Kan pihtilasmasi

Ortadakiler sonuc.sagdakiler referans degeri kizlar...

Merhaba ben testleri Nasıl yaptırdığınızı hangi aşamalardan geçtiğinizi merak ediyorum nasipse 11 inde bende Ünv Hast randevu aldım ama ne yapmam gerekli ne kadar sürede sonuç alırım bilgi verebilirmisiniz ? Hayırlısı olsun inşallah Hakkı'nızda.

Canm cok gecmis olsun.ozeldeki kadindogum drum testler istedi.devlet hastanesine gittim kadin doguma.bir kismini orda yaptirsim.yukarda gordun testler icin tibbi genetik bolumune gitmem gerektigi soyledi.bende oraya yaptirdim.yaklasik iki ay surdu sinuclarin cikmasi.ben istanbul bakirkoy sadi konukta yaptirdim tibbi genetik testlerimi.

Sağol Canımm sanada geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın inş. bende üreme endokrinolojisi kadın doğumun alt dalına randevu aldım izmirdeyim ben Ünv Hast gitcem de genetik bölümüne ordan yönlendirirler herhalde öyle bi dal yoktu sistemde epey uzun sürüyormuş ya bide bana dr 3 ay bekle öyle git testlere demişti iyiki dinlememişim ozaman şimdiden başlasam anca demekki

Bana kimse bekle git falan demedi.zaten bu genetik testi hic degismez yani.ama baska bi deger icin soylediyse bilemm.bende bekleyecektim ama baktim istedigin zaman randevu alamiyosun falan hadi dedim uzulmeyi birak onune bak..

Bana kimse bekle git falan demedi.zaten bu genetik testi hic degismez yani.ama baska bi deger icin soylediyse bilemm.bende bekleyecektim ama baktim istedigin zaman randevu alamiyosun falan hadi dedim uzulmeyi birak onune bak..

Bhcg falan sıfırlanmıştır sanırım aralık 16 sında düşük yaptım ocak 11 randevum aynen biyerden başlamak lazım Senin sonuçlarda kan pıhtılaşması mı çıktı Canımm tam anlayamadım ama 2 değer heterezigot görünüyor. Sebebi bulunsun tedavi imkanımız olsun da tekrar aynı şeyleri yaşamayalım inşallah çok kafaya takıyorum.

Valla canm bende bilmiyorum daha ne ciktigini.sabah druma gidip gosterecegim ins.bnm bethcg degerinle alakali biseyime bakilmadi.zaten en erken randevuyu iki hafta sonraya bulabildim ben
.malum ist cok kalabalik.aynen bende cok kafaya takiyorum ama ne yapalim rabbim daha buyuk imtihanlar vermesin canm

Amin Canımm Amin sonucu öğrenince yazarmısın burdan hayırlı haberler alırsın inşallah . Herşeyin bir Zaman'ı var elbet . Bakalım beni neler bekliyor

Aminn canim insallah gebeligin saglikla devam ederde kucagina alirsin insallah

bende 30 kasımda kalbi durduğu için kürtaj oldum ama hematoloğa sevk etmediler.direk randevu da alınmıyor.siz nasıl baktırdınız kızlar
Dahileye bolumune gidiyorsun onlar hemotoga sewk ediyor canim o sekilde muayene olabiliyorsun cokk geçmiş olsun

Teşekkür ederim canim sagolasin gittim hersey temiz cikti nasipte yokmuş demekki

Teşekkür ederim canim sagolasin gittim hersey temiz cikti nasipte yokmuş demekki

Amin Canımm Amin sonucu öğrenince yazarmısın burdan hayırlı haberler alırsın inşallah . Herşeyin bir Zaman'ı var elbet . Bakalım beni neler bekliyor
Yazarim canm...hele bi gidip geleyim de.ne bileyim icim bir tuhaf..bir suru hamilenin yaninda beklemek insana kendini kotu hissettiriyo..kesinlikle kiskanmiyorum yanlis anlasilmasin.Allah herkesin yavrusunu bagislasin..ama kotu oluyor insan..

Yazarim canm...hele bi gidip geleyim de.ne bileyim icim bir tuhaf..bir suru hamilenin yaninda beklemek insana kendini kotu hissettiriyo..kesinlikle kiskanmiyorum yanlis anlasilmasin.Allah herkesin yavrusunu bagislasin..ama kotu oluyor insan..
Aynen oyle kiskanma cok farkli benimde yakın ark.cocugu oldu minnak o kadar seviyorum ki annesine verince icimden parca gidiyor sanki hemen bebegim olsun öpeyim koklayayim istiyorum ama benim bir ewladim var 6 yaşında yasadim biliyorum Allah önce hic olmayanlara annelik duygusunu tattirsin sonrada bize nasip etsin

Benim cocugum yok...ins hayirlisyla yavruma kavusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…