- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Canim cok gecmis olsun bir tane Ankaradan arkadaş bulabildim cok sevindim.konuna gelince 2 tekrarlayan düşük yasadim peşine genetik testlerini verdim hiçbirşey cikmadi hsg ye girdim sol tup tikali cikti ben bu tetkiklerin bir kismini GATA da bir kisminida ETLIK ZÜBEYDE HANIM DOGUMEVINDE verdim hicbir problem cikmadi etlikte infertilite bölümüne gidiyorumKizlar benim olayimda soyle 20 aydir hic korunmadigim halde hic gebelik yasamadim bu arada 3 negatif asilamam var konum biraz sizinkinden alakasiz ama soyle baglicam olayi.sali gunu tup bebek gorusmesine gittim iki doktorla biri israrla bu tetkikleri bendendede istedi bu arada hemsire olmamdan kaynakli dusuklerde istendigini bildigim icin anlamsiz geldi bana ama konu bebek olunca insan ne duysa pesine dusuyoo ve bana hemen yarin yaptir dedi inanabiliomusunuz cunku reglime kadar yetisip tupe baslicaz sardi beni bi telas tabi bu testlerin uzun surede cikmasi tekrarlayan dusugum olmadigi icin istemeyebilme ihtimalleri.nese uzatmayim demem o ki bazi hastaneler cok uzatio bu olayi sanirim dun sabah erkenden kalktim Ankara zekai tahir burak a gittim once infertilite polk bazi testlerimi istettim ordan genetige gittim bombostu durumumu anlattim bide orda kan verdim sonc 10 gunde cikar dediler bu kadar basitmis baya mutlu oldum hemen hallolunca burda okuyunca insan bazen genel degerlendirip cok olumsuz bakabilio strese girio ankarada olan arkadaslara tavsiye ederim
Yok canim bitincisi 8 yillik ewliyim pko hastasiyim ewlendikten 5 ay sonra kendiliginden gebe kaldim kizim. 6 yaşında ondan sonra 2016 ocakta hamileydim kalbi durdu mart ayinda kurtaj oldum sonra ekimde tekrar gebe kaldım ondada dis gebelik denildiBide bisey sorcam dusugunden sonra yaptirdigin testler nelerdi canim nelere baktirdiniz bana hepsini yazarmisin acaba ben yeteri kadarini istedilermi onu merak ediorumda kusura bakma baya yazdim
Insallah canım bende cok üzülüyorum birini atlatamadan digeri dis gebelik oldu vardir bundada bir hayirAy canim Allah razi olsun rabbim tum isteyenlere versin insallah kimseyi yavrusuna olan ozlemle sinamasin.sende strese girme baktin sabrin tukenio asilama olursun asilamada verilen ilaclarla genelde hem sagda hem solda yumurta olusumu oluyo kistlerinde gecer bi adette olmasa digerinde atilio ama pkolu olup kolay hamile kalman bile buyuk mutluluk bi dahaki sefere ins saglikli bi gebelik olur
Yazarim canm...hele bi gidip geleyim de.ne bileyim icim bir tuhaf..bir suru hamilenin yaninda beklemek insana kendini kotu hissettiriyo..kesinlikle kiskanmiyorum yanlis anlasilmasin.Allah herkesin yavrusunu bagislasin..ama kotu oluyor insan..
Canm gittim dra..kan pihtilasmasi tasiyicisi oldugumu hamile kalana kadar haftada iki kere coraspirin kullanmam gerektigini soyledi.hamile kalincada karnimdan igne yapacakmisim..biraz tedirginim yapabilirmiyim acaba nasil olacak..drumu da degistirmeye karar verdim.madem bir aspirindi bu kadar kolaydi ve hamileliktede zararli degildi onlem amacli versene bana.iki dusuk daha yaptiriyosun biz kobaymiyiz...Canımm ne yaptım sonuçlar Nasıl gidebildin mi dr a? Merak ettim.
En azindan sonucun ne olduğunu öğrendin bir daha tedbirini alırsın tabi haklısın illa 2 3 düşük yapmamizi bekliyorlarCanm gittim dra..kan pihtilasmasi tasiyicisi oldugumu hamile kalana kadar haftada iki kere coraspirin kullanmam gerektigini soyledi.hamile kalincada karnimdan igne yapacakmisim..biraz tedirginim yapabilirmiyim acaba nasil olacak..drumu da degistirmeye karar verdim.madem bir aspirindi bu kadar kolaydi ve hamileliktede zararli degildi onlem amacli versene bana.iki dusuk daha yaptiriyosun biz kobaymiyiz...
Muhakkak..sonucu ogrendim ama bu bir ihtimalse tedbir almali bir doktor..ki kanin yogun gibi bi tabirde kullanmisti..test isteki bende evlat kaybetmeyeyim.takdir Allahtan ama insanogluda tedbir almali...ne bileyim biraz kizgin ve kirginim.Allah iyi insanlarla karsilastirsinEn azindan sonucun ne olduğunu öğrendin bir daha tedbirini alırsın tabi haklısın illa 2 3 düşük yapmamizi bekliyorlar
Canm gittim dra..kan pihtilasmasi tasiyicisi oldugumu hamile kalana kadar haftada iki kere coraspirin kullanmam gerektigini soyledi.hamile kalincada karnimdan igne yapacakmisim..biraz tedirginim yapabilirmiyim acaba nasil olacak..drumu da degistirmeye karar verdim.madem bir aspirindi bu kadar kolaydi ve hamileliktede zararli degildi onlem amacli versene bana.iki dusuk daha yaptiriyosun biz kobaymiyiz...
En azindan sonucun ne olduğunu öğrendin bir daha tedbirini alırsın tabi haklısın illa 2 3 düşük yapmamizi bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?