Kan pihtilasmasi

Kizlar benim olayimda soyle 20 aydir hic korunmadigim halde hic gebelik yasamadim bu arada 3 negatif asilamam var konum biraz sizinkinden alakasiz ama soyle baglicam olayi.sali gunu tup bebek gorusmesine gittim iki doktorla biri israrla bu tetkikleri bendendede istedi bu arada hemsire olmamdan kaynakli dusuklerde istendigini bildigim icin anlamsiz geldi bana ama konu bebek olunca insan ne duysa pesine dusuyoo ve bana hemen yarin yaptir dedi inanabiliomusunuz cunku reglime kadar yetisip tupe baslicaz sardi beni bi telas tabi bu testlerin uzun surede cikmasi tekrarlayan dusugum olmadigi icin istemeyebilme ihtimalleri.nese uzatmayim demem o ki bazi hastaneler cok uzatio bu olayi sanirim dun sabah erkenden kalktim Ankara zekai tahir burak a gittim once infertilite polk bazi testlerimi istettim ordan genetige gittim bombostu durumumu anlattim bide orda kan verdim sonc 10 gunde cikar dediler bu kadar basitmis baya mutlu oldum hemen hallolunca burda okuyunca insan bazen genel degerlendirip cok olumsuz bakabilio strese girio ankarada olan arkadaslara tavsiye ederim

Canim cok gecmis olsun bir tane Ankaradan arkadaş bulabildim cok sevindim.konuna gelince 2 tekrarlayan düşük yasadim peşine genetik testlerini verdim hiçbirşey cikmadi hsg ye girdim sol tup tikali cikti ben bu tetkiklerin bir kismini GATA da bir kisminida ETLIK ZÜBEYDE HANIM DOGUMEVINDE verdim hicbir problem cikmadi etlikte infertilite bölümüne gidiyorum

Bu arada ben Gata da genetik verdim 1 ay 1 hafta sonra çıktı sonuç senin sure cok kisa inşallah tez zamanda çıkar merakin gider Zekai tahir den memnunmusun 1 kere yeni ewliyken gittim hic memnun kalmadim

Canim benim sadece testlerimi verebilmek icin yolum dustu oraya islerimide kolayca hallettim sukurler olsunki o bana yetti.ben tup bebek tedavisine baslicam onuda ozeldeki doktorum istedi baslamadan once pihtilasma testlerine bakalim diye babamda kalp hastaligi tansiyon seker hepsi mevcut o yuzden erken yapmamda fayda gordu sanirim cunku henuz daha hic hamile kalamadim insallah tup bebek tedavisinden sonuc alirim

Sende hanuz hamile kalamadin sanirim okudugum kadariyla asilama oldunmu hic.evet dogal yollarla kalabiliomussun sen ama uzun zamandir ugrasiyorum yoruldum yiprandim diyorsan asilamayi deneyebilirsin cunku asilama daha once gebelik yasayanlarda ihtimali daha yuksek olan ve cok basit bi islem belki cok cabuk sonuc alabilirsin.hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Bide bisey sorcam dusugunden sonra yaptirdigin testler nelerdi canim nelere baktirdiniz bana hepsini yazarmisin acaba ben yeteri kadarini istedilermi onu merak ediorumda kusura bakma baya yazdim

Bide bisey sorcam dusugunden sonra yaptirdigin testler nelerdi canim nelere baktirdiniz bana hepsini yazarmisin acaba ben yeteri kadarini istedilermi onu merak ediorumda kusura bakma baya yazdim
Yok canim bitincisi 8 yillik ewliyim pko hastasiyim ewlendikten 5 ay sonra kendiliginden gebe kaldim kizim. 6 yaşında ondan sonra 2016 ocakta hamileydim kalbi durdu mart ayinda kurtaj oldum sonra ekimde tekrar gebe kaldım ondada dis gebelik denildi

