacakmisim

Hadi hayırlısı inşallah Canımm ya sevindim tabi ki olur tek tüple hamile kalan çok insan var. Belki açılır o tüpte hsg fayda etmiştir. Rabbim gönlümüze göre versin.

Merhaba hanimlar.bir kurtaj iki kimyasaldan sonra genetik bolumunde testlerim yapildi.bugunde sonuclari aldik.rica etsem bilgili arkadaslar yorumlayabilirmi.yarin drumuza gorusmeye gidecegiz.sizede fikir sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…