- Konu Sahibi melegim_06
-
Cok geçmiş olsun canim Allah bu bebegini saglikli sihhatli bir sekilde size bağışlasın2 dusuk yaptim ve genetik arastirmaya almislardi beni kanimda pihtilasma cikmisti ve gercekten bu sorunun cevabina gelince bence kesinlikle etkiliyo kan pihtilasmasi yasayan bilir bana doktorum coraspin verdi onu kullaniyorum suan cok sukur 3. Kez hamileyim 15 haftamiza giriyoruz saglili ilerliyoruz 2 dusuk yaptim ve ikiside kucuk dustu biri 2 aylik digeri 1 bucuk aylik canim ihmal etme sakin boyle seyleri
Sağol canım inşallahCok geçmiş olsun canim Allah bu bebegini saglikli sihhatli bir sekilde size bağışlasın
Canim benim PAİ 1 de yakınsın gibi ama digereti normal.genetik doktoru ilaç kullanmana gerek yok dedi.ama kadın doğumcu asprin verdi hergün iciyodum
2 dusuk yaptim ve genetik arastirmaya almislardi beni kanimda pihtilasma cikmisti ve gercekten bu sorunun cevabina gelince bence kesinlikle etkiliyo kan pihtilasmasi yasayan bilir bana doktorum coraspin verdi onu kullaniyorum suan cok sukur 3. Kez hamileyim 15 haftamiza giriyoruz saglili ilerliyoruz 2 dusuk yaptim ve ikiside kucuk dustu biri 2 aylik digeri 1 bucuk aylik canim ihmal etme sakin boyle seyleri
Amin canı. İnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur baya ilerlemiş haftası korkma bundan sonrasında zaten kan sulandırıcı coraspin iyi bir ilaçYani bende isterdim her normal hamile gibi hamileliğin keydini sürmeyi ama bende bir tane düşük yaşadım sonra arastirildi ki kan pihtismasi varmış (ki özele gidiyordum bana önceden deseydi ki şöyle bir durumda var testi biraz masraflı ama yaptırmak istersen yapalım dese ben inanın yaptirirdim) şimdi ikinci gebeliğim bu hafta 22.hafta içindeyiz ama her kontrole korkuyla gidiyorum yine aynı seylerı yaşamaktan çok korkuyorum( neyse sonuç olarak bende günde bir tane coraspin ve 0.4 clexane iğne ile bu zamana kadar geldim, allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin
Sağolasın çok teşekkürler, yani ben elimden gelenin fazlası dikkat ediyorum, gerisi rabbime kalmış inşallah burdaki benim gibi olan kişilere de umut olurum, çünkü ben bizim gibi olup sağlıklı doğum yapanları okuyunca çok mutlu oluyorum, inşallah onlardan biri de ben olacağımAmin canı. İnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur baya ilerlemiş haftası korkma bundan sonrasında zaten kan sulandırıcı coraspin iyi bir ilaç
İnşallah canım bizim gibi çok fazla bayan var gerçekten allahım hepsinin yardımcısı olsun bizimde :)Sağolasın çok teşekkürler, yani ben elimden gelenin fazlası dikkat ediyorum, gerisi rabbime kalmış inşallah burdaki benim gibi olan kişilere de umut olurum, çünkü ben bizim gibi olup sağlıklı doğum yapanları okuyunca çok mutlu oluyorum, inşallah onlardan biri de ben olacağım
Canim insallah temiz sonuclar alırsın kromozom testini birlikte vermiştim Ankaradamiydin senBende kan pıhtılaşması için testleri yaptırdım arkadaşlar bakalım 1 ay sonra çıkacakmış sonuçlar hem kadın Hast hemde tıbbi genetik bölümü ayrı ayrı kan testi yaptı bir de kromozom testi için Eylül ayına gün verdi :) sağ kalırsak Onuda yaptırcam inşallah
S.a. canm test sonuclarimi bugun baska dra goturdum.kimyasal gebelik bir gercek gebelik degildir.aspirin ve igne kullanmana gerek yok hamile kalmaya bak dedi bana.suan kafam cok karisik...saglikli dusunemiyorum baska bir dra daha gidecegim sonuclarimi gostermeye gidecegim.sizce ne yapmaliyimCanim benim PAİ 1 de yakınsın gibi ama digereti normal.genetik doktoru ilaç kullanmana gerek yok dedi.ama kadın doğumcu asprin verdi hergün iciyodum
Bi gün bi damla kan girdum ve doktora gittim.doktor asprin den aslında gerekli yok dedi şimdi gün aşırı içiyorum. Bu arada 19 haftalık hamileyim.değerlerin heterizgot olması hafif olduğunu gosterir.homozigot daha fazla olduğunu gösterir. Geçmiş olsun
Cok fazla doktora gitmekte iyi degil canim bana sorarsan 3 farkli doktora gittim biri dis gebelik dedi biri kimyasal dedi diğeri de dis gebelik dedi ama kimyasal diyen niye dedi düşün düşün yani o yuzden tek doktor en iyisiS.a. canm test sonuclarimi bugun baska dra goturdum.kimyasal gebelik bir gercek gebelik degildir.aspirin ve igne kullanmana gerek yok hamile kalmaya bak dedi bana.suan kafam cok karisik...saglikli dusunemiyorum baska bir dra daha gidecegim sonuclarimi gostermeye gidecegim.sizce ne yapmaliyim
Ne bileyim canm ya biri aspirin kullan hamilelikte hergun igne dedi.oburu hic gerek yok normal bir gebelik yasayabilirsin dedi.iki uc cvp ne dusunecegimi bilemedimCok fazla doktora gitmekte iyi degil canim bana sorarsan 3 farkli doktora gittim biri dis gebelik dedi biri kimyasal dedi diğeri de dis gebelik dedi ama kimyasal diyen niye dedi düşün düşün yani o yuzden tek doktor en iyisi
Bendede won wilibrand faktör8 eksikligi var biri yok diyor biri var diyor olursa gebelik oldugunda normal dogum yapamam olmazsa yaparim iki farkli önemli görüş tabi once gebe kalmam lazımNe bileyim canm ya biri aspirin kullan hamilelikte hergun igne dedi.oburu hic gerek yok normal bir gebelik yasayabilirsin dedi.iki uc cvp ne dusunecegimi bilemedim
Hayir bu drlar ayni seyi okuyup nasil iki uc kaniya variyorlar bnde onu anlamiyorum.senin ki kolay ins. gider sezeryan olur riske atmazsin ben olsam oyle yapardim.Bendede won wilibrand faktör8 eksikligi var biri yok diyor biri var diyor olursa gebelik oldugunda normal dogum yapamam olmazsa yaparim iki farkli önemli görüş tabi once gebe kalmam lazım
Ilk dogumum normal doğum olduğu icin kafam karıştı olsaydi ordada olurdu sonradan çıkmış olamaz herhaldeHayir bu drlar ayni seyi okuyup nasil iki uc kaniya variyorlar bnde onu anlamiyorum.senin ki kolay ins. gider sezeryan olur riske atmazsin ben olsam oyle yapardim.
Bi arastirin dogustan olan bir durummu mutasyonla sonradan degisebilen bir durummu..dogustansa dediginiz gibi tecrube etmissiniz zaten..Ilk dogumum normal doğum olduğu icin kafam karıştı olsaydi ordada olurdu sonradan çıkmış olamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?