Dış gebelikten sonra genetik testi kromozom analizi testi hsg (rahim filmi) yumurtalik ovulasyon takibi icin kan tahlili demir d vitamini eksikligi tahlili adetin 3.günü de hormon tahlili verdim ve ayni gun adetliyken vajinal muayene oldum yani bunları verdim canim

Aşılama olmadim canim benim sıkıntım gebelik olussada ilerlemiyor pihtilasma dediler o da cikmadi hic birsey yok ama nasipte yokmus demekki hsg de sol tüpüm tıkalı çıkmıştı doktor sag taraftan yumurtladigin zaman gebelik düşünebilir siniz dedi onunda muayenede anlayacakmis bende durum bu canim sag tarafta kistler olusmus onları açmak için dogum kontrol hapi verdi onu kullanıyorum 2 gündür

Allahım önce sana eli ayagi düzgün sağlıklı bir gebelik nasip etsin sonra da biz ikinci çocuğu düşünenlere nasip etsin.Umarim hersey istediğin gibi olur canim

Ay canim Allah razi olsun rabbim tum isteyenlere versin insallah kimseyi yavrusuna olan ozlemle sinamasin.sende strese girme baktin sabrin tukenio asilama olursun asilamada verilen ilaclarla genelde hem sagda hem solda yumurta olusumu oluyo kistlerinde gecer bi adette olmasa digerinde atilio ama pkolu olup kolay hamile kalman bile buyuk mutluluk bi dahaki sefere ins saglikli bi gebelik olur

Insallah canım bende cok üzülüyorum birini atlatamadan digeri dis gebelik oldu vardir bundada bir hayir

Yazarim canm...hele bi gidip geleyim de.ne bileyim icim bir tuhaf..bir suru hamilenin yaninda beklemek insana kendini kotu hissettiriyo..kesinlikle kiskanmiyorum yanlis anlasilmasin.Allah herkesin yavrusunu bagislasin..ama kotu oluyor insan..

Canımm ne yaptım sonuçlar Nasıl gidebildin mi dr a? Merak ettim.

Canımm ne yaptım sonuçlar Nasıl gidebildin mi dr a? Merak ettim.
Canm gittim dra..kan pihtilasmasi tasiyicisi oldugumu hamile kalana kadar haftada iki kere coraspirin kullanmam gerektigini soyledi.hamile kalincada karnimdan igne yapacakmisim..biraz tedirginim yapabilirmiyim acaba nasil olacak..drumu da degistirmeye karar verdim.madem bir aspirindi bu kadar kolaydi ve hamileliktede zararli degildi onlem amacli versene bana.iki dusuk daha yaptiriyosun biz kobaymiyiz...

En azindan sonucun ne olduğunu öğrendin bir daha tedbirini alırsın tabi haklısın illa 2 3 düşük yapmamizi bekliyorlar

En azindan sonucun ne olduğunu öğrendin bir daha tedbirini alırsın tabi haklısın illa 2 3 düşük yapmamizi bekliyorlar
Muhakkak..sonucu ogrendim ama bu bir ihtimalse tedbir almali bir doktor..ki kanin yogun gibi bi tabirde kullanmisti..test isteki bende evlat kaybetmeyeyim.takdir Allahtan ama insanogluda tedbir almali...ne bileyim biraz kizgin ve kirginim.Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Maalesef öyle Canımm bende şüphem olduğunu tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğumu söylediğim halde hiç bi önlem almadı dr um ki 1. düşük sonrası başka bi dr bulmuştum şimdi onada güvenmiyorum hassas davranmıyorlar buda düşerse ozaman bakarız çaresine ne demek okadar basitmi sanki , bizim Canımızdan can gidiyor. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu sefer sağ salim alırız kucağımıza.

Bir de o var benimde korkum o Canımm ya kan pıhtılaşması çıkmazsa sorun yok derlerse ben Nasıl tekrar hamile kalmaya cesaret edicem inşallah sorun bulunurda tedavi olurum diyorum yoksa hep bi şüphe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…